PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt

Andreasl123 - Δευ 19 Οκτ 2009, 13:19:41
Θέμα δημοσίευσης: Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt
Καλημερα,

Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος γνωριζει σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει κ δεν μου βρισκουν καποια λυση.
Εχω ενα Peugeot 207 Gt το οποιο προσφατα του εβαλα προγραμμα.
Το Προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω το αμαξι αρκετα στα ψηλα σχετικα που αναβει το Check Engine Κ μου βγαζει στην οθονη το εξης σφαλμα Depollution air system Faulty.Ο προγραμματιστης μ χει κανει καποιες ρυθμισεις αλλα κ παλι δεν αλλαζει κατι το προβλημα εξακολουθει.
Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει κατι ?? Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο κ αν μπορω να κανω κατι??

ΥΓ: το αμαξι ειναι μαμα γενικα μονο το προγραμμα φοραει τπτ αλλο
Ευχαριστω πολυ
για την βοηθεια σας
SAKIS-LEMANS - Δευ 19 Οκτ 2009, 14:19:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt
Andreasl123 έγραψε:
Καλημερα,

Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος γνωριζει σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει κ δεν μου βρισκουν καποια λυση.
Το Προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω το αμαξι αρκετα στα ψηλα σχετικα που αναβει το Check Engine Κ μου βγαζει στην οθονη το εξης σφαλμα Depollution air system Faulty.Ο προγραμματιστης μ χει κανει καποιες ρυθμισεις αλλα κ παλι δεν αλλαζει κατι το προβλημα εξακολουθει.
Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει κατι ?? Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο κ αν μπορω να κανω κατι??

Ευχαριστω πολυ
για την βοηθεια σας

αχα! saleeeeeeeeeeeex! Στείλε ένα pm στον salex. Θα σε ενημερώσει για το τι παίζει στο πρόγραμμα σου. Και αν θέλεις θα στο λύσει.
volvos - Δευ 19 Οκτ 2009, 14:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΡΝΩ μεγαλη κουτα ποπ κορν...μυριζω παλι μαλ***ες Cool
SAKIS-LEMANS - Δευ 19 Οκτ 2009, 15:52:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΠΑΙΡΝΩ μεγαλη κουτα ποπ κορν...μυριζω παλι μαλ***ες Cool

σσσσσσσσ!
kane - Δευ 19 Οκτ 2009, 16:51:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt
Andreasl123 έγραψε:
Καλημερα,

Ευχαριστω πολυ
για την βοηθεια σας

καλημερα.

Φιλε,τι ειναι αυτο το ντεπολουσιον? αναβει μηπως επειδη ρυπαινει το περιβαλλον?

Ειναι και η εποχη του καλαμποκιου τωρα βολβε.
reselie - Τρι 20 Οκτ 2009, 09:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως,Μηπως λεω εγω τωρα...
Βρισκει μεγαλη διαφορα στα καυσαερια απο μαμα σε σχεση με προγραμμα και σου χτυπαει σαν καταλυτης?2 λ δεν εχει το 207? ενα πριν και ενα μετα τον καταλυτη..?
Η μηπως δεν επαρκει ο μαμα καταλυτης για τοσα καυσαερια?
δεν ξερω εγω μια γνωμη λεω,εαν κανω λαθος διορθωστε με!
Andreasl123 - Τρι 20 Οκτ 2009, 15:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
Μηπως,Μηπως λεω εγω τωρα...
Βρισκει μεγαλη διαφορα στα καυσαερια απο μαμα σε σχεση με προγραμμα και σου χτυπαει σαν καταλυτης?2 λ δεν εχει το 207? ενα πριν και ενα μετα τον καταλυτη..?
Η μηπως δεν επαρκει ο μαμα καταλυτης για τοσα καυσαερια?
δεν ξερω εγω μια γνωμη λεω,εαν κανω λαθος διορθωστε με!

Ετσι οπως το θετεις δεν ειναι λαθος αν και δεν ξερω πολλα αλλα γτ το κανει μονο οταν το αμαξι ειναι κοντα στις 6000+στροφες κ δεν το κανει νωριτερα??αφου κ πριν το αμαξι σφυριζει απο πισω...
reselie - Τρι 20 Οκτ 2009, 15:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
1η υποθεση: Γιατι σε αυτες τις στροφες τα καυσαερια ειναι περισσοτερα και ισως ξεπερνουν το οριο που εχει τεθει.

2η υποθεση: Γιατι ισως εχει καποιο λαθος το μιγμα καυσιμου?η εστω δεν γινεται σωστη καυση..

3η υποθεση ο καταλυτης δεν μπορει να τα βγαλει περα με τοσα πολλα καυσαερια?

