PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207GT δεν δουλεύει το ο κλιματισμος

psilos133 - Πεμ 08 Οκτ 2009, 17:02:47
Θέμα δημοσίευσης: 207GT δεν δουλεύει το ο κλιματισμος
Καλησπέρα κ απο μένα... Είχα καιρό να γραψω.. Σήμερα το πρωί πήγα να ανάψω το ν κλιματισμό κ τίποτα. Ακόμα κ τέρμα τον έβαλα (στο Low) αλλά ζεστό έβγαζε..Ξέρει κανένας τι μπορεί να έχει? Να σημειώσω ότι δεν ακούγεται το ρελε όταν πατάς τον διακόπτη για τον κλιματισμό. Ο συμπιεστής δεν ακούγεται καθόλου σαν να μην παίρνει ρεύμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι καμένος ο συμπιεστής? η είναι κάποια ασφάλεια που δεν μπορώ να βρω?α να πω κιόλας ότι τον συμπιεστή δεν έχει ούτε ένα χρονο που τον άλλαξα μέσα στην εγγύηση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Giannis307 - Πεμ 08 Οκτ 2009, 17:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον δεν εχεις φρεον.....υπαρχει δικλειδα ασφαλειας σε καποια πιεση και κατω να μηξν κομπλαρει ο συμπιεστης για να μην χαλασει....
psilos133 - Πεμ 08 Οκτ 2009, 20:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ πολύ φίλε μου με ηρέμησες γιατι έχω καταγχωθεί.Απ ότι μου είχαν πει για συμπιεστή είναι 700 € χωρίς εργατικά... οπότε καταλαβαίνεις... γιατί όμως να το χάσει το φρέον???ελπίζω μόνο ναμην χρειαστεί αλλαγή συμπιεστή πάλι...
action_peugeot - Πεμ 08 Οκτ 2009, 22:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να χάνει από τα όρινκ στο συμπιεστή
Giannis307 - Πεμ 08 Οκτ 2009, 22:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:
Μπορεί να χάνει από τα όρινκ στο συμπιεστή

οτι ειπε και ο προλαλησαντας.....θελει πολυ προσοχη οταν σφιγκονται οι ενωσεις σε τετοια σημεια....
psilos133 - Πεμ 08 Οκτ 2009, 23:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο θα το πάω στην Newland για επισκευή...για να δούμε..ελπίζω αυτοί να ξέρουν κ να βρούν την διαρροή..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κ για τις χρήσιμες πληροφορίες...(να μαθαίνουμε κ εμείς οι άσχετοι)
Jim207GT - Παρ 09 Οκτ 2009, 07:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης για να σε βοηθήσω, ότι αλλάζεις στο επίσημο δίκτυο καλύπτεται με 1χρόνο εγγύηση, οπότε άν δεν πέρασε χρόνος από τότε που στο αλλάξανε και ας έχει λύξη η εγγύησή σου είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν χωρίς χρέωση.
drdino - Παρ 09 Οκτ 2009, 08:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Επίσης για να σε βοηθήσω, ότι αλλάζεις στο επίσημο δίκτυο καλύπτεται με 1χρόνο εγγύηση, οπότε άν δεν πέρασε χρόνος από τότε που στο αλλάξανε και ας έχει λύξη η εγγύησή σου είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν χωρίς χρέωση.

2 Cool
psilos133 - Παρ 09 Οκτ 2009, 10:20:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πήγα και ήθελε όντως φρέον... Μου έβαλαν φώσφορο κ θα πάω την τετάρτη για να βρουν την διαρροή. Τον Συμπιεστή τον άλλαξα μέσα στην εγγύηση.. Δικαιούμαι ένα χρόνο ακόμα απο τότε που τον άλλαξα??Νομίζω ότι η πολιτική τους είναι οτι, ότι αλλάζεις μέσα στην εγγύηση δεν έχει επιπλέον εγγύηση..Ότι αλλάζεις μετά έχει.. Έτσι δεν είναι?? Έτσι μου είπαν πριν κανένα 6μηνο - 8 μηνο που άλλαξα κ κινητήρα Shocked...
action_peugeot - Παρ 09 Οκτ 2009, 22:13:04
Θέμα δημοσίευσης:
Διάβασε τα τιμολόγια που σου δίνουν τα ανταλλακτικά καλύπτονται με ένα χρόνο εγγύηση αν τοποθετηθούν σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο
Για να φανεί η διαρροή τόσο γρήγορα θα πρέπει να χάνει πολύ αν όχι ίσως θέλει πρεσάρισμα
psilos133 - Σαβ 10 Οκτ 2009, 10:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρα πολύ πρέπει να χάνει γιατί δεν λειτουργει πάλι.. μέσα σε μια μέρα η μαλλον σε κάτι λεπτά λειτουργίας το έχασε όλο... θα πάω από δευτέρα...Αυτό για την εγγύηση θα το δω αν και δεν ειναι ο συμπιεστής... Τώρα αυυτό έγινε μόνο του η κάναν πατάτα αυτοι όταν έβαλαν τον συμπιεστή??γιατί έτσι μου φαίνεται εμένα...
psilos133 - Σαβ 10 Οκτ 2009, 10:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
έχει 1 χρόνο κ κάτι μέρες που τον άλλαξα τελικά οπότε δεν υπάρχει εγγύηση..Μόλις κοίταξα το τιμολόγιο..
IAKOVOS - Σαβ 10 Οκτ 2009, 16:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
psilos133 έγραψε:
Σήμερα πήγα και ήθελε όντως φρέον... Μου έβαλαν φώσφορο κ θα πάω την τετάρτη για να βρουν την διαρροή. Τον Συμπιεστή τον άλλαξα μέσα στην εγγύηση.. Δικαιούμαι ένα χρόνο ακόμα απο τότε που τον άλλαξα??Νομίζω ότι η πολιτική τους είναι οτι, ότι αλλάζεις μέσα στην εγγύηση δεν έχει επιπλέον εγγύηση..Ότι αλλάζεις μετά έχει.. Έτσι δεν είναι?? Έτσι μου είπαν πριν κανένα 6μηνο - 8 μηνο που άλλαξα κ κινητήρα Shocked...

Ετσι ειναι οτι αλλαξεισ μεσα στην εγγυηση ισχυει μεχρι να εχεισ εγγυηση..... Arrow Crying or Very sad
giannis27 - Σαβ 10 Οκτ 2009, 23:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
psilos133 έγραψε:

Ετσι ειναι οτι αλλαξεισ μεσα στην εγγυηση ισχυει μεχρι να εχεισ εγγυηση..... Arrow Crying or Very sad

ναι όλες οι αντιπροσωπείες αυτό λένε κ το γράφουν μέσα στο βιβλιαράκι με τους όρους εγγύησης με μικρά γραμματάκια.
ΑΛΛΑ είναι τελείως παράνομο κ υπάρχει σχετικός νόμος!
ένας γνωστός με c2 λίγες μέρες πριν λήξη η εγγύηση άλλαξε κρεμαργιέρα (ανταλλακτικό που κάπου στα 2.000€αν θυμάμαι καλά)κ μέσα σε δύο μήνες του ξανά χάλασε η κρεμαργιέρα ,από την αντιπροσωπεία του έλεγαν ότι τα ανταλλακτικά που αλλάζονται μέσα στην εγγύηση καλύπτονται από εγγύηση μέχρι την λήξη τις εγγύησης του αυτοκινήτου κ όχι ένα χρόνο από την μέρα που μπήκε το ανταλλακτικό στο αυτοκίνητο.
άρχισε τα τηλέφωνα κ τα e-mail παντού κεντρικά,σιτροέν γαλλίας,συνήγορος του πολίτη,δικηγόρους κλπ να μην τα πολυλογώ το παλικάρι παιδεύτηκε 2 μήνες αλλά η κρεμαργιέρα αλλάχτηκε εντός εγγύησης.
1,5 μήνα έσπαγε τα νεύρα του με την σιτροέν ,με το που πήρε ο δικηγόρος την υπόθεση μέσα σε 15 μέρες εγκρίθηκε η αντικατάσταση τις κρεμαργιέρας από την σιτροέν Γαλλίας .
action_peugeot - Δευ 12 Οκτ 2009, 22:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Με το σταυρό στο χέρι τίποτα δεν γίνετε ζορίστε λίγο την κατάσταση
Αν δεν σου κράτησε ούτε μια ημέρα τότε μόλον χάνει από τη σύνδεση που έγινε
psilos133 - Παρ 16 Οκτ 2009, 12:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τα σωληνάκια του a/c είναι τελικά.. Το πρόβλημα είναι ότι τα σωληνάκια κάνουν 120€ η εργασία άλλα τόσα (μου είπαν ότι έχω τον 1ο τύπο σωληνάκια που είχαν βγει κ ότι αυτα είναι δύσκολο να αλλαχθούν) και 50€ το φρέον... σύνολο 290 € Shocked... Πολλά είναι ή έτσι μου φαίνεται??θα μπορέσω να βρω κάπου να μου το κάνουν πιο φθηνά ή τζάμπα θα παιδευτώ??αν ξέρετε κάτι, κάποιο καλό συνεργείο Peugeot θεσ/νίκη σας παρακαλώ βοηθήστε.....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες