Andreasl123 έγραψε: |
Καλημερα,
Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος γνωριζει σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει κ δεν μου βρισκουν καποια λυση. Εχω ενα Peugeot 207 Gt το οποιο προσφατα του εβαλα προγραμμα. Το Προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω το αμαξι αρκετα στα ψηλα σχετικα που αναβει το Check Engine Κ μου βγαζει στην οθονη το εξης σφαλμα Depollution air system Faulty.Ο προγραμματιστης μ χει κανει καποιες ρυθμισεις αλλα κ παλι δεν αλλαζει κατι το προβλημα εξακολουθει. Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει κατι ?? Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο κ αν μπορω να κανω κατι?? ΥΓ: το αμαξι ειναι μαμα γενικα μονο το προγραμμα φοραει τπτ αλλο Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας |
volvos έγραψε: |
ΠΑΙΡΝΩ μεγαλη κουτα ποπ κορν...μυριζω παλι μαλ***ες ![]() |
Καλημερα,
Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος γνωριζει σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει κ δεν μου βρισκουν καποια λυση. Εχω ενα Peugeot 207 Gt το οποιο προσφατα του εβαλα προγραμμα. Το Προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω το αμαξι αρκετα στα ψηλα σχετικα που αναβει το Check Engine Κ μου βγαζει στην οθονη το εξης σφαλμα Depollution air system Faulty.Ο προγραμματιστης μ χει κανει καποιες ρυθμισεις αλλα κ παλι δεν αλλαζει κατι το προβλημα εξακολουθει. Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει κατι ?? Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο κ αν μπορω να κανω κατι?? ΥΓ: το αμαξι ειναι μαμα γενικα μονο το προγραμμα φοραει τπτ αλλο Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας |
reselie έγραψε: |
Μηπως,Μηπως λεω εγω τωρα...
Βρισκει μεγαλη διαφορα στα καυσαερια απο μαμα σε σχεση με προγραμμα και σου χτυπαει σαν καταλυτης?2 λ δεν εχει το 207? ενα πριν και ενα μετα τον καταλυτη..? Η μηπως δεν επαρκει ο μαμα καταλυτης για τοσα καυσαερια? δεν ξερω εγω μια γνωμη λεω,εαν κανω λαθος διορθωστε με! |
reselie έγραψε: |
1η υποθεση: Γιατι σε αυτες τις στροφες τα καυσαερια ειναι περισσοτερα και ισως ξεπερνουν το οριο που εχει τεθει.
2η υποθεση: Γιατι ισως εχει καποιο λαθος το μιγμα καυσιμου?η εστω δεν γινεται σωστη καυση.. 3η υποθεση ο καταλυτης δεν μπορει να τα βγαλει περα με τοσα πολλα καυσαερια? υποθεσεις παντα... |
volvos έγραψε: |
koβω τα αρχ**ια μου συριζα οτι ειναι etuners ![]() ![]() |
kane έγραψε: | ||
εγω τα κοψα ηδη... Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα). |
Pughell έγραψε: |
Τωρα αυτο οπως θελει το λαμβανει κανεις... ![]() Συμφωνω οτι ακους πολλες αποψεις,το κοντο και το μακρυ του καθενος,πολλες φορες ομως ανοιγουν και τα ματια σε πολλους καταναλωτες οι οποιοι δεν εχουν ιδεα και εμπιστευονται τυφλα διαφορους επαγγελματιες και μη. |
Andreasl123 έγραψε: | ||||
Dynodrome |
bougas13 έγραψε: |
Εγω παλι πιστευω οτι τα φορουμ δεν λυνουν προβληματα απο κανενα προγραμμα απλα ακουγονται γνωμες που καποιοες φορες ειναι σωστες και καποιες αλλες ειναι αστα να πανε. Παντως αυτο το depolution faulty ταλαιπωρει πολυ κοσμο με 207 με προγραμμα για να δουμε απο οτι φαινεται η λυση πλησιαζει. |
Εγω στο φορουμ μπαινω κ ρωταω για να ακουω διαφορες γνωμες διοτι καποιοι λενε σωστα πραγματα τα οποια πιστευω βοηθανε αρκετα καποιους...ωστοσο σιγουρα θα υπαρχουν κ αυτοι οπου θα εχουν περασει τα ιδια οποτε κ ξερουν την λυση... Ο προγραμματιστης δεν γνωριζει απο τι μπορει να προερχετε αλλα παρολα αυτα κανουμε δοκιμες ολο με νεα προγραμματα να δουμε αν θα αλλαξει κατι... |
recife_rallye έγραψε: | ||||||||||
Μιλαμε για ψαγμενο προγραμμα... ![]() ![]()
Αγορι μου τι λες???? Μονο προγραμμα εχει ο κακομοιρης..και σε gt μαλιστα..οποιοδηποτε αντιπολουσιον απο το προγραμμα ειναι αδικαιολογητο..εκτος αν φταιει κατι αλλο ![]()
Αφου μπαινεις στο φορουμ και ρωτας,γιατι δε μας ρωτησες και τι προγραμμα μπορεις να βαλεις για να μην εχεις προβληματα? Το τελευταιο ελπιζω να μην το διαβασει ο στιβ γιατι θα πει καμια κακια.. ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||||||||||
Μιλαμε για ψαγμενο προγραμμα... ![]() ![]()
Αγορι μου τι λες???? Μονο προγραμμα εχει ο κακομοιρης..και σε gt μαλιστα..οποιοδηποτε αντιπολουσιον απο το προγραμμα ειναι αδικαιολογητο..εκτος αν φταιει κατι αλλο ![]()
Αφου μπαινεις στο φορουμ και ρωτας,γιατι δε μας ρωτησες και τι προγραμμα μπορεις να βαλεις για να μην εχεις προβληματα? Το τελευταιο ελπιζω να μην το διαβασει ο στιβ γιατι θα πει καμια κακια.. ![]() |
Βασικα δεν ειχα μπει στον κοπο να ρωτησω αλλα και παλι οταν λες τι προγραμμα θα μπορουσα να βαλω τι εννοεις??Δηλαδη υπαρχουν κατηγοριες? πως το εννοεις? |