υποθεσεις παντα...
Andreasl123 - Τρι 20 Οκτ 2009, 15:31:00
Θέμα δημοσίευσης:
reselie έγραψε:
1η υποθεση: Γιατι σε αυτες τις στροφες τα καυσαερια ειναι περισσοτερα και ισως ξεπερνουν το οριο που εχει τεθει.

2η υποθεση: Γιατι ισως εχει καποιο λαθος το μιγμα καυσιμου?η εστω δεν γινεται σωστη καυση..

3η υποθεση ο καταλυτης δεν μπορει να τα βγαλει περα με τοσα πολλα καυσαερια?

υποθεσεις παντα...

To Θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε τι μπορει να ναι απο αυτα κ δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να ελενθουν οι αιτιες αυτες....παντως δεν θυμαμαι αλλα για τον αισθητηρα λαμδα μου το ειχαν αποκλεισει ως βλαβη...δεν θυμαμαι να σου πω την αιτια αλλα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι απο αυτο...
recife_rallye - Τρι 20 Οκτ 2009, 17:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αγορινα μου τι προγραμμα φορας??Το πρωτο που επρεπε να μας πεις αυτο ηταν...
volvos - Τρι 20 Οκτ 2009, 18:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
koβω τα αρχ**ια μου συριζα οτι ειναι etuners Laughing Laughing
Pughell - Τρι 20 Οκτ 2009, 18:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μια φουστα και ενα ζευγαρι τακουνια δωρο στην Γιωτα απο εμενα παρακαλω... Laughing Laughing Laughing
kane - Τρι 20 Οκτ 2009, 18:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα).
Andreasl123 - Τρι 20 Οκτ 2009, 18:55:33
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα).

Pughell - Τρι 20 Οκτ 2009, 18:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ατυχησατε ολοι απο οτι φαινεται... Laughing Laughing Laughing

Καλα,αυτος σε SaxoRallα εβαζε το χερι του,πως εμπλεξε και με αυτα;Scratch
bougas13 - Τρι 20 Οκτ 2009, 19:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε εμου εχεις μπααρομετρο στο αυτοκινητο και αν ναι τι πιεση δουλευεις? Το καλυτερο σε καθε περιπτωση παντως ειναι να μιλησεις με αυτον που στο εβαλε τον οποιον και πληρωσες φανταζομαι καλες ειναι οι συμβουλες που θα σου δωσουν τα διαφορα μελη αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει καλυτερα απο εκεινον που το ρυθμισε το γιατι και το πως. Φιλικα παντα
volvos - Τρι 20 Οκτ 2009, 19:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε σορυ ατυχησες...εδω λυνουμε προβληματα μονο απο τους παραπανω απατεωνες Laughing
bougas13 - Τρι 20 Οκτ 2009, 19:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι πιστευω οτι τα φορουμ δεν λυνουν προβληματα απο κανενα προγραμμα απλα ακουγονται γνωμες που καποιοες φορες ειναι σωστες και καποιες αλλες ειναι αστα να πανε. Παντως αυτο το depolution faulty ταλαιπωρει πολυ κοσμο με 207 με προγραμμα για να δουμε απο οτι φαινεται η λυση πλησιαζει.
Pughell - Τρι 20 Οκτ 2009, 19:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα αυτο οπως θελει το λαμβανει κανεις... Confused

Συμφωνω οτι ακους πολλες αποψεις,το κοντο και το μακρυ του καθενος,πολλες φορες ομως ανοιγουν και τα ματια σε πολλους καταναλωτες οι οποιοι δεν εχουν ιδεα και εμπιστευονται τυφλα διαφορους επαγγελματιες και μη.
Andreasl123 - Τρι 20 Οκτ 2009, 19:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Τωρα αυτο οπως θελει το λαμβανει κανεις... Confused

Συμφωνω οτι ακους πολλες αποψεις,το κοντο και το μακρυ του καθενος,πολλες φορες ομως ανοιγουν και τα ματια σε πολλους καταναλωτες οι οποιοι δεν εχουν ιδεα και εμπιστευονται τυφλα διαφορους επαγγελματιες και μη.

Εγω στο φορουμ μπαινω κ ρωταω για να ακουω διαφορες γνωμες διοτι καποιοι λενε σωστα πραγματα τα οποια πιστευω βοηθανε αρκετα καποιους...ωστοσο σιγουρα θα υπαρχουν κ αυτοι οπου θα εχουν περασει τα ιδια οποτε κ ξερουν την λυση...
Ο προγραμματιστης δεν γνωριζει απο τι μπορει να προερχετε αλλα παρολα αυτα κανουμε δοκιμες ολο με νεα προγραμματα να δουμε αν θα αλλαξει κατι...
bougas13 - Τρι 20 Οκτ 2009, 20:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το προβλημα αυτο οταν εμφανιζεται συνοδεθεται και απο εναν κωδικο βλαβης τον οποιο μπορεις να δεις μεσω καποιου διαγνωστικου. Ισως αυτο βοηθησει στην λυση του προβληματος.
recife_rallye - Τρι 20 Οκτ 2009, 21:10:04
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasl123 έγραψε:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Dynodrome

Μιλαμε για ψαγμενο προγραμμα... Laughing Laughing

bougas13 έγραψε:
Εγω παλι πιστευω οτι τα φορουμ δεν λυνουν προβληματα απο κανενα προγραμμα απλα ακουγονται γνωμες που καποιοες φορες ειναι σωστες και καποιες αλλες ειναι αστα να πανε. Παντως αυτο το depolution faulty ταλαιπωρει πολυ κοσμο με 207 με προγραμμα για να δουμε απο οτι φαινεται η λυση πλησιαζει.

Αγορι μου τι λες????
Μονο προγραμμα εχει ο κακομοιρης..και σε gt μαλιστα..οποιοδηποτε αντιπολουσιον απο το προγραμμα ειναι αδικαιολογητο..εκτος αν φταιει κατι αλλο Confused

Andreasl123 έγραψε:

Εγω στο φορουμ μπαινω κ ρωταω για να ακουω διαφορες γνωμες διοτι καποιοι λενε σωστα πραγματα τα οποια πιστευω βοηθανε αρκετα καποιους...ωστοσο σιγουρα θα υπαρχουν κ αυτοι οπου θα εχουν περασει τα ιδια οποτε κ ξερουν την λυση...
Ο προγραμματιστης δεν γνωριζει απο τι μπορει να προερχετε αλλα παρολα αυτα κανουμε δοκιμες ολο με νεα προγραμματα να δουμε αν θα αλλαξει κατι...

Αφου μπαινεις στο φορουμ και ρωτας,γιατι δε μας ρωτησες και τι προγραμμα μπορεις να βαλεις για να μην εχεις προβληματα?

Το τελευταιο ελπιζω να μην το διαβασει ο στιβ γιατι θα πει καμια κακια.. Laughing
Andreasl123 - Τρι 20 Οκτ 2009, 21:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Andreasl123 έγραψε:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Dynodrome

bougas13 έγραψε:

Αγορι μου τι λες????
Μονο προγραμμα εχει ο κακομοιρης..και σε gt μαλιστα..οποιοδηποτε αντιπολουσιον απο το προγραμμα ειναι αδικαιολογητο..εκτος αν φταιει κατι αλλο Confused

Andreasl123 έγραψε:

Αφου μπαινεις στο φορουμ και ρωτας,γιατι δε μας ρωτησες και τι προγραμμα μπορεις να βαλεις για να μην εχεις προβληματα?

Το τελευταιο ελπιζω να μην το διαβασει ο στιβ γιατι θα πει καμια κακια.. Laughing

Βασικα δεν ειχα μπει στον κοπο να ρωτησω αλλα και παλι οταν λες τι προγραμμα θα μπορουσα να βαλω τι εννοεις??Δηλαδη υπαρχουν κατηγοριες? πως το εννοεις?
bougas13 - Τρι 20 Οκτ 2009, 21:38:33
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Andreasl123 έγραψε:
kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Dynodrome

bougas13 έγραψε:

Αγορι μου τι λες????

Andreasl123 έγραψε:

Φιλε μου δεν εγραψα πουθενα οτι ισως δεν φταει τι προγραμμα εγραψα απλα οτι κανενας δεν μπορει να πει τι ακριβως ειναι αυτο στο προγραμμα ποια παραμετρος δηλαδη που του βγαζει το depolution. Παντως γυρνωντας το παλυ σε μαμα και βλεπωντας οτι ολα λειτουργουν ενταξει που ενταξει θα λειτουργουν εστιαζεις σιγουρα στο ψαξιμο του προγραμματος. Αν χρησιμοποιησει ο προγραμματιστης ενα διαγνωστικο αποκλιστικα για Πεζο θα μπορεσει να δει αρκετα πραγματα και ισως σου βρει την λυση.
kane - Τρι 20 Οκτ 2009, 21:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
Θα λάμψει η αληθεια και το ψεμα λεμε παλι...

Ωστε dynodrome ε?
recife_rallye - Τρι 20 Οκτ 2009, 21:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasl123 έγραψε:

Βασικα δεν ειχα μπει στον κοπο να ρωτησω αλλα και παλι οταν λες τι προγραμμα θα μπορουσα να βαλω τι εννοεις??Δηλαδη υπαρχουν κατηγοριες? πως το εννοεις?

Υπαρχουν κατηγοριες...σε αυτα που ειναι καλα και σε αυτα που δεν ειναι Wink
Το δικο σου μαλλον δεεεεν...Ψαξου λιγο μεσα στο φορουμ και θα βρεις αυτο που θελεις..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες