zzzleepy έγραψε: |
Πώς μπορώ να στείλω φωτό ρε σεις;[/img] |
Ρε συ Vaggelis πως μπορώ να ανεβάσω μια φωτό για να δείτε τι εννοώ; |
Η εικόνα είναι στο σκληρό μου. Ούτε θυμάμαι που τη βρήκα... |
Τουλάχιστον αυτός έχει βάλει την πινακίδα σε καλύτερο σημείο ![]() Πάντως είναι θέμα γούστου τελικά... Νομίζω ότι το 206 είναι από τα ομορφότερα μικρά και κάθε βελτίωση και μετατροπή που γίνεται πάνω σ'αυτό πρέπει να συμβάλλει θετικά κι όχι αρνητικά στην εικόνα του αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια ΟΧΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ! Αμ το άλλο; Πίσω αεροτομή σε στυλ SIERRA COSWORTH (αυτή με το μεσαίο στήριγμα) που πιάνει όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με το μέγεθός της; Μετά βάζεις και τα χαλιά της μαμάς πάνω να στεγνώσουν στον ήλιο ![]() |
Ivang έγραψε: |
Μετατροπή να χρειάζεται ιδιαίτερη δε νομίζω αρκεί να χρησιμοπιήσεις μια ντίζα όπως ανοίγεις το καπώ και για πίσω αφού πλέον θα ανοίγει από μέσα, εκτός βέβαια αν το κάνεις όπως το 307 με βαμμένο χερούλι πίσω, εκεί νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω... |
SnakeMJK έγραψε: |
Φυσικά μιλάω για τα σηματάκια "PEUGEOT" και "206" που έχουμε όλοι μας στο πίσω μέρος του τουτου...
- Τα χει βγάλει κανένας; - Είναι βιδωτά ή κολλημένα; - Αν είναι κολλημένα φεύγει εύκολα η κόλλα; - Σκέφτομαι να βγάλω μόνο το "PEUGEOT", θα είναι καλό; |
Φυσικά μιλάω για τα σηματάκια "PEUGEOT" και "206" που έχουμε όλοι μας στο πίσω μέρος του τουτου...
- Τα χει βγάλει κανένας; - Είναι βιδωτά ή κολλημένα; - Αν είναι κολλημένα φεύγει εύκολα η κόλλα; - Σκέφτομαι να βγάλω μόνο το "PEUGEOT", θα είναι καλό; |
me pisate... den ta vgazo ![]() |
Ivang έγραψε: |
Ρε παιδιά, αχχχ, αφού το παλικάρι θέλει να τα βγάλει εσάς τι σας πειράζει ?
Λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πιστολάκι μαλλιών ... ![]() Μετά μια πιστωτική κάρτα ή ότι άλλο πλαστικό λεπτό ... ![]() ![]() ![]() Λίγο AZAX και ένα μαλακό πανί ... ![]() Et voila !!!! ![]() Δε νομίζω να έχετε ερωτήσεις ??? ![]() ![]() ![]() |
Αντώνης έγραψε: |
αλλα δεν δινουν αλογα επειδη ειναι απο επαγγελματικο ![]() ![]() ![]() |
Δεν πιστεύω να σου άφησε κανένα σημάδι; Λέτε με καθαρή βενζίνη να φεύγει η κόλλα πιο εύκολα ή θα κάνει κακό στο χρώμα; Πάντως κι εγώ συνέχεια το σκέφτομαι αλλά δεν το αποφασίζω...
Που αλλού θα μπορούσαμε να βάλουμε το "Peugeot" που βγάζουμε από το πορτ-μπαγκάζ; (Έτσι να νιώσουμε κι εμείς λίγο "κάγκουροι" ![]() |
Αυτό με τη σίτα είναι καλή ιδέα ![]() Εγώ σκεφτόμουν εμπρός στο καπώ, πάνω και δεξιά από το λιονταράκι. Καρακαγκούρικο δε θα ήταν; ![]() |
Alex έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.. Μου χαλασε ο πατερας μου το καπω, οταν πηγε να βγαλει ρετσινι.. Δεν ηξερε, δεν ρωταγε? ![]() Κακη πρωτοβουλια θα ελεγα.. Λοιπον επειδη και το οινοπνευμα και η βενζινη ειναι διαλυτες δεν ξερω κατα ποσον επειδη το οινοπνευμα χαλαει το χρωμα, το χαλαει και η βενζινη.. αν και η χημικη συσταση διαφερει αρκετα.. τεσπα.. εγω σας συμβουλευω κατα χρησης και των 2.. ειδικα οινοπνευματος που ξερω σιγουρα οτι εχει ασχημα αντικτυπο (στο δικο μου επισης Μπλε Σαντορίν) |
NICK THE GREEK έγραψε: |
![]() |
Από την άλλη μπορώ να βάλω δυο αυτοκολλητάκια "ΤURBO", να πάρω και κανένα αλογάκι... ![]() |
Τα ίδια τα γράμματα είναι αυτοκόλλητα. Όταν τα έβγαλα είδα ότι έχουν πίσω τους κάτι σαν σφουγγαράκι που κολλάει όπου τ'ακουμπήσεις, οπότε έτσι πρέπει να μπαίνουν. Πάντως αν είναι να τα ξανακολλήσεις μην τα ξεκολλάς καθόλου... |
Αν είναι να τα ξανακολλήσεις ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Πρώτον, υπάρχει περίπτωση να μη βγουν όλα μαζί ή να σπάσουν οπότε πλέον θα σου είναι άχρηστα. Δεύτερον, δεν νομίζω να υπάρχει κόλλα που θα κολλήσει γερά πάνω στη λαμαρίνα και μετά θα τη βγάλεις τόσο απλά χωρίς να πάθει τίποτα το χρώμα. Εκτός κι αν βάλεις σκρατς αλλά δεν ξέρω τι αντοχές έχει. Τρίτον, μην τα βάλεις αλλού γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν πουθενά αλλού... |
Έλα, σώπα, μην κλαις... Απλώς δε θέλω να χαλάσεις το αμαξάκι σου, είναι και καινούριο... Πάντως ειδικά στο μαύρο δε φαίνεται και πολύ ότι λείπουν... Και ο κώλος είναι μια χαρά (μη σου πω και καλύτερος) χωρίς αυτά... ![]() ![]() |
petrskar έγραψε: | ||
εσυ τα εχεις βγαλει? αν ναι εχεις καμμια φωτο? |
netblaster έγραψε: |
Τα διακριτικα, για οποιον τα εβγαλε, ξαναμπαινουν!!! Βεβαια το θεμα ειναι να βγει μονοκομματο το "PEUGEOT" γιατι αλλιως δεν αξιζει να τα ξαναβαλεις!!! Θυμαμαι που ειχε κολλησει ο πατερας μου στη Ci της μανας μου ενα ///Μ πισω και μολις το ειδα μου γυρισαν ταντερα!!! ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Πέτρο, για καλό και για κακό ρώτα μια στην Peugeot πόσο πάνε (αν υπάρχουν σαν ανταλλακτικά), ώστε αν γίνει η στραβή να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. ![]() Μπορείς να τους ρωτήσεις πως θα το κολλούσαν κι εκείνοι. ![]() Γιατί δε ρωτάς κι από ένα φαναρτζή να σου πει? Ίσως η κόλλα που κολλάνε τις αεροτομές να κάνει. |
petrskar έγραψε: | ||
εσυ τα εχεις βγαλει? αν ναι εχεις καμμια φωτο? |
Πάρε πιστολάκι και μπαλαντέζα, ζέστανέ τα για να ξεκολλήσουν πιο εύκολα (και ολόκληρα) και ό,τι μείνει το καθαρίζεις με AZAX... Καλή τύχη... ![]() |
petrskar έγραψε: |
πήγα πρώτα στον LOUIS και σε ενα άλλο μαγαζι και ρώτησα για αλοιφές και μου είπάν οτι απλά θα το περιορίσει,δε θα το διορθώσει. Οπότε δεν πήρα και πήγα σε ενα φανοποιείο της γειτονιάς μου το οποίο έχει ένας συμπαθέστατος παππούς και μου είπε οτι θέλει γυάλισμα αλλα δεν ξέρει αν θα φτιάξει εντελώς. Οπότε θα πάω αύριο πρωι να κανει το γυάλισμα κι αν δεν γινει τζιτζι, βάψιμο. Δε ρώτησα τιμή. Πόσο λέτε να πάει...?? ![]() ![]() Αχ.. ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Tι λες ρε φιλαρακι...εδω ολκληρο βαθουλομα εχουμε και το σκεφτομαστε ποτε θα το παμε για βαψιμο... Με αλοιφες αν δοκιμασεις και ειναι η γρατσουνια μικρη γινετε...εχω κανει και εχω κανει γρατζουνιτσες! ![]() Δεν εισαι και απο Θεσσαλονικη να το καναμε με ενα μηχανηματακι που πηρα για τις γρατζουνιες! Παντως αν θες να το βαψεις μην το κανεις μπαλωμα και υπολογιζε κανα 150αρι ευρο για ολο το πορτ παγκαζ...αλλα δεν αξιζει ριξτα καπου αλλου αυτα τα λεφτα!Ειναι αμαρτια.. ![]() |
Πάρε πιστολάκι και μπαλαντέζα, ζέστανέ τα για να ξεκολλήσουν πιο εύκολα (και ολόκληρα) και ό,τι μείνει το καθαρίζεις με AZAX... Καλή τύχη... ![]() |
petrskar έγραψε: |
όλα καλά. ο παππούς καθάρισε. έβαλε 2-3 αλοιφές κι έτριβε με βαμβάκι κανα 10λεπτο και έγινε σούπερ. μόνο από την μία πλευρά και μόνο αν πλησιάσεις στους 5 πόντους βλέπεις μερικές μικρες γρατζουνίτσες. ελπίζω να μην χαλάσει με τον καιρό. τέλος καλό όλα καλά με κόστος 5 ευρώ.
ευτυχώς γιατι σκεφτόμουν να αφήσω κανέναν να μου κολλήσει πίσω και να πλακωθω ξαφνικά στα φρένα να με στουκάρει!!!! ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Ελπίζω να παραμείνει εντάξει και μετά από μερικά πλυσίματα. Μου φαίνεται έχει αλλάξει η νομοθεσία και αν φρενάρεις χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος πληρώνεις εσύ τον πίσω. ![]() Μααα...αφού πετάχτηκε μπροστά μου ένας πιγκουίνος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Ενταξει εισαι κομπλε για κανα 4αρι πλυσιματα!!! Πηγαινε να παρεις τις αλοιφες που σου εβαλε ο τυπος και βαζε κιεσυ που και που μετα απο κανα πλυσιμο!!! ![]() |
Skull έγραψε: |
Δεν εισαι και απο Θεσσαλονικη να το καναμε με ενα μηχανηματακι που πηρα για τις γρατζουνιες!
|
seridim έγραψε: | ||
Γιαννάκη εγώ που είμαι Θεσ/νίκη πότε θα διορθώσουμε κάτι ωραίες γρατσουνιές που έχω;; Στείλε pm να βρεθούμε |
volvos έγραψε: |
ετσι απλα και ομορφα σε 3λεπτα
βεβαια το αμαξι μου ειναι 2μηνων δεν ξερω ποσο ξερη ειναι η κολλα σε ενα 2ετων..... |
gr_nrg έγραψε: |
hi και απο μενα! (νέουπας! Πρώτη μέρα στο club και πρωτο reply!) Εγω το βρισκω ωραιο και θα το κανω! θα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα γι αυτο! Ας ειναι καλα ο βαγγελης που μας εδειξε τον τροπο. Παντως η μαγκια ειναι να μπορουμε να τα κολλαμε κι ολας! Φανταζομαι το "P E U G E O T" αραια-αραια να πιανει ολο το πορτ-παγκαζ ψηλα σε στυλ παλια αμερικανικα αμαξια... ![]() |
Steve έγραψε: |
Εγώ μέχρι τέλος της εβδομάδας θα τα βγάλω όλα ![]() Θα μπεί και μασκάκι στο τέλος Αυγούστου μπροστά και θα φύγει και το λιονταράκι... ![]() ![]() ![]() ![]() Α! και πίσω θα πέσει πολυεστέρας στην πινακίδα και προφυλακτήρας που να παίρνει την πινακίδα... :twisted: Ε ρε γλέντια ![]() |
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι για γέλια. Για γέλια είναι κάτι λάμπες νέον που μπαίνουν από κάτω από το αμάξι σε λάθος θέση με αποτέλεσμα να φαίνεται όλη η στήλη. Ε εκεί το δείχνεις και γελάς όντως! Αλλά επειδή θέλω να αλλάξω θέση την πινακίδα ![]() Anyway θα έχω έτοιμες και ντοματούλες για όποιον γελάει ![]() ![]() ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
κι εγω θα εχω ετοιμο ενα χερι ξυλο να στρωσεις και να μη χαλας το πιο ωραιο σουπερ μινι που υπάρχει στην κυκλοφορια.... όσο για το τσαγακι...όσα δε φτανει η αλεπου... |
Daloup-man έγραψε: | ||||
Μη τσακώνεστε . . . και οι δυο 90 άλογα έχετε !!! Όσο για τη πίσω πόρτα,ούτε εμένα μ'αρέσει και το έχω δει μια-δυο φορές "ζωντανά" δίπλα μου! |
εχει δικιο ο daloup! Αν κανετε μετατροπες στα τουτου θα μπορουσατε να μετατρεψετε και το profile σας (τσαμπα ειναι η μετατροπη αυτη!) για να ξερουμε και οι υπολοιποι αν μας παιρνει να μιλαμε ή οχι! ![]() |
Daloup-man έγραψε: |
*becareful the 98ps!!! |
