pezomania έγραψε: |
Δυστηχώς τα αμάξια που τα παίρνουμε με δόσεις, πρέπει να είναι ασφαλισμένα στην ασφαλιστική της αντιπροσωπείας ![]() |
theflame έγραψε: | ||
Φίλε pezomania εδώ δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Απ΄όσο γνωρίζω κάτι τέτοιο το ξεφούρνιζαν διάφοροι αετονύχηδες ( ![]() |
206Tomcat έγραψε: |
Απλά πήγα σε ένα ασφαλιστή και μετά από συζήτηση του «έταξα» το ασφαλιστήριο με την προυπόθεση ότι θα με απαλλάξει από αυτούς |
Όσο πληρώνω , κάνω κουμάντο !!!!!!
Αυτή είναι η βασική αρχή και όχι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.Από την στιγμή που τα σκάω τα λεφτά , ας τα σκάσω σωστά , με τον δικό μου τρόπο, όπου θέλω.Είτε συνεργεία, είτε ασφαλιστές,είτε αντιπροσωπίες εμείς κάνουμε κουμάντο κι όχι αυτοί. |
Miltellas έγραψε: |
Έχω ασφαλιστή φίλο, πιλότο και καβλόγκαζο. Τον γνώρισα πριν χρόνια σε συνεργείο. Τον αφήνω να μου χειριστεί εν λευκώ ό,τι σχετικό με ασφαλιστήρια συμβόλαια. Όταν τυχαία διασταυρώνω παροχές-τιμές διαπιστώνω ότι πάντα έχω από τις καλύτερες. Δεν ασχολούμαι καθόλου και αν χρειαστεί μου υποδεικνύει τα δικαιώματά μου και έτσι ξέρω πάντα πώς να κινηθώ επί των ασφαλιστικών θεμάτων. Προσοχή στον ασφαλιστή, εάν είναι τίμιος είναι τα πάντα. |
Δηλαδή εγώ είμαι ο Αγριόγατος!!!!!!Πω πω γαμάτο πολύ μ' αρέσει!!
ΓΓΓγγγγκκκκκκκκκρρρρρρρρρ ίσα όλοι μην σας φάω!! |