PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 rc τριξιμο καθρεπτη κεντρικου
garrett156 - Τρι 20 Οκτ 2009, 11:34:21
Θέμα δημοσίευσης: 207 rc τριξιμο καθρεπτη κεντρικου
καλησπερα παιδες...εχω ενα μινι θεμα με τον κεντρικο καθρεπτη της καμπινας ο οποιος σε συγκεκριμενες συνθικες (κακο οδοστρομα,χαμηλες στροφες ενω φορτωνει km) τριζει σαν παλαβος,οταν ακουμπαω το χερι μου στο κουφιο πλαστικο που εχει σαν βαση σταματαει.το παιδι που μου πουλησε το αμαξι μου ειχε πει οτι τον ειχε αλλαξει μια φορα για αυτο τον λογο αλλα απο οτι βλεπω τα ιδια κανει,υπαρχει τπτ που να μπορω να κανω για να μην τρεχω στην αντιπροσωπεια;εχει κανεις κανα αναλογο θεμα;το αμαξι ειναι γενικα αθορυβο μεσα και μου εχει κανει πολυ κακη εντυπωση να βαραει η μ@λακια ενω ως κουτσουρο δεν γκρινιαζει σε αλλα πλαστικα μερη.
Gr13 - Τρι 20 Οκτ 2009, 11:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε ο κθρέφτης είναι συρταροτος,αν τον τραβίξεις προς τα κατω βγαίνει,μπορεί να μην κάνουν καλή επαφή τα δοντάκια και γι αυτό τρέμει.σπρωχτόν μια προς τα πάνω μήπως πιάσει καλύτερα.αλλιώς βγαλτον και σφίξε λίγο τα δοντάκια να πιάνει καλύτερα.Έτριζε λίγο και σε μένα παλιά μέχρι που σε μια λακκουβίτσα πήγε να μου έρθει στο κεφάλι,έσφιξα λίγο τα δοντάκια και τον ξαναέβαλα και από τότε όλα καλά.
garrett156 - Τρι 20 Οκτ 2009, 12:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
κατεβενω τωρα να τσεκαρω και βλεπουμε...σε ευχαριστω πολυ αδελφε να σαι καλα.
garrett156 - Τρι 20 Οκτ 2009, 12:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
καλα για να δεις τι μ@λ@κες ειναι,ο αλλος μου ειπε οτι του αλλαξαν καθρεπτη και οταν τον ξεκουμπωσα το μονο που ειχαν κανει ηταν να βαλουν τεφλον στα δοντακια για να μην παιζει προφανως...μαγκες.τον εβαλα καλυτερα,η επομενη βολτα θα δηξει.
android - Τρι 20 Οκτ 2009, 13:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
παιξε με τα λαμακια κ θα στρωσει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες