Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τράβηγμα δεξιά μετά από καβάλημα πεζοδρομίου.. m@kis - Πεμ 24 Σεπ 2009, 23:19:45 Θέμα δημοσίευσης: Τράβηγμα δεξιά μετά από καβάλημα πεζοδρομίου..
Δυστυχώς.. τα κατάφερα, προσπαθώντας να μπω σε ένα στενό (παίζοντας.. όχι χειρόφρενο).. καβάλησα με την πίσω δεξιά ρόδα την γωνία του πεζοδρομίου.. το αμάξι ήταν δυστυχώς και γεμάτο.. 4 άτομα..
Μετά σε δοκιμή που έκανα σε ευθεία στην ΑΟ διαπίστωσα ότι το αμάξι τραβάει λίγο δεξιά.
Δεν έχω θορύβους, ούτε τρίξιμο του τιμονιού (εξάλλου πίσω την έφαγα), απλά τραβάει δεξιά.. έστω και λίγο.. αλλά τραβάει.
Τι προτείνετε να κάνω..?
Να πάω για ευθυγράμμιση?
Να πάω να για ζυγοστάθμιση?
Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή σε μεμονωμένους?
Δεν είναι ανάγκη να το τονίσω αλλά έχω μουρλαθεί.. δεν με παίρνει ο ύπνος.drdino - Παρ 25 Σεπ 2009, 01:07:59 Θέμα δημοσίευσης:
Mε πόσα χιλιόμετρα έγινε το σκηνικό;
Είσαι σίγουρος ότι δεν τραβούσε πριν;
Αν δεν έσκασες με πολλά, χλωμό να έπαθες κάτι. xalkiadakhs 207gt - Παρ 25 Σεπ 2009, 02:19:56 Θέμα δημοσίευσης:
το ιδιο σκηνικο επαθα φιλε μου στις καινουργιες μου ζαντες...πισω δεξια και εγω και περιπου 3 ποντους γδαρσιμο--γερο χτυπημα!!!εγω φιλε αναρωτιομουνα το ιδιο με εσενα..και ευτυχως τυχαινει και μενω απεναντι απο εξειδικευμενο και καλο service ελαστικων και μου την εβγαλε και την κοιταξε στο μηχανημα της ζυγοσταθμισης και μου ειπε οκ! γιατι εαν δεν μου ελεγε οκ ουτε εμενα θα με επαιρνε ο υπνος
οπως και να εχει περαστικα παντως!!! PASALIMANI - Παρ 25 Σεπ 2009, 09:34:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τράβηγμα δεξιά μετά από καβάλημα πεζοδρομίου..
Πρεπει να περασεις απο τον πουπακη.μου θυμιζεις την δικη μου περιπτωση που οπως ειδαν στο κτεο κ ο ιδιος ο πουπακης,μου ετρωγε ανομοιομορφα το εσωτερικο στο πισω δεξι λαστιχο. SnakeMJK - Παρ 25 Σεπ 2009, 09:41:15 Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί να χει στραβώσει λίγο η ζάντα... vamvakoolas - Παρ 25 Σεπ 2009, 09:45:34 Θέμα δημοσίευσης:
παντως συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις εχεις και αλλη ζημια (στο πισω αξονα)κανενα ρουλεμαν π.χ mathanas - Παρ 25 Σεπ 2009, 09:57:25 Θέμα δημοσίευσης:
Το πιθανοτερο ειναι να ταν ετσι απο πριν και τωρα απλα το παρατηρησες αλλα και τωρα αν γινε για να τραβαει ο ημιακαμπτος θα πρεπει να φαγε πολυ γερο που μαλλον δεν ισχυει. Εξαλλου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το διαπιστωσεις ετσι και αλλιως δε ρυθμιζει πισω τιποτα ..... (η αν εχει στραβωσει να το πρεσαρεις ) Byakuya - Παρ 25 Σεπ 2009, 11:16:56 Θέμα δημοσίευσης:
Και εμενα τραβαει ελαφρα δεξια απο την αρχη.......ισως να μην ειναι τπτ....ισως του δρομου. m@kis - Παρ 25 Σεπ 2009, 12:38:32 Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς δεν θυμάμαι ή δεν το είχα προσέξει αν το αμάξι τράβαγε, έστω και αυτό το ελάχιστο και πριν. Για να καταλάβετε, με 100km/h στα 100 μέτρα χάνει γύρω στο μέτρο.. περίπου..
Το πήγα του έβαλα αέρα, έβαλε και την ζάντα στο μηχάνημα.. όλα ok από ζαντολάστιχα δλδ.
Το πήγα για ευθυγράμμιση, το μετρήσαμε, normal αποκλίσεις μου είπε. Πήγαμε βόλτα, το οδήγησε ο ίδιος ο μάστορας.. "ωραίο εργαλείο.. " και μου είπε όλα ok.
Θα το πάω και από βδομάδα στην Peugeot.. να το τσεκάρουν και αυτοί.. για να δούμε.. μάλλον όλα καλά!
Το ψυχολογικό μπαμ πότε θα μου φύγει δεν ξέρω.. perikm - Σαβ 26 Σεπ 2009, 02:46:23 Θέμα δημοσίευσης:
να οδηγείς και με τα δυο χερια
a ρε μάκη έλα αύριο να το τεστάρουμε με τα 2 μαύρα και το μπλε ξέρεις εσύ m@kis - Σαβ 26 Σεπ 2009, 14:54:30 Θέμα δημοσίευσης:
perikm έγραψε:
να οδηγείς και με τα δυο χερια
a ρε μάκη έλα αύριο να το τεστάρουμε με τα 2 μαύρα και το μπλε ξέρεις εσύ