alekoukos106 έγραψε: |
θα τρεξω κι εγω εκει μαζι με τον φιλο και οδηγο μου Φωτη Μεγα (fotis84) στην κατηγορια Ε/9 με ενα 205rallye....θα χαρουμε να ερθετε να μας υποστηριξετε!
|
MEMsound έγραψε: | ||
εκεινο την Κυριακή εχουμε πει να πάμε εκδρομη βλ εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17327 που ειναι ο αγώνας? συνδυάζεται αραγε? επειδη ηδη τα 2 προυγουμενα ΣΚ ηταν σε "μοτοσπορτ" Mode.. (ραλλυ κορινθο και καρτ στην Πατρα), νομίζω οτι πλεον "χρειάζεται" = εχουμε αναγκη για μια χαλαρη εκδρομοβόλτα χωρις το τρεξιμο στις ειδικες, μιας και υπάρχουν μέλη που χουν "ζητησει" για εκδρομη (=βολτα/οδηγηση/καφε/μασα) εδω και αρκετο καιρό. παρολα αυτα αν συνδυαζεται το βλέπουμε. οπως και να 'χει καλη επιτυχία να εχετε. |
Road_Runner έγραψε: |
Με τοπικους ηρωες, δυσκολο να δεις που παιζεις...
Ειδικα αν ο αλλος πηγαινει καθε μερα απο αυτο τον δρομο στην δουλεια του... |
tsosmoulis έγραψε: |
νίκο σε βλέπω ιδιαίτερα αρνητικό χωρίς λόγο..
πέρυσι ο σαριτζόγλου με το το χρέπι (τοτε) 205 του βγήκε 3ος στα 1400 με τεράστιο μάλιστα συναγωνισμό. πρώτο ή 2ο ήταν ένα 13αρι νομίζω από τα Γιάννενα! (Αφοι Μπαη) και επειδή το έτρεξα πέρυσι μόνο αδιάφορο δεν είναι οδηγικά. Όντως θέλει δύναμη σε κάποια κομμάτια αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα! Έτσι και αλλιώς θα έχει καλή παρέα από εδώ πάνω οπότε Γκάλφα το νου σου!! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Δεν ειμαι αρνητικος, απλά είπα την γνώμη μου, βάση των δικών μου "στανταρς" Μητσο ειναι σαν να ερθεις εσυ, να τρεξεις με το δικο μου την Πλακα, απο το παλλαδιο και εγω να τρεξω με yaris... Πλεον, ξερω ολες τις στροφες με ποσα μπορουν να περασουν τερμα... Σε μια τετοια ειδικη, η οποια ειναι απλα και μονο θεμα δυναμης και δοκιμων, και οχι οδηγικης ικανοτητας, τι συμπερασματα μπορεις να βγαλεις πανω σε αυτο που ειπε ο Αλεκος? |
tsosmoulis έγραψε: |
νίκο σε βλέπω ιδιαίτερα αρνητικό χωρίς λόγο..
πέρυσι ο σαριτζόγλου με το το χρέπι (τοτε) 205 του βγήκε 3ος στα 1400 με τεράστιο μάλιστα συναγωνισμό. πρώτο ή 2ο ήταν ένα 13αρι νομίζω από τα Γιάννενα! (Αφοι Μπαη) και επειδή το έτρεξα πέρυσι μόνο αδιάφορο δεν είναι οδηγικά. Όντως θέλει δύναμη σε κάποια κομμάτια αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα! Έτσι και αλλιώς θα έχει καλή παρέα από εδώ πάνω οπότε Γκάλφα το νου σου!! |