Pughell έγραψε: |
Θα κουναμε τα @@ μας που θα τα δεις σιγουρα... ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Λείπει ο local από τέτοια πράγματα?
Μπααα ![]() |
Καλα,λετε-λετε,στο τελος κανενας δεν θα ερθει και θα γελαμε παλι... ![]() |
Μμμμμμ....Στο Maha; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλα,λετε-λετε,στο τελος κανενας δεν θα ερθει και θα γελαμε παλι... ![]() |
andreas16v έγραψε: |
στο βενζιναδικο περυσι ε?
Εκει θα μαι και φετος ή λιγο παρακατω στα τσιμεντα.... |
kane έγραψε: | ||
+1000000000 ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
αλεξη 17-18 θα κατεβω χωριο. ελεγα αν θες να ερθεις αλλα μαλλον σε βλεπω να μου κουνας τα αρχ**ια σου και εσυ |
volvos έγραψε: |
αλεξη 17-18 θα κατεβω χωριο. ελεγα αν θες να ερθεις αλλα μαλλον σε βλεπω να μου κουνας τα αρχ**ια σου και εσυ |
Ναι αλλα στην 9 βλεπεις και ακους ποιος ειναι κανιβαλος και δηλωνει "Ν" ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Ναι,αυτο σε μαρανε... ![]() Τωρα που ομολογκαρησαν και εκκεντρα PS στα Ν,βλεπεις Ν να κανει καλυτερους χρονους απο Α... ![]() ![]() ![]() |
Ασε Γιωργη,πηγε Ιταλια ο Ζαχος και δηλωθηκε Ν3(με το Clio).
Εβλεπε κατι ιταλικα Ν3 να φτυνουν σχεδον 1 μετρο φλογα. ![]() Κατα τα αλλα Ν ομως... ![]() |
kane έγραψε: |
σουπερΝ. |
iceage έγραψε: | ||
Και γνωστό αναβασιάρικο Honda και καλά Ν3 ήταν πέρσι. |
Lef205 έγραψε: | ||||
Αυτό παντα Ν3 ηταν. Αν δεν γνωριζεις να μην ειρωνευεσαι . |
Δεδομενου οτι 10 ξεκιναει ο αγωνας,εγω πιστευω οτι κατα τις 8 πρεπει να ειμαστε στον Ανω Βολο προκειμενου να παρκαρουμε και να διαλεξουμε σημειο(αν και εγω με τον Αντρεα ξερουμε ηδη που θα κατσουμε ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
1-4 ![]() |
Ο εβραιος ακουει ή παλι θα ειναι μεσα στο βρακι της γυναικας; ![]() |
αν και εγω με τον Αντρεα ξερουμε ηδη που θα κατσουμε ![]() |
|
|
...ασε που στο σημειο που κατσαμε με τον Αντρεα ειναι τοσο ψηλα που βλεπεις ολη την διαδρομη απο κατω(απο την τελευταια φουρκετα μεχρι και λιγο πριν την διασταυρωση για Κατηχωρι,το βλεπεις ολο). ![]() |
Ο εβραιος ακουει ή παλι θα ειναι μεσα στο βρακι της γυναικας; ![]() |
Οντως,για κοντρες τα βραδια εξω απο τα Γιαννιτσα,πρωτος ειναι! ![]() |
Γιαννη ελα με γυναικα που θα μαστε μαλλον ολοι μας να το ριξουμε στα κοψιδια....
χαχαχαχαχα |
Θα τη στειλουμε στο ξενοδοχειο να κανει παρεα με τις αλλες τρεις που θα ναι απο κοντα!χαχαχαχα
Χωρις παρεξηγηση ε... |
Εγω παντως με βλεπω λιγο χλωμο μιας και τουλαχιστον το meteo και το yahoo weather δεν δειχνουν ουτε καν συννεφιες αλλα βροχη... ![]() |
Απο Θεσσαλονικη κανενας; ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Όντως είχε και γα** τους καιρούς! Ούτε συννεφιά και εννοείται ούτε σταγόνα. Λίγη ψύχρα στα σημεία με σκιά αλλά ok.
Στην Κ9 στο 1ο σκέλος είχε αρκετές υγρασίες και γλιστρούσε οπότε όλοι έμπαιναν κυρίες (μην πω και χειρότερα). Στο 2ο ο ρυθμός ήταν μεν αυξημένος λόγω στεγνού πλέον αλλά δε μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που περίμενα. Πολλές λάθος γραμμές, πατήματα άλλα ντάλων (ο καθένας είχε δικές του γραμμές) και γενικά έδινε την εντύπωση ότι τρέχουμε για χαβαλέ-βόλτα ![]() |
Μακαρι να μπορουσα ρε παιδια αλλα εκανα baby sitting σε γονιο και δεν μπορουσα να φυγω... ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
A-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΟΣ! ![]() Τουλάχιστον γλίτωσες το πρωινό ξύπνημα γιατί ήμουν έτοιμος να σε πάρω 7.30 το ξημέρωμα ![]() (για να μην πω κι ότι επίσης γλίτωσες διάφορες κωρονοπηνιοαναλήσεις...) |
WilDuck έγραψε: |
Ακούσατε για ατύχημα με παλιό Golf ?
Έφυγε σε μπαριέρα, χτύπησε σε δέντρο, το αμάξι καταστράφηκε και ο οδηγός έσπασε και τα 2 του πόδια. Μίλησα πριν λίγο με κάτι φίλους από Βόλο. ![]() |
kane έγραψε: | ||
αγωνιζομενος εννοεις? Οποιος και ναναι παντως,ελπιζω να γλυτωνει τα χειροτερα,εστω κι αν εσπασε και τα 2 του ποδια. ![]() |
Απ οσο εμαθα απο τους κριτες μετα ειχαν σφηνωσει τα ποδια του χαμηλα στο καθισμα και επρεπε να τον βοηθησουν κι αλλοι για να βγει.Εφυγε για νοσοκομειο και ολα οκ.
Παντως η επεμβαση των ανθρωπων ηταν πολυ γρηγορη και ο αγωνας συνεχισε συντομα χωρις ιδιαιτερη καθυστερηση. Στελιο την παντοφλα θα την συζητησουμε στην Αγια Αννα... Γιαννη οι διαφορες που εκριναν τον αγωνα δεν φαινονταν τοσο στην 9 που ημασταν εμεις.Αλλα παιδια που ηταν στην τελευταια του τερματισμου και στο 2ο σκελος ηταν εντελως στεγνα ειδαν κι αλλα πραγματα απο οσο εμεις.... |