mez έγραψε: |
Σήμερα το πρωί πήγα το αμάξι μου, Peugeot 207 Rallye (02/08) ημ. παρ. (07/07), για το γνωστό πρόβλημα με το "χρόνισμα" και ένα πρόβλημα θορύβου με την κρεμαγιέρα που έχω εδώ και καιρό. Σε τηλέφωνο που τους έκανα προ ολίγου μου διεμήνυσαν ότι η Lion μου κάνει άρση της εγγύησης λόγω του ότι έχω βάλει στο αυτοκίνητο aftermarket φίλτρο (ALTA) και i/c (Seat Sport). Σημειωτέον το αυτοκίνητο δεν έχει πρόγραμμα. Από την Lion είπαν ότι επειδή οι "αλλαγές" που έχω κάνει είναι στον κινητήρα, δεν με καλύπτει σε κανένα πρόβλημα αυτού. Και ρωτάω εγώ, μπορεί με πρόφαση τις αλλαγές που έχω κάνει, να μην δέχεται να μου κάνει αλλαγή σε ένα ανταλλακτικό που έχει βγει προβληματικό για αυτοκίνητα παραγωγής 2007 και πριν. |
Σήμερα το πρωί πήγα το αμάξι μου, Peugeot 207 Rallye (02/08) ημ. παρ. (07/07), για το γνωστό πρόβλημα με το "χρόνισμα" και ένα πρόβλημα θορύβου με την κρεμαγιέρα που έχω εδώ και καιρό. Σε τηλέφωνο που τους έκανα προ ολίγου μου διεμήνυσαν ότι η Lion μου κάνει άρση της εγγύησης λόγω του ότι έχω βάλει στο αυτοκίνητο aftermarket φίλτρο (ALTA) και i/c (Seat Sport). Σημειωτέον το αυτοκίνητο δεν έχει πρόγραμμα. Από την Lion είπαν ότι επειδή οι "αλλαγές" που έχω κάνει είναι στον κινητήρα, δεν με καλύπτει σε κανένα πρόβλημα αυτού. Και ρωτάω εγώ, μπορεί με πρόφαση τις αλλαγές που έχω κάνει, να μην δέχεται να μου κάνει αλλαγή σε ένα ανταλλακτικό που έχει βγει προβληματικό για αυτοκίνητα παραγωγής 2007 και πριν. |
Puzzle έγραψε: |
Οσο δεν με σεβονται σαν πελατη τοσο θα τους δυσφυμιζω σε οποια ευκαιρια και αν μου βρεθει...!!! |
Πάνος έγραψε: |
Na παρουμε αλλη μια ρουτιερ να την εχουμε δηλαδη για το μελλον; |
Puzzle έγραψε: |
Αλλα ασοψεται η γνωριμια πολλων εδω μεσα που γνωριζουν πολλα αλλα και ποιον να υποστηριξουν... |
Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από εργασία χρονισμού που έγινε, μαζί με άλλα δύο τσεκαρίσματα. Αυτή την φορά μίλησα με έναν άλλο εργαζόμενο του Κόνδωρα (ο οποίος ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος). Εκτός ότι το αμάξι χρονίστηκε και τηλεφορτώθηκε(τύφλα να'χει ο Σποκ και το Star Trek!!!), βρέθηκε και πιο ήταν το πρόβλημα στην κρεμαγιέρα και επίσης πιο ήταν το πρόβλημα σε μία δική μου πρόσφατη μαλ***α(δεν ήταν καλά στερεωμένα τα κολάρα του i/c με αποτέλεσμα να σπάσει σε ένα σημείο ο σωλήνας εισαγωγής). Το θέμα της κρεμαγιέρας μάλλον θα περάσει εντός εγγύησης. |