COOL ALEXIS έγραψε: |
Με χαρτί τσουλάει ![]() ![]() ![]() ![]() |
ntemis έγραψε: |
δικαιο εχεις αλλα θελω να τελειωσω το στρατιοτικο πρωτα κ μετα...τωρα ψαχνψ για κατι προχειρο ισα ισα να βγαζω τα εξοδα μου! |
soler έγραψε: |
Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
200 θέσεις προγραμματιστών / πληροφορικάριων έβαλε το καριέρα μόνο τις τελευταίες 10 μέρες. τόσο εγώ όσο και όλοι οι φίλοι μου (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων για τις κακές γλώσσες) βρήκαν αμέσως δουλειά. κρίση το επάγγελμα ![]() |
soler έγραψε: |
Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
προσωπικά μακάρι να γινόμουν υδραυλικός... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Με χαρτί τσουλάει ![]() ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Απο ποτε ρε μαγκες η αποκτηση εμπειριας και προυπηρεσιας (stage) σας κανει και καλα εργαζομενους και θελετε και μονιμοποιηση και ασφαλεια κλπ?
Αντι να τους πληρωνετε για να μαθετε και να τους ευχαριστειτε που σας δινουν ενα κομματι ψωμι, θελετε και μονιμοποιηση! Κλασικοι Ελληναρες ![]() |
sps έγραψε: |
προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ. Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ. εκει τους ασφαλιζουν? |
Jim207GT έγραψε: |
Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία. |
Jim207GT έγραψε: |
Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία. |
Steve έγραψε: |
Πού^$α και καράτε |
stamatis_vts έγραψε: |
οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες... ![]() |