black7monster έγραψε: |
Βαζεις μικρη τουρμπινιτσα ετσι ωστε να μην σου λαγκαρει και να εχεις αμεση αποκριση του γκαζιου χωρις να αδρανει στο πατα.Κοντο σασμανακι με μπλοκαδουρα και καλα λαστιχακια κανεις καλο παιχνιδακι στις στροφες αρκει να μαθεις τα χουγια του.
Οσο αναφορα στην εισαγωγη εγω στο δικο μου που ειναι 8v 1.6 στην αρχη που δουλευα 1 bar ειχα την πλαστικη εισαγωγη και δεν ειχα κανενα προβλημα.Ισως να ημουν τυχερος. |
Βαζεις μικρη τουρμπινιτσα ετσι ωστε να μην σου λαγκαρει και να εχεις αμεση αποκριση του γκαζιου χωρις να αδρανει στο πατα.Κοντο σασμανακι με μπλοκαδουρα και καλα λαστιχακια κανεις καλο παιχνιδακι στις στροφες αρκει να μαθεις τα χουγια του... |
MEMsound έγραψε: | ||
το αυτό ![]() |
leo206 έγραψε: |
Μάνθο σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για το ενδιαφέρον που δείχνεις! Η 25αρα είναι ιδανική πιστεύω όταν λέτε μικρή!! Όσο για το σπινιάρισμα μην ανησυχείς καθόλου διότι φοράω λάστιχο μικρής διαμέτρου κ αρκετά σκληρό. Κ σε λειο δρομο πρωτη δευτερα (καρφωτή) μενουν κατω . Η καλυτερη φαση ειναι οταν βρεχει που μενει κ η τριτη(καρφωτη μετα την καρφωτη δευτερα!!). |
recife_rallye έγραψε: |
Α ωραια..τωρα που θα το τουρμπισεις δεν θα παταει καμια ταχυτητα κατω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
αν εχεις καλο προγραμματιστη που ξερει πως "δουλευει" η ολη ιστορια,τοτε θα εχεις κ δυναμη κ λιγοτερο σπινιαρισμα |
volvos έγραψε: |
πιστευω με καλη εισοδο και συγκρατημενο γκαζι να στριβει 120 πεταλο |
volvos έγραψε: |
file τα πραματαα ειναι απλα.
θα βαλεις μεταλλικη εισαγωγη απο 106 που δε μπαινει αλλα θα τη βαλεις.πεταλουδα απο κιτκαρ 309 τη καλη τουρμπινα χαλαρα μια κ3 για να ανοιγει πι ψηλα να μη σπινιαρ αναρτηση πουλαει ενα παλικαρι κατι αιμπαχ 5ποντα για να ερπετωσει λαστιχακια εγω δοκιμασα κατι μαραγκονι γαμανε μιλαμε σε 14αρι φρενα οπωσδηποτε σωληνακια και αγωνιαρικο τεξταρ τακακι πιστευω με καλη εισοδο και συγκρατημενο γκαζι να στριβει 120 πεταλο |
Giannis307 έγραψε: |
Καλο τουρμπισμα....!
1)Να ξερεις οτι υπαρχει μοτερ 1.4 μαμα για οταν σου σπασει μην μεινεις χωρις αμαξι... 2)Καλη τυχη και σε σενα και στον μηχανικο σου.... |
Φιλε Leo εχεις σκεφτει να παρεις ενα μοτερ απο 8βαλβιδο rallye το οποιο το βρισκεις σε εξευτελιστηκες τιμες??Ειναι μια καλη βαση για να κανεις κατι πολυ καλο και αξιοπιστο με μαμα εντοσθια.Σου μιλαω εκ πειρας και οχι ''θεωρητικα''μιας και το ειχα σε αυτη τη μορφη για 5 ολοκληρα χρονια και το λυσαγα καθημερινα. |
Επειδή εχεις παρακολουθίσει οτί ψάχνομαι με αυτό το αμάξι έχω 3 χιλιάρικα να διαθέσω διότι σπουδάζω σε 2 σχολές ταυτόχρονα κ δουλεύω όσο προλαβαίνω τα βράδια. |
Οπότε για αρκετά χρονια δεν θα έχω περιθόρια για μια καλυτερη αγορά. Εγώ 140 150 άλογα είχα στο μυαλό μου αλλά άκουσα κάτι 170-180 από δυο τρεις κ πήραν τα μυαλά μου αέρα. Λοιπόν. Τώρα για προγραμματιστή που με ρωτάς έχω στο νου μου 3-4 γνωστούς στο χώρο... Ονόματα φαντάζομαι δεν είναι επιτρεπτό να αναφέρονται!! |
Gr13 έγραψε: |
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα ,αν το λεφτά για να το κανεις τούρμπο φτάσουν όσο θα στοιχίσει να βάλεις ένα 16ari rallye μοτέρ,είναι προτιμότερο το 16ari.Επιπλέον στο εάν στρίβουν τα "τουρμπατα" ,τουλάχιστον τα 207 στρίβουν αρκετά καλά γιατί, ανεβάζουν πολύ ομαλά...... |
Giannis307 έγραψε: |
Δεν σε ειρωνευτηκε κανεις....απλα σου λεω οτι
1)το μπλοκ σου ειναι αλουμινενιο..... |
Λοιπόν. Ας αρχίσουμε...
Steve, δε σε τιμά καθόλου το γεγονός οτι σε είχα ρωτήσει στο παρελθόν τι φτιάξιμο παίρνει το συγκεκριμένο μοτέρ επειδή πέρασε κ σένα από τα χέρια σου αυτό το αμάξι κ με είχες παντελώς αγνοήσει κ τώρα έρχεσαι να πάρεις θέση με τέτοιο υφάκι. |
Φιλε LEO γιατι καθεσε και σκας???Δεν χρειαζεται να μπαινεις σε αντιπαραθεση με κανεναν ... |
sod έγραψε: |
Φιλε μου καλη τυχη σε οτι κι αν κανειs....
πριν κανειs οτιδηποτε καλο θα ειναι να αρχισειs να στηνειs πρωτα το αμαξι σου με αναρτηση και φρενα και μετα τα υπολοιπα.Καλυτερα ενα στημενο αμαξι με λιγα αλογα παρα ενα γρηγορο αμαξι που πηγαινει οπωs να ναι και να μην καθεται η' μην φρεναρει στον δρομο....καντα και τα δυο να ειναι ολοκληρωμενο..... |