PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Δουλεια!

ntemis - Τετ 23 Σεπ 2009, 11:09:27
Θέμα δημοσίευσης: Δουλεια!
Καλημερα!Ειμαι 18 χρονον ανειδικευτος και ψαχνω δουλεια!Καμια προταση?
SnakeMJK - Τετ 23 Σεπ 2009, 11:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
μήπως να σπούδαζες πρώτα κάτι; χωρίς χαρτί δεν τσουλάει ιδιαίτερα το πράμα...
ntemis - Τετ 23 Σεπ 2009, 11:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
δικαιο εχεις αλλα θελω να τελειωσω το στρατιοτικο πρωτα κ μετα...τωρα ψαχνψ για κατι προχειρο ισα ισα να βγαζω τα εξοδα μου!
COOL ALEXIS - Τετ 23 Σεπ 2009, 11:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Με χαρτί τσουλάει Question Question Question Ha Ha
SnakeMJK - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:00:24
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε, αν μπεις στο kariera.gr θα βρεις αρκετές δουλειές που μπορούν να σε δεχτούν χωρίς να 'χεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, απλά μην περιμένεις κάτι τρελό σε χρήματα. προτίμησε μια δουλειά που όντως να κάνεις κάτι με ουσία και όχι πιτσαδώρος ή οτιδήποτε παρεμφερές. η προϋπηρεσία που θα αποκτήσεις θα σε βοηθήσει αρκετά μετά τον στρατό ώστε να βρεις μια κανονική δουλειά. κοίτα και στα προγράμματα stage, καθώς παίρνουν άπειρο κόσμο λόγω εκλογών, έχει πολλές θέσεις για απόφοιτους λυκείου και παίρνεις και μπόλικα μόρια για να μονιμοποιηθείς μελλοντικά μέσω διαγωνισμών ασεπ.

COOL ALEXIS έγραψε:

απ το τμήμα που τελείωσα, όλοι οι φίλοι μου βρήκαν δουλειά σε λιγότερο από μήνα έρευνας. και δεν μιλάμε για 700 ευρώ μισθό. φυσικά είναι ανάλογα και το πτυχίο, άλλα επαγγέλματα είναι εντελώς κορεσμένα και άλλα τους ψάχνουν με το τουφέκι.
vamvakoolas - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
ntemis έγραψε:
δικαιο εχεις αλλα θελω να τελειωσω το στρατιοτικο πρωτα κ μετα...τωρα ψαχνψ για κατι προχειρο ισα ισα να βγαζω τα εξοδα μου!

αν θες αρκετα πηγαινε σε οτι εχει σχεση με εστιαση π.χ σερβιτορος, βοηθος μαγειρα, μπουφεντζης....πιστεψε με οπου και να δεις εχει κενες θεσεις

Αν θες γραφειου τηλεφωνητης αλλα λιγοτερα λεφτα
soler - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω Cool
SnakeMJK - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:14:59
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
Ναι ζήση έχεις δίκιο. Σε προγραμματιστές και πληροφορικάριους γενικά υπάρχει τρελή ζήτηση..τι να σου πω Cool

200 θέσεις προγραμματιστών / πληροφορικάριων έβαλε το καριέρα μόνο τις τελευταίες 10 μέρες. τόσο εγώ όσο και όλοι οι φίλοι μου (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων για τις κακές γλώσσες) βρήκαν αμέσως δουλειά. κρίση το επάγγελμα Razz
soler - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

200 θέσεις προγραμματιστών / πληροφορικάριων έβαλε το καριέρα μόνο τις τελευταίες 10 μέρες. τόσο εγώ όσο και όλοι οι φίλοι μου (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων για τις κακές γλώσσες) βρήκαν αμέσως δουλειά. κρίση το επάγγελμα Razz

Καλά αν νομίζεις ότι οι 200 θέσεις του καριέρα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, τι να σου πω..

Τα ξέρω τα πράγματα από μέσα, τα επαγγέλματα πληροφορικής είναι από τα πλεόν κορεσμένα. Πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις και να καλύπτεις ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναγκών του εργοδότη σου για να καταφέρεις να πάρεις έναν αξιόλογο μισθό.

Μια αγγελία για καθηγητή σε προγραμματισμό ή applications βγάζουμε, με πολύ λίγα χρήματα την ώρα και την επόμενη μέρα έρχονται 300 αιτήσεις..

Πίστευε εσύ ότι είμαστε σε κλάδο με μέλλον... Very happy
pygolabida - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο προσιτό για την περίπτωσή σου είναι αυτό:
http://www.kariera.gr/Jobs/%ce%95%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1/C7C4H85Z1H9LK0JNL2L/Teleperformance-Jobs/
Είναι η Teleperformance, μια εταιρία που στελεχώνει call centers και συνεργάζεται με τράπεζες, εταιρίες τηλεφωνίας, το 184 του ΙΚΑ κτλ. Προσλαμβάνουν πολύ εύκολα και έχεις σταθερό μισθό, ΙΚΑ, και μπορείς να δουλεύεις ή full ή part time άμα θες Wink.
SnakeMJK - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:39:51
Θέμα δημοσίευσης:
και εγώ που νόμιζα ότι η πληροφορική πάει μόνο με το μέλλον παρέα Razz
ειδικά στην ελλάδα που η μηχανογράφηση είναι σε επίπεδα δεκαετίας του 80 στις περισσότερες εταιρίες.
όσο για τις 300 αιτήσεις, πόσοι από αυτούς έχουν ήδη δουλειά; γιατί και εδώ έρχονται συνέχεια αιτήσεις, αλλά είναι όλοι προγραμματιστές αλλού και απλά ψάχνουν να ανεβάσουν τον ήδη ξεχειλωμένο μισθό τους.
νομίζω φεύγουμε αρκετά offtopic βέβαια... προσωπικά μακάρι να γινόμουν υδραυλικός... όποτε τον χρειάζομαι δεν προλαβαίνει και πάντα τον ζηλεύω όταν σκάει με την Μ3 του Razz
ntemis - Τετ 23 Σεπ 2009, 12:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα να δεις τι γινετε...οπως σου ηπα προηγουμενος θελω κατι προσορινο...εχω καταθεσει τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ(οχι οτι καλιτερο αλλα ειναι κατι σταθερο με καλα λ7 και πανο απο ολλα δημοσιο...)αλλα και εκει να μη με παρουν θα τελειωσω με το στρατιοτικο κ ισως παω για Chef ηταν κατι που μου αρεσε παντα...απλος αυτο που ψαχνψ τωρα το θελω μονο και μονο για να συντιρω τον Λεοντα και να βγαζω τα χαρτζιλικια μου!
sps - Τετ 23 Σεπ 2009, 13:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
Οι επιλογες που εχεις ειναι:
1)πωλητης
2)ψησταρια μεσα
3)σερβιτορος σε εστιατορια-καφετεριες
4)οικοδομη.
5) delivery-boy-courier
Αν θες τη γνωμη μου ακολουθα το 4, αν μπορεις σαν βοηθος καποιου μαστορα τα πρωτα χρονια, να ειδικευθεις καπου και μετα απο καποια χρονια πιστεψε με δε θα το μετανιωσεις.
vamvakoolas - Τετ 23 Σεπ 2009, 13:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
+1

Οικοδομη (σε πληροφορω οταν δουλευα υδραυλικα καυστηρες δεν ειχα δει τοσο χρημα)

soler σε οτι εχεις γραψει 100% μαζι σου
smoki - Τετ 23 Σεπ 2009, 14:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Οικοδομη και γενικα βοηθος μαστορα τον πρωτο καιρο θα παιρνεις ελαχιστα, αλλα αν μαθεις την δουλεια θα σαι με ενα πενηνταρικο την μερα τουλαχιστον. Μπορεις να πας και στα ιεκ του οαεδ ωστε να εχεις ενα χαρτι στα χερια σου πιο αξιοπιστο απο ιιεκ. Επισης, τωρα με την δηθεν κριση προτιμησε μαγαζια αλυσιδες (intersport, media markt, village) ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα παιρνεις τα λεφτα που δικαιουσαι. Σε goodys-mcdonalds και γενικα ολα τα εστιασης προτιμησε ταμειο. Στα περισσοτερα θα σου δινουν εξτρα λεφτα για ταμειο. Επισης, Για μισθο 1000-1500 αλλα με φουλ υπερωριες-κουραση σερβιτορος στα ruby (mall). Γενικα σερβιτορος θα εχεις το bonus των tips

Υ.Γ. Δεν διαφημιζω, απλα απο εμπειριες δικες μου και φιλων μιλαω. Αν το θεωρειται διαφημιση σβηστε το δεν με πειραζει
SAKIS-LEMANS - Πεμ 24 Σεπ 2009, 06:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
τελευταίο φορά που έμεινα άνεργος, το 2005 έκανα 1 χρόνο να βρω δουλεια... (Τμήμα Πληροφορικής Αριστοτέλειο)
lord_teras - Πεμ 24 Σεπ 2009, 07:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
προσωπικά μακάρι να γινόμουν υδραυλικός...

ξαναπες το αυτο

ή ηλεκτρολογος

120€ να μου ανεβασει μια γραμμη τηλεφωνου στον 5ο. εκανε 2 ωριτσες max
κατσε εσυ να βγαζεις βιβλια καθε μηνα να τρεχεις ξημερωματα αργιες πασχα για τον καθε ελεγχο και να εχεις τις ευθυνες του κερατα.
αστα βραστα
Giannis307 - Πεμ 24 Σεπ 2009, 12:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Evil
notis1313 - Παρ 25 Σεπ 2009, 23:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
κοίτα και στα προγράμματα stage, καθώς παίρνουν άπειρο κόσμο λόγω εκλογών, έχει πολλές θέσεις για απόφοιτους λυκείου και παίρνεις και μπόλικα μόρια για να μονιμοποιηθείς μελλοντικά μέσω διαγωνισμών ασεπ.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ας γελασω!!!!!χαχαχα!!!!δεν υπαρχει ποτε κ καμια περιπτωση να μονιμοποιηθουν τα stage!!!σας το λεω 1000% σιγουρα καπο προσωπικη εμπειρια κ απο εμπειρια φιλων κ αδερφου που δουλευαν σε τετοια προγραμματα επι 36συνεχομενους μηνες κ μετα πηραν τα πα..ρια μου οπωσ κ εγω!!!ξερω σιγουρα γιατι τυχαινει να γνωριζω κ καποιους ανθρωπους που πρωταγωνιστουν στον πολιτικο χωρο οτι τα stage υπαρχουν απλα κ μονο για να κρατουν χιλιαδες κοσμο σε ομηρια με το ονειρο να γινουν καποτε μονιμοι!!!!Αηδιες!!!!ολα για την ψηφο!!!!απο λεφτα δεν υπερβαινουν τα 480 ευρω κ το χειροτερο ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ!!!!ο μεγαλυτερος απατεωνας ειναι το κρατος μαγκες...
sps - Παρ 25 Σεπ 2009, 23:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Απο ποτε ρε μαγκες η αποκτηση εμπειριας και προυπηρεσιας (stage) σας κανει και καλα εργαζομενους και θελετε και μονιμοποιηση και ασφαλεια κλπ?
Αντι να τους πληρωνετε για να μαθετε και να τους ευχαριστειτε που σας δινουν ενα κομματι ψωμι, θελετε και μονιμοποιηση!
Κλασικοι Ελληναρες Evil
king207cc - Σαβ 26 Σεπ 2009, 00:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Απο ποτε ρε μαγκες η αποκτηση εμπειριας και προυπηρεσιας (stage) σας κανει και καλα εργαζομενους και θελετε και μονιμοποιηση και ασφαλεια κλπ?
Αντι να τους πληρωνετε για να μαθετε και να τους ευχαριστειτε που σας δινουν ενα κομματι ψωμι, θελετε και μονιμοποιηση!
Κλασικοι Ελληναρες Evil

τι λες ρε μεγάλε??? δλδ δεν εχουν το δικαίωμα να είναι ασφαλισμένοι?? π.χ. αν πάθει κάποιος κάτι θα΄πρέπει να κάτσει να ψωφίσει επειδή η εργασία που τον προσλάβανε λεγεται stage ή οτι άλλο σκ**α. Που ζεις??
sps - Σαβ 26 Σεπ 2009, 00:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ.
Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ.
εκει τους ασφαλιζουν?
king207cc - Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
προφανως εσυ το θεωρεις δουλεια, εδω ειναι η διαφωνια μας
ΟΚ.
Εγω το θεωρω σαν πρακτικη οπως οταν καποιος τελειωνει το ΤΕΙ.
εκει τους ασφαλιζουν?

δλδ οταν κάνεις πρακτική δεν έχεις το δικαίωμα της υγειας κ πρόνειας ως Ελληνας πολίτης???!! οταν κάνεις πρακτική εισαι ζώο προφανός.
smoki - Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν κανεις πρακτικη παιρνεις ενσημα αλλα οχι συνταξιμα. Οπως επισης οσο εισαι φοιτητης εχεις δωρεαν περιθαλψη
SnakeMJK - Σαβ 26 Σεπ 2009, 01:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά εγώ ανέφερα τα stage γιατί δίνουν μόρια.
με σκέτα τα μόρια δεν μονιμοποιήθηκε κανένας. θέλει και πτυχίο και διάβασμα η δουλειά. αλλά για αρχή καλά είναι νομίζω.
Steve - Σαβ 26 Σεπ 2009, 02:20:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πού^$α και καράτε
Jim207GT - Σαβ 26 Σεπ 2009, 09:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία.
Gr13 - Σαβ 26 Σεπ 2009, 09:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μια και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στα ηλεκτρολογικά(Αν και ορκίζομαι Τει Γεωπονίας τον Μάιο) λόγο οικογενειακής επιχείρησης θα πώ οτι αυτά τα επαγγέλματα είναι ανάλογα το πόσο θα τρέξεις και τισ κινησης που θα κάνεις.Βέβαια δεν έχεις τον σίγουρο μισθο κάθε μηνα οπως δημοσιο ,αλλα αν είσαι σωστος επαγγελματίας ειναι σίγουρο οτι θα βγάλεις τα πενταπλάσια τουλάχιστον ,πάντα με σωστες κινήσησης.
Απλα δεν είναι για όλους αυτες οι δουλειές αλλοι επιζητουν την ηρεμία και το στανταρ μισθο και άλλοι το τρέξιμο και τα πολύ περισότερα.
COOL ALEXIS - Σαβ 26 Σεπ 2009, 10:41:22
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Όταν κάνεις 6μηνες είναι όντως πρακτική, όταν όμως είσαι εκεί 24-36+μήνες στο ίδιο πόστο κάνοντας την ίδια δουλειά με τον ακριβώς δίπλα σου μόνιμο, που σε παρατάει και πάει για καφε τότε τί είναι???ΔΕΝ αμοίβεσε,ΔΕΝ έχεις δώρα,ΔΕΝ έχεις άδεια,ΔΕΝ έχεις ένσημα απλά ιατροφαρμακευτική μέχρι την ημέρα απόλυσης, ούτε καν το ημερολογιακό έτος δεν περιμένουν να τελειώσει.
Μη πετάτε μλκς άμα δεν ξέρετε, αυτά τα stage έτσι όπως εφαρμόζοντε στην Ελλάδα είναι απλα Δουλεία.

Πες τα Exclamation
volvos - Σαβ 26 Σεπ 2009, 10:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

δημητρη τι ακριβως μπορεις να περιμενεις σε μια χωρα σα την ελλαδα οταν καθεσαι 30μηνες σε ενα προγραμμα stage?

ισως το λαθος ξεκιναει απο το γεγονος οτι δεν εχουμε καταλαβει τι ειναι το stage και ποια ειναι η εξελιξη μετα απο αυτο
αφου οι 9στους 10 καθονται 4-5χρονια και μετα περιμενουν να τους μονιμοποιησει ο μπαρμπας απο τη κορωνη με διαγωνισμο φωτογραφια μεσω ασεπ...

δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα εχω δει ΠΑΡΑ πολλες τετοιες περιπτωσεις
SnakeMJK - Δευ 28 Σεπ 2009, 08:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
το λάθος είναι που τους κρατάνε τόσο καιρό στο πρόγραμμα φυσικά, μισό λάθος του κράτους και μισό του εργαζομένου που περιμένει με έμμεσους τρόπους (χωρίς περγαμηνές Razz και διαγωνισμό) να μπει στο πολυπόθητο δημόσιο! το πρόγραμμα είναι καθαρά και μόνο για λόγους εκπαίδευσης και προϋπηρεσίας. παίρνεις τα μόρια σου, έχεις και την προϋπηρεσία σου, μετά θα πρέπει να κινηθείς αναλόγως, όχι να λιώσεις στην ίδια θέση.
ntemis - Δευ 28 Σεπ 2009, 10:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πού^$α και καράτε
Laughing Laughing
stamatis_vts - Δευ 28 Σεπ 2009, 11:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες... Evil
Jim207GT - Δευ 28 Σεπ 2009, 11:57:13
Θέμα δημοσίευσης:
stamatis_vts έγραψε:
οταν επιλεγεις να μπεις στα στειτζ, το ξερεις απο την αρχη τι εχεις και τι δεν εχεις... οποτε μετα μην εχεις αλλες απαιτησεις...
και δεν κανεις την ιδια δουλεια με τον μονιμο, γιατι ο μονιμος βαζει την υπογραφη του, ενω εσυ απλα βγαζεις φωτοτυπιες... Evil

Εδώ γελάω........Πόσο οταν δεν ξέρει ο καθένας τι λέει.
Και για να μην παρεξηγηθώ ούτε ήμουν, ούτε είμαι, ούτε θα είμαι σε stage απλά γνωρίζω πολύ καλά εκ των έσω.

Όσο για υπογραφές σου κάνει να υπογράφει η κοπέλα του stage για ελενκτή γιατρό σε Δημ.Νοσοκ/υπηρεσία και μάλιτσα παραπεμπτικά και εξετάσεις πολλών μα πολλών χιλιάδων ευρώ. Ενώ ο Γιατρός να πίνει κάπου το καφεδάκι του. Σου κάνει να υπογράφει και να σφραγίζει δημόσια έγγραφα ΧΩΡΙΣ την παρουσία ΚΑΝΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ μόνιμου υπαλλήλου, και φυσικά χωρίς η ίδια να έχει καμία μα καμία δικαιοδοσία πόσο άλλωστε υπογραφή.

Σας το ξαναείπα άμα δεν γνωρίζετε από πρώτο χέρι μην μιλάτε.
Τα stage βολέψανε και κυβερνώντες και υπηρεσίες στο όνομα της απόκτησης εμπειρίας.
Αμα το θέμα θα ήταν η απόκτηση εμπειρίας θα απογορευόταν δεύτερη σύμβαση Wink
dhmv2001 - Δευ 28 Σεπ 2009, 13:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλοι μου το stage δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αποκρυψη του πραγματικου αριθμου ανεργων το οποιο βολευει το καθε κυβερνων κομμα ωστε να λεει οτι μειωσε την ανεργια στο ταδε ποσοστο και αν μη τι αλλο εξυπηρεται και του βουλευτες-υπουργους ωστε να σου λενε οτι εξασφαλισανε δουλεια για το παιδι σου το οποιο μετα απο λιγους μηνες θα ειναι ανεργο και παλι και θα τρεχει παλι απο πισω απο τους βουλευτες για δουλεια....

Η κοροϊδια σε ολο το μεγαλειο της.
stamatis_vts - Τρι 29 Σεπ 2009, 09:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
+ 1000... Embarassed

φιλε Δημητρη 207γτ, ειμαι μονιμος Δ.Υ, οπως ξερουν πολλοι απο εδω μεσα, οποτε ξερω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι...
οχι οτι μου εχουν πει-εχω ακουσει κτλ... Wink
SnakeMJK - Τρι 27 Οκτ 2009, 10:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
H σημαντικότερη ρύθμιση των τελευταίων ετών για τη δημόσια διοίκηση, εξαγγέλθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: η κατάργηση της προσαύξησης κατά 50%, που είχαν οι συμβασιούχοι του δημοσίου, όταν υπέβαλλαν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Μέχρι πρόσφατα οι συμβασιούχοι των προγραμμάτων Stage του Δημοσίου, που συμμετείχαν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την πλήρωση μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, «επιδοτούνταν» με 50% επιπλέον μόρια στο κριτήριο της εμπειρίας, λόγω της συμμετοχής τους στα συγκεκριμένα προγράμματα.

Η προσαύξηση αυτή ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της αναξιοκρατίας.
Όσοι είχαν "μπάρμπα στην Κορώνη", έμπαιναν ..αθόρυβα, χωρίς διαγωνισμό, σε κάποια θέση και στη συνέχεια, όταν προκηρρυσσόταν κανονικά η θέση ξεκινούσαν με το σημαντικότατο πλεονέκτημα του 50% της προσαύξησης των μορίων προϋπηρεσίας, καταδικάζοντας τους υπόλοιπους, σε άσκοπο τρέξιμο για τη συμπλήρωση χαρτιών.
Steve - Τρι 27 Οκτ 2009, 11:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
xa0x0ax0a0xa0x0ax0a0x0

Να δώ τώρα το ΠΑΣΟΚ πώς θα βολεύει τους δικούς τους Rotfl
Lef205 - Τρι 27 Οκτ 2009, 19:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ζητειται απο εταιρεια με εδρα τον Αλιμο, ατομο για εξωτερικες δουλειες.
Πληροφοριες με πμ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες