PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 3η Συνάντηση-Εκδρομή (Παράρτημα Κρήτης) 27 Σεπτέμβρη

France_8v - Παρ 11 Σεπ 2009, 23:29:43
Θέμα δημοσίευσης: 3η Συνάντηση-Εκδρομή (Παράρτημα Κρήτης) 27 Σεπτέμβρη
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η συνάντηση-εκδρομή μεταξύ των μελών του PSclub (παράρτημα Κρήτης), με προορισμό το Ρέθυμνο.

- - - - - - - - - - - - - - -

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στην πόλη του Ρεθύμνου και στις γύρω περιοχές, φωτογραφήσεις, καφεδάκι, φαγάκι και επιστροφή ελεύθερη ή και όλοι μαζί ανάλογα με την όρεξη...

Η απόσταση είναι 79 χλμ. από το Ηράκλειο με την διαδρομή να είναι πολύ όμορφη, με καλή ποιότητα οδοστρώματος, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα κάνουμε "ό,τι να 'ναι" στο δρόμο...

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το πάρκινγκ αναλαμβάνει το λιμάνι του Ρεθύμνου. Είναι αρκετό για όλους μας...

Να αναφέρω ότι θα παρευρεθούν φίλοι απ'τη Σητεία και απ'τον Άγιο Νικόλαο, όπου ξεκινώντας όλοι μαζί θα βρεθούμε στο Ρέθυμνο με φιλαράκια από Ρέθυμνο και Χανιά που θα μας υποδεχτούν.

Συμβουλές:
*Κρατάτε και κανένα μπουφανάκι η ζακέτα, μιας και ο καιρός αμφιβάλλει ακόμα.
*Βάλτε τους υαλοκαθαριστήρες στα οχήματα σας, καλά ήταν Laughing

Τόπος συνάντησης: Παγκρήτιο Στάδιο Ώρα: 11:00 πμ
Αναχώρηση 11:15πμ (θα παρακαλέσω να μην έχουμε καθυστερήσεις)

Άντε να πέφτουν οι συμμετοχές...

- - - - - - - - - - - - - - -
xalkiadakhs 207gt - Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:32:40
Θέμα δημοσίευσης:
επιτελους ρε...για να δουμε συμμετοχες!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikos68 - Κυρ 13 Σεπ 2009, 22:10:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εύγε Χριστόφορε...θα ειδοποιήσω και τους υπόλοιπους...σας περιμένουμε με χαρά Very happy Very happy Very happy
207 GT HRAKLEIO - Δευ 14 Σεπ 2009, 00:06:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clapping Clapping Clapping Yahoo! Yahoo! Yahoo!
MEMsound - Δευ 14 Σεπ 2009, 09:54:54
Θέμα δημοσίευσης:
καλή βόλτα παίδες...
Τον Aυγουστο που εκανα την διαδρομη ειναι πολυ ομορφη.
και το λιμάνι του Ρeθύμνου... "respect" Cool Cool Cool
xalkiadakhs 207gt - Δευ 14 Σεπ 2009, 14:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
καλή βόλτα παίδες...
Τον Aυγουστο που εκανα την διαδρομη ειναι πολυ ομορφη.
και το λιμάνι του Ρeθύμνου... "respect" Cool Cool Cool

φαντασου τωρα οτι σου αρεσε με το nissan...για φαντασου ομως με τη νυφουλα σου και βραδυ ειδικα χωρις κινηση πολυ πολυ..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 14 Σεπ 2009, 14:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
μπα χειρότερα θα ηταν γιατι δεν θα εβλεπα το τοπίο... Wink Laughing ...

by the way... το νου σας... εκδρομη πάτε...
xalkiadakhs 207gt - Δευ 14 Σεπ 2009, 16:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μπα χειρότερα θα ηταν γιατι δεν θα εβλεπα το τοπίο... Wink Laughing ...

by the way... το νου σας... εκδρομη πάτε...

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
France_8v - Δευ 14 Σεπ 2009, 19:51:33
Θέμα δημοσίευσης:
Να ευχαριστήσω κ από εδώ τον Μάνθο για την βοήθειά του Clapping Thumbs Up Clapping...
Η βόλτα αυτή είναι πολύ οργανωμένη κ πιστεύω να υπάρξει ανταπόκριση.Κ όπως προαναφέρθηκε, πάνω απ' όλα το νου μας!

