AlienHack έγραψε: |
Οσο για τον καταλύτη, δηλαδή τώρα που ειναι καμένος μπουκομένος εντελος δεν βγάζει καρκινογόνους ρύπους? ετσι κιαλλιος δεν τους βγάζει μεσα στην καμπίνα μου. και στο περιβάλον βεβαια να τους βγάζει δεν ειναι σωστο για τους αλλους αλλα τι να κανω? δεν θέλω να μου βαρεσει καμια ζημειά ακομα.. |
Οσο για το σασμαν... ποσο ειναι δηλαδή το κατέβασμα ανέβασμα? εγω γιατί ξέρω τοσο? 150-200Ε |
Pughell έγραψε: | ||
Γιατι εισαι μλκας και οσες φορες σου μιλησαμε,εκανες του κεφαλιου σου...GiannisC2VTS jr. ![]() Το σασμαν πανω απο 300Ε δεν κοστιζει με τιποτα,και αλλα 100Ε περιπου ειναι η τοποθετηση. Οσο για τα υπολοιπα,σου μενουν χρηματα για να κανεις και την εξατμιση αμα δεν κανεις βλακειες... |
Γιατι εισαι μλκας και οσες φορες σου μιλησαμε,εκανες του κεφαλιου σου...GiannisC2VTS jr. ![]() Το σασμαν πανω απο 300Ε δεν κοστιζει με τιποτα,και αλλα 100Ε περιπου ειναι η τοποθετηση. Οσο για τα υπολοιπα,σου μενουν χρηματα για να κανεις και την εξατμιση αμα δεν κανεις βλακειες... |
SnakeMJK έγραψε: |
οπότε καταλήγουμε στο ότι πρέπει να αλλάξεις εξατμισά και μηχανικό ![]() |
...
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!! ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ του μαμημένου σασμαν καιτοποθέτηση ενος μεταχειρισμένου που βρήκα πόσο παει? 120-150€ ? Θα πρεπει να ανοιξουν και την μεταχείρα που πήρα? δεν μπορούν να την κοτσάρουν πανω? δεν εχει κ/π βέβαια.. |
Ο μηχανικός μου αυτό μου ειπε γιατι λεει ολο το σασμαν μου τώρα εχει κανει 120.000 χλμ και όλα τα μεταλλα ειναι καταπονυμένα πολλύ περισσότερο απο ενα σασμαν πχ των 30-40.000 χλμ.. λογικο ακούγεται |
kane έγραψε: |
...
Α και που σαι? πες του μηχανικου σου,να βαλει το πιο γυαλιστερο λιπ γκλος του,και να ρθει να μου παρει μια πιπα,για να φωσφοριζει το πουλι μου,τις νυχτες που θα παιζεις μουσικη στα μαγαζια... ... |
...
που ειναι ρε μαμακα αυτός ο μηχανικός σου!!?? επειδη εσεις εχετε βρει εκει μηχανικό και κανετε παρτουζες και αλαξοκολιες πρεπει να τον ξέρουμε και εμεις που ειμαστε καλα και ήσυχα παιδιά.? ![]() |
Ρωτάω τωρα... θα καλέσω τον ΕΒΡΑΙΟ οταν εχω λεφτά να το πάμε.. ![]() εκτός αν μπορω να το πάω και να τα χρεώσω στον εβραίο.. ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΘΕΟΣ!!!ΤΕΛΟΣ! ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
άστο γιατί χρωστά τα μαλιοκέφαλά του ο εβραίος... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
άστο γιατί χρωστά τα μαλιοκέφαλά του ο εβραίος... |
kane έγραψε: |
που χρωσταω ρε μλκ? ![]() ![]() ![]() |