PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Αφαίρεση κλειδαριών/σημάτων & ίσιωμα εσοχής πινακίδας

zzzleepy - Κυρ 20 Απρ 2003, 14:51:34
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφαίρεση κλειδαριών/σημάτων & ίσιωμα εσοχής πινακί
Το είδα σε φωτογραφίες κάποιων τρελαμένων από το εξωτερικό.
Αφαιρούν τις κλειδαριές από τις πόρτες και καλύπτουν την εσοχή της πίσω πινακίδας (το πορτ-μπαγκάζ φαίνεται ενιαίο) τοποθετώντας την χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Το έχετε ψάξει καθόλου; Πάντως το αμάξι δείχνει πολύ διαφορετικό με το λείο πορτ-μπαγκάζ.
DimiP - Κυρ 20 Απρ 2003, 23:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
καγκουρια !
Skull - Δευ 21 Απρ 2003, 00:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πως δηλαδη το κανεις αυτο ρε??Για εξηγησε....
chatasos - Δευ 21 Απρ 2003, 09:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καμιά φωτό υπάρχει?
zzzleepy - Δευ 21 Απρ 2003, 12:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Πώς μπορώ να στείλω φωτό ρε σεις;[/img]
Mimis - Δευ 21 Απρ 2003, 12:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Πώς μπορώ να στείλω φωτό ρε σεις;[/img]

Αμάν βρε zzzleepy ούτε μια foto δεν ξέρεις να στείλεις...!!! Embarassed Embarassed Embarassed
zzzleepy - Δευ 21 Απρ 2003, 13:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ πριν μάθεις ήξερες; Κι αφού ξέρεις πες μας κι εμάς...
Vaggelis - Δευ 21 Απρ 2003, 13:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
Yποθέτω οτι για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει φάει στούκα από πίσω, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το έκανε αυτό.
Στην ουσία, αλλάζεις πίσω πόρτα και προφυλακτήρα ή πέφτει σούπερ στοκάρισμα και βάψιμο και δεν είναι και φτηνή δουλειά τίποτα από τα δυο...
zzzleepy - Δευ 21 Απρ 2003, 13:40:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Vaggelis πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτό για να δείτε τι εννοώ;
Vaggelis - Δευ 21 Απρ 2003, 13:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Ρε συ Vaggelis πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτό για να δείτε τι εννοώ;

Πήγαινε στο site που βρήκες την φώτο
Κάνε δεξί κλίκ στην εικόνα
Κλικ στις Ιδιότητες ή στα Αγγλικά ...Properties
Στα Properties, γράφει την διεύθυνση (URL) της φωτογραφίας
Κάνε copy την διεύθυνση
Μπες στο δικό μας topic
Εκεί που θα γράψεις την δημοσίευση απάντησης (post), κάνε paste την διεύθυνση
Μάρκαρε την διεύθυνση
Πάτα το κουμπί Img που θα δεις πιο πάνω
Υποβολή

Αυτό είναι, μετά θα δεις την εικόνα στο post
zzzleepy - Δευ 21 Απρ 2003, 14:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Η εικόνα είναι στο σκληρό μου. Ούτε θυμάμαι που τη βρήκα...
Mimis - Δευ 21 Απρ 2003, 14:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Η εικόνα είναι στο σκληρό μου. Ούτε θυμάμαι που τη βρήκα...

Δυστυχώς δεν μπορείς να μας την δείξεις, απ'ότι ξέρω αν είναι στο σκληρό σου. Κάνε αναζήτηση εικόνας απο το www.google.com και γράψε το όνομα του αρχείου της εικόνας μπάς και έτσι βρείς απο πού την έχεις κατεβάσει Wink
zzzleepy - Δευ 21 Απρ 2003, 20:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
Θα επιχειρήσω να σηκώσω τη φωτό για όσους ενδιαφέρονται.

Αυτό εννοώ...
zzzleepy - Δευ 21 Απρ 2003, 20:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και το link είναι:

http://www.peugeot206club.com/206club/206ofthemonth/members-sites/images/212/02.jpg

Περιμένω γνώμες...
SnakeMJK - Τρι 22 Απρ 2003, 22:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
ψιλόgay μου φαίνεται...

και η απορία της ημέρας... το πορτ-μπαγκάζ πως το ανοίγει;;;
alkis - Τρι 22 Απρ 2003, 23:28:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ela nte...??? Ektos apo to oti den mou fenetai leitourgiko den mou aresei kai to simeio pou evale tin pinakida...
Γιωργος77 - Τρι 13 Μάϊ 2003, 19:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω το εχω δει πως γινεται (οχι ειδικα στο 206 αλλα γενικα σε οποιοδηποτε hatchback)και δεν ειναι καθολου μικρη δουλεια. θελει κολλημα μεταλλικου φυλλου και στοκαρισμα απο πανω. Για να ανοιγει το πορτ μπαγκαζ γινεται πατεντα και ανοιγει απο το εσωτερικό με ηλεκτρικο τροπο η με καποιο κορδονακι μηχανικα το οποιο θα εξεχει απο το πισω μέρος (η τελοσπαντων κρυβεται με καποιο τροπο).

ολα αυτα υπαρχουν και σε ενα βιβλιο που βγαζει το max power σε συνεργασια με την haynes. λεγεται the ultimate guide to car modifying η κατι παραπλησιο και εχει παρα πολλα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.
zzzleepy - Τρι 13 Μάϊ 2003, 20:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το έχω δει σε Punto προηγούμενης γενιάς. Πάντως δεν νομίζω ότι αξίζει τη φασαρία (και το χρήμα) γιατί ο κώλος του 206 είναι από τους πιο όμορφους και με αυτή τη μετατροπή δεν μοιάζει πλέον με 206...
Ivang - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 08:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι τέτοιο ...

Συμφωνώ ότι ο κώλος του 206 είναι όμορφος αλλά έτσι έχει περισσότερη γοητεία και αγριάδα μαζί !

Μετατροπή να χρειάζεται ιδιαίτερη δε νομίζω αρκεί να χρησιμοπιήσεις μια ντίζα όπως ανοίγεις το καπώ και για πίσω αφού πλέον θα ανοίγει από μέσα, εκτός βέβαια αν το κάνεις όπως το 307 με βαμμένο χερούλι πίσω, εκεί νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω...
zzzleepy - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλάχιστον αυτός έχει βάλει την πινακίδα σε καλύτερο σημείο Smile

Πάντως είναι θέμα γούστου τελικά... Νομίζω ότι το 206 είναι από τα ομορφότερα μικρά και κάθε βελτίωση και μετατροπή που γίνεται πάνω σ'αυτό πρέπει να συμβάλλει θετικά κι όχι αρνητικά στην εικόνα του αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια ΟΧΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ!

Αμ το άλλο; Πίσω αεροτομή σε στυλ SIERRA COSWORTH (αυτή με το μεσαίο στήριγμα) που πιάνει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με το μέγεθός της; Μετά βάζεις και τα χαλιά της μαμάς πάνω να στεγνώσουν στον ήλιο Very happy
DimiP - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 11:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Τουλάχιστον αυτός έχει βάλει την πινακίδα σε καλύτερο σημείο Smile

Πάντως είναι θέμα γούστου τελικά... Νομίζω ότι το 206 είναι από τα ομορφότερα μικρά και κάθε βελτίωση και μετατροπή που γίνεται πάνω σ'αυτό πρέπει να συμβάλλει θετικά κι όχι αρνητικά στην εικόνα του αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια ΟΧΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ!

Αμ το άλλο; Πίσω αεροτομή σε στυλ SIERRA COSWORTH (αυτή με το μεσαίο στήριγμα) που πιάνει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με το μέγεθός της; Μετά βάζεις και τα χαλιά της μαμάς πάνω να στεγνώσουν στον ήλιο Very happy

χεχαχαχχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
zzzleepy - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 23:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν κάγκουροι και κάγκουροι αλλά μερικοί ξεφεύγουν εντελώς από τα όρια... Shocked
Γιωργος77 - Παρ 16 Μάϊ 2003, 01:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ivang έγραψε:

Μετατροπή να χρειάζεται ιδιαίτερη δε νομίζω αρκεί να χρησιμοπιήσεις μια ντίζα όπως ανοίγεις το καπώ και για πίσω αφού πλέον θα ανοίγει από μέσα, εκτός βέβαια αν το κάνεις όπως το 307 με βαμμένο χερούλι πίσω, εκεί νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω...

Ναι κατι αντίστοιχο με την ντίζα εννοω εκτός αν κάποιος θέλει κάτι πιο εξεζητημένο.

Πάντως εμένα μου φαίνεται πολυ φλώρικο το 206 με αυτή τη μετατροπή. Μου θυμίζει Corsa
SnakeMJK - Παρ 20 Ιούν 2003, 19:24:23
Θέμα δημοσίευσης: Αφαίρεση διακριτικών πορτ παγκάζ...
Φυσικά μιλάω για τα σηματάκια "PEUGEOT" και "206" που έχουμε όλοι μας στο πίσω μέρος του τουτου...

- Τα χει βγάλει κανένας;

- Είναι βιδωτά ή κολλημένα;

- Αν είναι κολλημένα φεύγει εύκολα η κόλλα;

- Σκέφτομαι να βγάλω μόνο το "PEUGEOT", θα είναι καλό;
DimiP - Παρ 20 Ιούν 2003, 22:10:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αφαίρεση διακριτικών πορτ παγκάζ...
SnakeMJK έγραψε:
Φυσικά μιλάω για τα σηματάκια "PEUGEOT" και "206" που έχουμε όλοι μας στο πίσω μέρος του τουτου...

- Τα χει βγάλει κανένας;

προσωπικά θα σου έλεγα να μην τα βγάλεις!
δεν ξέρω πως είναι κολημένα αλλά ίσως θα κάνεις ζημιά στη λαμαρίνα.
αν θέλεις μπορείς να βγάλεις άλλα ποιο ενοχλητικα αυτοκόλητα, οπως: αυτό της αντιπροσ. που αγόρασες το 206 , τα διαφημιστακα ξέρεις στυλ lion κ.λ.π. η το άλλο στο πλαισιο της πινακιδας κυκλοφοριας ή άλλα διαφημιστικα που σου κολάνε τα συνεργεια...
Vaggelis - Σαβ 21 Ιούν 2003, 00:35:13
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αφαίρεση διακριτικών πορτ παγκάζ...
SnakeMJK έγραψε:

- Τα χει βγάλει κανένας;

Γιατί;;;
Τι σου φταίξανε;;;
Αυτά τα σήματα, είναι κολλητά και αν τα βγάλεις, μάλλον θα σου αφήσουν σημάδι που δύσκολα θα φύγει...
Δεν καταλαβαίνω όμως το σκεπτικό σου...
Γατί να τα βγάλεις;;;
SnakeMJK - Σαβ 21 Ιούν 2003, 01:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
καλά, διαφημιστικά, πλαίσιο πινακίδας κ.λπ. έχουν φύγει καιρό τώρα! Τα μοναδικά που έχουν μείνει είναι του club και της εφορίας... Σιγά μην βάλω την ασφάλεια!! Χάλια το έγγραφο, χάλια...

