Byakuya έγραψε: |
Ενα τρρρρρρ.....καθως και εαν προχωραει το αυτοκινητο με πρωτη/δευτερα και αφησεις γκαζι χωρις να πατας αμπραγιαζ σε συγκεκριμενες στροφες;Οπως κανει πχ και η οπισθεν με τον ιδιο τροπο.....δεν ξερω εαν λεμε το ιδιο. |
NoDsl έγραψε: |
Το κάνει και χωρίς ταχύτητα; Ακουγεται στο range 2000-1500. Νομίζω είναι η wastegate. Το θέμα είναι βρήκε λύση κανείς; Είναι πολύ μλκισμένος ήχος. Σαν να έχει ξεχαρβαλωθεί κάνει. |
NoDsl έγραψε: |
Έτσι ακούγεται μάλλον για να μας σπάει τα @@ οταν πάμε δουλειά το πρωί που περιμένουμε πίσω απο άλλους και αντιχεί στους τοίχους των παρακείμενων κτηρίων. ![]() Ας πεί και κανας πιο ειδικός που ξέρει. |
ayrton έγραψε: |
Τελευταια παρατηρησα και αλλον εναν περιεργο θορυβο (για νεο μας το λες ε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
manjokos έγραψε: |
ο ηχος που λετε ολοι προερχεται απο την westgeat και ειναι ψηλο normal..σας το λεει ενας ανθρωπος οπου αλλαξε τουρμπινα γι αυτο τον λογω απο αντιπροσωπεια που δεν ηξερε απο που ερχοταν και εννοειτε οτι μετα το ξαναεκανε...πηγα στην lion και το ακουσαν και μου ειπαν κατευθειαν οτι ειναι αυτο και για να με πεισει οτι ειναι φυσιολογικο και για να με πεισει εβαλε μπροστασ ενα 308 gt καινουργιο και εκανε ακριβος το ιδιο...οποτε συνηθιστετο αλλιως βαλτε μια ολοσωμη και δεν θα ακουτε τιποτε τουλαχιστον οχι απο τον κινητηρα... |
reselie έγραψε: |
Παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο 206 μου και ας μην εχει τουρμπο! ειναι σιγουρα αυτο ?
εμενα εαν εχω 1-2-3 χωρις καθολου γκαζι και το αφησω να τσουλαει κανει αυτο το γκρρρρρρρρρρρρρ ειναι πολυ σπαστικο! με το που πατησω εστω και λιγο γκαζι σταματαει.εαν πατησω τον συμπλεκτη παλι σταματαει.εαν βαλω νεκρα δεν το κανει καθολου!! |
Παράθεση: |
Τελευταια παρατηρησα και αλλον εναν περιεργο θορυβο (για νεο μας το λες ε? ) αυτη η Peugeot μας κραταει σε σασπενς συνεχεια Οταν ειναι κρυο και αφηνω το γκαζι ακουγεται ενα γκρρρρρρ, παταω γκαζι σταματαει, μολις το αφηνω ακουγεται γκρρρρρρρρρρ. παταω γκαζι σταματαει, αφηνω το αγκαζι.......γκρρρρρρρρρρ Να ειναι εξατμιση? Λεω εγω τωρα ρε παιδι μου? ε?ε? ε? (Α ρε π.....α Peugeot δεν σε αλλαζω με τιποτα )
|
giannis27 έγραψε: |
το μόνο που πρέπει να κοιτάξω είναι έναν μικρό τσιριχτό ήχο ,όταν σβήνω το αμάξι ,ακούγεται σαν μικρό γατάκι γιιιιικ,τον θόρυβο αυτόν το έχω κάπου στα 6.000χλμ αλλά δεν είδα κάποια δυσλειτουργία στον κινητήρα οι στάθμη από τα νερά του ψυγείου είναι οκ η θερμοκρασία το ίδιο. κ μάλλον ετοιμάζομαι για αλλαγή τενωντήρα στην καδένα ,δύο μέρες τώρα παρατήρησα ότι όταν βάζω το πρωί μπροστά το αμάξι μόλις πέσουν οι στροφές ακούγεται ένα πολύ μικρό κροτάλισμα αλλά μόνο στο ρελαντί κ μόνο όταν είναι τελείως κρύο, |
μηπως εννοεις την αντλια για να ψυχεται η τουρμινα ??? |
mez έγραψε: |
Τι λάδια χρησιμοποιείς? |
μηπως εννοεις την αντλια για να ψυχεται η τουρμινα ??? |
nikos68 έγραψε: |
Τάσο ένα βόμβο ακούς ειδικά όταν στρίβεις σε ανηφορικό πέταλο με πολύ χαμηλή ταχύτητα...είναι τα ρολεμάν διαφορικού που απ'ότι ξέρουμε είναι για τα μπάζα.Δυστυχώς δεν έχει βγει κάτι καλύτερο στην αγορά από τα μαμά του.Αν τα αλλάξεις κάποια στιγμή ξέρω ότι σταματάει ο βόμβος αυτός. |
JDROGAS έγραψε: |
Η αντλια νερου λογικα η οποια συνεχιζει και δουλευει αφοτου σβησεις τον κινητηρα. |