angel83 έγραψε: |
καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με το Peugeot 207 1,4 μόλις έγινε η αγορά
μετά από ψάξιμο σε όλο το εσωτερικό CD,AC, αυτόματο κιβώτιο, φώτα κτλπ. λέω για να δω και το πορτ μπαγκαζ, τίποτα δεν ανοίγει με τίποτα τι το κλειδώνω τι το ξεκλειδώνω αυτό δεν κάνει τίποτα έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί και δεν το έχω πατήσει για αυτό δεν ανοίγει φυσικά το αυτοκίνητο είναι με 24 χιλιόμετρα και αν δεν βρω πως ανοίγει θα το πάω στην αντιπροσωπεία αλλά είπα να γράψω μήπως είναι βλακεία δικά μου και τσάμπα κατέβω φιλικά, Παντελής |
καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με το Peugeot 207 1,4 μόλις έγινε η αγορά
μετά από ψάξιμο σε όλο το εσωτερικό CD,AC, αυτόματο κιβώτιο, φώτα κτλπ. λέω για να δω και το πορτ μπαγκαζ, τίποτα δεν ανοίγει με τίποτα τι το κλειδώνω τι το ξεκλειδώνω αυτό δεν κάνει τίποτα έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί και δεν το έχω πατήσει για αυτό δεν ανοίγει φυσικά το αυτοκίνητο είναι με 24 χιλιόμετρα και αν δεν βρω πως ανοίγει θα το πάω στην αντιπροσωπεία αλλά είπα να γράψω μήπως είναι βλακεία δικά μου και τσάμπα κατέβω φιλικά, Παντελής |
ox κατάλαβα καλή αρχή κάναμε ![]() ![]() πιστεύω να είναι μέσα στην εγγύηση τουλάχιστον μην αρχίσουμε να δίνουμε λεφτά από τώρα έχει ξανασυμβεί αυτό και σε άλλους !!!!!!!! σκεφτόμουνα μήπως είναι κάποια ασφάλεια η κάποια φύσα που δεν έχει κουμπώσει σωστά και μένει συνέχεια κλειδωμένο ![]() ![]() πάντως εύχρηστο για την γρήγορη απάντηση |
το πρόβλημα έγινε λόγο ότι βάλανε πολύ ψιλά την πινακίδα και δεν έφηνε να πατηθεί το bouton το πηγα σήμερα και κατέβασαν λίγο την πινακίδα 0.5cm πιο κάτω και λύθηκε το πρόβλημα και μου είπανε στο πρώτο σέρνεις που θα κάνουνε θα μου κλείσουν και τις περιττές τρύπες (δεν μου πολύ άρεσε αυτό αλλά δεν τον πρόλαβα να μην ανοίξει άλλες καλύτερα να είχε 2 στην πινακίδα παρά στο αυτοκίνητο) |
παιδιά ευτυχώς δεν ήτανε κάτι το φοβερό τελικά
το πρόβλημα έγινε λόγο ότι βάλανε πολύ ψιλά την πινακίδα και δεν έφηνε να πατηθεί το bouton το πηγα σήμερα και κατέβασαν λίγο την πινακίδα 0.5cm πιο κάτω και λύθηκε το πρόβλημα και μου είπανε στο πρώτο σέρνεις που θα κάνουνε θα μου κλείσουν και τις περιττές τρύπες (δεν μου πολύ άρεσε αυτό αλλά δεν τον πρόλαβα να μην ανοίξει άλλες καλύτερα να είχε 2 στην πινακίδα παρά στο αυτοκίνητο) όσο αφορά το menu και την επιλογή που μου γράψατε δεν μπορώ να την βρω, είναι το μοντέλο με το display type A δεν ξέρω αν το υποστηρίζει αυτό το μοντέλο ευχάριστο πάντως για το χρόνο σας |