Όσο για τα διακριτικά... Απ όσο έχω δει και σε φωτο είναι πιο ωραίο χωρίς αυτά... μάλλον...
Alex - Σαβ 21 Ιούν 2003, 02:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κολημενα ειναι, τα χω βγαλει εγω στο τρακαρισμενο μου πορτ-μπαγκαζ.. Αλλα μετα μενει σημαδι μαυρο στη λαμαρινα που δεν ξερω αν βγαινει.. (δεν προσπαθησα να το πλυνω κι'ολας Laughing )

Παντως για να βγει χρειαστηκα να χρησιμοποιησω ενα κατσαβιδακι για μοχλο.. ισως να κανει ζημια στη λαμαρινα ομως οποιοδηποτε τετοιο συστημα...
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Σαβ 21 Ιούν 2003, 07:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τα βγάλεις (σίγουρα με κατσαβίδι όπως είπανε) θα σου αφήσει σημάδια. Δεν είναι βιδωμένα αλλά κολλημένα . Είδα κάποιον που το εχει κάνει και φαίνεται άσχημο. Όσο για την ασφάλεια δεν είμαστε υποχρεωμένοι πια να την κολλάμε στο αυτοκίνητο. Μόνο το σήμα των τελών κυκλοφορίας.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία Smile
SnakeMJK - Σαβ 21 Ιούν 2003, 11:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
me pisate... den ta vgazo Razz
Tomcat - Σαβ 21 Ιούν 2003, 13:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως και ο nasoss (Kumho) τα εχει βγαλει και δεν εχει αφησει καποιο σημαδι. Προσωπικα παντως μου αρεσουν τα σηματακια και δεν σκοπευω να τα βγαλω..... (τουλαχιστον απο το δικο μου..χεχχχεχεχεχε Laughing Laughing Laughing )
DimiP - Σαβ 21 Ιούν 2003, 15:12:31
Θέμα δημοσίευσης:
να τα βγαλουμε;;;
εδω ψάχνουμε να βρούμε να βάλουμε κιαλλα !!! Laughing Laughing Laughing Laughing
οπως κανα σηματακι RC ας πουμε που δινει και 5-10 άλογα!!
σωστοοοςςς;;
Ivang - Δευ 23 Ιούν 2003, 09:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, αχχχ, αφού το παλικάρι θέλει να τα βγάλει εσάς τι σας πειράζει ?

Λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πιστολάκι μαλλιών ...

Μετά μια πιστωτική κάρτα ή ότι άλλο πλαστικό λεπτό ...

Λίγο AZAX και ένα μαλακό πανί ...

Et voila !!!!

Δε νομίζω να έχετε ερωτήσεις ???

Smile colors Smile colors Smile colors
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Δευ 23 Ιούν 2003, 11:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω πάθει πλάκα !

Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
mick206 - Δευ 23 Ιούν 2003, 15:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
ShockedShockedShockedShockedShocked
SillySillySillySilly
Τί λές τώρα!!!! Απίστευτο!!! Twisted evil
zzzleepy - Δευ 23 Ιούν 2003, 16:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να τις κάνουμε τις εγκυκλοπαίδειες όταν έχουμε τον Βαγγέλη;

Εύγε αγόρι μου!!! Cheers
zzzleepy - Δευ 23 Ιούν 2003, 16:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
Snake, η απορία σου λύθηκε νομίζω. Τώρα μένει να μας πεις αν θα το κάνεις τελικά ή όχι... Smile
SnakeMJK - Δευ 23 Ιούν 2003, 18:18:40
Θέμα δημοσίευσης:
απίστευτο!! πιθανότατα θα βγάλω το PEUGEOT... ίσως αύριο Razz
zzzleepy - Δευ 23 Ιούν 2003, 19:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε, περιμένουμε εντυπώσεις...

Κι αν μετά το μετανιώσεις τί γίνεται; Πώς τα ξανακολλάς; Question
shark_zak - Δευ 23 Ιούν 2003, 19:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
me pisate... den ta vgazo Razz

νομιζω πηρες την σωστη αποφαση..... Arrow Silly

αν και χωρις αυτα ομορφο ειναι.... Wink
shark_zak - Δευ 23 Ιούν 2003, 20:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ivang έγραψε:
Ρε παιδιά, αχχχ, αφού το παλικάρι θέλει να τα βγάλει εσάς τι σας πειράζει ?

Λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πιστολάκι μαλλιών ...

Μετά μια πιστωτική κάρτα ή ότι άλλο πλαστικό λεπτό ...

Λίγο AZAX και ένα μαλακό πανί ...

Et voila !!!!

Δε νομίζω να έχετε ερωτήσεις ???

Smile colors Smile colors Smile colors

τι λες ρε επιστημονα....

με αφησες αναυδο.... Silly Silly Silly

τοσο απλο ειναι... Question

πετυχενη παντα(να μην αφηση σημαδι) Question
Αντώνης - Τρι 24 Ιούν 2003, 17:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τα εβγαλα μαγκες χωρις τιποτα!
απλα θελει ενα πολυ ψιλο λεπτο πραγματακι οπως αυτο που ξινουν οι γυναικες τα νυχια τους Exclamation
δειχνει πολυ ωραιο (για οποιους το κρινανε Evil Evil Evil Evil)
ακομα περισσοτερο επειδη εχω τα πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος
βεβαια οποιος θελει τα εχω κρατημενα σπιτι.
αλλα δεν δινουν αλογα επειδη ειναι απο επαγγελματικο Cool Cool Cool
zzzleepy - Τρι 24 Ιούν 2003, 17:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε λες να τα βγάλω κι εγώ; Αρχίσατε να μου βάζετε ψύλλους στ'αυτιά... Smile
Αντώνης - Τρι 24 Ιούν 2003, 17:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
στα ανοιχτοχρωμα παει περισσοτερο Very happy Very happy Very happy
οσοι εχετε σκουρα χρωματα τον μπουλο Evil Evil Evil Evil Evil
zzzleepy - Τρι 24 Ιούν 2003, 17:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηλεύεις γι'αυτό τα λες αυτά... Evil Evil
Αντώνης - Τρι 24 Ιούν 2003, 18:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
ναι τι να σου πω Very happy Very happy
τωρα το καλοκαιρι σκαω απο την ζηλεια μου Wink Wink
zzzleepy - Τρι 24 Ιούν 2003, 20:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ επιμένω πάντως...
shark_zak - Τετ 25 Ιούν 2003, 07:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αντώνης έγραψε:
αλλα δεν δινουν αλογα επειδη ειναι απο επαγγελματικο Cool Cool Cool

Αν δεν δινουν αλογα τι να τα κανουμε .....χιχιχι Silly
Ivang - Τετ 25 Ιούν 2003, 13:31:39
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις καλύτερη αεροδυναμική, ο αέρας δεν σκαλώνει επάνω κι αν βάλεις
καμιά αλοιφή το αυτοκίνητο θα πηγαίνει καλύτερα !!!

Τώρα το πόσα άλογα θα πάρει δε το ξέρω, πάντως ελαφρώνει μερικά γραμμάρια ...
Αντώνης - Τετ 25 Ιούν 2003, 16:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
πειτε τρελο η γραψτε το στο τοπικ για τις καγκουριες αλλα σκεφτομαι να κολλησω στο παρτνερ που εχουμε το 206.οσοι δεν ξερουν θα ψαρωσουν
αλλα οσοι ξερουν θα Splat .
παντως αμα το κανω θα ξαναγραφω μελος Very happy Very happy
SnakeMJK - Κυρ 29 Ιούν 2003, 14:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, έβγαλα το PEUGEOT με τον τρόπο "σεσουάρ". Δεν ήταν τελικά τόσο εύκολο όσο φαίνεται καθώς έμεινε κόλα, η οποία ήθελε πολύ τρίψιμο για να βγεί. Σε κανά μήνα ίσως βγάλω και το 206, αν και είναι ωραίο έτσι μοναχούλι του Razz
zzzleepy - Κυρ 29 Ιούν 2003, 14:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστεύω να σου άφησε κανένα σημάδι; Λέτε με καθαρή βενζίνη να φεύγει η κόλλα πιο εύκολα ή θα κάνει κακό στο χρώμα; Πάντως κι εγώ συνέχεια το σκέφτομαι αλλά δεν το αποφασίζω...

Που αλλού θα μπορούσαμε να βάλουμε το "Peugeot" που βγάζουμε από το πορτ-μπαγκάζ; (Έτσι να νιώσουμε κι εμείς λίγο "κάγκουροι" Razz )
DimiP - Κυρ 29 Ιούν 2003, 20:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Δεν πιστεύω να σου άφησε κανένα σημάδι; Λέτε με καθαρή βενζίνη να φεύγει η κόλλα πιο εύκολα ή θα κάνει κακό στο χρώμα; Πάντως κι εγώ συνέχεια το σκέφτομαι αλλά δεν το αποφασίζω...

Που αλλού θα μπορούσαμε να βάλουμε το "Peugeot" που βγάζουμε από το πορτ-μπαγκάζ; (Έτσι να νιώσουμε κι εμείς λίγο "κάγκουροι" Razz )

η καθαρη βενζινη ποτε δεν κανει κακο στο χρωμα αν ξερεις να την χρησιμοποιεις!
χρειαζεσαι βαμβακι η καποιο πολυ μαλακο καθαρο πανι και 1-2 περασματα πανω στο σημειο που θελεις να καθαρισεις.
αν δεις πως δεν βγαινει μην προσπαθησεις να το τριψεις εντονα γιατι θα κανεις κακο!

οσο για το 206 θα σου προτεινω 2 καγκουροεμπνευσεις:
1. το βαζεις μπροστα στη σιτα της μασκας του προφυλακτηρα (αν εχεις σιτα)
2. ξεκολας αλλο ενα απο αλλο αμαξι (δεν το κλεβεις-το δανιζεσαι μεχρι να το βαρεθεις!!) και τα κολλας στα πλαινα (αριστερα-δεξια) στα φτερα του 206 πανω η κατω απο το φλας!

τι λες; Cool Cool Twisted evil Twisted evil
zzzleepy - Κυρ 29 Ιούν 2003, 20:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό με τη σίτα είναι καλή ιδέα Razz

Εγώ σκεφτόμουν εμπρός στο καπώ, πάνω και δεξιά από το λιονταράκι. Καρακαγκούρικο δε θα ήταν; Twisted evil
NICK THE GREEK - Κυρ 29 Ιούν 2003, 23:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
Evil ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΙ!ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝ.Η ΛΥΣΗ ΑΠΛΗ.ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚ.ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΜΕΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 'Η ΑΣΕΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΟΛΥ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
Alex - Κυρ 29 Ιούν 2003, 23:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.. Μου χαλασε ο πατερας μου το καπω, οταν πηγε να βγαλει ρετσινι.. Δεν ηξερε, δεν ρωταγε? Confused

Κακη πρωτοβουλια θα ελεγα.. Λοιπον επειδη και το οινοπνευμα και η βενζινη ειναι διαλυτες δεν ξερω κατα ποσον επειδη το οινοπνευμα χαλαει το χρωμα, το χαλαει και η βενζινη.. αν και η χημικη συσταση διαφερει αρκετα.. τεσπα.. εγω σας συμβουλευω κατα χρησης και των 2.. ειδικα οινοπνευματος που ξερω σιγουρα οτι εχει ασχημα αντικτυπο (στο δικο μου επισης Μπλε Σαντορίν)
NICK THE GREEK - Κυρ 29 Ιούν 2003, 23:42:36
Θέμα δημοσίευσης:
Evil ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑ!ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΛΟΙΦΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!
SnakeMJK - Κυρ 29 Ιούν 2003, 23:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένα σημάδι, απλά αν πλησιάσεις σε απόσταση αναπνοής φαίνονται μερικές γρατζουνίτσες που έκανε η τηλεκάρτα στην προσπάθεια της να βγάλει την κόλα Razz Έχει μείνει ελάχιστη κόλα (δεν φαίνεται, απλά την καταλαβαίνεις με το χέρι) και θα ρίξω λίγο βενζίνη αύριο.
NICK THE GREEK - Κυρ 29 Ιούν 2003, 23:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
Evil ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ!
DimiP - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Αυτό με τη σίτα είναι καλή ιδέα Razz

Εγώ σκεφτόμουν εμπρός στο καπώ, πάνω και δεξιά από το λιονταράκι. Καρακαγκούρικο δε θα ήταν; Twisted evil

δεν νομιζω να κολλαγε εκει γιατι το καπο εχει καμπυλη !
DimiP - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.. Μου χαλασε ο πατερας μου το καπω, οταν πηγε να βγαλει ρετσινι.. Δεν ηξερε, δεν ρωταγε? Confused

Κακη πρωτοβουλια θα ελεγα.. Λοιπον επειδη και το οινοπνευμα και η βενζινη ειναι διαλυτες δεν ξερω κατα ποσον επειδη το οινοπνευμα χαλαει το χρωμα, το χαλαει και η βενζινη.. αν και η χημικη συσταση διαφερει αρκετα.. τεσπα.. εγω σας συμβουλευω κατα χρησης και των 2.. ειδικα οινοπνευματος που ξερω σιγουρα οτι εχει ασχημα αντικτυπο (στο δικο μου επισης Μπλε Σαντορίν)

εαν η βενζινη χαλαγε το χρωμα ετσι απλα , τοτε απο τις τοσες φορες που βαζουμε βενζινη και καποιες σταγονες τρεχουν πανω στη λαμαρινα μολις τραβηξουμε το "πιστολι" της αντλιας, εκεινο το μερος θα γινονταν ...χαλια μετα απο αποιο καιρο! κατι τετοιο δεν συμβαινει.
το "μυστικο" ειναι να χρησιμοποιησουμε τη βενζινη για να αφαιρεσουμε το τελευταιο και πιο λεπτο στρωμα δυσκολου λεκε η κολας αφου εχουμε βγαλει τη μεγαλη ποσοτητα του λεκε με πλυσιμο. και φυσικα να μην επιμενουμε τριβοντας επιμονα.
αν προσπαθησεις να βγαζεις όλη την κολα ή το ρετσίνι που επεσε με τη μια , τοτε δεν θα κανεις τιποτα.
Πρωτα πλύσιμο και μετα τα δυσκολα με καθαρη βενζινη (αυτη για τα ρουχα)
Αντώνης - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω το εβγαλα με ελαχιστο διαλυτικο.
βγηκε με την μια Very happy
SnakeMJK - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 19:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
NICK THE GREEK έγραψε:
Evil ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ!

την τηλεκάρτα την έβαλα ανάμεσα στο σήμα και την λαμαρίνα για να το αφαιρέσω... έτσι έγιναν κατι μικρές μικρές γρατζουνιές... τέσπα, σήμερα το καθάρισα και με βενζίνη και δεν φαίνεται τίποτα! όσο για τα σπέρματα... δοκίμασε στο καπό καλύτερα Razz
Black Panther - Παρ 04 Ιούλ 2003, 01:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ζήτα πρώτα και τη γνώμη ενός λαμαρινά-φανοποιού για καλό και για κακο.
Κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί πάνω στο θέμα.
zzzleepy - Σαβ 05 Ιούλ 2003, 15:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τα έβγαλα κι εγώ τα διακριτικά από το πορτ-μπαγκάζ όπως και τα πλαϊνά που γράφουν XS με τη μέθοδο τηλεκάρτα-ΑΖΑΧ Razz Μόνο που τα γραμματάκια βγήκαν ένα ένα κι όχι όλα μαζί (π.χ. πρώτα το "Ρ", μετά το "Ε"). Ίσως αν έδινα λίγο μεγαλύτερη προσοχή να έβγαιναν μονοκόμματα αλλά δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα. Σημάδια δεν έμειναν στο πορτ μπαγκάζ (έφυγαν όλα με ΑΖΑΧ και ΠΟΛΥ τρίψιμο, έμειναν όμως στο πλάι, εκεί που ήταν τα "XS". Αυτό συνέβει μάλλον γιατί το αυτοκίνητο είχε βαφτεί στα φτερά και φαίνεται η διαφορά στα δυο στρώματα της μπογιάς. Λέτε να φύγει με καμιά αλοιφούλα; Κι αν ναι έχετε να προτείνειτε κάποια συγκεκριμένη;

Από την άλλη μπορώ να βάλω δυο αυτοκολλητάκια "ΤURBO", να πάρω και κανένα αλογάκι... Splat
shark_zak - Σαβ 05 Ιούλ 2003, 18:05:50
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Από την άλλη μπορώ να βάλω δυο αυτοκολλητάκια "ΤURBO", να πάρω και κανένα αλογάκι... Splat

ΣΩΣΤΟΣ τα αλογα ειναι που μετρανε...

Silly Onfire Silly
Onfire Silly Onfire
Silly Onfire Silly
SnakeMJK - Σαβ 05 Ιούλ 2003, 21:27:23
Θέμα δημοσίευσης:
ξέχωρα από την ροπή που σου δίνει! Razz
nikapos - Δευ 08 Σεπ 2003, 09:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
ιδου ενα λινκ που δειχνει ενα ραλλακι με παρομοια μετατροπη. σ αυτη τη φωτο φαινονται μονο οι πορτεσ που εχει γινει αυτη η δουλεια, λειπουν πομολα και κλειδαριες κι ανοιγει με τηλεχειρισμο κι ενα μοτερακι που πεταει εξω την πορτα. το εχω δει απο κοντα κι εχει κανει το ιδιο και στο πορτ μπαγκαζ. περισσοτερα στο tfrc.gr , βελτιωσεις αυτοκινητου, peugeot , αισθητικές βελτιώσεισ

http://www.pbase.com/image/10845037

http://www.tfrc.gr/modules.php?name=XForum&file=viewthread&tid=29
Baphomet - Παρ 07 Νοέ 2003, 13:51:10
Θέμα δημοσίευσης:
μια ιδεα θα ηταν αν τα βγαλατε να τα ξανακολλησετε στο πορτμπαγκαζ στην μεση ακριβως σε στυλ I M P R E Z A Laughing
zzzleepy - Παρ 07 Νοέ 2003, 15:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως δε βγήκαν μονοκόμματα αλλά κομμάτι κομμάτι...
Baphomet - Τετ 04 Φεβ 2004, 17:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
η ερώτηση μου ειναι απλή. αν τα βγάλω και θελήσω να τα κολλήσω ξανά...? τι κόλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να βγαίνουν πάλι όπως τώρα..?
zzzleepy - Τετ 04 Φεβ 2004, 23:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ίδια τα γράμματα είναι αυτοκόλλητα. Όταν τα έβγαλα είδα ότι έχουν πίσω τους κάτι σαν σφουγγαράκι που κολλάει όπου τ'ακουμπήσεις, οπότε έτσι πρέπει να μπαίνουν. Πάντως αν είναι να τα ξανακολλήσεις μην τα ξεκολλάς καθόλου...
Baphomet - Πεμ 05 Φεβ 2004, 08:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Τα ίδια τα γράμματα είναι αυτοκόλλητα. Όταν τα έβγαλα είδα ότι έχουν πίσω τους κάτι σαν σφουγγαράκι που κολλάει όπου τ'ακουμπήσεις, οπότε έτσι πρέπει να μπαίνουν. Πάντως αν είναι να τα ξανακολλήσεις μην τα ξεκολλάς καθόλου...

εγώ θελω να τα βγάλω...αλλα:
1.γαργαλιέμαι να τα βάλω αλλού.
2.μπορεί να μη μου αρέσει γυμνο και τα θελω να τα ξαναβαλω.

κι ετσι επιστρέφω στο ερώτημα: με τι να τα κολλήσω??? Twisted evil
zzzleepy - Πεμ 05 Φεβ 2004, 08:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι να τα ξανακολλήσεις ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Πρώτον, υπάρχει περίπτωση να μη βγουν όλα μαζί ή να σπάσουν οπότε πλέον θα σου είναι άχρηστα.

Δεύτερον, δεν νομίζω να υπάρχει κόλλα που θα κολλήσει γερά πάνω στη λαμαρίνα και μετά θα τη βγάλεις τόσο απλά χωρίς να πάθει τίποτα το χρώμα. Εκτός κι αν βάλεις σκρατς αλλά δεν ξέρω τι αντοχές έχει.

Τρίτον, μην τα βάλεις αλλού γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν πουθενά αλλού...
Baphomet - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Αν είναι να τα ξανακολλήσεις ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Πρώτον, υπάρχει περίπτωση να μη βγουν όλα μαζί ή να σπάσουν οπότε πλέον θα σου είναι άχρηστα.

Δεύτερον, δεν νομίζω να υπάρχει κόλλα που θα κολλήσει γερά πάνω στη λαμαρίνα και μετά θα τη βγάλεις τόσο απλά χωρίς να πάθει τίποτα το χρώμα. Εκτός κι αν βάλεις σκρατς αλλά δεν ξέρω τι αντοχές έχει.

Τρίτον, μην τα βάλεις αλλού γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν πουθενά αλλού...

ελα ρε μη μου το χαλάς... Crying or Very sad

καλά θα δω...αμα ξερει κανεις παντως ας απαντησει.
zzzleepy - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:14:00
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα, σώπα, μην κλαις... Απλώς δε θέλω να χαλάσεις το αμαξάκι σου, είναι και καινούριο... Πάντως ειδικά στο μαύρο δε φαίνεται και πολύ ότι λείπουν... Και ο κώλος είναι μια χαρά (μη σου πω και καλύτερος) χωρίς αυτά... Wink Απλώς δε συμφωνώ με την πρόθεσή σου να τα βάλεις κάπου αλλού... Να τα βγάλεις τελείως ναι... Αλλά μην τα ξαναβάλεις... Razz
Baphomet - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Έλα, σώπα, μην κλαις... Απλώς δε θέλω να χαλάσεις το αμαξάκι σου, είναι και καινούριο... Πάντως ειδικά στο μαύρο δε φαίνεται και πολύ ότι λείπουν... Και ο κώλος είναι μια χαρά (μη σου πω και καλύτερος) χωρίς αυτά... Wink Απλώς δε συμφωνώ με την πρόθεσή σου να τα βάλεις κάπου αλλού... Να τα βγάλεις τελείως ναι... Αλλά μην τα ξαναβάλεις... Razz

εσυ τα εχεις βγαλει? αν ναι εχεις καμμια φωτο?
zzzleepy - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:44:02
Θέμα δημοσίευσης:

Daloup-man - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Πέτρο εγώ τα έχω βγάλει και σε συνδυασμό με τα 195άρια λάστιχα και το χαμήλωμα του κάνει ένα κωλαράκι . . .
Βέβαια εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα άδεια και λιτά αυτοκίνητα απ'έξω!
Χωρίς αυτοκόλλητα,γύφτικες αεροτομές,κάτι σπόιλερ που να ξήνουν το δρόμο και τέτοιες καγκουριές!!!
Οπότε it's up to you Wink Wink Wink
netblaster - Πεμ 05 Φεβ 2004, 12:26:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τα διακριτικα, για οποιον τα εβγαλε, ξαναμπαινουν!!! Βεβαια το θεμα ειναι να βγει μονοκομματο το "PEUGEOT" γιατι αλλιως δεν αξιζει να τα ξαναβαλεις!!! Θυμαμαι που ειχε κολλησει ο πατερας μου στη Ci της μανας μου ενα ///Μ πισω και μολις το ειδα μου γυρισαν ταντερα!!! Shocked Shocked Τελειως ξεκαρφωτο...μυριζε κιτς!!! Προσπαθησα να το βγαλω αλλα τελικα το πηγα σενα φιλο φαναρτζη και το εβγαλε!!!(Αν θυμαμαι καλα καπως το ζεστανε και μετα απλα το τραβηξε!!!) Το ιδιο σηματακι το εδωσα σενα παιδι και το κολλησε στο δικο του...3 μηνες τωρα δεν εχει ξεκολλησει!!! Του το κολλησε φαναρτζης ομως...
Baphomet - Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Τα διακριτικα, για οποιον τα εβγαλε, ξαναμπαινουν!!! Βεβαια το θεμα ειναι να βγει μονοκομματο το "PEUGEOT" γιατι αλλιως δεν αξιζει να τα ξαναβαλεις!!! Θυμαμαι που ειχε κολλησει ο πατερας μου στη Ci της μανας μου ενα ///Μ πισω και μολις το ειδα μου γυρισαν ταντερα!!! Shocked Shocked Τελειως ξεκαρφωτο...μυριζε κιτς!!! Προσπαθησα να το βγαλω αλλα τελικα το πηγα σενα φιλο φαναρτζη και το εβγαλε!!!(Αν θυμαμαι καλα καπως το ζεστανε και μετα απλα το τραβηξε!!!) Το ιδιο σηματακι το εδωσα σενα παιδι και το κολλησε στο δικο του...3 μηνες τωρα δεν εχει ξεκολλησει!!! Του το κολλησε φαναρτζης ομως...

ναι να κολλησει γινεται...χαιρω πολυ. το θεμα ειναι να κολλησει παλι αλλά να ξεκολλάει ξανά χωρις να χαλασει το χρωμα.
netblaster - Πεμ 05 Φεβ 2004, 13:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ε μα...πρεπει να παρεις και μια αποφαση!!! Η που θα τα βγαλεις η που θα τα εχεις πανω!!! Δεν ειναι και τιποτα αυτοκολλητα... Smile Smile Smile
kovac - Πεμ 05 Φεβ 2004, 16:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο, για καλό και για κακό ρώτα μια στην Peugeot πόσο πάνε (αν υπάρχουν σαν ανταλλακτικά), ώστε αν γίνει η στραβή να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Wink
Μπορείς να τους ρωτήσεις πως θα το κολλούσαν κι εκείνοι. Wink
Γιατί δε ρωτάς κι από ένα φαναρτζή να σου πει?
Ίσως η κόλλα που κολλάνε τις αεροτομές να κάνει.
Baphomet - Πεμ 05 Φεβ 2004, 20:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Πέτρο, για καλό και για κακό ρώτα μια στην Peugeot πόσο πάνε (αν υπάρχουν σαν ανταλλακτικά), ώστε αν γίνει η στραβή να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Wink
Μπορείς να τους ρωτήσεις πως θα το κολλούσαν κι εκείνοι. Wink
Γιατί δε ρωτάς κι από ένα φαναρτζή να σου πει?
Ίσως η κόλλα που κολλάνε τις αεροτομές να κάνει.

καλά λες... Wink
zzzleepy - Παρ 06 Φεβ 2004, 13:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Τελικά Πέτρο δε μου είπες... σ'αρέσει χωρίς τα διακριτικά ή όχι; Wink
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 14:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
παω να τα βγάλω τώρα.... θα ρίξω φωτο εντος της ημερας Wink
zzzleepy - Παρ 06 Φεβ 2004, 14:06:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε πιστολάκι και μπαλαντέζα, ζέστανέ τα για να ξεκολλήσουν πιο εύκολα (και ολόκληρα) και ό,τι μείνει το καθαρίζεις με AZAX... Καλή τύχη... Thumb right
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 14:28:57
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Πάρε πιστολάκι και μπαλαντέζα, ζέστανέ τα για να ξεκολλήσουν πιο εύκολα (και ολόκληρα) και ό,τι μείνει το καθαρίζεις με AZAX... Καλή τύχη... Thumb right

βγηκαν πολύ ευκολα αλλα μετά το γάμησα...
απο την πλευρά του Peugeot όλα οκ...απο το 206 το γεμισα γρατζουνιές νομίζω... Crying or Very sad τη αλοιφη να βαλω?
shark_zak - Παρ 06 Φεβ 2004, 15:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
πως τα καταφερες βρε θυριο... Question

αν πας σε κανα φανοποιο θα στο κανει και τσαμπα μαλιστα....(δεν εινει τιποτα) διαφορετικα με μια "ψιλη" αλοιφη απο το εμπορειο, εχει κατι καλες η 3Μ.... Arrow

και εγω μαλλον το σ/κ θα τα ξηλωσω... Silly
nik7 - Παρ 06 Φεβ 2004, 16:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
pedia itan to proto pragma pou rotisa ton fanartzi otan piga gia tin aerotomi... kai mou eipe oti ine geleio na vgei alla oti aftos den tha eixe efthini gia to ti tha mporouse na simvei se 3-4 xronia pou to amaksi tha to eixe psisei o ilios.....giati mou eipe oti se afto simeio den psinete to amaksi logo tou aftokolitou simatos peugeot kai 206 kai istera tha ine san na exeis kanei mpaloma...... osoi exoun kana palio amaksi tha kseroun poso poli deixnei to mpaloma meta apo merika xronia..... opos episis tha kseroun poso asxima deixnei to simio pou eixe aftokolito(onoma eterias montelo) kai tora den exei.... olo to amaksi tha exei ena xroma kai sto simio tou aftokolitou i mpogia tha ine san kenourgia.... telika den ta evgala..... afta elpizo na voithisa... oso gia tin tilekarta na tin bazete afou tin tiliksete me kana dio xartomantila gia na min gratzounate to port pagaz....
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 16:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που λες μου φαίνεται λίγο χαζό καθώς απ'οτι γνωρίζω το αυτοκίνητο βάφεται ολόκληρο, στεγνώνει full και μετά κολλάνε επάνω τα σήματα και τις κλειδαριές,χερούλια κτλ. άρα τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει πόσο μάλιστα όταν (στην δική μου περιπτωση) τα έβγαλα στον πρώτο μήνα που το πήρα οπότε δεν έχει προλάβει να "αλλάξει" το εκτεθειμένο στον ήλιο χρώμα.

λοιπόν εδώ τα έβγαλα με την ταυτότητα μου και ούτε χάραξε ούτε τίποτα. βγήκαν σε δευτερόλεπτα. έλα όμως που είχε κόλλες και αποφάσισα να τις τρίψω με σφουγγαράκι το οποίο μάλλον ήταν σκληρό για τέτοια δουλειά. αποτέλεσμα...: δύο κηλίδες πάνω στο μαύρο μου χρώμα. το πήγα για πλύσιμο και ο τύπος μου είπε οτι φτιάχνεται εύκολα με αλοιφή. αλλα επειδή είχε πολύ δουλειά δε το έκανε και μου πε να πάω άλλη στιγμη. το βλέπω και σπαράζει η καρδιά μου...τι το θελα?
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 18:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
πήγα πρώτα στον LOUIS και σε ενα άλλο μαγαζι και ρώτησα για αλοιφές και μου είπάν οτι απλά θα το περιορίσει,δε θα το διορθώσει. Οπότε δεν πήρα και πήγα σε ενα φανοποιείο της γειτονιάς μου το οποίο έχει ένας συμπαθέστατος παππούς και μου είπε οτι θέλει γυάλισμα αλλα δεν ξέρει αν θα φτιάξει εντελώς. Οπότε θα πάω αύριο πρωι να κανει το γυάλισμα κι αν δεν γινει τζιτζι, βάψιμο. Δε ρώτησα τιμή. Πόσο λέτε να πάει...?? Confused Confused
Αχ.. Crying or Very sad
Skull - Παρ 06 Φεβ 2004, 21:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
πήγα πρώτα στον LOUIS και σε ενα άλλο μαγαζι και ρώτησα για αλοιφές και μου είπάν οτι απλά θα το περιορίσει,δε θα το διορθώσει. Οπότε δεν πήρα και πήγα σε ενα φανοποιείο της γειτονιάς μου το οποίο έχει ένας συμπαθέστατος παππούς και μου είπε οτι θέλει γυάλισμα αλλα δεν ξέρει αν θα φτιάξει εντελώς. Οπότε θα πάω αύριο πρωι να κανει το γυάλισμα κι αν δεν γινει τζιτζι, βάψιμο. Δε ρώτησα τιμή. Πόσο λέτε να πάει...?? Confused Confused
Αχ.. Crying or Very sad

Tι λες ρε φιλαρακι...εδω ολκληρο βαθουλομα εχουμε και το σκεφτομαστε ποτε θα το παμε για βαψιμο...
Με αλοιφες αν δοκιμασεις και ειναι η γρατσουνια μικρη γινετε...εχω κανει και εχω κανει γρατζουνιτσες! Very happy
Δεν εισαι και απο Θεσσαλονικη να το καναμε με ενα μηχανηματακι που πηρα για τις γρατζουνιες!
Παντως αν θες να το βαψεις μην το κανεις μπαλωμα και υπολογιζε κανα 150αρι ευρο για ολο το πορτ παγκαζ...αλλα δεν αξιζει ριξτα καπου αλλου αυτα τα λεφτα!Ειναι αμαρτια.. Very happy
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 23:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
petrskar έγραψε:
Αχ.. Crying or Very sad

Tι λες ρε φιλαρακι...εδω ολκληρο βαθουλομα εχουμε και το σκεφτομαστε ποτε θα το παμε για βαψιμο...
Με αλοιφες αν δοκιμασεις και ειναι η γρατσουνια μικρη γινετε...εχω κανει και εχω κανει γρατζουνιτσες! Very happy
Δεν εισαι και απο Θεσσαλονικη να το καναμε με ενα μηχανηματακι που πηρα για τις γρατζουνιες!
Παντως αν θες να το βαψεις μην το κανεις μπαλωμα και υπολογιζε κανα 150αρι ευρο για ολο το πορτ παγκαζ...αλλα δεν αξιζει ριξτα καπου αλλου αυτα τα λεφτα!Ειναι αμαρτια.. Very happy