Ωραίο το πίσω μέρος σου, αλλά η νέα έκδοση που βγαίνει (μετά facelift) δεν έχει το σηματάκι πάνω στην λωρίδα που είναι τα λαμπάκια της πινακίδας. Αμα τα βγάλεις όλα τα διακριτικά από το πορτ μπαγκάζ σε μετα facelift 206, θα είναι no name πίσω ![]() Και το στοκάρισμα θα το κάνω έτσι για να σας την σπάσω ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Προτιμω το παλιο με το μικρο λιονταρακι πανω κ βαμμενο ! ![]() |
εχει δικιο ο daloup! Αν κανετε μετατροπες στα τουτου θα μπορουσατε να μετατρεψετε και το profile σας (τσαμπα ειναι η μετατροπη αυτη!) για να ξερουμε και οι υπολοιποι αν μας παιρνει να μιλαμε ή οχι! |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
μπασ και εχετε κανενα αλο site εκτος αυτο το γερμανικο που ειχατε δωσει με πειραγματα του αυτοκινητου με οδηγειες ? |
klain έγραψε: |
Έχω δεί σχετική μετατροπή σε ένα aluminium στην κρήνη... Όλο το αμάξι ήταν τούμπανο οπότε δεν μου φάνηκε υπερβολικό.. Πάντως δεν ξετρελάθηκα κιόλας! Λούτσικο!
Άχ και νά'χα κάρτες τι κόσμο θα φερνά (τώρα αρκούμαι στο να γράφω πάνω στη σκόνη 206club.gr ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
![]() |
Ναι Ζάχο, σκέτο σπέρμα είναι ![]() Βασικά μου αρέσει ο τυπάκος με το bodykit της Carzone (ή μήπως Carcept?) που έχει βάψει και όλα μα ΟΛΑ τα πλαστικά μέσα στο χρώμα του αμαξιού ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Αναρωτιεμαι αν το βαψιμο στο εσωτερικο κραταει. Κοινως με τον ηλιο δεν εχει προβλημα? Γιατι αν δεν εχει (δεν ραγιζει κλπ) τοτε ειναι καταπληκτικο! |
shark_zak έγραψε: | ||
γραφε και psclub.gr τωρα ... ![]() |
Το θέμα είναι πως με όλο αυτό το πρόσθετο που θα κολλήσεις από πάνω από το πορτ μπαγκάζ, έχω την εντύπωση ότι αν το κοιτάξεις από προφίλ, θα φαίνεται χάλια ειδικά εκεί που θα είναι το πίσω φανάρι. Δεν ξέρω το πάχος της κατασκευής αυτής, αλλά για να θεωρηθεί ανθεκτική, πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 2-3 χιλιοστά! ![]() Σαν ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη, αλλά... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Καλά έχουν φύγει "με την μία" το μεσημέρι..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Πιστευω ότι σε ένα 206 το οποίο έχει body kit , όπως και το δικό σου ,του ταιριάζει αφού δένει με τον διαφορετικό χαρακτήρα που θέλεις να προσδώσεις στο αυτοκίνητο.
Με ποιο απλά λόγια για εμένα ήταν καλή κίνηση. ![]() |
Χμμμ δηλαδή τα 2 αυτά σήματα είναι κολλητά, εεεε... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Πες μου ότι ΔΕΝ μιλάς σοβαρά... ![]() ![]() ΚΡΑ ΚΡΑ ![]() |
kanelj έγραψε: |
Μαλλον θα πληρωσε σε κανεναν για να του τα βγαλει!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silverpug206 έγραψε: | ||
τωρα για μενα μιλάμε η για καποιον αλλον? |
Πες μου ότι ΔΕΝ μιλάς σοβαρά... ![]() ![]() ΚΡΑ ΚΡΑ ![]() |
Άντε βρε σαχλαμάρα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silverpug206 έγραψε: |
ολα κολλητα ειναι πισω... απο οτι ξερω εγω.. αν ξερει κανεις διαφορετικα ας μας διαφωτισει... |
brz20 έγραψε: |
Το νιτρο δεν κανει κακο στο χρωμα. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μ αρέσει που μιλάς εσύ που θα πάμε μαζί να τα φτιάξουμε..... ![]() ![]() |