psilos133 έγραψε: |
Πήρα κ συμπλήρωσα υγρα φρένων κ τερμα η ιστορία.. πιστεύω πως κ σε σένα το ίδιο θα είναι.. |
zaf έγραψε: |
Και εμενα μου ειχε βγαλει το ιδιο και δεν ειχα και ABS μολις αναβα τα xenon στα προβολακια ![]() ![]() ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
ελα χριστε μου ελα...εκει που γυρνουσα απο την δουλεια στο ευτακαθαρο στο πολυ ρελαντι μιλαμε παιδια...ξαφνικα beep beep beep το μηνυμα ""braking system faulty""....εσβησε κατευθειαν ομως δεν μπορω να πω...τι ειναι τωρα παλι αυτο?μιλαμε οτι κουφαθηκα ετσι?παταω φρενο ολα καλα...μιας και ημουνα εθνικο το πατησα μια 100αρα να δω για το abs και ολα καλα...του εκανα καναμισαωρο βολτες αλλα τιποτα...μιλαμε τωρα εχω μεινει λιγακι μαλ**ας μιας και πριν απο 1 μηνα εληξε και η κωλοεγγυηση του...θα κοιταξω τη σταθμη των υγρων εαν και ειναι πολυ δυσκολο να τρεχει κατι απο εκει...και
απο δευτερα ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση ![]() Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
μα που κολλαει το ενα με το αλλο...για πες μας εαν μπορεις!!!!!!! |
giannis27 έγραψε: |
μερικές φορές αν το ballast είναι πολύ κοντά στην μονάδα του ABS δημιουργεί θεματάκια! |
Jim207GT έγραψε: |
Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση ![]() Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject ![]() |
fynos έγραψε: |
Το σίγουρο είναι ότι δεν τους έχει ξανά τύχει και όχι ότι είναι πειραγμένο ! |
dimkeras έγραψε: |
Ρε Χριστόφορε, να σου στείλουμε παιδί μου ένα σετάκι διακόπτη-πλεξουδάκι με οδηγίες εγκατάστασης να το κάνεις μόνος σου? Κι άσε τους να λένε ό,τι θέλουν. |
nikos68 έγραψε: |
Υπάρχει το δικό μας στο Ρέθυμνο που μέχρι πριν δυο μήνες ήταν επίσημο Peugeot.Τώρα όχι πια αλλά τα παιδιά εδώ είναι πολύ εξυπηρετικά.Χριστόφορε ξέχασα να στο πω.Δεν το φέρνεις το αμάξι μια βόλτα από δω μπας και βγάλουν άκρη οι δικοί μας? Τουλάχιστον δε θα σου πουν αρλούμπες...αν ξέρουν κάτι θα το κάνουν ...αν δεν ξέρουν θα το ψάξουν τουλάχιστον... |
φιλε μου...εχω μια μεγαλη απορια..μολις γυρισα σπιτι απο ενα τρελο "χωσιμο" για μια μεγαλη αρκετα διαδρομη...χρειαστηκε να βαλω το cruise...ε δεν εμπαινε ρε φιλε..πρωτη φορα στα χρονικα...σταματαω στην ακρη μετα απο 5 με 6 προσπαθειες..σβηνω ξανααναβω το παταω τιποτα παλι...καθως πηγα να παρκαρω ξανα break system faulty αλλα φαντασου οτι μονο που ισα ισα το ειδα..εσβησε κατευθειαν!!οταν παρκαρα για κανενα μισαωρο μετα ξαναεθνικο και εμπαινε κανονικοτατα-ολα κανονικα...σβηνω ξανααναβω παλι δεν εμπαινε!!! jim τα φωτα σου φιλε....fynos και εσυ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?
![]() ![]() ![]() ![]() |
λεςςςςςς....καλη ατακα του οχηματος ε?σαν να θελει να κλαψει λιγο πριν φτασεις!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
to kanei και σε οσα 207 σηκωνουν οβερ πανω απο 1.5 με προγραμμα...το εχω δει με τα ματια μου |
spyros_rallye έγραψε: |
το εκανε και εμενα σημερα πρωτη φορα μετα απο 60000κμ, ετσι και αλλιως θα αλλαξω τακακια αυτες τις μερες που θα παω για σερβις. Γιατι σε ολους που διαβασα πριν το παρουσιαζει επανω σε στροφη ομως? |