δεν είναι απλά γρατζουνιές... είναι κηλίδα ολόκληρη! φαίνεται πάρα πολύ. αν δεν γίνει με το γυαλισμα θα αναγκαστώ να το βάψω... κρίμα είναι ενός μήνα αμάξι να είναι έτσι. την έκανα την μαλ***α και θα την πληρώσω Crying or Very sad
zzzleepy - Σαβ 07 Φεβ 2004, 01:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Ααααχ, δε με άκουσες... Γιατί; Πόσο μεγάλη είναι η κηλίδα που έμεινε; Μήπως να μην τη βάψουμε αλλά να βάλουμε ένα όμορφο αυτοκολλητάκι; Αν θέλεις μπορώ να βοηθήσω σ'αυτό...
netblaster - Σαβ 07 Φεβ 2004, 12:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
Το γυαλισμα δεν θα κανει τιποτα το φοβερο!!! Αλλα αφου θα το πας που θα το πας πεστου να σου κανει κιενα κερωμα!!! Καλο ειναι να μην "παιξεις" με τις αλοιφες του εμποριου...Αν δεν γινει τιποτα ουσιαστικο παντως πηγαινε το στην Peugeot!!!
Baphomet - Σαβ 07 Φεβ 2004, 14:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
όλα καλά. ο παππούς καθάρισε. έβαλε 2-3 αλοιφές κι έτριβε με βαμβάκι κανα 10λεπτο και έγινε σούπερ. μόνο από την μία πλευρά και μόνο αν πλησιάσεις στους 5 πόντους βλέπεις μερικές μικρες γρατζουνίτσες. ελπίζω να μην χαλάσει με τον καιρό. τέλος καλό όλα καλά με κόστος 5 ευρώ.
ευτυχώς γιατι σκεφτόμουν να αφήσω κανέναν να μου κολλήσει πίσω και να πλακωθω ξαφνικά στα φρένα να με στουκάρει!!!! Laughing Laughing Wink
kovac - Σαβ 07 Φεβ 2004, 15:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
όλα καλά. ο παππούς καθάρισε. έβαλε 2-3 αλοιφές κι έτριβε με βαμβάκι κανα 10λεπτο και έγινε σούπερ. μόνο από την μία πλευρά και μόνο αν πλησιάσεις στους 5 πόντους βλέπεις μερικές μικρες γρατζουνίτσες. ελπίζω να μην χαλάσει με τον καιρό. τέλος καλό όλα καλά με κόστος 5 ευρώ.
ευτυχώς γιατι σκεφτόμουν να αφήσω κανέναν να μου κολλήσει πίσω και να πλακωθω ξαφνικά στα φρένα να με στουκάρει!!!! Laughing Laughing Wink

Ελπίζω να παραμείνει εντάξει και μετά από μερικά πλυσίματα.

Μου φαίνεται έχει αλλάξει η νομοθεσία και αν φρενάρεις χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος πληρώνεις εσύ τον πίσω. Razz
Μααα...αφού πετάχτηκε μπροστά μου ένας πιγκουίνος Shocked κυρ-αστυνόμε!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink
Baphomet - Κυρ 08 Φεβ 2004, 02:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
petrskar έγραψε:

Ελπίζω να παραμείνει εντάξει και μετά από μερικά πλυσίματα.

Μου φαίνεται έχει αλλάξει η νομοθεσία και αν φρενάρεις χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος πληρώνεις εσύ τον πίσω. Razz
Μααα...αφού πετάχτηκε μπροστά μου ένας πιγκουίνος Shocked κυρ-αστυνόμε!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink

ενα καγκουρώ Χρήστο! όχι πιγκουίνος! καγκουρώ!
nik7 - Κυρ 08 Φεβ 2004, 10:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
oxi vevea an exei perasei mono enas minas den iparxei provlima alla an exei kleisei kanena eksamino ksexaste to.... anyway o kathenas kanei opos nomizei ego sas eipa ti mou eipe enas fanartzis pou sto kato kato mporei na einai kai .....bip
netblaster - Κυρ 08 Φεβ 2004, 16:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει εισαι κομπλε για κανα 4αρι πλυσιματα!!! Πηγαινε να παρεις τις αλοιφες που σου εβαλε ο τυπος και βαζε κιεσυ που και που μετα απο κανα πλυσιμο!!! Wink
Baphomet - Κυρ 08 Φεβ 2004, 16:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Ενταξει εισαι κομπλε για κανα 4αρι πλυσιματα!!! Πηγαινε να παρεις τις αλοιφες που σου εβαλε ο τυπος και βαζε κιεσυ που και που μετα απο κανα πλυσιμο!!! Wink

κομπλέ είναι...δε νομίζω να χαλάσει. δε φαίνεται τίποτα μιλάμε. για καλό και για κακό όμως θα προμηθευτώ ένα σετ autoglym (υπάρχει ειδικό για γρατζουνιές κτλ). Wink
seridim - Δευ 09 Φεβ 2004, 14:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

Γιαννάκη εγώ που είμαι Θεσ/νίκη πότε θα διορθώσουμε κάτι ωραίες γρατσουνιές που έχω;; Στείλε pm να βρεθούμε
Skull - Δευ 09 Φεβ 2004, 21:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Skull έγραψε:

Γιαννάκη εγώ που είμαι Θεσ/νίκη πότε θα διορθώσουμε κάτι ωραίες γρατσουνιές που έχω;; Στείλε pm να βρεθούμε

Στειλε εσυ οποτε θες πμ αλλα την αλλη βδομαδα..να το καταβασω Θεσσαλονικη γιατι ειναι Εδεσσα! Very happy
Στο δανιζω αν ειναι και μου το επιστερφεις...
Μονο που δεν εχω αλοιφουλες!Ειχα μια αλλα ξεραθικε!
Βασικα πες μου τι εχουμε να αντιμετωπισουμε και θα σου πω τι να παρεις και πως να το κανεις...
Στειλε πμ και τα λεμε... Very happy
Το μηχανημα αυτο συκγεκριμενα ειναι για να το κανεις ολο το αυτοκινητο με ψιλη αλοιφη που περιεχει και χρωμα και κερι!Δεν το εχω κανει ακομα εγω περιμενω να ανοιξει ο καιρος για τα καλα!
Πιανει,αν θυμαμε καλα,100στροφες το λεπτο με διαφορετικη γωνια... Shocked Ειναι σαν να κανεις ενα σημειο με το χερι καμια ωρα! Very happy Καλο ε?? Laughing
zzzleepy - Δευ 09 Φεβ 2004, 21:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό, καλό! Twisted evil
COOL ALEXIS - Δευ 07 Ιούν 2004, 14:53:50
Θέμα δημοσίευσης: Η λύση είναι πολύ ΑΠΛΗ
Τα υλικά ειναί τα ίδια όπως με τις φωτογραφίες μονό που αντί για τηλεκάρτα χρησιμοποιούμε πετονιά.
Ζεσταίνουμε το Σηματάκι και τεντώνουμε την πετονιά έτσι ώστε να κάνουμε ένα μίνι πριονάκι! Σιγά σιγά με κινήσεις πάνω κάτω και πάντα με τραβώντας το προς τα έξω ελαφρώς προχωράμε και το βγάζουμε όλο ΠΟΛΥ εύκολα!!! Το έκανα χθες και ηταν τελείως ανώδυνο!!! Ότι μείνει από το αυτοκόλλητο το τραβάμε σιγά σιγά με το χέρι και μετά το τρίβουμε με ένα πανάκι πάντα χρησιμοποιόντας το πιστολάκι για να μην μας βγει η πίστη και το χρώμα μαζί!!! Γρατζουνιές μηδέν και το μόνο που μένει είναι η διαφορά του καλυπτόμενου από το αυτοκόλλητο σημείου κατι που φαίνεται δύσκολα!!!
gr_nrg - Τρι 20 Ιούλ 2004, 14:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
hi και απο μενα! (νέουπας! Πρώτη μέρα στο club και πρωτο reply!) Εγω το βρισκω ωραιο και θα το κανω! θα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα γι αυτο! Ας ειναι καλα ο βαγγελης που μας εδειξε τον τροπο. Παντως η μαγκια ειναι να μπορουμε να τα κολλαμε κι ολας! Φανταζομαι το "P E U G E O T" αραια-αραια να πιανει ολο το πορτ-παγκαζ ψηλα σε στυλ παλια αμερικανικα αμαξια... Exclamation
volvos - Τρι 20 Ιούλ 2004, 15:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
πηγα στο φαναρτζη και φιλο γιατι βαριομουν μονος μου αφου ειχα διαβασει ολα τα παραπανω και του ζητησα το ειδικο πιστολακι που εχουν για τετοιες δουλειες αυτος ομως πηγε στο πεζο με ενα καυσαβιδι χρααααααακ και τα εβγαλε μου εδωσε και λιγη αλοιφη για να βγουν κολλες και αυτο.....
ετσι απλα και ομορφα σε 3λεπτα
βεβαια το αμαξι μου ειναι 2μηνων δεν ξερω ποσο ξερη ειναι η κολλα σε ενα 2ετων.....
shark_zak - Τρι 20 Ιούλ 2004, 19:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ετσι απλα και ομορφα σε 3λεπτα
βεβαια το αμαξι μου ειναι 2μηνων δεν ξερω ποσο ξερη ειναι η κολλα σε ενα 2ετων.....

εχω την εντυπωση οτι δεν θα εχει καποια διαφορα... Idea
DimiP - Τρι 20 Ιούλ 2004, 22:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
gr_nrg έγραψε:
hi και απο μενα! (νέουπας! Πρώτη μέρα στο club και πρωτο reply!) Εγω το βρισκω ωραιο και θα το κανω! θα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα γι αυτο! Ας ειναι καλα ο βαγγελης που μας εδειξε τον τροπο. Παντως η μαγκια ειναι να μπορουμε να τα κολλαμε κι ολας! Φανταζομαι το "P E U G E O T" αραια-αραια να πιανει ολο το πορτ-παγκαζ ψηλα σε στυλ παλια αμερικανικα αμαξια... Exclamation

σκεφτηκες πως οταν το κανουν πολλοι αυτο θα σταματησει να αποτελει πρωτοτυπία; Wink
klain - Τετ 21 Ιούλ 2004, 00:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είναι πάντως μια καινοτομία! Smile
Val - Τετ 21 Ιούλ 2004, 09:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παντως ειχα βγαλει τα σηματακια στο παλιο μου 206 με το πιστολακι για τα μαλλια ( Exclamation Idea ) και ειχα βαψει τα φαναρια του μαυρα (οχι με τη μασκαρα παντως... Wink ), κατι που του πηγαινε απιστευτα γιατι ηταν ανοιχτοχρωμο. Στο καινουριο και παλι θα βγαλω τα σηματακια του οταν βρω και διαφανα φαναρια... Razz
Steve - Τετ 21 Ιούλ 2004, 13:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μέχρι τέλος της εβδομάδας θα τα βγάλω όλα Twisted evil Το πήρα απόφαση.

Θα μπεί και μασκάκι στο τέλος Αυγούστου μπροστά και θα φύγει και το λιονταράκι... Twisted evil Θα το ψάχνουν όλοι να δούνε τι μάρκα είναι Razz Razz Razz

Α! και πίσω θα πέσει πολυεστέρας στην πινακίδα και προφυλακτήρας που να παίρνει την πινακίδα... Twisted evil

Ε ρε γλέντια Cool
Baphomet - Τετ 21 Ιούλ 2004, 14:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ μέχρι τέλος της εβδομάδας θα τα βγάλω όλα Twisted evil Το πήρα απόφαση.

Θα μπεί και μασκάκι στο τέλος Αυγούστου μπροστά και θα φύγει και το λιονταράκι... Twisted evil Θα το ψάχνουν όλοι να δούνε τι μάρκα είναι Razz Razz Razz

Α! και πίσω θα πέσει πολυεστέρας στην πινακίδα και προφυλακτήρας που να παίρνει την πινακίδα... :twisted:

Ε ρε γλέντια Cool

κατα την αποψη μου αλλα και οσων τυχαινει να το εχω συζητησει θα κανεις μεγαλη μ#@$%ια....ειναι ΧΑΛΙΑ μετα ο κωλος...μη το κανεις...
Steve - Τετ 21 Ιούλ 2004, 14:48:51
Θέμα δημοσίευσης:

Αυτά τα συγκεκριμένα μου φαίνονται άψογα αν εξαιρέσουμε τα lexus πίσω στο κόκκινο. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα αμάξια με παρόμοιο πορτ μπαγκάζ, αλλά δεν τα κάνω post γιατί μόλις έφαγα Puke right

Εγώ σκέφτομαι τον κ**ο του pug μου μια σκέτη μαυρίλα (λέω να βάψω και τα φανάρια μαύρα αντί να τρέχω για lexus ή φρύδια Cool )

Επίσης μια αερογραφία εκεί που ήταν η πινακίδα θα είναι ότι πρέπει Very happy
Baphomet - Τετ 21 Ιούλ 2004, 16:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα αυτο το πραγμα ειναι ωραιο δηλαδη???
τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα...κανε οτι θες... εγω θα γελαγα παντως.
Steve - Τετ 21 Ιούλ 2004, 16:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι για γέλια. Για γέλια είναι κάτι λάμπες νέον που μπαίνουν από κάτω από το αμάξι σε λάθος θέση με αποτέλεσμα να φαίνεται όλη η στήλη. Ε εκεί το δείχνεις και γελάς όντως! Αλλά επειδή θέλω να αλλάξω θέση την πινακίδα Razz (και καλά) και θα αλλάξω λίγο τον κ**ο θα είμαι για γέλια?

Anyway θα έχω έτοιμες και ντοματούλες για όποιον γελάει Cool Ίσως και λίγο τσαγάκι Cool Twisted evil Razz
Baphomet - Τετ 21 Ιούλ 2004, 16:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι για γέλια. Για γέλια είναι κάτι λάμπες νέον που μπαίνουν από κάτω από το αμάξι σε λάθος θέση με αποτέλεσμα να φαίνεται όλη η στήλη. Ε εκεί το δείχνεις και γελάς όντως! Αλλά επειδή θέλω να αλλάξω θέση την πινακίδα Razz (και καλά) και θα αλλάξω λίγο τον κ**ο θα είμαι για γέλια?

Anyway θα έχω έτοιμες και ντοματούλες για όποιον γελάει Cool Ίσως και λίγο τσαγάκι Cool Twisted evil Razz

κι εγω θα εχω ετοιμο ενα χερι ξυλο να στρωσεις και να μη χαλας το πιο ωραιο σουπερ μινι που υπάρχει στην κυκλοφορια....
όσο για το τσαγακι...όσα δε φτανει η αλεπου...
shark_zak - Τετ 21 Ιούλ 2004, 22:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
θα συμφωνησω με τον Πετρο....

χανει το στυλ του το αυτοκινητο......( ειναι υπερβολη) Crying or Very sad
Daloup-man - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 10:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Steve έγραψε:

κι εγω θα εχω ετοιμο ενα χερι ξυλο να στρωσεις και να μη χαλας το πιο ωραιο σουπερ μινι που υπάρχει στην κυκλοφορια....

Μη τσακώνεστε . . . και οι δυο 90 άλογα έχετε !!!
Όσο για τη πίσω πόρτα,ούτε εμένα μ'αρέσει και το έχω δει μια-δυο φορές "ζωντανά" δίπλα μου!
PHSYBORG - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 10:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:
Steve έγραψε:

Μη τσακώνεστε . . . και οι δυο 90 άλογα έχετε !!!
Όσο για τη πίσω πόρτα,ούτε εμένα μ'αρέσει και το έχω δει μια-δυο φορές "ζωντανά" δίπλα μου!

R U SURE ? Devil
Daloup-man - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 10:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω χάσει κάτι ???? Question Question Shocked Shocked
Για πε για πε . . .
gr_nrg - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 11:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
εχει δικιο ο daloup! Αν κανετε μετατροπες στα τουτου θα μπορουσατε να μετατρεψετε και το profile σας (τσαμπα ειναι η μετατροπη αυτη!) για να ξερουμε και οι υπολοιποι αν μας παιρνει να μιλαμε ή οχι! Rolling eyes
PHSYBORG - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 11:14:10
Θέμα δημοσίευσης:
gr_nrg έγραψε:
εχει δικιο ο daloup! Αν κανετε μετατροπες στα τουτου θα μπορουσατε να μετατρεψετε και το profile σας (τσαμπα ειναι η μετατροπη αυτη!) για να ξερουμε και οι υπολοιποι αν μας παιρνει να μιλαμε ή οχι! Rolling eyes

1ον αρχιζει το θεμα να ξεφευγει
2ον αν θες να μαθεις υπαρχουν τα πμ ( ρωτα εκει κ οχι εδω στο ασχετο τοπικ)
3ον Ο Αντρεας με ΠΜ καταλαβε τι εννοουσα
4ον ειναι καποιο αστειο που ειχε γινει κ οχι μετατροπη οποτε μην αγχωνεσαι , μιλα !
Daloup-man - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 11:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως το θέμα αρχίζει να ξεφεύγει οπότε σταματάω!
Στο θέμα μας:η αφαίρεση των διακριτικών εμένα μ'αρέσει-γι'αυτό τα είχα βγάλει και εγώ-αλλά μέχρι εκεί! Το στοκάρισμα της πίσω πόρτας είναι too much όπως είπα! Για να ομορφύνει το πίσω μέρος βάλε και ένα τόνο φιμέ στα φώτα και είσαι ok! Wink Wink Wink

*becareful the 98ps!!!
Daloup-man - Πεμ 22 Ιούλ 2004, 11:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λίγο βρώμικη version:

Steve - Παρ 23 Ιούλ 2004, 00:43:34
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
*becareful the 98ps!!!

OK Razz Twisted evil

Ωραίο το πίσω μέρος σου, αλλά η νέα έκδοση που βγαίνει (μετά facelift) δεν έχει το σηματάκι πάνω στην λωρίδα που είναι τα λαμπάκια της πινακίδας. Αμα τα βγάλεις όλα τα διακριτικά από το πορτ μπαγκάζ σε μετα facelift 206, θα είναι no name πίσω Cool

Και το στοκάρισμα θα το κάνω έτσι για να σας την σπάσω Laughing Razz Twisted evil
zzzleepy - Παρ 23 Ιούλ 2004, 07:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ εσύ όλα για να μας τη σπάσεις τα κάνεις Razz Αν και ακόμα μαμά είναι το κάρο βέβαια... Να δούμε τι θα δούμε Wink
Daloup-man - Παρ 23 Ιούλ 2004, 12:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Ωραίο το πίσω μέρος σου, αλλά η νέα έκδοση που βγαίνει (μετά facelift) δεν έχει το σηματάκι πάνω στην λωρίδα που είναι τα λαμπάκια της πινακίδας. Αμα τα βγάλεις όλα τα διακριτικά από το πορτ μπαγκάζ σε μετα facelift 206, θα είναι no name πίσω Cool

Και το στοκάρισμα θα το κάνω έτσι για να σας την σπάσω Laughing Razz Twisted evil

Ακόμα καλύτερα!
Σκέψου το χωρίς τα διακριτικά και με το πλαστικό για τα φώτα της πινακίδας σκέτο και μαύρο!
Τέλειο . . .
Επόμενη κίνησή μου στο 206 θα ήταν η αντικατάσταση του μαύρου πλαστικού με άλλο χρυσαφί από το facelift!
PHSYBORG - Παρ 23 Ιούλ 2004, 12:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
Προτιμω το παλιο με το μικρο λιονταρακι πανω κ βαμμενο ! Wink
Daloup-man - Παρ 23 Ιούλ 2004, 12:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Προτιμω το παλιο με το μικρο λιονταρακι πανω κ βαμμενο ! Wink

Καλά ντε !!! Smile Smile
Πάντως του facelift είναι πιο ... κακία !!!
Παραδέξου τοοοοοο Evil Evil Evil
Steve - Παρ 23 Ιούλ 2004, 16:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ο φίλιπ είναι πάντα πιστός στις παραδόσεις Cool Razz

Του facelift είναι πιο κυριλέ, πιο ανώνυμο Razz Twisted evil
Baphomet - Κυρ 25 Ιούλ 2004, 19:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
gr_nrg έγραψε:
εχει δικιο ο daloup! Αν κανετε μετατροπες στα τουτου θα μπορουσατε να μετατρεψετε και το profile σας (τσαμπα ειναι η μετατροπη αυτη!) για να ξερουμε και οι υπολοιποι αν μας παιρνει να μιλαμε ή οχι!

Άμα έχουμε κάνει κάποια μετατροπή δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι να το ανακοινωνουμε σε όλους. Όποιος νομιζει οτι τον παίρνει έναντι σε οποιονδηποτε να προκαλει με οποιονδήποτε τρόπο καλώς να κοπιάσει. Τις γνωσεις μας πρεπει να τις μοιραζομαστε αλλα το τι κανουμε στο αμαξι μας ο καθενας μπορουμε να το κραταμε και για πάρτη μας.Ευχαριστώ.

Όσο για το στοκαρισμα που έγινε ολοκληρο θέμα, ας τελειωνουμε...οι γνωμες ειπωθηκαν. Ο καθενας πράττει τα δέοντα. Την δικια του περιουσία θα χαλασει...εμένα προσωπικά μονο να μου την σπάσει δε μπορει... όπως είπα και πιο πάνω...το γέλιο ειναι υγεία. Wink
Steve - Τετ 18 Αύγ 2004, 16:01:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τα διακριτικά του πορτ μπαγκάζ αφαιρεθήκανε ΟΛΑ, φωτογραφία από βδομάδα που θα το ξαναπλύνω Cool
HYPER_Piccolo - Παρ 20 Αύγ 2004, 18:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
το ξερω οτι εχει ξεφυγει το θεμα και οτι και αυτο που θελω εγω ειναι εκτος θεματος αλλα εχει να κανει με "ξεκολημα" ο αδερφος μου εχει τρακαρει ενα ibiza 2003 μοδελο MK3 για οσους ξερουν... και θελω να βγαλω δυο αεροτομες που υπαρχουν επανω για να τις πουλησω μιας και το 60% του αυτοκινητου ειναι αχρηστο και δεν φτιαχνει... μου ειπαν οτι ειναι μπαμπριζοκολα αυτο που εχουν βαλει και την εχουν κολησει... ξερει κανεις πως μπορω να τισ ξεκολησω ? ειναι λιγο αναγκη ρε πεδια γιατι 18.500 ευρο ας μην πανε χαμενα... να πουλησουμε κατι να βγαλουμε και καμια δοση τουλαχιστον... και μιασ και το ανεφερα θα παω μια βολτα απο τις πωλησεις του site να βαλω εκει αγγελια οποιος ενδιαφερεται για IBIZA ανταλακτικα ας παει να δει
-=N4X=- - Παρ 20 Αύγ 2004, 18:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
Η κολλα αυτη θελει πολυ προσεκτικο σκαλισμα με νυστερι και μετα οινοπνευμα για να καθαρισεις τα κομματια.
Τουλαχιστον ετσι μου ειπε φιλος με φανοποιηο γιατι σκεφτομουν κ εγω να βγαλω την αεροτομη μου.
HYPER_Piccolo - Παρ 20 Αύγ 2004, 18:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΩΧ.... δηλαδη την κατσαμε την βαρκα... εχω δοκιμασει με κοπιδι και με λεπτο μαχαιρι μαγιρικης... αλλα ειναι πολυ καλα κολημενη και εκτος αυτου ειναι και παρα πολυ κοντα στο τζαμι με αποτελεσμα μονο κλοστη να περναει απο μεσα... σκευτηκα να βρω μια λεπτη κλοστη η σιρμα να το κοψω... αλλα που να βρεις ενα τοσο γερο πραγμα.... κατι αλο... βλεπω οτι ολοι ασχολειτε πολυ με το να πειραζεται και να αλαζεται την μορφη του αυτοκινητου σας... μπασ και εχετε κανενα αλο site εκτος αυτο το γερμανικο που ειχατε δωσει με πειραγματα του αυτοκινητου με οδηγειες ?
Steve - Παρ 20 Αύγ 2004, 19:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
μπασ και εχετε κανενα αλο site εκτος αυτο το γερμανικο που ειχατε δωσει με πειραγματα του αυτοκινητου με οδηγειες ?

Όσο ψάχνεις, τόσα περισσότερα θα βρείς Cool
HYPER_Piccolo - Παρ 20 Αύγ 2004, 21:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
βρε εγω ψαχνω... αλλα πως να ψαξω ? tune progets ? inside painting progect ? ειναι πολυ πολυπλοκο αυτο το θεμα... εδω πατησα μια φορα να ψαξει για κατι KONI αναρτησεισ και μου εβγαλε WRC εικονες
Steve - Τρι 24 Αύγ 2004, 18:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ψάχνε πιο συγκεκριμένα Cool
HYPER_Piccolo - Τρι 24 Αύγ 2004, 21:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι δεν λες πιο απλα οτι δεν ξερεις... η οτι ξερεις αλλα δεν λες... δεν χρειαζεται να το τυραναμε το πραγμα... Confused
-=N4X=- ευχαριστω... μετα απο 4 ωρες καταφερα να βγαλω τα δυο κοματια... βεβαια μετα απο μια τρελη σκεψη την εβαλα ετσι για πλακα πανω στο peugeot και τεριαζει κατα 90%... θα το σκευτω και μπορει να δοκιμασω... θα βγαλω καποια φωτογραφια και θα σας την δειξω να μου πειτε γνωμη....
Steve - Παρ 27 Αύγ 2004, 21:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
Για όσους αναρωτιούνται για το πως θα φαίνεται η κ**άρα τους αν αφαιρέσουνε τα διακριτικά στο πορτ μπαγκάζ και αν έχουνε μαύρο χρώμα στο αμάξι, μπορούνε να δούνε στα 2 ακόλουθα links Cool

κ**άρα 1

κ**άρα 2

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και ήδη αγρίεψε ο Πέζουλας Cool Very happy
-=N4X=- - Κυρ 29 Αύγ 2004, 20:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
Στααααααααααααυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρροοοοοοοοοοοοοο.....

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!!

Weird look Roll eyes Eek Crazy
Steve - Δευ 30 Αύγ 2004, 11:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ε όχι... τι κρίμα... Crying or Very sad Evil
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 01:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλη μια καγκουριά που έχει μπει και αυτή στην σειρά μόλις βρω τα λεφτά Shocked Laughing Wink
klain - Τρι 23 Νοέ 2004, 14:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω δεί σχετική μετατροπή σε ένα aluminium στην κρήνη... Όλο το αμάξι ήταν τούμπανο οπότε δεν μου φάνηκε υπερβολικό.. Πάντως δεν ξετρελάθηκα κιόλας! Λούτσικο!
Άχ και νά'χα κάρτες τι κόσμο θα φερνά (τώρα αρκούμαι στο να γράφω πάνω στη σκόνη 206club.gr Shocked )
shark_zak - Τετ 24 Νοέ 2004, 08:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:
Έχω δεί σχετική μετατροπή σε ένα aluminium στην κρήνη... Όλο το αμάξι ήταν τούμπανο οπότε δεν μου φάνηκε υπερβολικό.. Πάντως δεν ξετρελάθηκα κιόλας! Λούτσικο!
Άχ και νά'χα κάρτες τι κόσμο θα φερνά (τώρα αρκούμαι στο να γράφω πάνω στη σκόνη 206club.gr Shocked )

γραφε και psclub.gr τωρα ... Silly
MEMsound - Τετ 24 Νοέ 2004, 10:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως με ισιωμενο το πορτμπαγκαζ μ'αρεσει παρα πολυ.
Το προβλημα ειναι που ακριβως βαζεις την πινακιδα ωστε να μην φαινεται ασχημα.

Στην τελευταια φωτο φαινεται και η απουσια κλειραριων.
(γα**το...αρκει να μην χαλασει η ηλεκτρικη κλειδαρια.... Laughing )

Και για να μην μεινουν παραπονεμενα τα cc αδελφακια μας οριστε η αντιστοιχη εκδοχη:

shark_zak - Τετ 24 Νοέ 2004, 11:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

εμένα μου αρέσει πάλι το βάψιμο του πολύ.... Silly
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 13:14:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι Ζάχο, σκέτο σπέρμα είναι Razz

Βασικά μου αρέσει ο τυπάκος με το bodykit της Carzone (ή μήπως Carcept?) που έχει βάψει και όλα μα ΟΛΑ τα πλαστικά μέσα στο χρώμα του αμαξιού Laughing
MEMsound - Τετ 24 Νοέ 2004, 13:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Βασικά μου αρέσει ο τυπάκος με το bodykit της Carzone (ή μήπως Carcept?) που έχει βάψει και όλα μα ΟΛΑ τα πλαστικά μέσα στο χρώμα του αμαξιού Laughing

Αναρωτιεμαι αν το βαψιμο στο εσωτερικο κραταει.
Κοινως με τον ηλιο δεν εχει προβλημα?
Γιατι αν δεν εχει (δεν ραγιζει κλπ) τοτε ειναι καταπληκτικο!
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 14:19:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Steve έγραψε:

Αναρωτιεμαι αν το βαψιμο στο εσωτερικο κραταει.
Κοινως με τον ηλιο δεν εχει προβλημα?
Γιατι αν δεν εχει (δεν ραγιζει κλπ) τοτε ειναι καταπληκτικο!

Αν βλέπω καλά, δεν θα έχει πρόβλημα γιατί τα έχει περάσει και βερνίκι... εγώ προσωπικά με τα πλαστικά της κονσόλας και των αεραγωγών που τα έβαψα μόνος μου με πλαστικοποιητή και ακρυλικό spray, προς το παρόν δεν έχω δεί καμία φθορά! Wink
shark_zak - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
καλο ειναι αλλα οχι για ολο το εσωτερικο....καποια κομματια ωστε να κανει και καποια αντιθεση με το μαυρο.... Idea
klain - Παρ 26 Νοέ 2004, 16:53:42
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
klain έγραψε:

γραφε και psclub.gr τωρα ... Silly

Σωστά! Πως παρέλειψα; ...

Splat Joker Silly Laughing
MEMsound - Σαβ 18 Δεκ 2004, 17:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Για ριξτε μiα ματια και σε αυτο:

Απο το Peugeot206Club. com

Dec 17 2004

Solo Designs is offering an exclusive customisation item. All of our products are completely genuine and manufactured for specific vehicles.

There is a fine art in smoothing a tailgate, especially a Peugeot 206; this is due to the tailgate needing a plate that curves in 2 dimensions, from top to bottom and from side to side. This makes smoothing a Peugeot 206 tailgate to a high standard virtually impossible.

Solo Designs have had manufactured based on an ORIGINAL Peugeot tailgate a smoothed tail gate cover. This product has been manufactured out of fibreglass and has the perfect curvature of a Peugeot 206 tailgate.

How do you fit? – This tailgate cover has been designed so that there is a gap on the top edge and both side edges. Firstly, you must remove any badges, the number plate and also the plastic boot strip along with the number plate lights. Once all this has been removed you must ‘key’ the surface of the tailgate; after this you then attach the smoothed cover by using usually a silicone based adhesive or a similar product. After the smoothed tailgate cover has been positioned and attached then you must use filler around the top and sides to fade the cover into the tailgate so it is not noticeable. After this, the cover will need to be sanded to be made smooth, primed and painted.

After you have followed these steps you will have a perfect smoothed boot
without any uneven curves to the tailgate.

This product will only be available from Solo Designs and will not be on sale anywhere else.

If you would like any more information about this products please feel free to either contact myself at: oscar.andrews@solodesigns.co.uk or another member of our sales team at: sales@solodesigns.co.uk

Regards,
Oscar Andrews

http://img.photobucket.com/albums/v600/solodesigns/SToncar.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v600/solodesigns/STfront.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v600/solodesigns/STrear.jpg
Steve - Σαβ 18 Δεκ 2004, 20:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως το παληκάρι τα λέει σωστά, το πορτ μπαγκάζ εκεί κάνει την "κοιλιά" σε 2 διαστάσεις, πάνω-κάτω και αριστερά-δεξιά Rolling eyes

Το θέμα είναι πως με όλο αυτό το πρόσθετο που θα κολλήσεις από πάνω από το πορτ μπαγκάζ, έχω την εντύπωση ότι αν το κοιτάξεις από προφίλ, θα φαίνεται χάλια ειδικά εκεί που θα είναι το πίσω φανάρι. Δεν ξέρω το πάχος της κατασκευής αυτής, αλλά για να θεωρηθεί ανθεκτική, πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 2-3 χιλιοστά! Shocked

Σαν ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη, αλλά... Rolling eyes θα προτιμήσω να πάω σε άτομο που ασχολείται με πολυεστερικά για να μου καλύψει την εσοχή πίσω Cool
MEMsound - Κυρ 19 Δεκ 2004, 13:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Το θέμα είναι πως με όλο αυτό το πρόσθετο που θα κολλήσεις από πάνω από το πορτ μπαγκάζ, έχω την εντύπωση ότι αν το κοιτάξεις από προφίλ, θα φαίνεται χάλια ειδικά εκεί που θα είναι το πίσω φανάρι. Δεν ξέρω το πάχος της κατασκευής αυτής, αλλά για να θεωρηθεί ανθεκτική, πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 2-3 χιλιοστά! Shocked
Σαν ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη, αλλά... Rolling eyes θα προτιμήσω να πάω σε άτομο που ασχολείται με πολυεστερικά για να μου καλύψει την εσοχή πίσω

Να σου ποω την αληθεια το σκεφτηκα και γω αυτο για το παχος αλλα τελικα δεν νομιζω να φαινεται τοσο πολυ.
Αυτο το κομματι ακολουθει ακριβως τις καμπυλες του πορτ μπαγκαζ οποτε δεν θα φαινεται ξενο.
Αλλιως μπορει κανεις να κολλησει ενα κομματι λαμαρινα (σε φανοποιειο προφανως...), να το στοκαρει και μετα με το χερι και γνωστο και πολυ χρησιμο γυαλοχαρτο να φτιαξει της καμπυλες. Παντως τα αποτελεσματα ειναι καταπλήκτικα (φωτο απο το pug-club.com):

HYPER_Piccolo - Κυρ 19 Δεκ 2004, 19:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμμμμ δεν μαρεσει Smile
τα διακριτικα ας βγουν (οπως και εγινε Wink ) αλλα αυτο παει πολυ.... αν γινοταν μια ομορφη αερογραφεια ισος το ομορφενε.... ετσι ομως οπος το βλεπω στην φωτο ειναι πολη μεγαλη η επιφανεια και ειναι τοσο αδεια...
MEMsound - Δευ 20 Δεκ 2004, 11:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
Για αυτο ακριβως μου αρεσει...
Smoothed...!
Δες και αυτες τις φωτο...!
http://www.206tuning.be/meetings/meetings_lelystad_51.jpg

http://www.206tuning.be/meetings/meetings_mechelen_2_79.jpg

Και επειδη μου λες για αερογραφιες αλλα και για τους "ανοιχτους" οριστε:
http://www.206tuning.be/meetings/meetings_mechelen_2_12.jpg
http://www.206tuning.be/meetings/meetings_mechelen_2_11.jpg
HYPER_Piccolo - Δευ 20 Δεκ 2004, 19:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟ cabrio !!!!!!!!!!!!!!
αμα φτιαξω το δικο μου θα ανευασω φωτο να μου πεις αν σαρεσει MEMsound
silverpug206 - Τρι 01 Νοέ 2005, 00:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μικρη αλλαγη αλλα εμενα μου αρεσει... Σχολια καποιος?

Καλυτερα η χειροτερα??

Πριν το μεσημερι...(θελει και πλυσιμο)

Κατα την διαρκεια... Μονο που εγω χρειαστηκε να βαλω ζεματιστο νερο και ετσι δεν πηγαινε να βαλω και πιστολακι των μαλλιων(ηλεκτρισμος και νερο δεν πανε βλεπετε)

μονο που χρειαστηκε να βαλω και λιγο κερι μετα για να φυγουν τα καταλειπα της γομας του διακριτικου.

Μετα που επλυνα το αμαξι στο σπιτι ενος φιλου...

Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 11:13:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευω ότι σε ένα 206 το οποίο έχει body kit , όπως και το δικό σου ,του ταιριάζει αφού δένει με τον διαφορετικό χαρακτήρα που θέλεις να προσδώσεις στο αυτοκίνητο.

Με ποιο απλά λόγια για εμένα ήταν καλή κίνηση. Wink
MEMsound - Τρι 01 Νοέ 2005, 12:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ δηλαδή τα 2 αυτά σήματα είναι κολλητά, εεεε... Question

Καλά έχουν φύγει "με την μία" το μεσημέρι..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Τρι 01 Νοέ 2005, 12:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Καλά έχουν φύγει "με την μία" το μεσημέρι..... Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατί βρε κάγκουρα ...θέλεις να κερδίσεις βάρος...???? Silly Ha Ha
MEMsound - Τρι 01 Νοέ 2005, 12:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
Που το κατάλαβες??
Που??
Μάλλον με ξέρεις πολύ καλά...!
Silly Tease
Άρπα την Splat Laughing Laughing
silverpug206 - Τρι 01 Νοέ 2005, 13:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Πιστευω ότι σε ένα 206 το οποίο έχει body kit , όπως και το δικό σου ,του ταιριάζει αφού δένει με τον διαφορετικό χαρακτήρα που θέλεις να προσδώσεις στο αυτοκίνητο.

Με ποιο απλά λόγια για εμένα ήταν καλή κίνηση. Wink

Ευχαριστω Σταυρο... Τα απλα ηταν και καλυτερα Wink
Steve - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πες μου ότι ΔΕΝ μιλάς σοβαρά... Rolling eyes γιατί αλλιώς...

ΚΡΑ ΚΡΑ Evil
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
MEMsound έγραψε:

ΚΡΑ ΚΡΑ Evil

Γιατι οχι??
Ετσι ευκολα βγαινουν!με ενα πανακι τυλιγμενο στην μυτη του κατσαβιδιου και τελος!
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Question Question Question Shocked Shocked Shocked Scratch Scratch Scratch
Αντί να κράζεις θέλεις να γινεις λίγο πιο κατατοπιστικός.... Wink Laughing
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον θα πληρωσε σε κανεναν για να του τα βγαλει!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
silverpug206 - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

τωρα για μενα μιλάμε η για καποιον αλλον?
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 έγραψε:
kanelj έγραψε:

τωρα για μενα μιλάμε η για καποιον αλλον?

Για τον Steve... Wink
kanelj - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι,για αυτον!!!

Steve έγραψε:

ΚΡΑ ΚΡΑ Evil

Steve - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν πλήρωσα πουθενά.

Απλά θα φάει κράξιμο γιατί δεν ήξερε ότι όλα τα διακριτικά πίσω είναι αυτοκόλλητα Laughing Twisted evil
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε βρε σαχλαμάρα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Love
Steve - Τετ 02 Νοέ 2005, 14:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Άντε βρε σαχλαμάρα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Love

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ Tease Hunter
MEMsound - Τετ 02 Νοέ 2005, 15:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σταμάτα ρε φασαρία... Laughing Laughing

σουτ...γκολ...τα διακριτικά πήραν πόδι... Laughing Laughing

Το ξέρω θα με ξανακράξετε αλλά και το λιονταράκι στο πορτμπαγκαζ κολλητό είναι?? Question
silverpug206 - Τετ 02 Νοέ 2005, 21:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
ολα κολλητα ειναι πισω... απο οτι ξερω εγω.. αν ξερει κανεις διαφορετικα ας μας διαφωτισει...
Steve - Πεμ 03 Νοέ 2005, 17:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αγορίνα μου, κολλητό είναι... άντε να δούμε πότε θα το πάρεις χαμπάρι...

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ Hunter Tease
MEMsound - Πεμ 03 Νοέ 2005, 17:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
cute
ευχαριστώ Steve (και σταμάτα να κράζεις..)
brz20 - Κυρ 20 Νοέ 2005, 15:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 έγραψε:
ολα κολλητα ειναι πισω... απο οτι ξερω εγω.. αν ξερει κανεις διαφορετικα ας μας διαφωτισει...

Ετσι ειναι κολλητα ειναι ολα αυτα.Εξαλλου αν τα κοιταξεις απο πανω φαινετε η μαυρη επιφανια της κολλας.Τα ξεκολλας και αν μεινει κολλα περνας με ενα μαλακο πανακι και λιγο νιτρο και φευγει αμεσως.Το νιτρο δεν κανει κακο στο χρωμα.Το ασετον ειναι αυτο που τα καταστρεφει ολα.Παντως φιλε εχεις φοβερο προφυλακτηρα πισω.Μπορεις να μου στειλεις λεπτομεριες με πμ.Γιατι πιστευω οτι θα παει και στο δικο μου τετοιο στυλ.
Steve - Κυρ 20 Νοέ 2005, 18:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Το νιτρο δεν κανει κακο στο χρωμα.

Κάνει κακό στα πιστόνια και στις μπιέλες Tease
MEMsound - Τρι 17 Ιαν 2006, 19:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
http://img.photobucket.com/albums/v233/weshop-4u/Cars/NewLED4.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v233/weshop-4u/Cars/Smoothed1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v233/weshop-4u/Cars/Compare.jpg
christhehealer - Τετ 18 Ιαν 2006, 18:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch Nα κάνω μια αρώτηξης?

Δηλαδή θέλεις να μας πεις Μανθούκο ότι στην φωτογραφία της σύγκρισης το κάτω, είναι πιο ωραίο? Shocked
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 18:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Κακος καλυψαν τον χορο της πινακιδας.Δεν ειναι καλο ετσι.Γουστα ειναι αυτα.
MEMsound - Τετ 18 Ιαν 2006, 20:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
Περί ορέξεως πινακιδόπιτα.... Laughing

Εμένα μου αρέσει ισιωμένο... Wink

Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει εμέμβαση στον προφηλακτήρα για να φτιαχτεί θέση για την πινακίδα (όπως είχε πχ το 106) γιατί έτσι είναι λίγο πρόχειρα:

http://i28.photobucket.com/albums/c238/pugdanpics/cleanpug/03.jpg
http://i28.photobucket.com/albums/c238/pugdanpics/pugshoot/05.jpg

αλλά αποκτάει το 206 κωλάρα... Laughing Laughing
Stevon - Σαβ 21 Ιαν 2006, 10:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρτε και αυτά....

http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/tailgate.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/tailgate2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v161/Broon/tailgate3.jpg
MEMsound - Σαβ 21 Ιαν 2006, 11:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το ερώτημα είναι τι κάνεις τι πινακίδα...
= εξτρα κόστος για τροποποίηση του προφηλακτήρα...
Stevon - Σαβ 21 Ιαν 2006, 11:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δέν την βάζεις καθόλου ...ΚΑΓΚΟΥΡΑ.....!!! Laughing Laughing Silly
MEMsound - Σαβ 21 Ιαν 2006, 12:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
μ αρέσει που μιλάς εσύ που θα πάμε μαζί να τα φτιάξουμε..... Laughing Laughing
Stevon - Σαβ 21 Ιαν 2006, 12:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μ αρέσει που μιλάς εσύ που θα πάμε μαζί να τα φτιάξουμε..... Laughing Laughing

Αφού το ξέρεις ότι εγώ είμαι ο μέγιστος.......!!! Silly
sod - Σαβ 21 Ιαν 2006, 15:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλο το ισιωμα αλλα πωs θα ανοιγει το πορτμπαγκαζ????? Question Question Question
MEMsound - Σαβ 21 Ιαν 2006, 15:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 106 (φαντάζομαι και στο 206 το ίδιο ισχύει) η κλειδαρια είναι ηλεκτρομαγνητική οπότε τραβάς ένα καλώδιο μέχρι μπορστα στο ταμπλό το οποίο πατάς και απασφαλίζει το πορτμπαγκαζ και το ανοίγεις.

Σε 2 106 φίλων αυτό ακριβώς είχαν κάνει (με κλειδαρια από 106 GTi) Wink Wink
kanelj - Σαβ 21 Ιαν 2006, 16:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ή ακομα καλυτερα με κουμπακι απο τον συναγερμο σου (οσοι εχουν aftermarket συναγερμο)!

Αν οχι,μπορεις να τοποθετησεις σε καποια αλλη θεση ενα κουμπι οπως πχ εχω δει στο κατω μερος του καθρεφτη Exclamation Shocked Shocked Wink
sod - Σαβ 21 Ιαν 2006, 17:31:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη φαση αλλα ποσο παει το μαλι??????
MEMsound - Τρι 24 Ιαν 2006, 21:58:03
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω αλλά αυτό μπορείς να το ρωτήσεις σε ένα φανοποιό.

Ιδανικός πίσω προφυλακτήρας* για τέτοια μετατροπή:
http://www.peugeotforum.de/galerie/treffen/2005/Salzburg2005/206/mic05_206_075.jpg
κατά ίδιο τρόπo γίνεται και στον GT-προφυλακτήρα.

(*για εμένα χωρίς το "τόνισμα/φούσκωμα" στο κάτω-κάτω μέρος) Wink
TiMoRiS - Πεμ 04 Ιαν 2007, 10:26:03
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή απο την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κλείσω την εσοχή της πίσω πινακίδας,μπορεί κάποιος να μου πει για το τι ισχύει με τους μηχανισμούς που πουλάνε στην αγορά για το άνοιγμα της κλειδαριάς?
Πάνος - Τρι 18 Οκτ 2011, 11:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
3 ωρες στον ηλιο,μια παλια πιστωτικη καρτα και 3 λεπτα δουλεια.
Αφαιρεθηκαν σαν πουπουλα.

Καθαρισμος το απογευμα και θα μπει κατι Sinaneiko στο ποπο του... Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες