pandreou έγραψε: |
Φιλαράκια έχω ένα 206xs clima 1.4 πρόσφατα έχοντας τα παράθυρα ανοιχτά άκουσα μεταλικό θόρυβο απο το clima σαν την πρώτη φορά που μπλοκάρι.O θόρυβος αυτός όμως είναι επαναλαμβανόμενος κάθε 4-5 λεπτά. Γνωρίζει κανεις τίποτα??? |
theflame έγραψε: |
Παιδιά κάτι που δεν το έχω ξαναπαρατηρήσει:
Σήμερα γύρω στις 13:00 ανεβαίνοντας το περιφερειακό της Κατεχάκη (από Μεσογείων προς πηγενοντας προς Άλιμο γύρω στα 80 και με 4 άτομα μέσα και κλειστό το Clima με χτυπάει ζεστός. Ερχόταν από τους αεραγωγούς στο ταμπλό!!!! Μιλάμε ότι ήταν σαν να έχω βάλει καλοριφέρ. 8O Το Clima στο Off. Με το που το άνοιξα μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ήρθε κρύος αέρας. Το ξανάκλεισα και έβαλα τον αέρα στην ανακύκλωση. Μετά από αυτό τίποτα!!!! Όλα καλά. Οι θερμοκρασίες του αυτοκινήτου δε κανονικές (90c νερό και 90+ λάδι.) Στο γυρισμό όλα καλά τόσο με την ανακύκλωση ανοιχτή όσο και κλειστή. Και ερωτώ: Μπορεί ο αέρας, που ήταν αντίθετος, να μπαίνει από το χώρο του κινητήρα και να περνάει από τους αεραγωγούς ζεστός - ζεστός οπότε και να εισέρχεται στο αυτοκίνητο; Έχω παρατηρήσει ότι γενικά οι αεραγωγοί είναι ζεστοί αλλά σε τέτοιο σημείο πρώτη φορά. ![]() Έχετε εντοπίσει κάτι ανάλογο, τόσο οι όσοι έχουν clima όσο και οι υπόλοιποι; Να κάποιο πρόβλημα; ![]() Όλα δείχνουν OK. |
Sidobre έγραψε: |
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!
Mήπως ακούς ένα απλό "κλατς" ή "κλιτς" σαν μεταλλικό θόρυβο και τίποτα άλλο? Aν ναί, τότε δεν έιναι τίποτα άλλο από το ρελέ (αυτόματος διακόπτης) λειτουργίας του κλιματιστικού το οποίο όταν εχεις λίγες στροφές ή πολλές στροφές στον κινητήρα ανοίγει και κλείνει. |
Nikel έγραψε: | ||
Re pedes eimai aparadektos...meta apo 11 mines pou exo to CC simera akousa ton metalliko auto thorivo. Ton eixa ksanakousei diladi alla den edosa megali simasia. Auto pou episis paratirisa einai oti o thorivos akougete otan i mixani den exei zestathi akoma kai eisai relanti kai pos me to pou akoustei o thorivos oi strofes peftoun ((poli ligo apla kouniete i velona) gia 1-2 defterolepta kai meta epanerxontai sta kanonika. To thetiko tis olis ipothesis einai pos afou gia peripou ena xrono to A/C clima doulevei ok tote min to skalizoume parapano. Ego pantos me auta pou exo perasei epoudeni den that to pigena stis maimoudes (Lion) na mou to kitaksoun. |
theflame έγραψε: |
λες βλάβη είναι, ωχ η "μικρή" μου δεν είναι καλά, πυρετούλη μου σήκωσε; |
pduke έγραψε: | ||
Η μικρή είναι μια χαρά!!!χαίρει άκρας υγείας και σε παρακαλώ αν είσαι και σαββατογεννημένος να την φτύνεις πότε πότε.... ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Σας έχει τύχει ποτέ να ανάβει το clima αυτόματα με το που βάζετε μπρος τη μηχανή; Εγώ το έχω παρατηρήσει μερικές φορές και σε περιπτώσεις που δεν έιχα ανοιχτό το clima πριν σβήσω την μηχανή. |
theflame έγραψε: | ||||
Δεν είμαι αλλά καλού-κακου (ποτέ δεν ξέρεις): Φτού - φτου ![]() Κουνήσου απ΄τη θέση σου! :D |
Slash έγραψε: |
Σας έχει τύχει ποτέ να ανάβει το clima αυτόματα με το που βάζετε μπρος τη μηχανή; Εγώ το έχω παρατηρήσει μερικές φορές και σε περιπτώσεις που δεν έιχα ανοιχτό το clima πριν σβήσω την μηχανή. |
Nikel έγραψε: | ||
Συνεχεια το παθαινω αυτο. Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον ειναι αυτοματισμος και εχει να κανει με την θερμοκρασια που ειναι ρυθμισμενο να δουλεψει. Υποθετω δηλαδη πως αν την τελευταια φορα που το δουλεψα το ειχα πχ. στους 14 C με το που πιασει μεγαλη διαφορα στην εξωτερικη-εσωτερικη θερμοκρασια με το που αναψω την μηχανη αναβει και το A/C αυτοματα. |