Ghost Dog έγραψε: |
http://news.caradisiac.com/Rallye-la-Citroen-DS3-R3-en-tests-504/diaporama?iddoc=32307
O Μανθοοοοοος! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ολιγον "φουτουριστικο"... με την μεσαια κολώνα μαυτη θα ηταν πολυ καλήτερο... και λιγοτερο σαν "πατημένοπ ολυμορφικο |
vama51 έγραψε: |
Απίθανη λύση η φιλτροχοάνη στη θέση του δεξιού φαναριού στην 2η φώτο!!!! |
MEMsound έγραψε: |
ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!
τελος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και πορτοκαλι για ΕΤΣΙ!!!! ![]() |
smoki έγραψε: | ||
Ποσο μπροστα εισαι??? Οταν εβαφες τις δικες σου επρεπε να ειχες κανει αιτηση για πνευματικα δικαιωματα... |
Jim207GT έγραψε: |
Από ισχύη έχω περισσότερη, μένει ανάρτηση και τετραπίστονα και το σκισα το μπουρδέλο και τα ρέστα λάστιχα να τρώμε.... |
jim207 έγραψε: |
Πήγα σήμερα στα Γιαννενα σε μια υπαιθρια έκθεση της σιτροεν (στα ναυτάκια για τα αγαπητά παγούρια!) όπου υπηρχαν τα ds3 ανεβασμένα με τις πίσω ρόδες σε κάτι σιδερένια stands (ξέρετε αυτα που υπάρχουν στις αντιπρωσοπείες). Ετσι καταφερα να δω την πίσω ανάρτρηση από κοντα. Παρατήρησα ότι ο ημιάκαμπτος είναι επανασχεδιασμένος με την προσθήκη μιας κοίλανσης στο μέσο του σε αντίθεση με του 207 στο οποίο ο άξονας είναι εντελώς επίπεδος. Για να ακούσω γνώμες... Πάντως από ότι φαίνεται εκέι στην psa το παιδεύουν αρκετα το πράγμα... και δεν αρκούνται σε αντιγραφές (πχ vag group) |
rallos180 έγραψε: |
κατα την γνωμη μου οχι πολυ ομορφο σε συγκριση με την μιτο .. σε ολα ταλλα πιστευω να βγει καλο.. χωρις τα προβληματα που βγαζουν τα περισσοτερα γαλλικα... θα ειναι απλα κορυφη |
drdino έγραψε: |
Όποιος σκέφτεται να αλλάξει το GT για το DS3 ας το ξανασκεφτεί... Μόνο το 6αρι αξίζει. |
Όποιος σκέφτεται να αλλάξει το GT για το DS3 ας το ξανασκεφτεί... Μόνο το 6αρι αξίζει. |
karnezis έγραψε: |
6)δεν ειναι ελαφρυ....ο πωλητης μου ειπε 1300 κιλα κ το 0-100 ωφειλεται στο οτι η πρωτη εχει κοφτη στα 70χλμ κ η 2ερα στα 110! |
bagosgt έγραψε: |
εμενα παντως με μια γρηγορη ματια εξωτερικα,μου θυμιζει το πουντο ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=47&art_id=11556
ετσι θα κανω το 207 μου!! ![]() |
NoDsl έγραψε: | ||
Για κάτι τέτοιο να τα σκάσω τα 30 ευχαρίστως. |
NoDsl έγραψε: |
Φιλοσοφικά το είπα. Αν τα είχα μάλλον θα τα έκανα διαμέρισμα να το νοικιάζω :p
συγκριτικά με το Rcz το λέω :p |
NoDsl για αυτο ποσα δινεις ![]() ![]() http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11543 |
NoDsl για αυτο ποσα δινεις ![]() ![]() http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11543 |
Driver ///M έγραψε: |
Οδηγικά πάλι, οι δοκιμές το βγάζουν ανώτερο από 207 |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
ποιες δοκιμες ![]() εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειδικα το στησιμο του 207 πισω δεν παιζεται σε σχεση με το ds3!!κλασεις μπροστα το 207!! ![]() |
οσο για τον πισω αξονα που γραφω και σε ποιο πανω post το ds3 πεταει κωλο για πλακα
το 207 ειναι βιδωμενο κατω δεν φευγει με τιποτα |
SnakeMJK έγραψε: | ||
καλά, αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό... θα προτιμούσα κάτι παιχνιδιάρικο κ να ελέγχεται, παρά να σου πετάει μούτρα κ να μην διορθώνεται με τίποτα. |
Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο, τουλάχιστον στην μεταξύ των δύο σύγκριση.
