PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ο προφιλακτιρας εφαγε στηφαδο

jimos - Πεμ 26 Ιούν 2003, 07:59:02
Θέμα δημοσίευσης: Ο προφιλακτιρας εφαγε στηφαδο
Αλανια τι θα γινει με αυτους τους προφιλακτιρες δεν μπορο να στεριοσο ουτε εναν πανο απο 10 μηνες αυτος ηταν ο τριτος Evil , χτες το βραδι βγηκε ενας λαγος στον δρομο και τον χτηπησα με καμια 100!!!!!!ρα και δεν φτανει αυτο δεν το βρικα το πο**τη* γιατι αν το ευρισκα σημερα θα εκανε βολτα στην κασταρολα της μανας μου,γα** την ατυχεια μου Twisted evil [/url][/list][/list][/code][/quote]
DimiP - Πεμ 26 Ιούν 2003, 08:16:48
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο προφιλακτιρας εφαγε στηφαδο
jimos έγραψε:
Αλανια τι θα γινει με αυτους τους προφιλακτιρες δεν μπορο να στεριοσο ουτε εναν πανο απο 10 μηνες αυτος ηταν ο τριτος Evil , χτες το βραδι βγηκε ενας λαγος στον δρομο και τον χτηπησα με καμια 100!!!!!!ρα και δεν φτανει αυτο δεν το βρικα το πο**τη* γιατι αν το ευρισκα σημερα θα εκανε βολτα στην κασταρολα της μανας μου,γα** την ατυχεια μου Twisted evil [/url][/list][/list][/code]
[/quote]

απόλυτα σωστή η σκέψη σου ,
τουλάχιστον θα έτρωγες το λαγό στη υγειά σου και στην υγεια του πέζουλα μετά το τράκο...
αλλη φορα (αν! λεμε αν!) με 2 δυνατους φακους ψάξε τη γυρω περιοχη και καπου εκει θα ειναι... Wink
p206Mike - Πεμ 26 Ιούν 2003, 10:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
Λαγός....?
Υπάρχει ακόμα αυτό το είδος..?
Εδώ στην Αθήνα τους ψάχνουμε με το κυάλι..
Έχουν κρυφτεί όλοι..
Αλλά και να βρεθεί κανένας ...----> Sniper Alien2

Μου φαίνεται αφησαν την Αθήνα και τράβιξαν Βόρεια..
Κωσταντίνε...Τι λες πάμε καμια εκδρομή Βόρεια για κυνήγι?
Όχι τιποτα άλλο αλλά χρεώνουν και τους συνκλαμπίτες μας... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πράσινοι λαγοί Π _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ι

Υ.Γ. Πέραν της πλάκας...Κουράγιο my friend...Eχει και τα αρνητικά του από αυτής της άποψης το να μένεις στην επαρχία....Αλλα τα Θετικά είναι σίγουρα περισσότερα.... Wink Wink Κρίμα που δεν τον γεύτικες στο πιάτο σου να τον ευχαριστιόσουνα τουλάχιστον...
Πάντως επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά....206 ----> Ένα πραγματικό όπλο..(keep it away from children) Twisted evil Twisted evil Twisted evil
konstantinos - Πεμ 26 Ιούν 2003, 10:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Κωσταντίνε...Τι λες πάμε καμια εκδρομή Βόρεια για κυνήγι?

Είναι απαγορευμένη περίοδος για κυνήγι τούτη που περνάμε...
Από Σεπτέμβριο πλέον... που θα είναι και προπονημένοι όπως κάθε χρόνο.

ps Περαστικά στο Pug σου φίλε jimo.
PHSYBORG - Πεμ 26 Ιούν 2003, 17:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερω πωσ τωρα θες να σα αφησουμε στο πονο σου αλλα σαν εμπειρος για πες ρε φιλαρακι,ποσο παει ο προφθλακτηρας ο μαμα με βαψιμο κ τοποθετηση?
alemao - Πεμ 26 Ιούν 2003, 20:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
αν δηλαδη επεφτες ξαφνικα σε λιμνη με νερο θα έλεγες "το 206 έφαγε σούπα"; Laughing Laughing Laughing

περαστικα στο πεζάκι Sad
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 31 Ιούλ 2003, 19:19:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο προφιλακτιρας εφαγε στηφαδο
DimiP έγραψε:
με 2 δυνατους φακους ψάξε τη γυρω περιοχη και καπου εκει θα ειναι... Wink

Ο προφυλακτηρας ή ο λαγος Question Rolling eyes Shocked

Παλυ καλα που δεν βγηκε κανα γομαρι...εκει να δεις γλεντια μετα Laughing Που την πατησες Question Σε ποιο δρομο Question
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες