PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - κλειδωμα 207

leoluton - Δευ 19 Οκτ 2009, 17:07:17
Θέμα δημοσίευσης: κλειδωμα 207
καλησπερα παιδια, εχω ενα 207 rc του 08.....γινεται να κλειδωσω το αυτοκινητο μονο με το κλειδι χωρις να μπει ο συναγερμος?

γτ οποτε το κλειδωνω μονο με το κλειδι ο συναγερμος ενεργοποιηται αυτοματα...... Rolling eyes
drdino - Δευ 19 Οκτ 2009, 17:17:17
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω πως αυτο που θες γινεται αν κλειδωσεις απο την κλειδαρια της πορτας
leoluton - Δευ 19 Οκτ 2009, 17:41:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: κλειδωμα 207
leoluton έγραψε:

γτ οποτε το κλειδωνω μονο με το κλειδι ο συναγερμος ενεργοποιηται αυτοματα...... Rolling eyes

αυτο γραψω εδω οτι οποτε το κλειδωνω με το κλειδι το αυτοκινητο (απο την κλειδαργια) ενεργοποιηται αυτοματα και ο συναγερμος......και δεν το θελω αυτο. μηπως ξερει κανενας πως μπορει να μην γινεται αυτο????
Ilias207Rallye - Δευ 19 Οκτ 2009, 18:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
Που εβαλες τον συναγερμο..?
Παρε ενα τηλεφωνο εκει που στον περασαν ή περνα απο κει και εξηγησε τους.
Εμενα μου το εκανε δωρο η αντιπροσωπεια, αλλα μου εδωσε χωριστο κομπιουτερακι.. Οταν κλειδωνω με το κεντρικο κλειδωμα (το πληκτρο απο το κλειδι) δεν μπαινει ο συναγερμος, οταν κλειδωνω με το κομπιουτερ του συναγερμου, κλειδωνει και μπαινει και ο συναγερμος ταυτοχρονα.
stamatis_vts - Δευ 19 Οκτ 2009, 18:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη αποτι καταλαβα σε ενοχλει ο ηχος που κανει οταν οπλιζει-αφοπλιζει ο συναγερμος, πηγαινε σε ενα καταστημα και πες τους να σου χαμηλωσουν την ενταση...
ετσι εκανε ενας γνωστος με ενα λεον... Rolling eyes
panos 206 - Τρι 20 Οκτ 2009, 07:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σε όλους, αν ο συναγερμός δουλεύει ξεχωριστά απο το κλειδί του αυτοκινήτου τότε είναι πολλά τα ενοχλητικά,μπορείς να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο (απο το κλειδί) χωρίς να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός και να αρχίζει να βαράει,είχα τέτοιο πρόβλημα παλιά,με αποτέλεσμα όποτε το άφηνα σε parking να μην μπορεί ο παρκαδόρος να το ξεκλειδώσει κλπ!
Φίλε μου ποιόν συναγεερμό έχεις πάνω στο αμάξι σου?
Vini - Τρι 20 Οκτ 2009, 08:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το είχα ψάξει το θέμα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12079&postdays=0&postorder=asc&start=20

Λύση υπάρχει μόνο αν αλλαχθεί ο συναγερμός και μπει κάποιος άλλος με δικό του τηλεχειριστήριο. Οι συναγερμοί που βάζουν οι έμποροι είναι απλοί και δεν έχουν την δυνατότητα αφοπλισμού/οπλισμού του συναγερμού κατά βούληση.

Και υπενθυμίζω αυτά που μου είπε ο Ανδρέας (Δρακιώτης):

Vini έγραψε:
up!

τελικά βγάλαμε άκρη με τους συναγερμούς και τα CAN BUS.

Όλοι οι συναγερμοί μπαίνουν αρκεί να υπάρχει ο αντίστοιχος κονέκτορας/καλώδιο που συνδέει το κουτάκι του συναγερμού με τα καλώδια CAN BUS του αυτοκινήτου. Με το ίδιο τρόπο έχουν βάλει το gemini στο δικό μου...

