PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Σπασμένο πλαστικό από τον μετρητή λαδιών

birbilakos - Τρι 29 Σεπ 2009, 15:09:09
Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένο πλαστικό από τον μετρητή λαδιών
Ελέγχοντας τα λάδια πρόσεξα ότι το μπροστινό πλαστικό από τη ράβδο μέτρησης λαδιών έχει σπάσει (περίπου το μισό).

Δεδομένου ότι δεν ξέρω πότε έσπασε (ίσως στην αλλαγή λαδιών, ίσως και καθώς το έβγαλα), υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στη μηχανή;

Θα το πιάσει το φίλτρο λαδιού;

Ευχαριστώ. Smile
action_peugeot - Τετ 30 Σεπ 2009, 22:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα πάθει τίποτα ούτε στο φίλτρο θα πάει απλά θα περιφέρετε μέσα στο Κάρτερ
Εσύ αγόρασε ένα δείκτη λαδιού
birbilakos - Πεμ 01 Οκτ 2009, 09:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ήλπιζα να ακούσω.

thnx Smile
underage - Τρι 06 Οκτ 2009, 21:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δυο φορές έχει σπάσει και σε μένα, τελικά φτιάξαμε στον ένα σπασμένο δείκτη σιδερένια προέκταση και βάλαμε, ώστε να μην ξανασπάσει.

Α και πήραμε φλατζόκολα, λύσαμε το κάρτερ και βγάλαμε τα δυο σπασμένα κόμμάτια Laughing Laughing

Για να μην παρεξηγιόμαστε, ο σύζυγος τα έκανε Embarassed εγώ κοίταζα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
birbilakos - Παρ 11 Δεκ 2009, 10:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή μου έσπασε και ο νέος δείκτης (τι να πω για την ποιότητα πεζό τώρα...) ακριβώς στο ίδιο ύψος, πως να φτιάξω και γω μία μεταλλική προέκταση (του κομματιού που έσπασε) ώστε να τελειώνω με αυτό το θέμα; Mad

Τα σπασμένα πλαστικά δε με νοιάζουν... ας ζήσουν στο κάρτερ. Laughing
jimaoua - Δευ 04 Ιαν 2010, 23:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
birbilakos έγραψε:
Επειδή μου έσπασε και ο νέος δείκτης (τι να πω για την ποιότητα πεζό τώρα...) ακριβώς στο ίδιο ύψος, πως να φτιάξω και γω μία μεταλλική προέκταση (του κομματιού που έσπασε) ώστε να τελειώνω με αυτό το θέμα; Mad

Τα σπασμένα πλαστικά δε με νοιάζουν... ας ζήσουν στο κάρτερ. Laughing

Δεν ειναι θεμα ποιοτητας! Ετυχε... Μου ειχε τυχει στο 406 στα 2 χρονια..Αλλαξα δεικτη και εδω και 5 χρονια ειναι μια χαρα!Υπ΄ οψην απο την πόρωση τα πρωτα 2 χρονια ελεγχα τα λαδια σχεδον καθε μερα Rolling eyes
Μηπως κανεις το ιδιο? Shocked
birbilakos - Τρι 05 Ιαν 2010, 14:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καμία σχέση.

Δεν μπορεί με 2-3 φορές να σπάει και το νέο.

Υπ'οψιν, μου έσπασε 2 βέργες στο ίδιο σημείο που είναι πλαστικό. Αλήθεια υπάρχει κάποια λογική που η άκρη είναι πλαστική;;;;
jimaoua - Τρι 05 Ιαν 2010, 14:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
birbilakos έγραψε:
Καμία σχέση.

Δεν μπορεί με 2-3 φορές να σπάει και το νέο.

Υπ'οψιν, μου έσπασε 2 βέργες στο ίδιο σημείο που είναι πλαστικό. Αλήθεια υπάρχει κάποια λογική που η άκρη είναι πλαστική;;;;

H επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...
z@ck! - Τρι 05 Ιαν 2010, 17:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
η επιστημη δεν εχει ... το marketing ομως... Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες