PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207

angel83 - Δευ 05 Οκτ 2009, 23:20:52
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207
καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με το Peugeot 207 1,4 μόλις έγινε η αγορά

μετά από ψάξιμο σε όλο το εσωτερικό CD,AC, αυτόματο κιβώτιο, φώτα κτλπ. λέω για να δω και το πορτ μπαγκαζ, τίποτα δεν ανοίγει με τίποτα τι το κλειδώνω τι το ξεκλειδώνω αυτό δεν κάνει τίποτα έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί και δεν το έχω πατήσει για αυτό δεν ανοίγει

φυσικά το αυτοκίνητο είναι με 24 χιλιόμετρα και αν δεν βρω πως ανοίγει θα το πάω στην αντιπροσωπεία αλλά είπα να γράψω μήπως είναι βλακεία δικά μου και τσάμπα κατέβω

φιλικά,
Παντελής
android - Δευ 05 Οκτ 2009, 23:37:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207
angel83 έγραψε:
καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με το Peugeot 207 1,4 μόλις έγινε η αγορά

μετά από ψάξιμο σε όλο το εσωτερικό CD,AC, αυτόματο κιβώτιο, φώτα κτλπ. λέω για να δω και το πορτ μπαγκαζ, τίποτα δεν ανοίγει με τίποτα τι το κλειδώνω τι το ξεκλειδώνω αυτό δεν κάνει τίποτα έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί και δεν το έχω πατήσει για αυτό δεν ανοίγει

φυσικά το αυτοκίνητο είναι με 24 χιλιόμετρα και αν δεν βρω πως ανοίγει θα το πάω στην αντιπροσωπεία αλλά είπα να γράψω μήπως είναι βλακεία δικά μου και τσάμπα κατέβω

φιλικά,
Παντελής

μαλλον πας για κλειδαρια....
TONIS** - Δευ 05 Οκτ 2009, 23:44:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207
angel83 έγραψε:

φιλικά,
Παντελής

πατα απο το τηλεχειρ. παρατεταμενο το ξεκλειδωμα και θα ανοιξει η πηγαινε στο μενου και βγαλε την επιλογη που λεει μονιμα κλειδομενο και καθαρισες
angel83 - Δευ 05 Οκτ 2009, 23:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
ox κατάλαβα καλή αρχή κάναμε Crying or Very sad Crying or Very sad

πιστεύω να είναι μέσα στην εγγύηση τουλάχιστον μην αρχίσουμε να δίνουμε λεφτά από τώρα

έχει ξανασυμβεί αυτό και σε άλλους !!!!!!!!

σκεφτόμουνα μήπως είναι κάποια ασφάλεια η κάποια φύσα που δεν έχει κουμπώσει σωστά και μένει συνέχεια κλειδωμένο Rolling eyes Idea

πάντως εύχρηστο για την γρήγορη απάντηση
TONIS** - Τρι 06 Οκτ 2009, 12:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
angel83 έγραψε:
ox κατάλαβα καλή αρχή κάναμε Crying or Very sad Crying or Very sad

πιστεύω να είναι μέσα στην εγγύηση τουλάχιστον μην αρχίσουμε να δίνουμε λεφτά από τώρα

έχει ξανασυμβεί αυτό και σε άλλους !!!!!!!!

σκεφτόμουνα μήπως είναι κάποια ασφάλεια η κάποια φύσα που δεν έχει κουμπώσει σωστά και μένει συνέχεια κλειδωμένο Rolling eyes Idea

πάντως εύχρηστο για την γρήγορη απάντηση

Μα δεν εχει να κανει με ζημια του αυτ/του, ειναι θεμα ρυθμισης παραμετρων απο το μενου σου.

Υσ διαβασε προσεκτικα το manual του αυτ/του σου για να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα για το τι οδηγας και να μαθεις τα κολπα του... Confused Confused
angel83 - Τρι 06 Οκτ 2009, 17:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά ευτυχώς δεν ήτανε κάτι το φοβερό τελικά

το πρόβλημα έγινε λόγο ότι βάλανε πολύ ψιλά την πινακίδα και δεν έφηνε να πατηθεί το bouton το πηγα σήμερα και κατέβασαν λίγο την πινακίδα 0.5cm πιο κάτω και λύθηκε το πρόβλημα και μου είπανε στο πρώτο σέρνεις που θα κάνουνε θα μου κλείσουν και τις περιττές τρύπες (δεν μου πολύ άρεσε αυτό αλλά δεν τον πρόλαβα να μην ανοίξει άλλες καλύτερα να είχε 2 στην πινακίδα παρά στο αυτοκίνητο)

όσο αφορά το menu και την επιλογή που μου γράψατε δεν μπορώ να την βρω, είναι το μοντέλο με το display type A δεν ξέρω αν το υποστηρίζει αυτό το μοντέλο

ευχάριστο πάντως για το χρόνο σας
xalkiadakhs 207gt - Τρι 06 Οκτ 2009, 19:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
angel83 έγραψε:

το πρόβλημα έγινε λόγο ότι βάλανε πολύ ψιλά την πινακίδα και δεν έφηνε να πατηθεί το bouton το πηγα σήμερα και κατέβασαν λίγο την πινακίδα 0.5cm πιο κάτω και λύθηκε το πρόβλημα και μου είπανε στο πρώτο σέρνεις που θα κάνουνε θα μου κλείσουν και τις περιττές τρύπες (δεν μου πολύ άρεσε αυτό αλλά δεν τον πρόλαβα να μην ανοίξει άλλες καλύτερα να είχε 2 στην πινακίδα παρά στο αυτοκίνητο)

μα καλα ο "μαστορας" που σου το εκανε αυτο δεν ειχε ξαναβαλει ποτε στη ζωη του πινακιδες?και στην τελικη εαν προεκυπτε απο εκει προβλημα εκει που ειχε τρυπησει δηλαδη..οντως να ανοιγε αλλες τρυπες στην πινακιδα ε οοοχι και στην πορτα...εαν υπαρχει θεος Embarassed Embarassed Embarassed

Υ.Γ.και εαν δεν σου αρεσαν οι πλεον 4 τρυπες πανω στην πινακιδα πηγαινες και αλλαζες νουμερα με 30 ευρω και ητανε ολα τελεια για το καινουργιο σου αυτοκινητο....τωρα θα μπλεξεις με κολλες με βαψιματα η δεν ξερω και εγω τι?το νου σου οαντως να μην βαζει νερα απο τις τρυπες αυτες..να στις φτιαξουνε καλα και εαν οχι πεξτους και σφαλιαρες!!! Wink Wink
KouKou - Τετ 07 Οκτ 2009, 19:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
angel83 έγραψε:
παιδιά ευτυχώς δεν ήτανε κάτι το φοβερό τελικά

όσο αφορά το menu και την επιλογή που μου γράψατε δεν μπορώ να την βρω, είναι το μοντέλο με το display type A δεν ξέρω αν το υποστηρίζει αυτό το μοντέλο

ευχάριστο πάντως για το χρόνο σας

ακριβως αυτο ειχα και εγω. την λυση την βρηκα μονος απλα κοβοντας λιγο το πλαστικο απο την πανω μερια. μετα ολα τελεια.....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες