Παράθεση: |
the 207 Super 2000 post a weight of 1100 kilos. |
Κώδικας: |
207 RC RALLYE TECHNICAL DATA
ENGINE Type EP6 DTS/1.6 litre THP (Turbo High Pressure) Installation Front, transverse-mounted Displacement 1,598cc Number of cylinders 4 Power 180 bhp Torque (Nm) 28 m.daN Max rpm 6,500 Injection Direct Intake Single butterfly Number of valves 16 Electronics Magneti Marelli SRD TRANSMISSION Type Two-wheel drive Clutch Hydraulically controlled single plate Gearbox Six-speed straight cut Differential Limited slip differential, disc type CHASSIS Structure + materials Body + welded roll cage Front Suspension McPherson-type, Peugeot dampers Rear Suspension Peugeot dampers BRAKES/STEERING Front brake Ventilated discs O290x22mm (gravel), O325x28mm (asphalt) Fixed callipers with four pistons Non-ventilated discs O249x9mm Rear brakes Floating, single-piston callipers O38mm Asphalt wheels 17 inches, R17 tyres: 200x50x17 Gravel wheels 15 inches, R15 tyres: 195x65x15 Steering Specifically calibratedn electric power steering DIMENSIONS Length 4,030 mm Width 1,720 mm Wheelbase 2,540 mm Weight 1,120 kg |
volvos έγραψε: |
ακριβως...
ανοιξαν και σας περιμενουν ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Μόνο κανα 2χίλιαρο οι μπροστά και κανα 600+ οι πίσω, ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ..... |
Jim207GT έγραψε: |
Μόνο κανα 2χίλιαρο οι μπροστά και κανα 600+ οι πίσω, ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ..... |
MEMsound έγραψε: |
για την ακρίβεια η τιμη εφτασε (για το 206) με το σχετικό παζάρι τις 950λιρες για τα 4 αμορτισερ ρυθμιζόμενα σε συμπιεση και επαναφορα (εμπρός μαζι με ρυθμιζόμενα σε υψος πιατελα) +2χ45λιρες για τα 2 λεντα ελατηρια ή 2χ 65ε για ειβαχ ελατηρια (στενά ελατηρια εννοώ και οσες λιμπρες ηθελα)
δεν θυμαμαι αν μου ειπε including vat... επίσης πρεπει να προστεθουν και τα μεταφορικά από Αγγλία = ~50ε |
βλεπουμε οτι ο συνδιασμος ελατηριων που προτεινει ειναι 5,5 εμπρος 4.1 πισω
αυτο σημαινει 315λιμπρες εμπρος και 235 πισω. |
katarxhn times Μανθο ειναι λιρεσ....
δευτερο ρβτησες αν εχει 2 ρυθμισεις ή κανει μαζι ρυθμιση και για μπαμ και για ριμπαοθντ.... |
katarxhn times Μανθο ειναι λιρεσ....
δευτερο ρβτησες αν εχει 2 ρυθμισεις ή κανει μαζι ρυθμιση και για μπαμ και για ριμπαοθντ.... γενικα η πεζο σπορτ δε ξερω πως τη βγαλατε τοσο ακριβη πισω εχει 180 το ενα συν το ελατηριο 40 δηλαδη με 450 εχετε καθαρισει. ΣΟΡΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ εμπρος εισαι 460 το ενα τα ασφαλτινα και 50 το ελατηριο και κατι παπαρακια αντε να να παει 600 το ενα 1200 και τα δυο αρα 1650 ολα μαζι μειον εκπτωση λαιον κανα 1500αρι ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΣΩ ΕΛΑΤΗΡΙΑ που αντιστοιχα στα 206 ειναι 300 μονο ραβδοι... τοπ μαουντ δε χρειαζεστε. λογικα παρομοια με τα μαμα θα ειναι (οπως και 206-106) δηλαδη τι περιμενετε να σας τη χαρισουν??????? ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
το ξέρω οτι ειναι λιρες το γράφω κιόλας οχι δεν ρώτησα τιποτα παραπάνω γιατι ξεφευγει από τα χρηματα που θέλω να διαθέσω αυτή τη στιγμή. ![]() |
sotos27 έγραψε: |
Παιδια εγω εκλεισα την αναρτηση και μου ερχεται σε 7 μερες.Παραγγειλα την μικρη με τα 1200 euro.η μεγαλη ειχε 2300 η οποια μαλλον χρισιμοποιειται στο 207rc cup στη Γαλλια.Παντως και η μικρη τουμπανο πιστευω οτι ειναι.Ηταν να βαλω την variant 1 αλλα λεω peugeot sport.Ti λετε? |
nikos68 έγραψε: |
Χριστόφορε βλέπω πήρες φόρα την ανηφόρα και δε θα σε πιάνει κανένας στα στροφιλίκια....χαχαχα....απ'΄΄οτι είδα κι εγώ 1200 έχει η ασφάλτινη έκδοση αλλά με τα ελατήρια πάει 1440 περίπου.Έχει όμως και κάτι άλλα πιρπιτσόλια που ποιος θα μας πει αν χρειάζονται???Εννοώ κάτι βίδες κάτι ροδέλες ένα άλλο εξάρτημα που κάνει 50.....Δηλαδή παίρνω ξερή την ανάρτηση και τα ελατήρια βγάζω τα δικά μου και φοράω τα καινούρια??? |
εμπρός δεξια
Νο τιμη 5 461.8 7 40.05 8 64.32 15 ?? 12 0.39 10 208.4 9 164.93 11 (ισως χ2) 14.14 16 0.74 14 5.61 13 0.8 συνολο 961.18 |
εμπρος αριστερα
Νο τιμη 6 461.8 7 40.05 8 64.32 15 ?? 12 0.39 10 208.4 9 164.93 11 (ισως χ2) 14.14 16 0.74 14 5.61 13 0.8 συνολο 961.18 |
πίσω δεξια
Νο τιμη 4 176.71 5 42.17 7 50.42 8 6.78 6 0.33 συνολο 276.41 |
πίσω αριστερα
Νο τιμη 4 176.71 5 42.17 7 50.42 8 6.78 6 0.33 συνολο 276.41 |
τελικο συνολο
2475.18ε |
manθο οτι πανω απο το 4 στο σχημα δε τους χρειαζεται
θεωρω ειναι το μαμα τοπμαοθντ με το ρουλεμαν του. οπως γινεται και σε μας ![]() |
αρα εισαι 460 + 40ελατηριο +64 ανω πιατελο =564 το ενα αρα 1128 τα δυο
συν550 τα πισω εισαι καπου 1700 τιμη |
για τα 2 εμπρός:
Νο τιμη "5"+"6" 2χ461.8 2χ"7" 2χ40.05 2χ"15" 2χ?? 2χ"8" 2χ64.32 συνολο 2χ566.17=1132.34 |
για τα 2 πισω:
Νο τιμη 2χ"4" 2χ176.71 2χ"5" 2χ42.17 2χ"7" 2χ50.42 2χ"8" 2χ6.78 2χ"6" 2χ0.33 συνολο 2χ276.41=552.82 |
-10% καπου λογω κλαμπ λογικα θα ειναι 1500 |
οποιος το πρωτοδοκιμασει θα δει αν θελει πιατελα (ρωτηστε αργυρη)
βεβαια θα ειναι πρωτοπορος και μετα θα τον κοροιδευουν οι αλλοι οτι τα εσκασε για να μαθει ξεχνωντας οτι ηταν ο πρωτος αλλα τι να κανουμε... ![]() |
αλλα εδω θα ειμαστε να βαζουμε στην θεση του οποιους πουν καμμια τετοια σαχλαμαρα... ![]() |
μα ολη η ομορφια ειναι στο ψαξιμο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδιά σε μια κουβέντα που είχα με έναν τεχνικό σήμερα και είδαμε μαζί τις αναρτήσεις μου είπε ότι τα χρειαζόμαστε όλα τα κομμάτια μέχρι τελευταίας βίδας παρακαλώ αλλιώς δεν μπαίνουν πάνω στο αμάξι....άρα τα 2500 είναι γεγονός αναπόφευκτο.....οι σχετικοί εδώ τι άποψη έχουν? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Την εχει περασει σε κανενα 207 και ξερει?Πες του να μαθει πρωτα να διαβαζει το σαιτ και μετα να λεει τιμες....ηδη ενας φιλος μας την εχει παραγγειλει την ασφαλτινη εναντι 1200ε! ![]() |
@sotos27
εισαι σιγουρος οτι παραγγειλες την (παραπάνω ή κατι από την παραπάνω) γαλλικη PS και οχι αυτην που εδινε παλιαότερα (ισως και ακομα) ο Κονδωρας η οποία είναι ουσιαστικα Eibach Coilover? (η οποία φυσικά δεν ειναι "κακή" - απλά δεν ειναι η γαλλικη PS χωρις να σημαινει κατι αυτό - ουτως η αλλως σε σχεση με την μαμα θα κάνει απειρως πιο στριφτερο το 207 ) |
recife_rallye έγραψε: |
Την εχει περασει σε κανενα 207 και ξερει?Πες του να μαθει πρωτα να διαβαζει το σαιτ και μετα να λεει τιμες....ηδη ενας φιλος μας την εχει παραγγειλει την ασφαλτινη εναντι 1200ε! ![]() |
kane έγραψε: | ||
ποιος ρε...? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Μανθο απ οτι ειδαμε στο σαιτ,αν δεν προσθεσεις τα τοπ μαουντς,τοτε η τιμη ειναι η ιδια με αυτη που αναφερει το παιδι...ε δε νομιζω πια να ειναι τοσο τεραστια η συμπτωση ![]() Αλλωστε ο λεει καθαρα...παρηγγειλα τη μικρη και οχι αυτη με τα 2300ε...αρα μιλαμε για την ιδια! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||
ειναι τεχνικος οπως αναφερει ο νικος και περναει αναρτησεις και απλα ανεφερε του νικου οτι μαλλον χρειαζονται ολα τα ""εξαρτηματα"" απο αυτα που δειχνει......μου τα εξηγησε απο κοντα, |
MEMsound έγραψε: | ||
εγω περιμένω συγκεκριμένη απάντηση (ιδανικα και καμμια φωτογραφια) από το τι ακριβως εχει παραγγειλει για να μην μιλαμε θεωρητικά... ![]() ![]() επίσης στην προυγουμενη σελίδα εχεω γραψει αναλυτικότατα ποσο κοστιζει το καθενα από τα ανταλλακτικα και τι σουμα βγαίνει. ριξτους ενα βλέφαρο |
μ αρεσει γιατι ξαναγραφεις οτι εχω γραψει ακομα πιο αναλυτικα στην προυγουμενη σελιδα και μαλιστα καταληγεις σε λαθος τιμές ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To θεμα ειναι αν θα χρειαστουν τα τοπ μαουντς..εκει ειναι ολη η διαφορα!τελος |
Steve έγραψε: | ||
Τα συμπεράσματα για τις λάθος τιμές ας τα βγάλουν οι υπόλοιποι ![]() Για την ώρα, το παραπάνω post σου γράφεται εκεί που δεν πιάνει η μελάνη ![]() |
To θεμα ειναι αν θα χρειαστουν τα τοπ μαουντς..εκει ειναι ολη η διαφορα!τελος |
Steve έγραψε: |
Σημειώνω πώς τα πράγματα είναι βάσει λογικής της Peugeot Sport ανάρτησης για το 206, όπου δεν σε χρεώνουν για βίδες παξιμάδια κλπ. Στην χειρότερη περίπτωση, να χρειαστείτε άλλα 200 ευρώ (το πολύ) για ψιλικά, αν και δεν το νομίζω |
Steve έγραψε: |
Ναι ρε οκ
νταξ έγινε |
παιδια δεν ξερω αναλυτικα ο μηχανικοσ μου το ειπε.πηγα το αμαξι για service και μου ειπε σου εχο την μικρη με 1200 και την μεγαλη την ρυθμιζομενη με 2500 κοντα.δεν ασχοληθηκα πολυ γιατι ειναι peugeot sport.τωρα στην πραξη θα δειξει.δεν ρωτησα απο που την παραγγειλε.ειμαι εκτοσ αθηνασ αυριο παο και θα παω εκει και θα ενημερωσω το site |
kane έγραψε: | ||
Εδω κανεις λαθος σταυρες,μιας και ΟΤΙ χρειαζεται για να τοποθετηθει,πωλειται στο καταλογο. Οποτε οτι τιμή βγει απτο νετ,αυτη ειναι και μονο αυτη. |
Pughell έγραψε: |
Συζητουσα με Προφ...
Το περιφημο μπαλακι των 150Ε(δεν θυμαμαι ακριβως) ειναι μπιλια για αυτο και κοστιζει τοσο. Γενικα και ο Βασιλης ειπε οτι καλυτερα να αποφυγετε να βαλετε ολο το σετ καθως οι μπιλιες θα δωσουν πολυ απολυτο χαρακτηρα και αμα βρεθειτε σε συνθηκες μετριας ή κακης προσφυσης,θα βρεθειτε στο απεναντι πεζοδρομιο,οποτε καλυτερα να κανετε μια δοκιμη χωρις αυτα,με τα εργστασιακα top mount και εναλλακτικα μια μεταλλικη πλακα απο την κατω πλευρα του θολου προκειμενου να μην βγει κανενα αμορτισερ απο το καπω. ![]() |
στελιο τετοιες χλαπες εδινε και 106 και 206 αν θυμαμαι καλα και ηταν για οδηγηση χωμα. δε θυμαμαι κανενα ασφαλτο να επαθε κατι...
αμα τα βγαλεις ολα αυτα εξω πεφτουμε στο 1600αρι που εγραψα οποτε ειναι οριακα ανεκτη η τιμη της αν σκεφτεις και εξτρα εκπτωση κονδωρα |
στελιο τετοιες χλαπες εδινε και 106 και 206 αν θυμαμαι καλα και ηταν για οδηγηση χωμα. δε θυμαμαι κανενα ασφαλτο να επαθε κατι..
|
Λοιπόν Χριστόφορε έχω μπροστά μου την τελική τιμή με όλα τα εξαρτήματα μέχρι τελευταίας βίδας.Για ιδιώτες σαν εμάς το συνολικό ποσό χωρίς μεταφορικά είναι 2486 ευρώ. |
Οπότε αν βάλεις και τα μεταφορικά της ΤΝΤ πάλι 2500 θα σου στοιχίσει. |
αυτα που λες μάλλον τα φανταζεσαι γιατι εγω δεν ειπα κάτι τετοιο για πειράματα πάνω στην μαμα ανάρτηση - αλλα δεν θέλω να πω περισσότερα προς το παρών.
μια 4άδα ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ μαμα αμορτισερ GT/RC θελω για να στειλω για δείγμα... Εχει κάποιος? |
αυτα που λες μάλλον τα φανταζεσαι γιατι εγω δεν ειπα κάτι τετοιο για πειράματα πάνω στην μαμα ανάρτηση - αλλα δεν θέλω να πω περισσότερα προς το παρών.
μια 4άδα ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ μαμα αμορτισερ GT/RC θελω για να στειλω για δείγμα... Εχει κάποιος? |
παιδιά αυτην την ανάρτηση φοράω στο δικό μου με τα 1200 ευρώ.το αμάξι απλα στριβει πολι καλα.το esp ενεργοποιειτε λιγοτερο και γενικά είναι τελείως διαφορετικο παρολο που νορμαλ εστριβε παραπανο απο καλα.σας το λεω εγώ που το μαξι το στριβω πολλες φορες στο οριο και ηδη κοντεβα να το χάσω 2 φορες απο το πολυ το πρεσσαρισμα.θελει προσοχη λιγο στο χαμήλωμα για να δουλεψει σωστα.εγω το ςχω 4,5cm που ακουγεται πολυ αλλα οπτικά δεν φενεται τοσο.λιγο πιο ψηλα αν ηταν θα δουλευε καλυτερα η ανάρτηση. πάντως τα 1200 ευρω δεν ειναι λιγα αλλα δεν νομιζω με την ΄΄μεγαλη΄΄ να το εστριβα με περισσοτερα.ειναι πολλα τα λεφτα και πιστευω οτι θα ειναι λιγο πιο σκληρη και σιγουρα ριθμιζομενη σε ολα.δεν χρειάζεται.μολις κατεβω Αθήνα ετοιμαζομαι για αντιστρεπτικές ps και συνεμπλοκ το ιδιο που εκει το αμάξι πιστεύω θα είναι σχεδόν τέλειο. |
akis1976 έγραψε: |
Γνωρίζει κανεις ποια η διαφορά "Full chapter" με "Retail" στο site της peugeot sport?γιατί υπάρχει μια διαφορά κοντά στα 200 ευρω!Για της αναρτήσεις 207 "Perfo" suspensions ρωτάω ποιο συγκεκριμένα. |
android έγραψε: | ||
το σωστο ρεταιλ πρεπει να ναι καπως ετσι http://prntscr.com/3ydipm |
Blue Cub έγραψε: |
Ποιος είπε ότι τα κάμπριο θεωρούνται διθέσια; ![]() |
NoDsl έγραψε: |
Επειδή ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τα ποστ εδω μέσα,
με την peugeot 207 "perfo"(ή και οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση με αυτό το κατέβασμα) δηλαδή με -28χλ μπροστά και -12χλ πίσω, τα 215/45/17 βρίσκουν θόλους ή όχι; Μιλάω για 4 άτομα μέσα. Γιατί αν είναι να τη βάλω και να το κάνω κάμπριο άκα 2θέσιο, κλάφτα... Βρίσκουν πίσω και δεν βρίσκουν μπροστά; Βρίσκουν παντού; Κάποιος να μου ξεκαθαρίσει αυτό; |
JDROGAS έγραψε: |
Για να σε βοηθησω εγω με 5 ατομα και το σεταρισμα της ps (με το υψος που προτεινει η ps ) εγω δεν ειχα ποτε θεμα.Παντα με 215/45/17. |
JDROGAS έγραψε: |
Οχι με μαμα ζαντες,με τις braid της ps με 24 οφσετ αλλα και με 20 οφσετ που ειναι ακομα πιο εξω οι τροχοι.
Aλλη εμπερια δεν εχω δες παρακατω το pdf της ps,δεν νομιζω να χαμηλωσεις παραπανω. ![]() |