Ούτε το 207 είναι τόσο βιδωμένο πίσω, ούτε το δσ3 είναι γυριστρούλα... |
εχεις δικιο υπερβαλλω λιγο ![]() αλλα το κανω για να σας δειξω οτι στην συμπεριφορα του πισω αξονα εχουν μεγαλη διαφορα ![]() |
Octane έγραψε: |
Το 207 βιδωμενο πισω?!? ![]() Ε τοτε καποιο προβλημα εχει της sis μου...κ δεν ενω το esp off by fynos ![]() Το 207 ειναι απο τα πιο ρυθμισημα συγχρονα σπορακια κ το μονο μειωνεκτημα του σε αυτο το θεμα βρισκεται στον καπως αργο τροπο με τον οποιο μαζευει την υπερστροφη (σε μαμα μορφη μοτερ...) . Αυτο βεβαια ειναι καθαρο λογω διαστασεων , βαρους κ πατηματος. |
θελεις να πεις οτι το 207 το θεωρεις υπερστροφικο ![]() ![]() καταρχην δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μην μπορεις να το κανεις να πεταξει κωλο(με esp off) το θεμα ειναι ποτε το κανει και ποσο ![]() |
abaleo έγραψε: |
την άλλη βδομάδα θα το πάρω για τεστ ντράιβ να δω αν υπερστρέφει ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Για τα czt έιχα ακούσει οτι δεν ήταν και τόσο καλά στο δρόμο και οτι το esp δούλευε υπερωρίες..Ψιλοβάρκες κτλ.Δεν έχω προσωπική εμπειρία βέβαια.. ![]() |
volvos έγραψε: |
TO EXV diabasei kai ego σε ξεναπεριοδικα οτι το αμαξι βγαζει τρελλη προσφυση και ακομα και το 156αρι ηταν πολυ κοντα σε μινι ες απλα και στο ds3r ολοι σχολιαζουν αρνητικα την αισθηση ...
λογικα εχουμε να κανουμε με τυπου s3 μαξι... |
αυτο που ειναι ομως πραγματικα να τραβας τα μαλλιασου σε οποια πιστα δεις ειναι το 207ρουσου to oποιο γυρναει τσοντες κανονικες με τον ανταγωνισμο κανοντας χρονους απλα αλλου...
αντε να μου δωσεις ο τζιμ207 το δικο του με 4 σεμι μπας και κανει κανα 11αρι το αμαξακι και γελαμε μετα ![]() |
Steve έγραψε: |
Ρίχνει 3 δευτερόλεπτα σε 206 S 16? |
Μετατρόχιο εμπρός (με τροχούς 17") 1468 mm
Μετατρόχιο πίσω (με τροχούς 17") 1471 mm |
abaleo έγραψε: | ||||
|
Octane έγραψε: | ||||
Ναι , αυτο δεν εγραψα? ![]() ![]() Δεν ειπα αν υπαρχει 'η δεν υπαρχει τετοιο αυτοκινητο που γραφεις παραπανω... . (που αν θελεις μπορω να σου πω μερικα αυτοκινητα που δεν πετανε με τιποτα κωλο ![]() Το 207 το κανει παντου κ παντα , η μουρη μπαινει πολυ ωραια μεσα στη στροφη κ ο κωλος μολις του ζητηθει ανοιγει την τροχια του με τη μια. (κοινως...το αμαξι πλασαρεται παρα πολυ ωραια) . Ας το παρουμε αλλιως: Πες μου εσυ ενα τουρμπατο μπροσθιοκινητο που ειναι πιο ρυθμισημο απο το 207. (εξαιρουνται τα πρωτα CZT... μιας κ το "θεμα" "διορθωθηκε" οταν αλλαξαν κωδικους σε ελατηρια/αμορτισερ). ![]() |
Σ'ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια |
κατσε επειδη επεξεργαστικες το post σου αυτο το παραπανω τι ειναι ειρωνικο η οχι? να ξερω να απαντησω αναλογως ![]() |
αλεξανδρε επειδη εχω δουλεψει σε περιοδικα μικρος και εχω και φιλους που κανουν αυτη τη δουλεια ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ....οι ανθρωποι ειναι ικανοι να πουλησουν και την ελια στο κωλο της γυναικας του για μια εξτρα διαφημιση. τ ε λ ο ς
καλα γραφω αυτες τις μερες η μια ατακα μετα την αλλη... το αγχος του γαμου με εχει κατακλυσει σε ολα τα αρχ**ια μου |
ξερεις κατι ομως κωσταντινε φταινε και τα ζωα που τα διαβαζουν
γιατι ΟΣΟ και να θες να θαψεις ενα αμαξι και να παινεσεις ενα αλλο αν το γαμημενο ειναι κορυφη καπου θα το γραψεις μες το κειμενο και ο εξυπνος θα το πιασει.... χαρακτηριστικοτατη περιπτωση το 207rc που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ δε το εχει βγαλει κορυφαιο αφου θεοχαρακης ειναι στα τετοια του γενικως και ειδικως αλλα εν τελει το αμαξι ειναι τοσο καλο που βγαινει απο μονο του στη θεση που του αξιζει αν του κοβει του αλλου και καταλαβαινει... |
4τροχοι φεβρουαριος 2010 το εβγαλαν 1ο στις σερρες (και παλι τοτε λεγατε οτι δεν γινετε να ειναι μπροστα απο κλιο) τελικα τι γινετε ? ![]() |
ενω μεγαρα που βολευει το 207 εκανε ιδιο χρονο με το 207 να τρεχει ιουλιο μηνα.....
δυστυχως το κλιο για ενα ανεξηγητο λογο κανει ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ και μη το ψαχνουμε αλλο. στις πιο πολλες φτυνει αιμα να περασει το 182καπ............. |
ενω μεγαρα που βολευει το 207 εκανε ιδιο χρονο με το 207 να τρεχει ιουλιο μηνα.....
δυστυχως το κλιο για ενα ανεξηγητο λογο κανει ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ και μη το ψαχνουμε αλλο. στις πιο πολλες φτυνει αιμα να περασει το 182καπ............. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
http://www.youtube.com/watch?v=_eSIMZ5Z6vI |
mikerrgp έγραψε: |
παντως το ds3 to ειδα εχθες στην παχη κ ειναι πανεμορφο σε λευκο μανθε |
MEMsound έγραψε: | ||
οντως, αλλα δεν ειμαστε για ψωνια αυτη την περιοδο ![]() |
bagosgt έγραψε: |
στο 3.30 ειδατε το 206 πως μαζευει το μαζερατι.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φέσσας, έχει και td ΤΗΡ. Eγώ από κει το πήρα. |
AlienHack έγραψε: |
πριν 2-3 βδομαδες στην κρηνη ενας τυπος παρκαρε ενα κοντα στο πασαρελα και ημουν εκει διπλα (μιλουσα στο κινητο ) οποτε πηγα διπλα του και το χαζευα , και με κοιταει γελαει και του λεω "και εγω Γαλλακιας ειμαι κτλ κτλ" και με αφησε να μπω μεσα να το δω. ενα μαυρο ηταν . |
MEMsound έγραψε: |
για "πακετο" θα το συζητουσα... ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.tuningfever.fr/pics-max-9910-452792-model-and-citroen-ds3.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() |
makisasve έγραψε: |
ναι σορρυ που το ξεθαψα μετα απο τοσο καιρο αλλα προσπαθω βρω διαφορες πληροφοριες για το κλαμπ!
διαβαζοντας το θεμα ειδα οτι καποιοι το συγκρινουν εμενα μαρεσουν παρα πολυ και τα δυο.. ειδικα το RC..το μονο θεμα μου με το gt ειναι οτι εχει 5αρι σασμαν! ![]() |
abaleo έγραψε: |
φτάνει η ώρα για να πάρει ο άλιενχακ καινούριο αμάξι ![]() http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/106056.asp |