volvos έγραψε: |
eχω δουλεια μη παρεις τηλ ![]() |
και να κανεις τα παραπονα σου στο δ.σ να με καταργησουν απο μοδερετορα. |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Και μόνο ότι έσβησες ότι έσβησες ενισχύει το τί έγραψα. ![]() Είναι άσχημο αυτό που γίνεται γιατί το φόρουμ δεν έχει ουσία. Ακόμη και να θέλω να κατηγορήσω εγώ ή καποιος άλλος π.χ κάποιον αν τα στοιχεία δεν ''αρέσουν'' ή αρκούν στο ''δικαστή'' π.χ. (εσύ?) πάλι θα σβηστούν. Η λογοκρισία αλλά και η επιθετική συμπεριφορά ακόμη και σε ανοησίες ή σκοπιμότητες δεν βοηθούν το φόρουμ ή την όποια λέσχη. ![]() |
ως τωρα δε σου εχει γινει ποτε λογοκρισια στις μαλ***ες που γραφεις γιατι πολυ απλα δεν ασχολειται κανενας.
\προσωπικα παιρνω θεση πλεον γιατι γνωριζω και τις δυο πλευρες και ξερω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙς. ή τουλαχιστον οχι τοσο που να σου δινει το δικαιωμα να γραφεις αυτα τα πραματα. απλα εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι ο στελιος ποτε δεν ανοιξε το στομα του να σε βαλει στη θεση του και να παραθεσει τα πραματα πως εγιναν. αυτο δε παει να πει οτι εχεις δικιο να γραφεις κακιες ειρωνιες και λασπολογιες. και οταν το κανεις κατα κορον εδω και χρονια χωρις να ασχολειται κανενας καποτε θα ξεχειλισει το ποτηρι.\ \ απο εδω και περα λοιπον οταν αναφερεις οτιδηποτε για το εν λογω περιστατικο με εμμεσο ή αμεσο τροπο θα στο σβηνω και να κανεις τα παραπονα σου στο δ.σ να με καταργησουν απο μοδερετορα. |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||
Είσαι επιοικώς απαράδεκτος.... 1 Σβήσε τους απρεπείς χαρακτηρισμούς σου απέναντί μου καθότι θα πάψει η φιλία και η κάθε σχέση μας. 2 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ για να δώσω λύση στο πρόβλημά ΣΟΥ γνώρισα τον salex σε σένα ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ λόγω του psclub και της μανίας σου με τα φόρουμ-αυτοκινητογνωριμιών σου που θα τον προωθούσαν όπως και έγινε. 3 Είδα τον salex να μεταμορφώνεται από τον σεμνό χομπύστα που ψάχνεται σε παντογνώστη ακριβοπληρωμένο επαγγελματία tuner που οι ισχυρισμοί και ικανότητές του συγκρίνονται με την...cosworth.. Σωστό tuning εργοστασιακής ECU απαιτεί. ---- Αυτόματο έλενχο ---- Αποκρυπτογράφιση ---- Μηχανολόγο με ειδίκευση στους κινητήρες εσωτερικής καύσης. ---- Ειδικά ΠΑΝΑκριβα εργαλεία για τη ρύθμιση και όλη τη διαδικασία. Είμαι βέβαιος ότι ο salex δεν έχει κυρίως το 3. (ξέρεις και εσύ, όπως και εγώ από ΕΜΠ είσαι τι μαθαίνουν στο ΕΜΠ οι Μηχ στο θέμα) Οπότε τον βάζει στη λίστα και το τσουβάλι όλων των άλλων που ασχολούνται στην Ελλάδα. Θεωρρώ απαράδεκτη και ανήθικη τη συμπεριφορά του απέναντι σε μένα καθότι θα μπορούσε να κάνει το τυπικό αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης του (το μίσό) για τον ECU μου που απο βλακεία (μάς) κλείδωσε, μα κυρίως να μη με αποφεύγει και ''γράφει'' συνεχώς μιας και ποτέ μα ποτέ δεν τον πίεσα! Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απένατι σε τρίτους που,ώς γνωστός πλέον από το psclub, πήρε χρήματα πολλά και μετά αρνείτω να τους αποζημιώσει ή βοηθήσει ενώ το είχε υποσχεθεί! Εχω δυστηχώς γνωρίσει 3 τέτοια τυχαία περιστατικά. Δεν επιζητώ τίποτε από εδώ... δεν θέλω να κερδίσω ούτε να εκδικηθώ, μόνο θεωρρώ χρέος μου να προστατέψω-υποψιάσω τους άλλους καθώς νιώθω ένοχος για τη μεγάλη προώθηση και υποστήριξη που χαίρει στο φόρουμ και στη λέσχη ενώ αυτό που κάνει δεν διαφέρει από τους άλλους μα το κυριώτερο δεν έχει την τίμια και επαγγελματική συμπεριφορά όπως ορισμένοι επαγγελματίες που είναι και το σημαντικότερο για μένα. ήθελα να μην προεκταθώ και αναφερθώ άμεσα τόοοσο καιρο για να μήν δώσω συνέχεια αλλά δεν μου αφήνεις περιθώρια. ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΤΕΙ για το καλό του φόρουμ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΘΕΜΙΤΑ. |
μανθο το συγκεκριμενο θεμα δεν εχει σχεση με etuners και δε ξερω αν ειναι σωστο να αναφερεται ετσι.
ο καταφρακτος με το στελιο ηταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ φιλοι πολυ πριν αρχισει στελιος με κρυτωνας τους etuners Και το αμαξι του δημητρη οτι εχει γινει ειναι παρα πολυ παλια... |
kane έγραψε: |
Kαλά αυτός ο κατάφρακτος σπανιως γραφει,αλλα οταν πει να γραψει... ![]() ![]() ![]() Δημητρη,οτι και να εχει συμβει, εγω εχοντας γνωρισει προσωπικα το στελιο, εχω να δηλωσω το εξης: Εαν δεν θεωρεις επαγγελματια αυτον,ε τοτε κανεις απτους υπολοιπους του χωρου δεν αξιζει ΜΙΑ. Σιγουρα,ολοι εχουν τις κακες στιγμες τους,κι ολοι αποκλειεται να ειναι αλανθαστοι... Παντως εγω προσωπικα,εχω στειλει πανω απο 15 γνωστους,φιλους στον στελιο,οι οποιοι με την σειρα τους στειλανε κι αλλο κοσμο...παραπονο μεχρι τωρα ΟΥΔΕΙΣ. Οσο για την περιπτωση σου,θα κρατησω την αποψη του βολβου,που γνωριζοντας σας αμφοτερους απτην καλή κι απτην αναποδη εχει αντικειμενικοτερη αποψη. |
...τρανο παραδειγμα ο ακης1987 που εγραφε τα απειρα στην υπογραφη του για τα παιδια και απο οτι εμαθα χτες τελικα εφταιγε ενα κολαρο... |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Πληρώνω και με το παραπάνω κάτι που αξίζει.
