Vaggelis έγραψε: |
Όπως είχε πει και ο Sidobre σε ένα topic του, η ατυχία συνεχίζεται....
Σάββατο βράδυ λοιπόν, καλοκαιρινή νύχτα Ιουνίου, τι κάνει ο Έλληνας; Βγαίνει για να ξεσκάσει... έλα όμως που η τύχη καμιά φορά παίζει δυσάρεστα παιχνίδια... Ενώ λοιπόν είχα πάρει το δρόμο από Β.Π. πρός παραλία, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καμία ένδειξη, γίνεται κάτι αναπάντεχο... Εκεί που πάω να πατήσω λίγο γκάζι και ενώ ήμουν εν κινήση, παρατηρώ οτι το στροφόμετρο αντί να ανεβαίνει, κατεβαίνει και φτάνει στο μηδέν και ταυτόχρονα όλα τα λαμπάκια ανάβουν... Ο κινητήρας έσβησε εν κινήση... ![]() ![]() ![]() Πρόσφατα μου είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς, αλλά προηγουμένως είχα πέσει με δύναμη σε λακούβα και όπως ανέφερα στο σχετικό topic, είχε σηκωθεί ο διακόπτης διακοπής παροχής καυσίμου... Κάνω στην άκρη, ανοίγω το καπώ, πατάω το διακόπτη, δεν κάνει κλίκ και με ζώνουν τα φίδια.... Δοκιμάζω να βάλω μπροστά..... τζίφος... Στην 3η - 4η προσπάθεια εγκαταλείπω την μάχη και ακολουθεί το γνωστό... calling ......service...!!! Έρχεται το παλικάρι με την μηχανή, ανοίγει φίλτρα, χτυπάει ντεπόζιτο μήπως υπάρχει κανένα σκουπίδι, αλλά ο ...Γάλλος ασθενής αρνείται να δώσει σημάδια ζωής... - Φίλε μου -μου λέει- ελπίζω να είναι σκουπιδάκι, γιατί αλλιώς φταίει η τρόμπα βενζίνης και είναι ακριβή... ![]() ![]() ![]() - Μην μου λες τέτοια και οι καιροί είναι χαλεποί.... Απόγοητευμένος, περιμένω τον γερανό.... Ακολουθεί επίδειξη του ....γυαλιστερού εκθέματος, μέσα στους δρόμους της Αθήνας, με εμένα στη θέση του συνοδηγού του γερανου με τα μούτρα στο πάτωμα να παρατηρώ τους περαστικούς που κάρφωναν τον Γάλλο... Ο ...ασθενής εισήχθει σήμερα το πρωϊ στην ....μονάδα θεραπείας. Οι εξετάσεις έδειξαν τρόμπα βενζίνης με κόστος στα 147 ευρώπουλα με τοποθέτηση.... Νεότερα, όταν το παραλάβω... |
TONY PAP έγραψε: |
Ο μηχανικός μου είχε πει ότι οι αντλίες καίγονται από σκουπιδάκια κλπ, γι αυτό ποτέ λαμπάκι βενζίνης (δυστυχώς το είχα κάνει)
το άφηνες συχνά λαμπάκι ? |
DimiP έγραψε: |
περαστικα! αν (λέω αν!) σε παρηγορεί αυτο εγω θα πληρώσω 250Ευρώ για επισκευη ηλεκτρικών συσκευων μετα τους κεραυνους της προηγ.εβδομάδας στον Πειραια!!!! ![]() ![]() |
TakisB έγραψε: |
Το συνεργείο της Peugeot στον Άγιο Στέφανο είναι καλό; Προτάσεις; |
fynos έγραψε: |
Ωραία, άντε ξεμπέρδεψες και με αυτό !! |
drdino έγραψε: |
190 εχει απο την πεζο |
Παράθεση: |
ama κοιταξεις γκαγκασταθης ανταλλακτικα εχω γραψει ποσο τη πηρα. . . .
|
nido έγραψε: |
Πόσο εύκολο είναι να τσεκάρουμε σε τι κατάσταση είναι η αντλία βενζίνης μας? Βγαίνει/λύνεται εύκολα? |