tammy έγραψε: |
επειδη το αμαξι σου ειναι καινουριο , μηπως εχεις τσεκαρει την πιεση των ελαστικων? |
mathanas έγραψε: |
Φιλε μου απο τη δικη μου εμπειρια θα σου πω τα εξης
1) Για πισω κοιτα για αρχη το Post με το τριγμο στο πορτ παγκαζ απο τη κλειδαρια (εγω εχω κανει τη modifia αν και δεν ειχε τριξει ποτε) ΓΙα τη ρεζερβα που λες εγω εχω κανει το εξης : Βγαλε τη ρεζερβα και βαλε ενα κοματι φελιζολ εκει που παταει, σφυξε το μαμα μηχανισμο οσο καλυτερα μπορεις και βαλε κατω απο το πλαστικο κουτι με τα εργαλεια εκει που παταει στη ρεζερβα αφροδες αυτοκολητο (εχει το praktiker) τοποθετησε την εργαλειοθηκη στη θεση της, παρε και ενα χταποδι με γατζους επισης απο praktiker 3-4 euro και βγαλε 2 και πιασε τη καλα αφου τους τεντωσεις αγκυστρωνοντας τους γατζους στις ακτινες της ρεζερβας και αν θες για extra τοποθετησε κοματια σφηνωτα απο φελιζολ αναμεσα στην εργαλειοθηκη και στα χειλη εσωτερικα της ρεζερβας ετσι και τη συγκρατει ακομα περισσοτερο και μονωνεις για να μη δουλευει σαν αντιχειο ο κενος χωρος. , εγω τοποθετησα και ενα λεπτο κομματι φελιζολ αναμεσα σε ρεζερβα και στη μοκετα που κλεινει απο πανω αφου το κοψα καταλληλα. Μετα απο αυτα δε κουνιεται και δεν ακουγεται τιποτα Αλλα εχε υποψη οτι θορυβους κανουν και τα πισω καθισματα εκει που πιανουν οι πλατες αν τα κοθνησεισ λιγο βιαια θα ακουσεισ γκουπ (εχω βαλει επισης κομματια φελιζολ στο σιδερο που παινει ο γατζος) για να μην εχει μποσικα. 2) Οι υπολοιποι ηχοι που αναφερεις δε ξερω , σε μενα εκανε θορυβο το λαστιχο του δεξια top mount και ηθελε γρασαρισμα. 1 λεπτο υποθεση ηταν αλλα μερικους μηνες ψαξιμο για να το καταλαβω..... |