Δυσκολία τοποθέτησης υπάρχει μόνο για την πλακέτα που ανεβάζει τα παράθυρα. Αλλά αυτό είναι στα "εξτρά"...

Επίσης μπορεί να λειτουργήσουν και τα χειριστήρια του συναγερμού και δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του εργοστασιακού κλειδιού με τα χειριστήρια.

Ενα συναγερμός που μπαίνει εύκολα στο 207 είναι αυτός:

http://www.clifford.com/Products/Product.aspx?ProductID=705
...

leoluton - Τρι 20 Οκτ 2009, 14:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα, λοιπον εχω τον συναγερμο που δινει η πεζο και ειναι μαζι με το κλειδι..........δεν με ενοχλει ο ηχος του συναγερμου απλα μου εχει τυχει 2 φορες (στα 23000 χλμ που εχω το αμαξι) να παταω τον συναγερμο, να κλειδωνει το αυτοκινητο και μετα απο 5 δευτερα να αναβοσβηνουν τα αλαρμ (χωρις να ξεκλειδωνει) και να αρχισει να χτυπαει.......απλα την δευτερη (και τελευταια) φορα ηταν το σαββατο το βραδυ και μολις ειχα παρκαρει το αμαξι εξω απο το μαγαζι που 8α διασκεδαζα και οπως και να εχει μου εσπασε λιγο τα νευρα........ανοιγα και ξαναεκλεινα τις πορτες, το πορτ μπαγκαζ κτλ αλλα τπτ......τελικα αφου μπικα μεσα και διαβαζα το βιβλιαρακι (και δεν βρικα τπτ) μετα βγηκα εξω χανακλειδωσα και ολα οκ........

γιαυτο ρωταω εαν γινεται να το κλειδωνω απλα με το κλειδι, σε τετοιες περιπτωσεις χωρις να χρειαζεται να ασχοληθω παραπανω με αποτελεσμα να μου χαλαει την βραδια.......

να σημειωσω οτι το κλειδωσα με το κλειδι και αυτοματα μπικε ο συναγερμος και μετα που σφηραγε παλι.

αυτα.
Vini - Τρι 20 Οκτ 2009, 20:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
leoluton έγραψε:
καλησπερα, λοιπον εχω τον συναγερμο που δινει η πεζο και ειναι μαζι με το κλειδι........

H Peugeot (LION + Peugeot Γαλλίας) βάζουν ως συναγερμούς τον TEXTALARM και ένα μοντέλο της META.

Οι έμποροι (εξουσιοδοτημένοι) όταν δίνουν δώρο συναγερμό βάζουν συναγερμούς κυρίως φτηνούς και πολύ απλά μοντέλα ...

Εμένα μου έβαλαν GEMINI...

Δες τι συναγερμό σου έβαλαν. Δες το ματάκι (φωτάκι) που αναβοσβήνει και δες αν γράφει κάτι...

Όσο για το θέμα που λες (περί κλειδιών) αυτό δεν παίζει. Όταν κλείνεις με το κλειδί θα μπαίνει και ο συναγερμός εκτός αν αλλάξεις συναγερμό με άλλον πολύ ποιο ακριβό.

Αυτά.
Tolen - Τετ 21 Οκτ 2009, 00:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το βιβλιαράκι λέει ότι αν κλειδώσεις την πόρτα με το κλειδί δεν θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και ετσι γίνεται στο δικό μου που μπήκε δώρο απο την αντιπροσωπεία, επίσης μπορείς να κλείσεις τον "ογκομετρικό" συναγερμό με το κουμπάκι που είναι δίπλα στο ESP off,parctronic off. Πρέπει να το πατήσεις παρατεταμένα μέχρι να ανάψει το λαμπάκι που είναι πάνω στο κουμπί πριν βάλεις τον συναγερμό.
Ελπίζω να βοήθησα
Vini - Τετ 21 Οκτ 2009, 08:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν γράφετε για συναγερμό να αναφέρεστε σε μάρκα και μοντέλο του συναγερμού.

Η γενική ορολογία: "μου έβαλαν συναγερμό" δεν λέει τίποτα από μόνη της και φυσικά δεν αποδεικνύει και τίποτα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες