PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αγορά 7ωειδούς απο εξωτερικό

volvos - Δευ 12 Οκτ 2009, 14:34:56
Θέμα δημοσίευσης: Αγορά 7ωειδούς απο εξωτερικό
Θα μαζέψω μερικα πραματα που ρωταω δεξια αριστερα σε αυτο το τοπικ για την αγορα caterham-westfield κλπ 7ωειδων
salex - Δευ 12 Οκτ 2009, 14:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά θέλεις να είναι road-legal στην Ελλάδα (= να βγάζει πινακίδες);
Γιατί το πώς θα πάει η συζήτηση εξαρτάται πολύ από αυτό.
volvos - Δευ 12 Οκτ 2009, 20:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
παμε σιγα σιγα

μοτερ μονο ροβερ για να εκτελωνιστει ευκολα να θελει καποιος στο μελλον.
απαραιτητες αλλαγες
φλαντζα απο λαντ ροβερ με πλανισμα το καπακι 1 χιλιοστο για να μπει (μεταλλικη παχυτερη)
θερμοστατη
οχι μπουζονια κορμου. ακομα και του ανθρωπου που ειναι 190αλογα δεν εχει κανει κιχ. αν θελει κανεις τα αλλαζει προληπτικα
λαδια στο καρτερ. επειδη οπως ειπαμε το μοτερ μπαινει σε αλλο αξονα μενει απο λαδια σε κατηφορικες δεξιες διαρκειας. ελλαδα το παρουσιασε μονο σερρες Κ13. λυση ειτε ξηρο καρτερ (πανακριβη) ειτε το απολο τανκ που βαζουν ολοι και εχει 200λιρες. τα τελευταια μοντελα πολλες φορες το εχουν απο το εργοστασιο ειδικα τα ακαντεμι
κατα τα αλλα δε κανει κιχ ενω πολυ διαδεδομενη μετατροπη το κιτ της ροβερ με ελαφρωμενο βολαν εκκεντρα απο αλλο μοντελο της ροβερ και προγραμμα που παει 135 απο 125 αλογα.
ο ανθρωπος εχει 45000χλμ και δε του εχει κανει κιχ.μοντελο 98
τα τελευταια 12κ ειναι ρ400 με 190αλογα το μοτερ....ενω εχει κανει το γυρο της ελλαδας σχεδον με αυτο το αμαξι
ανταλλακτικα ειναι παμφθηνα και υπαρχουν και ελλαδα τα πιο πολλα πραγματα για οποιο δε ξερει να ψαχτει απο αγγλια.

σαζμαν αλεξισφαιρο δε κανει κιχ σε κανενα αλλα με προετρεψε να ψαξω για τη roadsport εκδοση που μετα απο μια χρονολογια φορανε ενα 6αρι το οποιο κανει θαυματα...το 5αρι ειναι πιο μακρυ και το λιγωνει το αμαξι .
το 6αρι το δινουν 4κ στη κατεραμ οποτε αν δε το βαλεις απο την αρχη το ξεχνας. πιο κοντο κορωνοπηνιο δεν ηξερε να μου πει απο ποιο μοντελο βαζεις

σασι δε γινεται μετατροπη τιμονι αφου κρεμαγιερα ειναι δομικο μερος του αυτοκινητου η στηριξη της στο σασι

αναρτησεις φρενα αγοραζεις απο ebay σοριδων

ηλεκτρικα δε χαλαει τιποτα ειδικα στα κατεραμ (εν αντιθεσει με ρεπλικες) μονο του προβλημα οτι επειδη μιζα ηταν κοντα μοτερ αναβε. πλεον βαζουν μια θερμοασπιδα ενω η κατεραμ δινει και νεα καλυτερη μιζα που λυνουν το προβλημα οριστικα

το ακαντεμι εχει εξτρα το κλωβο (καπου 1300να το βαλεις ) διακοπτη γενικο πυροσβεστηρα μικρο παρπριζ και καποια ψιχουλακια ακομα

το roadsport ομως εχει το 6αρι που ειναι ολα τα λεφτα και σε γλυτωνει απο πολλες μετατροπες στο μελλον. με το 6αρι και 135αλογα που βγαζει το εξτρα πακετο που δινουν ουσιαστικα εχεις τελειωσει απο δυναμη για πολυυυυ καιρο.

roadsport βρικσεις ανετα 09 μοντελα με 15-16 που με εντελωνισμο επειδη ειναι λιγος λογω ουρο 4 ακουμπας τα 20 οριακα...

γενικα θα το ψαξω για καιρο ακομα αφου πριν το καλοκαιρι δε προκειται να κανω τιποτα. εναλλακτικη το s2000 αλλα επειδη εχω μπει και στα δυο σορυ ο ιαπωνας δε ειχε να μου πει απολυτως τιποτα μπροστα στο 7. δεδομενη η αγορα και δευτερου μικρου για τη πολη συν οτι εχει η γυναικα απο τη δουλεια της (κανα γκολφοειδες τη κοβω)

γενικα θα πεσει πολυ ψαξιμο πριν το παρω οριστικα αποφαση.
για αυτο και τα γραφω για να μη τα ξεχασω στ μελλον Laughing

αυτα τα πραματα σχεδον μου ανεφερε και το αλλο παιδι που ειχα γνωρισει ρινγκ (πιο γενικα) . οποτε εχω προς το παρον 2 γνωμες απο ατομα εμπιστοσυνης και ιδιοκτητες .

αν καποιος εχει να προσθεσει κατι ας ειναι σε επικοδομητικη βαση και οχι μαλ***ες για ψυχοφαρμακα και πολυτεχνεια Evil

συντομα θα ξερω ακριβως εργοστασιακη τιμη οσων εχουν εκτελωνιστει απο 98 που ηταν αυτο το πρωτο και μετα για να δουμε και τι βγαινει τελωνειο για οποιο θελει πινακιδες
sps - Δευ 12 Οκτ 2009, 21:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη, αν το εκτελωνισεις Πατρα, ισως εχουμε καποιες "ακρες".
mez - Δευ 12 Οκτ 2009, 21:19:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ψάχνεις για καινούργιο ή μεταχειρισμένο?
volvos - Δευ 12 Οκτ 2009, 21:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
προς το παρον δε ψαχνω τιποτα . πληροφοριες συλλεγω για αυτο και ειπα να κρατησουμε καθαρο το τοπικ.

αγορα μονο μεταχειρισμενο με φτανουν τα λεφτα και ολοι μο ειπαν να κοιταω ειτε postonheads ειτε το σαιτ της ιδιας της κατεραμ.
πιο ακριβα λιγο αλλα γλυτωνεις το ψαξιμο για τσεκαρισμα αυτοκινητου αφου ειδικα απο τη κατεραμ τα εχουν εκει τα αμαξια και ειναι οκ Wink
Pughell - Δευ 12 Οκτ 2009, 23:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παρενθεση,μοτερ Κ με κιτ για 135 αλογα,λιγο απιθανο να εχει πρασινη νορμα καυσαεριων για να περασει τελωνειο χωρις να πονεσει ο κλος σου... Confused
Εκτος και αν το περασεις σαν μαμα και μετα μπει το κιτ.
volvos - Τρι 13 Οκτ 2009, 08:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
το κιτ roadsport απο οσο καταλαβα λεγεται μπαινει εκ των υστερων.
αυτο ειναι το καλο με το ροβερ μοτερ μου εξηγσε ο ανθρωπος αφου επειδη εχουν ερθει αρκετα γλυτωνεις ολη τη διαδικασια που εκανε μπακς για εκδοση τυπου και ρυπους κλπ οτι και να εχει το αμαξι πανω
mez - Τρι 13 Οκτ 2009, 09:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου πω την άποψή μου επί του θέματος. Έχοντας οδηγήσει 7άρι όταν ήμουν στην Αγγλία έχω να πω μόνο τα καλύτερα, πριν από κάποια χρόνια είχα ψαχτεί και εγώ για να φέρω από έξω(τότε έβρισκα αμάξια σε καλή τιμή και από Βέλγιο και Γερμανία). Κατέληξα όμως ότι δεν αξίζει χρηματικά, γιατί κακά τα ψέματα είναι αρκετά λεφτά μόνο και μόνο για να κάνουμε την πλάκα μας. Αλήθεια μέχρι πόσα λεφτά σκέφτεσαι να διαθέσεις για αυτό το project-άκι?
SnakeMJK - Τρι 13 Οκτ 2009, 09:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
τάκη, 2 ερωτήσεις... θα το χεις με πινακίδες (road legal, φλας, φανάρια ...) ή χωρίς πινακίδες πακέτο με τρέιλερ; αν είναι με πινακίδες θα το κυκλοφορείς γενικά (βουνίσια διαδρομή κλπ) ή αυστηρά και μόνο για την απόσταση σπίτι-μέγαρα (πχ).

φαντάζομαι χωρίς πινακίδες θα είναι πιο απλά τα πράγματα στο να το φέρεις. επίσης... πες ότι βρίσκεις το seven που θες στο pistonheads. για την αγορά σίγουρα θα πρέπει να πας από αγγλία... εκεί που το τσεκάρεις ότι είναι οκ; είδα βέβαια μέσα στο site ότι με κάποιο ποσό στο τσεκάρει ειδικό συνεργείο... και το πιο σημαντικό.... μεταφορά του αυτοκινήτου. πόσο κοστίζει να το φορτώσεις κάπου κ να στο φέρουν σπίτι; προσωπικά δεν νομίζω να έκανα καν την σκέψη για να το φέρω οδικώς...
salex - Τρι 13 Οκτ 2009, 19:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως έγραψε ο Στελάρας! Το κυριότερο πρόβλημα για road-legal τουτούνι είναι οτι ο κινητήρας τους πληρεί προδιαγραφές Euro 2 . Ίσως και λιγότερο για τον 120άρη, δεν είμαι σιγουρος γιατί υπήρχε σε αυτοκίνητα προ του 2000.

Αν αγοράσεις όμως τέτοιο αυτοκίνητο, θέλεις να έχει τουλάχιστον τον 140άρη Κ-series.

Αυτό σημαίνει ότι θα πέσει τρελλό τσεκούρι στο τελωνείο αν το Τάκι σκοπεύει να το κυκλοφορεί στο δρόμο και να ανεμίζει το μαλλί στα Β.Π. με νόμιμες πινακίδες.
volvos - Τρι 13 Οκτ 2009, 20:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
μη λες οτι να ναι.
αναλογα με χρονολογια εχει και αντιστοιχο ουρο.
τα 08+ μοντελα σκεψου εχου κανονικα ουρο 4
τα πιο παλια ουρο 3 κλπ κλπ

αν μπεις και mobile.de θα τα δεις τα στικερακια αναλογα με χρονια, και ειναι ιδιο κινητρηα το ροβερ Κ εδω και 10 χρονια σχεδον αυτα τα αμαξια.
Pughell - Τρι 13 Οκτ 2009, 22:24:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παει ετσι...
Εχει Euro 3 ή Euro 4 κλασης Α,Β,C, και παει λεγοντας...
Εχει δηλαδη Euro 4 το οποιο δεν περναει την νορμα ή εχει αλλα που περνανε.
Συνηθως το οριο ειναι καπου στα μοντελα 2003-2004 και αυτο με συγχρονα μοτερ και οχι παλια που σχεδιαστηκαν προ 3ετιας και απλα μπηκαν σε ενα facelift μοντελο(πχ Clio RS 172 Facelift - δεν περναει).

Αυτα τα εμαθα στην τελευταια μου δουλεια οπου καναμε εισαγωγες και αναποφευκτα εμαθα τι μπορεις να εκτελωνισεις,τι οχι και σε ποιες περιπτωσεις σε αρμεγουν κανονικα,κοινως ο Στελιος(Salex) ξερει τι λεει ρε... Sad
volvos - Τετ 14 Οκτ 2009, 09:27:58
Θέμα δημοσίευσης:
ε ρε ουφο δε μπορεις να μαθεις τι παιζει με κατεραμ?
θα στειλω ενα μειλ βασικα στη κατεραμ με νορμες
Pughell - Τετ 14 Οκτ 2009, 09:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε χαμενε,οι νορμες δεν αλλαζουν αναλογα με την μαρκα...
Αναλογα με τις εκπομπες καυσαεριων μπαινει και στην αναλογη κατηγορια.
Αμα βρεις μοτερ το οποιο να ειναι "πρασινο",τοτε το τελωνειο θα ειναι αναλογα χαμηλο.
Αμα ειναι ρυπογονο,τοτε γμσε τα... Sad

Παρενθεση,αυτα αν πας να το βγαλεις πινακιδες.
Αν οχι,τοτε δεν εχει σημασια. Idea
nik_marin - Σαβ 17 Οκτ 2009, 21:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΙΤ 190 HP Lotus...

Λιπει ο εγκέφαλος …
Είναι στο αυτοκίνητο…
volvos - Κυρ 06 Δεκ 2009, 16:58:25
Θέμα δημοσίευσης:
It’s an exciting time when Caterham’s Export Team recruit new partners to represent the brand
overseas. It therefore gives us great pleasure to announce two new additions to the Interna-
tional dealer network. Previously certain markets were restricted by bureaucratic red tape sur-
rounding road registration. However, having achieved European Community Small Series Type
Approval (ECSSTA) for the full EURO IV compliant range of Sevens, we can now offer our prod-
ucts to these new and exciting markets across the globe.

[...]

Caterham would also like to welcome Jaguar Greece Ltd who have also joined the Caterham
dealer network. Greece was another market blocked by homologation restrictions, but thanks
again to the ECSSTAl achievement this year, Caterham can now supply Sevens in Greece. Jacky
Sasson is the Chief Executive of Jaguar Greece Ltd, who are the sole importer of Jaguar and
Morgan Cars in Greece. With three sites located across the country; two in Athens and the third
in Thessaloniki, they are an ideal partner to champion the Caterham brand.

Commenting on the appointment, International Business Development Executive, Elizabeth Reid
stated, “What makes this such an exciting development for Caterham is the commitment from
Mr Sasson to running the Caterham Drive Experience events alongside the road car business.
This will give Caterham some great exposure and will also support a growing market of perform-
ance driving enthusiasts and track day participants in Greece.”

JAGUAR GREECE LTD
47 Kifissou Avenue
182 33 AG.I.RENTIS
Athens
Tel: +30 (0) 210 6204317-9
+30 (0) 210 4829517
Web: http://www.jaguar.gr
Mail: info@jaguar.gr

Roadsport 120 EU4 32.000 €
Roadsport SV 120 EU4 36.000 €
Roadsport 175 EU4 45.000 €
Roadsport SV 175 EU4 49.000 €
Superlight R300 53.000 €
Superlight R300 SV 56.000 €
CSR 175 EU4 56.000 €
Gr@lly - Δευ 07 Δεκ 2009, 13:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε το μοτερ απο Rover και σωθηκες...
volvos - Δευ 07 Δεκ 2009, 13:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
ayta εχουν φορντ μοτερ
salex - Δευ 07 Δεκ 2009, 20:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayta εχουν φορντ μοτερ

Νομίζεις! Ο μαγικός αριθμός είναι το 120 (=Κ series = όξω από δω, φτουφτου σκόρδα)
sps - Πεμ 18 Φεβ 2010, 19:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Price: £10500
Details: Not for the faint hearted this is a very quick westfield with a tuned hyabussa 1200cc engine has won every track day its been at built to a very high standard

Contact Name: Kieron
Contact Phone: 00447710564544

volvos - Παρ 19 Φεβ 2010, 09:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΕΡΙΟΧΗ λεει?

αν ειναι κοντα λονδινο......ισως παμε να το δουμε Laughing
sps - Παρ 19 Φεβ 2010, 16:00:30
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παναγιωτη, θα το βρεις εδω:
www.kgmotorsport.com

K.G. Motorsport Ltd
59a Loughbeg Road
Toomebridge
Co. Antrim
BT41 3TP
T: 028 79651725
F: 028 79651725
Mob: 07710 564544
SnakeMJK - Τετ 31 Μάρ 2010, 17:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=HtzAhlr8NtQ

takinen Razz
volvos - Πεμ 01 Απρ 2010, 12:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
aytes tis mal**** τις κανει ο μανθος και χοροπηδανε οι χιμπατζηδες οι φιλοι του οτι ειναι χερας γαμιας και ομορφος ολα σε ενα...