Είναι εδώ ο Αργύρης και όχι μόνο.. να το επιβεβαιώσει. Σε καμμία περίπτωση η όποια εργασία-πειραματισμός του στέλιου στο όχημά μου δεν απέδωσε... το αντίθετο μάλιστα. Στέλιο αν θυμάμαι καλά προσπάθησες ώς είπες να με αποζημιώσεις...''με αυτή την προγραμματάρα'' για το χαλασμένο ECU, μα εγώ ποτέ δεν σου ζήτησα κάτι τέτοιο... |
Παράθεση: |
Εξ αρχής ζήταγα την επαναφορά του πεζό σπόρ και θαρρώ καθόλου πιεστικά. |
Το μερίδιο ευθύνης μου είναι ότι εμπειστεύτηκα, είς γνώσην μου, έναν άνθρωπο χομπύστα με ελλειπή γνώση και εργαλέια που όμως θεωρούσα φιλότιμο και προσγειωμένο. Ως ΄τέτοιον τον γνώρισα στο βολβό (με τη..... μεγάλη γλώσσα και τον ξερολισμό...ακόμα θυμάμαι τη δαγκάνα και την τραβέρσα... 10000 πόστ είναι αυτά) Αν Στέλιο νομίζεις ότι το επίπεδο δουλειάς και οι γνώσεις σου είναι ''ωραιότατο'' και υψηλό είναι κρίμα. |
Αυτό κατηγορώ προτίστως και τη νοοτροπία. |
Σαφώς και είμαι ενάντια στη στάση του Psclub με το θέμα salex ή etuners. |
Πρέπει να κρατείται ουδετερότητα ώς επίσημη θέση και επιφυλακτικότητα ακόμη και για τις τεχνικές απόψεις μελών-γκουρού... Μήπως δεν είναι έτσι? Μήπως οδηγείται ο αναγνώστης σε λάθος δρόμο? Αυτό όμως είναι προσωπική μου άποψη και από τη στιγμή που έχω επιλέξει να μην ασχολούμαι ενεργά ή και καθόλου μπορείτε να δράτετε ώς θέλετε... Πολλά γράφτηκαν... κυρίως από το βολβό τα οποία κυρίως με προσβάλουν και μόνο αληθή δεν είναι. |
Για τους Μηχ. ΕΜΠ μόνο σχετικοί δεν είναι και το παραδέχεται η ίδια η διήκηση και οι καθηγητές της σχολής πολλάκις σε διαλέξεις που έχουν κάνει και στη σχολή μου... ''Δεν έχουμε παραγωγή δεν υπάρχει λόγος τέτοιας ειδικευσης''.Δυστηχώς ένας καλός απόφοιτος ΤΕΙ μηχανολογίας ξέρει πολύ περισσότερα. Οποιοι θέλουν να εκμεταλλέυονται την άγνοια του κόσμου και το κύρος του ΕΜΠ γενικά μπορούν να.... φαντασιώνονται. |
Χαίρομαι εάν μένουν ικανοποιημένοι όσοι και αν είναι αυτοί. Ακόμη και εγώ εάν είχα 207 THP ίσως δοκίμαζα μια τέτοιου είδους δουλειά στον ECU μου. Πρέπει όμως να ξέρουμε ότι είναι πατέντα ή καλύτερα όχι ο σωστός τρόπος ρύθμισης-tuning ενός μοτέρ ο οποίος έχει απαιτήσεις που έχω αναφέρει πολλές φορές coping-pasting συγράμματα και άρθρα ειδικών του θέματος. |
Εύχομαι ευτυχησμένα και απροβλημάτιστα bar συνοδευόμενα από άλογα σε όλες τις δουλειές του salex και όχι μόνο. Ειληκρινά χαίρομαι που νέοι άνθρωποι κατάφεραν να βιοπωρίζονται από την τεχνολογία έστω και εάν τα μεγάλα λόγια εντυπωσιασμού των πελατών και σαφώς το χρήμα τους έκανε να ξεχάσουν την ελλειπή γνώση και λάθος τρόπο δουλειά τους. |
Lef205 έγραψε: |
Απο΄κει και περα, κατι που συνεβη το 2005 και αφορουσε δυο γνωστους που πειραματιζονταν, δεν αφορα τους e-tuners σαν βελτιωτες και κατα συνεπεια δεν νομιζω να αφορα τον Συλλογο και κατα συνεπεια το φορουμ του, τηλεφωνα υπαρχουν, μεγαλοι ανθρωποι εισαστε, μιληστε και βρειτε τα . Αν δεν τα βρειτε ε τι να σας πω, υπαρχουν και τα εξωδικα που ειναι της μοδας τωρα τελευταια. |
Lef205 έγραψε: |
Κλειδώστε το. |