PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 106 - Περιεργο κουδουνισμα...

lunatic - Πεμ 08 Οκτ 2009, 16:50:17
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Περιεργο κουδουνισμα...
Παιδια καλως σας βρηκα...Εχω ενα 106 rallye 16V κ εχω ενα προβλημα.Εδω κ 2-3 μερες οταν το βαζω μπροστα κ ειναι ακομα κρυο ειναι ολα νορμαλ.
Οταν ομως πιασει την κανονικη του θερμοκρασια ακουω ενα κουδουνισμα το οποιο εχω παρατηρησει οτι ακουγεται πιο πολυ αν σκυψω κοντα στον μπροστινο αριστερο τροχο...
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?
Dimitris_thess - Παρ 09 Οκτ 2009, 01:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως κανα μπαρακι ζαμφορ?? Χτυπάει αρκετά σε λακούβες κυρίως...
lunatic - Παρ 09 Οκτ 2009, 14:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεχασα να σας πω οτι δεν ειναι απο τροχο γιατι δεν το ακουω οταν κινειται τ αμαξι.Τ ακουω μονο οταν ειναι σταματημενο.
nsne - Κυρ 11 Οκτ 2009, 06:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
μπορει να ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη,πατα συμπλεκτη στο ρελαντι και ακου αν ακουγεται...
lunatic - Δευ 26 Οκτ 2009, 12:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια υπάρχει περίπτωση να είναι από κιβώτιο ο θόρυβος?
Δεν αλλαζει κάτι όταν πατάω συμπλέκτη.Νομίζω έχει γίνει λίγο πιο έντονος ο θόρυβος μετά από λίγο καιρό...
reselie - Δευ 26 Οκτ 2009, 13:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ταπεινες γνωμες:

1ον Για να το κανει μονο οταν ειναι σταματημενο(δηλαδη ακομα και τα γραναζια που εχουν αμεση σχεση με τους τροχους ειναι ακινητα) και επισης το κανει και οταν πατας συμπλεκτη δεν πρεπει να ειναι σασμαν...

2ον)προς τον αριστερο τροχο,πριν απο τον συμπλεκτη ειναι και το βολαν..το οποιο ειναι παντα σε κινηση...εαν πατησεις γκαζι και εισαι σταματημενος ακουγεται? επισης εαν εισαι σε κινηση και βαλεις νεκρά ακουγεται?

3ον) να ειναι απο λουρια αποκλειεται εφοσον ακουγεται απο αριστερά.

4ον) κατα την γνωμη μου ισως να ειναι κανα ρουλεμαν στροφαλου/βολαν? λεω εγω τωρα..εαν κανω λαθος σε κατι διορθωστε με και μην με αφηνετε να πεταω μπαρουφες ετσι!!!απλα να βοηθησω προσπαθω...δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος..
lunatic - Δευ 26 Οκτ 2009, 13:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πατησω γκαζι αρχιζει κ ακουγεται η εξατμιση οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ακουγεται παντα..Παντως το ακουω με πρωτη δευτερα με χαμηλες στροφες (μεχρι 2000).
Πιστευω οτι ειναι κιβωτιο γιατι οταν κινειται ακουω εναν ηχο σαν αυτον που κανει η οπισθεν αλλα πολυ χαμηλοτερο
reselie - Δευ 26 Οκτ 2009, 13:37:38
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ τοτε εγω εκρινα συμφωνα με αυτο:
Παράθεση:
γιατι δεν το ακουω οταν κινειται τ αμαξι.Τ ακουω μονο οταν ειναι σταματημενο.

lunatic - Δευ 26 Οκτ 2009, 13:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
Α οχι παλια ακουγοταν μονο στο ρελαντι.Τωρα ακουγεται κ με χαμηλες στροφες.Ομως δεν ειναι ο ιδιος ακιβως ηχος. Στο ρελαντι ακουγεται σαν κουδουνισμα κ σιγα σιγα οπως ξεκιναω μεταβαλλεται σε εναν ηχο οπως της οπισθεν.Κανει σαν να μην εχει παρει καλα την ταχυτητα αλλα ακουγεται ελαχιστα.Δηλαδη αν ειναι αλλο αμαξι διπλα μου δεν μπορω να το ακουσω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες