Steve έγραψε: |
Το 14/60 σε μένα.- |
SnakeMJK έγραψε: |
δες 3 ποστ πιο πάνω παπάρι όρθιο ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Δείτε 5ο ποστ. ![]() |
volvos έγραψε: |
το 14/60 το εχει προλαβει ο roadrunner122 edω και μηνες |
iceage έγραψε: | ||
Έτσι και το 14/60 δεν έρθει στην 3rioStooges-Motorsport Team θα βάλω 3πλα κερμπ Κ8-Κ9. |
kane έγραψε: |
Αντε και με το καλό το ταξιδι στην αγγλια για το αριελ ατομ... |
You know gremos? no this way.... |
Lef205 έγραψε: |
Oσο εγω κοβω το τσιγαρο αλλο τοσο πουλαει και αυτος το αυτοκινητο του... |
αυριο κλεινω τα 31... ![]() |
για κανα κατεραμακι σα και αυτο λεω να παω του χρονου και πολυ μου ειναι ![]() http://www.pistonheads.com/sales/1065855.htm |
ειδικα στο θεμα σολερ νομιζω οτι δεν υπαρχει ατομο περα απο το μανθο εδω μεσα που να εχει πονεσει περισσοτερο απο μενα για αυτη την ιστορια...
εκεινη τη νυχτα εχασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ |
οκ ας πιασω 4 με εργατικα αργυρη εκπτωσεις συν 7 το αμαξι.... |
7.5 σιστερ
5 πραματα με λιγο υπομονη -0.5εργατικα γενικα κανει 12 φιλεναδα... πανο αμα το παρεις εσυ εχει στη τιμη δωρεαν μαθηματα μεγαρα... επισης ξεχνας οτι απογευμα παω αργυρη που θα φυγει καμια πεντακοσαρου για εργατικα με ολα αυτα που θα αλλαξω... |
MEMsound έγραψε: |
ρε α στα διαλα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
παιρνει ατος ή το δινει στην αδελφη του και παιρνει το 1000αρι πολο της. |
Pughell έγραψε: |
Μου αρεσει που καταλαβαινεις και την διαφορα των 2 αλογων... ![]() |
(τωρα εχωσα αρη. θα κυνηγαει αυτον προς το παρον να κανει δυναμομετρηση) |
toy john εχω την εντυπωση οτι φοραειεξτρα περιεργα πραματακια
δισκοπλατο καλο (εξου και αλλαγες-εκκινησεις θανατος που κανει) βολαν και τροχαλιες by the way το αμαξι φοραει και ελαφρωμενο βολαν ![]() |
1-2ετων με φουλ πακετο αγωνιστικο χωρις πινακδες.
με σφραγισμενο μοτερ και γενικα αρκετα προσεγμενα σε κατασταση. βγαζεις δε πινακιδες οποτε θες αφου ειναι ροβερ μοτερ κανονικα και νομιμα το μεγαλο μου ερωτημα αν μπορω να τη βγαλω περα με δεξιοτιμονο στη πιστα μου το ελυσε το παιδι που ειχε ελισ και κατεραμ δεξιοτιμονα και τα καταφερνε μια χαρα μεγαρα σερρες...... |
sps έγραψε: |
Λοιπον να πω κι εγω την π@π@ριά μου ![]() Με 12 χιλιαρικα που θα εδιν ες για το "μισο" κανεις το εξης: -Δινεις 2 χιλιαρικα στην αδερφη σου και παιρνεις το πολακι το 1000ρι για καθε μερα -4.000 ohlins για 206 -1500 για τετραπιστονα -1200 για σχεσεις quaife(προαιρετικα) -1000 cage -2300 καθισματα-ζωνες-πυροσβεση |
δε ξερω ανεχει νοημα να βγαλω πινακιδες...
τελη ασφαλειες κλπ... θα το αφησω για το μελλον |
Λοιπον να πω κι εγω την π@π@ριά μου ![]() Με 12 χιλιαρικα που θα εδιν ες για το "μισο" κανεις το εξης: -Δινεις 2 χιλιαρικα στην αδερφη σου και παιρνεις το πολακι το 1000ρι για καθε μερα -4.000 ohlins για 206 -1500 για τετραπιστονα -1200 για σχεσεις quaife(προαιρετικα) -1000 cage -2300 καθισματα-ζωνες-πυροσβεση |
ο μανθος μιαλει για οσους εχουν φερει με μηχανακι μοτερ...
απο τη στιγμη που μου διαβεβαιωσε και το παιδι οτι τα κατεραμ ειναι σκυλια τα μοτερ τους (τα εχει παρει κατεραμ και τους βαζει ενα κιτ φλαντζα κλπ απο την αρχη για να εχει το κεφαλι της ησυχη συν οτι το φορτιο σε αυτα ειναι πολυ μικρο) |
Μιας και μιλαμε για τον Παναγιωτη, για να φτασει να αγορασει ενα τετοιο αμαξι προφανως θα εχει σταθμισει ολες τις παραμετρους συντηρησης, κοστους, χρησης κλπ. |
αμα σας βγαλω κοστολογιο κιτκαρου οταν παω μεγαρα θα καταλαβετε γιατι εχω βαρεθει να πληρωνω ![]() |
αμα σας βγαλω κοστολογιο κιτκαρου οταν παω μεγαρα θα καταλαβετε γιατι εχω βαρεθει να πληρωνω ![]() |
και σταυρο εσυ ρωταγες το νικο για θεματα χρησης του σε δημοσιο δρομο. εγω δε θελω ουτε καν πινακιδες να του βγαλω. |
Steve έγραψε: | ||||
Και για εμένα θα ήταν καλή μια Veyron αλλά κατέληξα με το 206. Και για εσένα ήταν καλή η Ferrari (λέμε τώρα), αλλά βρέθηκες και εσύ, με το 206. ![]()
![]() |
http://www.pistonheads.co.uk/sales/1215674.htm
ο στοχος ειναι κανα τετοιο πριν παντρευτω του χρονου και αρχισει η γκρινια... πρωτη προτεραιοτητα να εχει φουλ κλουβι...κι να ειναι προσφατο μοντελο επισης σταυρο αυτα που λες περι καθημερινης οδηγησης του κατεραμ ακομα και για μικρες αποστασεις σημαινουν οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλαμε... |
Απο εκει και περα κατσε και βαλε με χαρτι και με μολυβι τα οικονομικα σου και τι μπορεις να διαθετεις απο τα μηνιαια εισοδηματα σου για αυτο.
Σαν συνολο ξερεις οτι μονον για συντηρηση του,τα 2-3 χιλιαρικα σε ετησια βαση,δεν ειναι αρκετα,που σημαινει 250Ε καθε μηνα αποταμιευση μονο για τα της συντηρησης(και δεν εννοω την τακτικη συντηρηση αλλα τα πιθανα rebuild). |
για αρχη το 130αρι το μοτερ ειναι υπεραρκετο. εχω μπει και μου φτανει και μου περισευει το γκαζι του |
ama ειναι να παω μεγαρα να κανω 15 καλυτερα να παρω κια σιντ...
προφανως μιλαμε σε αλλο πλανητικο συστημα οποτε η συζητηση ειναι ακυρη. |
Αν όμως πάς να πάρεις caterham για τα Μέγαρα μόνο, τότε όπως είπες,
Εκτός κι αν με το που πάρεις το caterham θα γίνει δεύτερο σου σπίτι οι Σέρρες. |
εσυ που μπηκες σερρες και γυριζες ιδιο χρονο με τριαξονικο τι ακριβως καταλαβες απο τη πιστα? |
Ευτυχως ή δυστυχως,τα χερια σου δεν πιανουν,οπως δεν πιανουν και τα δικα μου,κολλητο φιλο μηχανικο δεν εχεις(εγω ευτυχως εχω) |
dhladh μπηκες εκανες 1.90 |
και μεγαρα ηρθες γυρισες 1.20παρακατι |
και εγω μπηκα ρινγκ και αναβα φωτα στο ρερλ... |
μαλ**α ουτε η γατα μου δε μπορει να σε παρει σοβαρα οταν λες τετοιες βλακειες... |
Σορρυ αυτα τα μοτερ ειναι που φορουσαν τα 216 416 κλπ?
Γιατι αν ειναι αυτα τοτε ειναι χοντα. |
με κατι μπουζονια μηκους μισου μετρου περιπου... |
Pughell έγραψε: | ||
Οχι,Honda ηταν ΜΟΝΟΝ το μοτερ του 216/416 GTi/GS και ηταν απο την σειρα Β και αν θυμαμαι καλα καποια 14αρια αλλα προ 1990 με μονο ψεκασμο ακομα... Τα Κ ηταν καθαρα Rover και ενωνουν κεφαλη με κορμο με κατι μπουζονια μηκους μισου μετρου περιπου... |
RoadRunner122 έγραψε: |
Εγώ τον καταλαβαίνω τον Παναγιώτη για τον απλό λόγο:
όταν 30ρίσεις -θέλοντας και μη- βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Νιώθεις το χρόνο να σε περιορίζει, βάζεις τα "θέλω" σου σε μιά τάξη και προσπαθείς πάσει θυσία να τα πραγματοποιήσεις όσο είναι καιρός. Τώρα μπορείς οικονομικά, τώρα έχεις χρόνο, τώρα είναι σχετικά μειωμένες οι υποχρεώσεις σου, παιδιά γυναίκες πεθερές δεν έχεις άρα βάζεις σε 1η προτεραιότητα το να κάνεις τα όνειρά σου (ή τα αποθημένα σου αν θέλεις), πραγματικότητα! Αν στα 30 (31) σου σκέφτεσαι ότι "οκ και τα 15-16 Μέγαρα καλά είναι... ας μην το παλέψω για παρακάτω μην κάψω τακάκια"... εεε χέσε μέσα! Αυτή είναι νοοτροπία 40φεύγα όχι 30ρη! Πάρε το cat ή όποιο άλλο σε γεμίζει και χέσε τους άλλους! Στην τελική δεν είναι δα και καμιά ferrari ή κανα evo. Στην τελική κάποια στιγμή αν δε μπορείς πλέον να συνεχίσεις, το πουλάς και πάλι απ'την αρχή ![]() |
για πες μου ποσα λαστιχα θες καθε φορα σερρες? |
iceage έγραψε: |
2 τετράδες 888 GG για σοβαρό ΣΚ. |
Steve έγραψε: |
Πάρ'τε εδώ έναν μαλ**α! |
Γιαννη μου,και εγω πριν καποια χρονια τα ιδια ελεγα,οταν ομως σου ερθει η στραβη,μεινεις απο δουλεια και σου ερχεται ενοικιο,κοινοχρηστα και εβδομαδιαια ψωνια διατροφης,θα δεις πως το 1:15 των Μεγαρων γινεται ενα ωραιο κουτι μπισκοτα Παπαδοπουλου και ενα πακετο τσιγαρα... ![]() Μην γελιεσαι,ο Πανος δεν ειναι μικρος... |
pappaki έγραψε: |
Τάκη πούλα το 206 και τσίμπα το αγγλικό κουλούρι, δεν ξαναγυρνάει η ζωή, αυτό το αμαξάκι μπορεί να το μαστορεύεις για καμιά 15 ετία να το οδηγάς και να το ευχαριστιέσαι. Άντε και του χρόνου που θα παντρευτείς θα πω στο πεθερό να σου πάρει Octavia5 station και όχι Ceed XL. |
iceage έγραψε: | ||
2 τετράδες 888 GG για σοβαρό ΣΚ. |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
Η σοβαρότητα σε μάρανε! Μάστορα του καθετήρα ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
btw το Νοέμβρη μάλλον για θεατή με κόβω... |
π@π@ρ@!
|
Road_Runner έγραψε: |
Ρε μλκ, και εγω την δευτερη φορα που μπηκα Μεγαρα εκανα 1.19 με 80 αλογα τοτε το αμαξι (τουλαχιστον 50 αλογα κατω απο σενα) με τελειωμενα ημισλικ και χωρις μπλοκε....
Ποσο πιο οδηγαρα και πιο χερας απο σενα ειμαι δηλαδη? |
μανθο καθαρισε το τοπικ... |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
οοοοχι δεν θα το καθαρίσει. Το παρόν θα μείνει ως έχει για να λειτουργεί σαν οδηγός για κάποιον που θα βρεθεί στην αντίστοιχη θέση ![]() ![]() ![]() |
δυστυχως πουληθηκε μου απαντησαν ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
ΑΝ βγάλει 130 άλογα το δικό μου με τα πράγματα που έχει επάνω, θα ανάψω λαμπάδα. Επίσης αν είσαι τόσο πολύ επί των αριθμητικών πράξεων, δες πόσο είναι full το GTi με βάρος και 170kg μέσα (εγώ + kane), μπες με 32 ράμματα στην κοιλιά και χωρίς μπάκετ, και 3 χιλιοστά νύχι στους μαμά δίσκους με τα μαμά τακάκια, με 17" Pzero, και βγάλε συμπέρασμα από τους 4 ολόκληρους γύρους που μπόρεσα να κάνω για το 1.17, μαλ**α Ε μαλ**α . |
εχει ενα σπασμενο δοντι ομως ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Σοβαρά μιλάς τώρα ![]() ![]() |
Για να καταλαβεις το ποσο εκνευριστικα μαλ**ας εισαι, εσυ αρχισες να λες Για τα μεγαρα και για τον χρονο που εκανες.. Εμεις ουδεποτε ασχοληθηκαμε μαζι σου..
Παπαρα |
WilDuck έγραψε: |
...ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΡΧΑΜ ΛΕΩ ΓΩ ??? ![]() Απλώς, σκέψου για πόσα χρόνια ακόμα θα έχεις την τρέλα να κυνηγάς το 1.11. Τα χρόνια περνούν, οι προτεραιότητες αλλάζουν. ![]() |
...
να πω οτι εντος του 2010 θα λειτουργησει επισημη αντιπροσωπεια κατεραμ ελλαδα απο οτι μου ειπε το παιδι...αρα ο εκτελωνισμος θα γινει πολυ πιο ευκολη και βατη διαδικασια αν και δε με απασχολει καθολου |
Road_Runner έγραψε: | ||||||
Ρε μλκ, και εγω την δευτερη φορα που μπηκα Μεγαρα εκανα 1.19 με 80 αλογα τοτε το αμαξι (τουλαχιστον 50 αλογα κατω απο σενα) με τελειωμενα ημισλικ και χωρις μπλοκε.... Ποσο πιο οδηγαρα και πιο χερας απο σενα ειμαι δηλαδη? |
pan306 έγραψε: |
4αδα ουλτραλεγκερα αριστες
υπαρχε περιπτοσει να τις οσεισ και ποσο? |
...να κυνγησει το 1:11? με το κατερχαμ πανευκολο...μετα θα θες το 1:08,οποτε...παλι θες χρημα... |
το 206 πλεον δε το χαιρομαι με ταλαιπωρει. |
MEMsound έγραψε: | ||
μα ειναι προφανές οτι το 11" δεν ειναι ο στοχος με οποιοδηποτε αμάξι... ειναι ο στόχος με το συγκεκριμένο 206... με αλλο αμάξι θα ειναι αλλος ο στόχος... σιγά να μην κυνηγάμε το 11" με το κατερχαμ που "μόνο του" γυρνάει 13-14" με το "καλημέρα" και αυτό λόγω specs (βάρους/ισχύος/στησιματος κλπ) ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή... το θέμα δεν ειναι ο απόλυτος χρόνος από μόνος του. είναι ο καλήτερος χρόνος που μπορείς να κάνεις με ενα συγκεκριμένο οχημα (όποιο κι αν ειναι αυτό) ![]() ![]() |
Επισης ο ψυχολογος φιλος μου |
kane έγραψε: | ||||
δεν καταλαβες το νοημα μανθο...Εννοω πως και κατερχαμ να παρει και GSXR K9 1000 να παρει, θα κυνυγαει τα ορια ΑΥΤΩΝ, που σημαινει οτι παλι θα σαι σε εξοδα μεγαλυτερα,απτο να τα πηγαινεις βολτα. Κατ'εμε? ας παρατησει τη σκεψη αυτη, κι ας νοικιαζει ενα σαξοραλλο Ν να τρεχει 2-3 σπριντακια το χρονο... Επισης ο ψυχολογος φιλος μου που διαβασε το τοπικ θελει να σε εξετασει,μιας και σε θεωρει ιδεαζουσα περιπτωση,πεφτεις λεει σε αντιφασεις,και θελεις να ασχολουνται ολοι μαζι σου για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου σαν ανωτερος οδηγος και κατι θεωριες ψυχαναγκασμων κτλ... Τη 1η επισκεψη δωρο απο μενα... |
kane έγραψε: | ||||
δεν καταλαβες το νοημα μανθο...Εννοω πως και κατερχαμ να παρει και GSXR K9 1000 να παρει, θα κυνυγαει τα ορια ΑΥΤΩΝ, που σημαινει οτι παλι θα σαι σε εξοδα μεγαλυτερα,απτο να τα πηγαινεις βολτα. Κατ'εμε? ας παρατησει τη σκεψη αυτη, κι ας νοικιαζει ενα σαξοραλλο Ν να τρεχει 2-3 σπριντακια το χρονο... Επισης ο ψυχολογος φιλος μου που διαβασε το τοπικ θελει να σε εξετασει,μιας και σε θεωρει ιδεαζουσα περιπτωση,πεφτεις λεει σε αντιφασεις,και θελεις να ασχολουνται ολοι μαζι σου για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου σαν ανωτερος οδηγος και κατι θεωριες ψυχαναγκασμων κτλ... Τη 1η επισκεψη δωρο απο μενα... |
MEMsound έγραψε: | ||||||
δεν διαφωνουμε καταλαβα απολυτα το νοημα των οσων εγραψες και αυτό λεω κι εγω για το Ν "διαφωνω" εντός εισαγωγικών γιατι ειναι ανθρωπος που δεν εχει όρια... και θα ξόδεψει πάλι μια περιουσία για να το κάνει τουμπαΝο... ![]() ![]() ![]() |
Ν/4+2(6) θα το κανει..... |
eγω να πουλησω το αμαξι μουθελω . εσεις ασχοληστε να μου πηδατε την αγγελια. αμα ο φιλος σου ειναι σαλονικιος σα και σας προφανως θα ειναι και αυτος σουπερεξυπνηδης οποτε παρτε μια μπουγατσα με τυρι ολοι μαζι και φατε τη. κερναω |
kane έγραψε: | ||
αθηναιος ειναι κομπλεξικε χαμουτζη... ![]() ![]() ![]() Περνα μια βολτα με τη μπουγατσα να τον κερασεις και να σε κερασει κανα λεξοτανιλ... Σα καραμελιτσες κατεβαινουν απο περιπτωσεις σαν τις δικες σου!!! Εξυπνιδης εισαι εσυ του ΕΜΠ,εμεις ενα ΤΕΙ της σειρας βγαλαμε... |
de βουτας λιγο τη γλωσσα σου στο μυαλο πριν μιλησεις?
δε θυμαμαι μιλησα εγω για ψυχαναλυση και πτυχια ΕΜΠ... |
Road_Runner έγραψε: | ||
Οχι αλλα ξαφνικα εγινες "καπως" |
salex έγραψε: |
Τελικά θα το πουλήσει ή θα κάνουμε συζήτηση ![]() |
Λεφο,το 206 φταιει που εφτασε τα 30(και βγαλε τα σχεδον 20 που εκιανε οταν το αγορασε) ή η μλκια που τον δερνει; ![]() Γιατι αν τα βαλεις κατω,το μοτερ με 2500Ε(και πολλα εβαλα) το τελειωνε,το μπλοκε κανει 700 και μετα μενουν οσα εδωσε σε φρενα και αναρτηση,ε,και ζαντολαστιχα. Κοινως,βγαζωντας παντα απεξω την αγορα,τα 30 ειναι τοσα γιατι τοσα θελουμε να τα αποκαλουμε και οχι γιατι εχουν πραγματικο αντικρυσμα. ![]() Οσο για αυτο που ειπες,το ειπα και πολυ νωριτερα...Αυτο το πραγμα,στην Ελλαδα,δεν πουλιεται ξανα(τουλαχιστον οχι στο κοστος που αγοραστηκε). |
salex έγραψε: |
Ρε γμτ, ποπκόρν στις 9 το πρωί είναι κάπως...
Πάω να φέρω τα δημητριακά! |
το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα ξερω τι θελω και αυτο ειναι κατι για πιστα ή εστω αγωνες και θελω πισωκινητο. δε με απασχολει να τρεχω στο δρομο πλεον το εχω σιχαθει αυτο το πραμα. |
παω μιλανο συνεχιζουμε δευτερα αγαπηηη ![]() |
παω μιλανο συνεχιζουμε δευτερα αγαπηηη ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
Οπως θα φτασεις στη κεντρικη πλατεια εχει ενα μαγαζι της beneton ακριβως πισω απο τη Duomo. Στο πισω στενο απο το μαγαζι ειναι η μπουτικ της Μιλαν. Μια φανελα του Seedorf... ![]() ![]() ![]() |
ξεχνας το σπασμενο το μοτερ το δικο μου και του σταυρου απο μπουζι. ξεχνας τα 2-3-4 σαζμαν που εχω αλλαξει τα 4κορωνοπηνια |
nik_marin έγραψε: |
δείτε το βιντεοκι και χαλαρώστε....
http://www.youtube.com/watch?v=D1fUWkrun6U |
nik_marin έγραψε: |
δείτε το βιντεοκι και χαλαρώστε....
http://www.youtube.com/watch?v=D1fUWkrun6U |
χωρις φυσικα να σε βλεπουν με κουστουμι και full face που θα χρειαστεις,αν βγεις για βολτα στην Κηφισια με το Caterham. ![]() ![]() ![]() |
ουτως αλλως η αγορα αν γινει θα γινει προς το πασχα οποτε εχω πολυ χρονο ακομα να μαζεψω στοιχεια και να ξηλωσω το 206 να το κανω μαμα μολις ανεβω σερρες και γελασω με τα 5 που θα φαει ο σταυρος
\ |
δε πουλαω τιποτα χωρια και ετσι οπως το βλεπω δε πουλαω καν το αμαξι στο αμεσο μελλον ![]() |
και ελεγε μανθος προαλλες λεσχη. μα πηρε ο λοευτερης τζουλια και δε μου το εχει πει....
το φοβαται μη σκουριασει κανας θολος??? παρε μαλ**α ττωρα το σεσουαρακι και ξανακατεβα κατω για διπλοτσεκ... |
...
υ.γ. στο μεταξυ εχω βρει ενα γκρουπ Α χταποδι για το 206 λουκουμι... ναι ναι ξερω το πουλαω... ![]() |
πιρα απαντηση επιτελους
Hi Skarmeas, : |
206kwn έγραψε: |
Μίλα εδώ όσο θες αλλα μίλα του στα αγγλικά να σε καταλαβαίνει!!!
Πρόσεξε μην το βρίσεις πολλές φορές όμως γιατί δεν θα σου ξαναμιλήσει!!! http://www.titane.ca/igod/main.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=39685 |