Υ.Γ. Όταν θα έχω τη δυνατότητα, θα δω κ τις προβλέψεις του καιρού να δούμε τι μας επιφυλλάσει για εκείνη τη 'μέρα.Υπολογίζω καμιά 'βδομάδα πριν τη βόλτα να ξέρουμε.
MEMsound - Δευ 14 Σεπ 2009, 20:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
ε ναι δες καιρό
για να ξέρετε αν θα κουμπώσετε πάνω τα βροχινα ή τα σεμι
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
207 GT HRAKLEIO - Δευ 14 Σεπ 2009, 23:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχα..!!!!
Σωστός ο Μάνθος!
Laughing Laughing
Αισιόδοξία ρεεεεεεεε!!Μια χαρά θα είναι ο καιρός...
Η αλήθεια είναι οτι είναι η πρωτη εκδρομή που εμείς που ασχοληθήκαμε με την οργάνωσή της πιστεύουμε οτι θα έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση...Για να δούμε θα πέσουμε "μέσα" στις προβλέψεις μας?
France_8v - Τρι 15 Σεπ 2009, 00:42:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε ναι δες καιρό
για να ξέρετε αν θα κουμπώσετε πάνω τα βροχινα ή τα σεμι
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Χαχαχαχαχαααχαα Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Εγώ πάντως θα πάω με τα βρόχινα.Κ αν δεν βρέχει... δεν πειράζει, θα πιάνουν πιο καλά Tease
xalkiadakhs 207gt - Τετ 16 Σεπ 2009, 00:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και εκτος απο λαστιχα και ολα τα υπολοιπανα κοιταξετε να ειστε ολοι νομιμοι παιδες.....π.χ. Αυτοι που κυκλοφορανε χωρις πινακιδες να τα αφησουνε σπιτια τους!!!! Laughing Laughing Laughing Ακουτε κυριε βασιληηηηηηηηηη
France_8v - Τετ 16 Σεπ 2009, 03:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
Και εκτος απο λαστιχα και ολα τα υπολοιπανα κοιταξετε να ειστε ολοι νομιμοι παιδες.....π.χ. Αυτοι που κυκλοφορανε χωρις πινακιδες να τα αφησουνε σπιτια τους!!!! Laughing Laughing Laughing Ακουτε κυριε βασιληηηηηηηηηη

Μα είδες κιόλας τον σβούρο??????? Silly Silly Silly
geo106xs - Τετ 16 Σεπ 2009, 04:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τοσο αργα βρηκατε να κανετε την εκδρομη; Evil Θα λειπω ρε γμτ...Δε πειραζει(που λεει ο λογος)! Καλα να περασετε και περιμενω να δω φωτογραφιες!

Υ.Γ Αγγελεεεε! Τι δουλεια εχεις στο site τετοια ωρα; Δεν εχουμε υπνο; Laughing
207 GT HRAKLEIO - Τετ 16 Σεπ 2009, 11:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
France_8v έγραψε:

Μα είδες κιόλας τον σβούρο??????? Silly Silly Silly

Ααααααααααααααχχχ!!!! αυτές οι πινακίδες...
Δείτε τι ήθελα να κάνω μόλις είδα την κλήση και ανέμιζε πάνω στο παμπρίζ μου :
Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot
xrisa-xs - Τετ 16 Σεπ 2009, 11:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
υπομονή Βασίλη θα τις πάρεις πίσω

καλή βόλτα Wink
smoki - Τετ 16 Σεπ 2009, 11:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δημοτικη αστυνομια? Εγω γλυτωσα το αμαξι στο παρατσακ απο τον γερανο το καλοκαιρι...
xalkiadakhs 207gt - Τετ 16 Σεπ 2009, 14:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Τοσο αργα βρηκατε να κανετε την εκδρομη; Evil Θα λειπω ρε γμτ...Δε πειραζει(που λεει ο λογος)! Καλα να περασετε και περιμενω να δω φωτογραφιες!

