Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - Ηλιοροφη εκ των υστερων σε 207 mechanic - Δευ 12 Οκτ 2009, 16:30:06 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ηλιοροφη εκ των υστερων σε 207
Καλησπερα παιδια,
ενδιαφερομαι να βαλω ηλιοροφη (πριονοροφη κατα κοσμον ) εκ των υστερων σε ενα 207 που εχω,
γινεται?
Αν ναι που πρεπει να αποτανθω?
Αν το τοπικ που εχω ανοιξει ειναι λαθος
παρακαλω μετακινειστε η διαγραψτε τοmechanic - Δευ 12 Οκτ 2009, 16:32:44 Θέμα δημοσίευσης:
επισης για να τοποθετησω αεραγωγους exaust air vent
στα πλαινα φτερα
εχετε να μου συστησετε να παω καπου?
(εστω με ενα πμ ωστε να μην θεωρηθει διαφημιση)vasilis106 - Δευ 12 Οκτ 2009, 19:42:48 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ηλιοροφη εκ των υστερων...
mechanic έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
ενδιαφερομαι να βαλω ηλιοροφη (πριονοροφη κατα κοσμον ) εκ των υστερων σε ενα 207 που εχω,
γινεται?
Αν ναι που πρεπει να αποτανθω?
βαζουν πολλοι στην αθηνα,εγω παντως θα σου προτεινα να το αφησεις ετσι κ να μην το πειραξεις μιας κ αν δεν μπει απο το εργοστασιο υπαρχουν πολλα προβληματα που μπορει να συναντησεις,καποιοι δινουν κ εγγυση 5 χρονια αλλα σε βαθος χρονου τι γινεται Pughell - Δευ 12 Οκτ 2009, 19:48:53 Θέμα δημοσίευσης:
Βασιλη στου κουφου την πορτα...παρε την πορτα και φυγε.
Οταν του ειπα του μλκα να παρει RC με panorama,αυτος ηθελε να ανοιγει κιολας για να αεριζει.....τις μασχαλες του. vamvakoolas - Τρι 13 Οκτ 2009, 09:14:06 Θέμα δημοσίευσης:
οπως ειπε δινουν 5 χρονια αλλα αν θες ποιοτικη δουλεια πρεπει να τα σκασεις...βεβαια υπαρχουν κατηγοριες οπως ηλεκτροκινητη/μηχανοκινητη αν θες να εχει μεγαλο ανοιγμα, φιμε κοκ
Στην οδο Βριλλησου στην Αθηνα εχει 2-3 mechanic - Τρι 13 Οκτ 2009, 10:41:25 Θέμα δημοσίευσης:
Οκ παιδες ευχαριστω,
θα περασω μια βολτα απο εκει να δω τι παιζει.
@pughell
εσυ φταις που δεν μου εδωσες καποιο που να ανοιγει...
θελω να ανοιγει ρε φιλε πως να το κανουμε?
θελω η χαιτη των μαλιων μου να κουνιεται απο τον αερα Pughell - Τρι 13 Οκτ 2009, 22:27:52 Θέμα δημοσίευσης:
Τι να σε κανω ρε μλκα,σου εδωσα αμαξι που ανοιγουν πορτες,παραθυρα.πορτμπαγκαζ και καπο,και εσυ μου ζητας να ανοιγει και η οροφη!
Ξυπνα επιτελους,αυτοκινητο του 2009 πηρες,σιγα να μην εχει και μανιβελα για να το ξεκινας!
Υ.Γ. Οσα θα δωσεις για την οροφη,κρατα τα για την χαιτη,τουλαχιστον εκεινη ανεμιζει και χωρις να ανοιξεις τρυπα στον ουρανο.