p206mike έγραψε: |
Δεν νομίζω να οφείλεται στο ότι είχες ανοιχτά τα παράθυρα Dimip..
Λόγω του ότι καπνίζω πολύ, συνιθίζω να έχω τα παράθυρα ανοιχτά και το a/c ανοιχτό....και ευτύχώς δεν έχω δει κάτι παρόμοιο... Πιστεύω ότι κάποια βλάβη του a/c σου να ναι πιθανόν η αιτία.. Για πήγαινε το για κανα check up... ![]() ![]() |
Old Navy έγραψε: |
Να πας στην Peugeot και να τους πεις να σου ρυθμίσουν το AC γιατί σου φέρνει μέσα από τους αεραγωγούς και νερό από το ψυγείο ... Το νερό θα έπρεπε σε προηγούμενο στάδιο να είχε ανακυκλωθεί μέσα στις σωληνώσεις ...
Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει διαροή ... σε κάποιο σωλήνα ... |
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: |
Πιθανότατα το σωληνάκι της εξαγωγής του νερού του Α/C να έχει τρυπήσει ή να έχει φύγει από τη θέση του και να σου βγάζει τα νερά από τους αεραγωγούς.
Για να το δοκιμάσεις βάλε τον εξαερισμό να δουλεύει μόνο του , χωρίς το Α/C, και δες αν θα εξακολουθήσει το ίδιο. Πάντως για καλό και για κακό κάνε ένα check από Δευτέρα. |
MR2 έγραψε: |
το σαββατο το πρωι καθως ταξιδευα επαθα το ιδιο με σας...
ξαφνικα ενω παλευα να βρω εναν σταθμο στο ραδιο πανω απο την γεφυρα της χαλκιδας ακουμπαω τα μικροσκοπικα δακτυλακια μου πανω στον κεντρικο αεραγωγο...και ειχε νερα...μπλιαχχχ... φρικαρα... λεω δε μπορει...διαβασα την προηγουμενη βδομαδα αυτο που επαθε καποιος απο το κλπουμπ και το παθα και γω τωρα...ειναι κολητικο??? ας παει καποιος απο σας στο συνεργειο να μαθουμε τι ειναι γιατι εγω βαριεμαι... δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο παντως...ισως ειναι απο την διαφορα θερμοκρασιας...και καθως τρεχω με ιλιγγιωδη ταχυτητα υγροποιειται ο κρυος αερας...απλο... ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Τώρα που το λέτε, κι εγώ έχω παρατηρήσει κάτι.
Μετά από πολύ ώρα λειτουργίας του a/c νιώθω κάποια στιγμή νερό στο πόδι μου. Λέω δεν μπορεί, σταματάω, κοιτάω και βλέπω να υπάρχουν σταγόνες νερό στους αεραγωγούς των ποδιών. Υποθέτω ότι πρόκειται για συμπύκνωση του κρύου αέρα όταν περνάει από τους συγκεκριμένους αεραγωγούς όταν είναι αυτοί ζεστοί (λογικό δεν είναι; ), αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος |