vasilisalessia έγραψε: |
αγαπητε φιλε το τυπο με την ευθυγραμιση τον γνωριζεις?αν ειναι καλος επαγγελματιας εννοω..καλο ειναι καμμια φορα να παιρνουμε και 2η γνωμη απο αλλο βουλκανιζατερ η ευθυγραμισση.σκεπσου εγω εκανα στην ελλαδα 3 ζυγοσταθμισεις στο αμαξι και μια ευθυγραμισση γιατι ειχε τρεμουλο στα 130 και μετα με καινουργια λαστιχα μισελεν και το ελεγξα απο δυο μηχανικους.και δεν ειχε τιποτα.το εφερα εξωτερικο οπου και βρισκομαι του εκανα μια απλη ζυγοσταθμιση σε ενα γ... τα παιδια και λυθηκανε ο λ α.και ο ιδιος μου ειπε οτι δεν κανανε σωστα συντηρηση στο μηχανιμα τους.υπαρχει ο ειδικος για το μηχανιμα αυτο |
Gotcha έγραψε: |
Μακη θα ψαξω το απογευμα την τελευταια ευθυγραμμηση που εκανα. Εχει επιτρεπτες τιμες για συγκλιση/αποκλιση κλπ. Μπας και σε βοηθησει. Θα σου πω αυριο πρωι λογικα |
vasilisalessia έγραψε: |
βεβαιως υπαρχουνε και σωστοι μαστορες οπως και σωστοι επαγγελματιες σε ολους τους τομεις.απλα καλο ειναι να παιρνουμε και μια δευτερη γνωμη.γι αυτο το ειπα.οχι για το μαστορα η για τα μηανηματα.εγω οπου πηγαινα και το ελαγχανε εδινα και το 20ρικακι τη φορα.κατεληξα να φτασω συνολικα καμμια 100ευρωπουλα.για δουλεια που δε γινοτανε.μεχρι που ητανε μια απλη ζυγοσταθμιση με 12 αυρωπουλακια με σωστο μηχανημα.στην ιταλια πληεωσα 12 και στην ελλαδα 20 ευρω.να χαρω εγω κριση.τεσπα.παιζει να μην ειναι και τα λαστιχα σωστα για το αμαξι.πες του να σου δοκιμασει δυο μεταχειρα μισελεν για να δεις αν τραβαει το ιδιο |