εγω θα παρω τα μπρογαλακια μου θα παω λονδινο κα θα σας στελνω τετοια βιντεακια απο τη διπλανη γαλλια...
απιστευτη πιστα by the way ...
http://www.youtube.com/watch?v=BMQXjzC39g0
MEMsound - Πεμ 01 Απρ 2010, 14:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
@@αρα οι αγωνες δεξιοτεχνίας ειναι γαματοι...
οκ δεν εχουν την αδρεναλινη (λογω ταχυτητας) των αλλων αγωνων θελουν ομως τρελεη τεχνικη, εγρυγορση και γνωση του αυτοκινητου για να κάνεις αυτο που κανει ο τυπος με κοκκινο...

η πιστα ειναι αλλη φάση
καλα η εν λογω τα σπαει...
ποσο γαματες ειναι ρε πο**τη* μου η υψομετρικες διαφορες...
εδω πότε? ποτέ μαλλον...

τα αλλα περι χειρικροτηματος συνδυασμου και τα ρεστα δεν στα σχολιαζω... ΖΗΛΙΑΡΗ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
salex - Σαβ 28 Αύγ 2010, 01:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ακυρώθηκε η μετανάστευση του φίλτατου βόλβου, συνεχίζω τη συζήτηση για super7/westfield/caterham εδώ κάτ.

Βασική ιδέα πίσω από την υλοποίηση τέτοιων σχεδίων είναι να υπάρχει ένα "donor vehicle". Από όπου τα ξηλώνεις όλα. Ημιαξόνια, μουαγιέ, κρεμαγιέρα, τιμόνι, κολώνα, συστήματα φρένων κλπ. Γιατί προφανώς δεν μπορεί να κατασκευαστούν όλα εκ του μηδενός.

Στην ουσία πρέπει να κατασκευάσεις το πλαίσιο, το μηχανισμό της ανάρτησης και όλες τις εγκαταστάσεις που χρειάζονται για να γίνει ανθρώπινη η υποτυπώδης καμπίνα που έχουν. Ό

Πάντως το βασικότερο κόλλημα όλου του προτζεκτ στην Ελλάδα είναι η αδυναμία κυκλοφορίας στο δρόμο με ελληνικές πινακίδες.

Στην Αγγλία βγάζεις πινακίδες περνώντας ΜΟΤ (το αντίστοιχο ΚΤΕΟ) και μια ειδική διαδικασία διαπίστωσης ότι το κατασκεύασμα με τις προδιαγραφές του πληροί τον αγγλικό ΚΟΚ, στην Ελλάδα όχι.
Ούτε στην Γερμανία και τις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες μπορείς να πάρεις έγκριση τύπου (δεν τους αρέσουν καθόλου οι καστομιές, ειδικά στην ιδέα ότι θα κυκλοφορούν στην Autobahn και μπορεί να σκορπίσει τίποτα).

Το τεχνικό κομμάτι βολεύεται με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Στο νομικό θα δούμε τί μπορεί να γίνει.
Η δυνατότητα κατασκευής αυτοκινήτων στην Ελλάδα, έστω και σε πολύ μικρούς αριθμούς, θα έφερνε τεχνογνωσία και θα άνοιγε επιτέλους το πονεμένο αυτό κεφάλαιο της εγχώριας μηχανολογίας.
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 00:06:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ σας δώριζα το 206 μου το τρακαρισμένο, αλλά πήγε για ανακύκλωση Evil
MEMsound - Πεμ 09 Σεπ 2010, 12:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
στο ζυγοβιστι... ισως μετα απο καποια χρονια
http://www.tuningfever.fr/pics-max-9910-440116-2010-caterham-seven-roadsport-125-monaco.jpg
http://www.tuningfever.fr/pics-max-9910-440118-2010-caterham-seven-roadsport-125-monaco.jpg

και οταν θα χει βγαλει το μωρο βολτα προς την θαλασσα
http://www.tuningfever.fr/pics-max-9910-440115-2010-caterham-seven-roadsport-125-monaco.jpg

και οταν θα στριβει μεσα στο χωριο
http://www.tuningfever.fr/pics-max-9910-440117-2010-caterham-seven-roadsport-125-monaco.jpg

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Πεμ 09 Σεπ 2010, 13:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
όταν μεγαλώσω κ γίνω σαν τον τάκη

κ εφόσον η γυναίκα μου έχει κλειστό γκαράζ...

η πρώτη αγορά θα είναι σκληροπυρηνικό σεβενάκι κ ένα τρέιλερ...

μέχρι τότε θα βολευτώ με ένα 206.... ή σμαρτ... δεν ξέρω. θα μάθω αύριο Razz
Πάνος - Πεμ 09 Σεπ 2010, 13:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
Και εδω οταν θα του αλλαζει ραβδους...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 03 Φεβ 2012, 16:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.pistonheads.co.uk/sales/3475632.htm

http://www.pistonheads.co.uk/sales/3596407.htm

Ποιό από τα 2 και γιατί;
Steve - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.pistonheads.co.uk/sales/3602581.htm
volvos - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
to kitrino logo moter
pista kai mixanaki den...
Steve - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το κίτρινο ναι, ή το κίτρινο όχι;
volvos - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:35:30
Θέμα δημοσίευσης:
tio kitrino Ναι ρε
αν δεις οσοι το θελουν για πιστες ολοι τα ξηλωνουν τα μοτερ απο μηχανακι και βαζουν φορντ...
για δεξιοτεχνιες και μαλκιες στο δρομο ειναι οκ το μηχανακι
αλλα για πιστα δε τα βλεπω πολυ σοι...

το θεμα ειναι οτι για πιστα θες κλουβι...και αυτα τα βλεπω παιδικες καταστασεις ολα. αν εισαι διατεθειμενος να μπεις σε τετοια κινηση μπορεις με 7 να βρεις καποιο κατεραμ απο τα εννιαια στην αγγλια που κοτιαγα εγω τα οποια οκ απο μοτερ κλπ ειναι για το πουτσο αλλα
α. εχουν 6αρι που το ανασταινει σε γκαζι
β. φουλ προδιαγραφες ασφαλειας που σε λιγο καιρο θα σου επιτρεπουν και αγωνες πιστα κανονικα
Steve - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
tio kitrino Ναι ρε
αν δεις οσοι το θελουν για πιστες ολοι τα ξηλωνουν τα μοτερ απο μηχανακι και βαζουν φορντ...
για δεξιοτεχνιες και μαλκιες στο δρομο ειναι οκ το μηχανακι
αλλα για πιστα δε τα βλεπω πολυ σοι...

το θεμα ειναι οτι για πιστα θες κλουβι...και αυτα τα βλεπω παιδικες καταστασεις ολα. αν εισαι διατεθειμενος να μπεις σε τετοια κινηση μπορεις με 7 να βρεις καποιο κατεραμ απο τα εννιαια στην αγγλια που κοτιαγα εγω τα οποια οκ απο μοτερ κλπ ειναι για το πουτσο αλλα
α. εχουν 6αρι που το ανασταινει σε γκαζι
β. φουλ προδιαγραφες ασφαλειας που σε λιγο καιρο θα σου επιτρεπουν και αγωνες πιστα κανονικα
Για βάλε κάτι να κάνουμε κουβέντα, γιατί τώρα που κλείσαμε και το topic με την Κ04 και τον Σαλιαρογαργαράκη δεν έχει ζωή το forum Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
volvos - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
φευγεις αγγλια τωρα εσυ??? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

sκεψου σαλλιγκαρακι με σεβεν να κανει κοντρες στο Ο.Χ
και το βαγγο απο πανω γεφυρα να ριχνει ροχαλες οταν περναει
volvos - Παρ 03 Φεβ 2012, 17:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
προσκυνα μαλ**α εγραψα ιστορια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 03 Φεβ 2012, 18:27:58
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
φευγεις αγγλια τωρα εσυ??? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

ΑΝ φύγω, θα φύγω Ολλανδία, απλά σκέφτομαι τώρα, όπως είναι η κατάσταση, αν αρμέξουμε 4.000 από το 206 και άλλα 4.000, μπορούμε να βγάλουμε γούστα, ή όχι; Rolling eyes
Lef205 - Παρ 03 Φεβ 2012, 22:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
volvos έγραψε:

ΑΝ φύγω, θα φύγω Ολλανδία, απλά σκέφτομαι τώρα, όπως είναι η κατάσταση, αν αρμέξουμε 4.000 από το 206 και άλλα 4.000, μπορούμε να βγάλουμε γούστα, ή όχι; Rolling eyes

Σταυρο:
καταρχας στην αποτυχημενη ατακα του περι Αγγλιας στην θεση σου θα απαντουσα "οσο πηγες και εσυ παπαρα". Laughing
Στο budget σου να υπολογισεις και το ανεβοκατεβασμα στην Αγγλια οπως και τον εκτελωνισμο γιατι αυτοκινητο με ξενες πινακιδες=επιπλο.
Για να καταλαβω, το θελεις για ειδικη μονο χρηση πιστας ή και για βολτες κλπ?
volvos - Παρ 03 Φεβ 2012, 22:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
to uelei για ωβολτες ολλανδια οποτε μια χαρα

εσυ ρουφα το αυγο σου και παρακολουθα τι χασαμε

http://www.youtube.com/watch?v=IQ3jjU8C7ms&feature=youtu.be

μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη μαλ**α λευτερη
Steve - Σαβ 04 Φεβ 2012, 00:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Σταυρο:
καταρχας στην αποτυχημενη ατακα του περι Αγγλιας στην θεση σου θα απαντουσα "οσο πηγες και εσυ παπαρα". Laughing
Στο budget σου να υπολογισεις και το ανεβοκατεβασμα στην Αγγλια οπως και τον εκτελωνισμο γιατι αυτοκινητο με ξενες πινακιδες=επιπλο.
Για να καταλαβω, το θελεις για ειδικη μονο χρηση πιστας ή και για βολτες κλπ?
Λευτέρη, του την έχω πει τόσες φορές για την Αγγλία που έχω καταντήσει αηδία Laughing

Προς το παρόν, το θέλω για να πηγαίνω για τα μπανάκια μου στην Χαλκιδική με περισσότερο στυλ απ' ότι με το 206 Laughing που ξέρεις, ίσως του βάλω και κανα υγραέριο πάνω Rotfl

Και μιας που τα νούμερα είναι πιο "γήινα" απ' ότι άλλες χρονιές, λέω να δώ τι παίζει, καθαρά από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Υ.Γ: Ο σπιτονοικοκύρης τώρα που μετακόμισα είναι εκτελωνιστής οπότε θα την κάνει την 'ξήγα άμα περπατήσει το θέμα με "σκοτωμένες τιμές" Cool Cool Cool
Lef205 - Σαβ 04 Φεβ 2012, 01:19:49
Θέμα δημοσίευσης:
το οτι ειναι χαμηλο πολυ τελειως σπαρτιατικο και ειναι καπως σαν να οδηγεις μηχανη φανταζομαι το ξερεις, το οτι πολλοι θα σου πουν οτι δεν κανει για αυτη τη δουλεια το αυτοκινητο αυτο επισης το ξερεις αλλα πλεον το θεμα ειναι τι χρειαζεται ο καθενας για να σχηματιστει χαμογελο στο προσωπο του οποτε αν γουσταρεις το εχεις καημο κλπ κλπ προχωρα.
Οι τιμες ειναι οντως πιο γηινες πλεον, 4000 απο το 206 νομιζω οτι θα παρεις ανετα απλα σου ξαναλεω -και ας γινομαι κουραστικος- να δεις πολυ καλα το θεμα εκτελωνισμου με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.
volvos - Σαβ 04 Φεβ 2012, 10:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
westfield
caterham απλα δεν υπαρχει ξεχνα το απο θεμα κοστους

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
ΞΕΧΝΑ ΤΟ

αν ειχες διαβασει το τοπικ ισως να το ειχες καταλαβει. το μισο μου σοι ειναι εκτελωνιστες και δεν εβγαλα ακρη...

μονη λυση αν γινεται πινακιδες Μ

και κοστος οι τιμες που βρισκεις δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...
αν θυμασαι ειχα βρει φιλου στην αγγλια με αστρα μοτερ διλιτρο τετραπεταλουδο με ψαλιδια γυρω γυρω και 16000χλμ με 3000λιρες.....
κοντα 5000ευρω να ερθει εδω κομπλε κι παλι δε το τολμησα και ευτυχως με ολη αυτη τη κριση

για τετοια χρηση που το θες πας ΜΟΝΟ σε μηχανακι μοτερ μεχρι 1000κυβικα
και το περνας απο εκτελωνισμο (αν μπορεσεις ποτε) σα μη καταλυτικο με 300% φορο στη μεγιστη παλαιοτητα σε τιμη 1500ευρω αγορας καπου εκει του το ειχαν βαλει του bugs...

y.g. λευτερη το απριλη ισως κανουν ενα διωρο....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=MsncZ4XKHrM&feature=player_embedded
Steve - Σαβ 04 Φεβ 2012, 12:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη, όπως είπες και εσύ, για εμένα είναι ένα από τα πράγματα που έχει ένας άντρας στην λίστα "to do" πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο Smile

Τάκη, ως επί το πλείστον, σου λείπει η αποφασιστικότητα και η πράξη σε πολλά περί αυτοκίνησης Laughing και μας το έχεις αποδείξει πολλάκις!

Οπότε, όταν και ΑΝ έρθει κάποια φορά η ώρα που θα γίνει η ανάλογη κίνηση, μια χαρά θα βγει άκρη, και είχα διαβάσει το topic στο tds με τον Bugs που το έφερε απ' έξω και ξέρω τί πρέπει να γίνει Wink

Προς το παρόν, είπαμε, εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και απατηλά όνειρα Laughing
Lef205 - Σαβ 04 Φεβ 2012, 17:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
οχι οχι δεν βγαινουν πινακιδες ξεχασε το, ο Νικος ο Τσαγκαρακης εκανε ταμα στην παναγια την φανερωμενη και του εμφανιστικαν πινακιδες.
Ελεος καθε φορα φερνεις την καταστροφη
Laughing
volvos - Κυρ 05 Φεβ 2012, 22:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειπα οτι δε βγαινουν
αλλα αν ειναι να δωσεις 4500-5000 ευρω συνολικα
(γιατι τοσο βγαινει και ας λεει ο αλλος οτι θελει για να το παιξει μαγκας )

σε ενα πραμα που σου στοιχιζει 5000 να το φερεις ελλαδα ειναι σα να μη βγαζει...
Lef205 - Κυρ 05 Φεβ 2012, 23:32:30
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δεν ειπα οτι δε βγαινουν
αλλα αν ειναι να δωσεις 4500-5000 ευρω συνολικα
(γιατι τοσο βγαινει και ας λεει ο αλλος οτι θελει για να το παιξει μαγκας )

σε ενα πραμα που σου στοιχιζει 5000 να το φερεις ελλαδα ειναι σα να μη βγαζει...

τι εννοεις οτι στοιχιζει 5000 να το φερεις Ελλαδα?
volvos - Κυρ 05 Φεβ 2012, 23:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
agora kai metafora minimoum 5k oso magkas kai na eisai
kai na breis katharo seven me ti proti

dasmous bazoyn 1k aksia ara 3k dasmoi minimoum syn klp
kosti k mizes ksekinas apo 4k...
volvos - Κυρ 05 Φεβ 2012, 23:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
ase ta seben exoume dokimes siga siga...
abaleo - Παρ 06 Ιούλ 2012, 19:07:56
Θέμα δημοσίευσης:
πωλείται ελαφρώς τρακαρισμένο..!
http://www.youtube.com/watch?v=8FE_N7oIPvc
MEMsound - Παρ 06 Ιούλ 2012, 20:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
γερο το κλουβι... Cool
MEMsound - Τρι 17 Ιούλ 2012, 18:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω οτι εδω ειναι "οτι πρέπει"

1) http://www.pistonheads.com/news/default.asp?storyId=26030
PH FLEET: VW TRANSPORTER KOMBI SPORTLINE