αντι να αρχισουμε τις προσθεσεις στισ συμμετοχες αρχιζουμε τις αφαιρεσεις!!!!!καλα καλα το παμε....ωραιαααααα Confused Confused Confused Confused Confused Confused
geo106xs - Τετ 16 Σεπ 2009, 17:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:

αντι να αρχισουμε τις προσθεσεις στισ συμμετοχες αρχιζουμε τις αφαιρεσεις!!!!!καλα καλα το παμε....ωραιαααααα Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Μακαρι να μποριυσα να ερθω φιλε Χριστοφορε Sad αλλα εκεινες τις μερες επειδη δεν εχω μαθηματα θα βρισκομαι στην Πατρα για να δω τους συγγενεις μου που εχω να τους δω τρια χρονια,εγω νομιζα πως μεχρι το ΣΚ που μας ερχεται(το αργοτερο) θα εχουμε παει,δε πειραζει στην επομενη Smile
France_8v - Τετ 16 Σεπ 2009, 19:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:

Στη δουλειά ήμουν ρε...
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Ααααααααααααααχχχ!!!! αυτές οι πινακίδες...
Δείτε τι ήθελα να κάνω μόλις είδα την κλήση και ανέμιζε πάνω στο παμπρίζ μου :
Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot

"- Ωραίο είναι κ χωρίς πινακίδες, ε Άγγελε?" Whistling Whistling Whistling
207 GT HRAKLEIO - Πεμ 17 Σεπ 2009, 16:00:18
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαα..!!!!
η αλήθεια είναι οτι αυτό είπα μόλις το είδα χωρίς πινακίδες...
δε σου ξεφεύγει τίποτα όμως φίλε Αγγελε.. Laughing Clapping
nikos68 - Πεμ 17 Σεπ 2009, 20:26:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να έχουν ανοιχτό το λιμάνι γιατί εδώ στο Ρέθυμνο όλο μλκς συμβαίνουν.Του έβαλαν και μεγάλες σιδερένιες πόρτες λες και θέλουν να φυλάξουν κανά θησαυρό.Υπάρχει και η λύση της νέας μαρίνας αν και εκεί την έχουν μετατρέψει σε φυλασσόμενο parking.Νομίζω όμως ότι λόγω Κυριακής και μάλιστα πρωί θα είναι ελεύθερη.Για να δούμε.....Βασίληηηη τι βλέπω????...έχασες τις πινακίδες σου????....εδώ ακόμα περιορίζονται σε 80ευρα...και μη χειρότερα.... Sad
France_8v - Πεμ 17 Σεπ 2009, 21:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:
Ελπίζω να έχουν ανοιχτό το λιμάνι γιατί εδώ στο Ρέθυμνο όλο μλκς συμβαίνουν.Του έβαλαν και μεγάλες σιδερένιες πόρτες λες και θέλουν να φυλάξουν κανά θησαυρό.Υπάρχει και η λύση της νέας μαρίνας αν και εκεί την έχουν μετατρέψει σε φυλασσόμενο parking.Νομίζω όμως ότι λόγω Κυριακής και μάλιστα πρωί θα είναι ελεύθερη.Για να δούμε.....Βασίληηηη τι βλέπω????...έχασες τις πινακίδες σου????....εδώ ακόμα περιορίζονται σε 80ευρα...και μη χειρότερα.... Sad

Όταν είχαμε έρθει πάντως παρκάραμε κανονικά.Όλα καλά!Τώρα δεν ξέρω σ' αυτό το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει τι έχει παιχτεί.
Εμείς φίλε Νίκο είμαστε πιο προχωρημένοι.Δεν αρκούμαστε απλά στα 80ευρα Evil
207 GT HRAKLEIO - Παρ 18 Σεπ 2009, 01:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε Νίκο άστα..
Βέβαια απο 20 εργάσιμες μέρες που θα έπρεπε να τις πάρω πίσω, τελικά θα τις έχω στα χέρια μου πολύ νωρίτερα..
Οσο για το θέμα του πάρκινγκ πρέπει να μάθουμε σίγουρα αν μπορούμε να παρκάρουμε μέσα στο λιμάνι, αλλιώς να ψαχτούμε (εναλακτική) για το που θα βάλουμε τα λιονταράκια εκείνη τη Κυριακή..
xalkiadakhs 207gt - Παρ 18 Σεπ 2009, 11:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:

που ειναι το παρκινγκ οεο?που ειναι νικο μας...οεο!!καλα εσυ μην ξεχασεις οτι θελω βολτα τον κοκκινο rcδαιμονα σου ετσι?θελω να κατσω στην μπαγκετουμπα σαν τρελος ρεεεεεε Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping
koytel.kos - Παρ 18 Σεπ 2009, 17:41:47
Θέμα δημοσίευσης: info
Παιδιά το λιμανι ειναι σίγουρα κλειστο γιατι επεσε χαρατσι απο την Ευρωπαικη Ενωση!!!! Δεν κανει λεει να παρκαρουμε στον λιμενα τα ιχ μας!!!!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε...?????
Τωρα οσο αφορα την μαρινα του Ρεθυμνου που πολυ πιθανον να ειναι αδεια Κυριακη πρωι δεν ξερω αν θα ειναι και δωρεαν!!!! Δεν περνετε κανενα τηλεφωνο την Νομαρχια ή το Δήμο να ενημερωθειτε καλυτερα;;;!!! Φυλαγε τα ρουχα σου.....
France_8v - Παρ 18 Σεπ 2009, 17:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχχχ... Ποιός θα το αναλάβει παιδιά??? Rolling eyes
xalkiadakhs 207gt - Σαβ 19 Σεπ 2009, 12:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
μην μας αγχωνετε ρε παιδια...ολα καλα θα πανε!!!συμμετοχες να εχουμε να κανουμε παρεακια και ολα τα καλα και οσον αφορα αυτο τα μεγαλο θεμα του παρκινγκ θα δειξει..τι αλλο να πω!!!ψυχραιμια ομως ολα θα πανε καλα-μην τρελενεσται..... Razz Razz Razz
nikos68 - Σαβ 19 Σεπ 2009, 18:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά λέει ο Χριστόφορος μην αγχώνεστε....έχουμε τη λύση της μαρίνας...απλά μάλλον θα θέλουμε 2ευρω για το πάρκινγκ εκεί Shocked
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 20 Σεπ 2009, 10:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
μακαρι να εχει τετοιο καιρο και την αλλη κυριακη (λιγη πολυ λιγη συνεφια) και στα π@π@ρι@ μας και τα 2ευρα και ολα τα υπολοιπα...ολα καλα θα πανε!!!dont worry Wink Wink Wink Wink
koytel.kos - Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:01:37
Θέμα δημοσίευσης:
1,4 ευρω για την μια ωρα και 0,4 για καθε επιπλεον ωρα.Ηλεκτρονικη εισοδος (κοβεται χαρτακι με barcode).

Τωρα δεν ξερω τι ακριβως παιζει αλλα φτιαχνουν και στη μαρινα μια τεραστια πορτα οπως και στο λιμανι!! Δεν νομιζω να την κλείσουν και αυτη...μετα θα παρουμε ολοι ποδηλατα (Peugeot εννοειται!!!) Very happy Very happy Very happy
France_8v - Κυρ 20 Σεπ 2009, 17:23:43
Θέμα δημοσίευσης:
μακαρι να εχει τετοιο καιρο και την αλλη κυριακη (λιγη πολυ λιγη συνεφια) και στα π@π@ρι@ μας και τα 2ευρα και ολα τα υπολοιπα...ολα καλα θα πανε!!!dont worry Wink Wink Wink Wink

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
nikos68 - Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:30:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά φίλε Κωστή θα πάρουμε τα βουνά του Μυλοπόταμου να βρούμε να παρκάρουμε.... Very happy Very happy Very happy
koytel.kos - Κυρ 20 Σεπ 2009, 22:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:
Μετά φίλε Κωστή θα πάρουμε τα βουνά του Μυλοπόταμου να βρούμε να παρκάρουμε.... Very happy Very happy Very happy

Μετά φίλε Νίκο θα πάρουμε τα βουνα γενικότερα....!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 20 Σεπ 2009, 23:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
ζημια παθαμε παιδια....μετα απο ολοημερο λιωσιμο του gtδαιμονα..μου εβγαλε ζημια!!!αλλα που?στα φωτα...μου εκαψε τη μια λαμπα xenon Laughing Laughing Laughing ...........νικοοοοοο στα βουνα μυλοποταμου παω μονο με τα προβολιαααα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
France_8v - Δευ 21 Σεπ 2009, 01:20:12
Θέμα δημοσίευσης:
ζημια παθαμε παιδια....μετα απο ολοημερο λιωσιμο του gtδαιμονα..μου εβγαλε ζημια!!!αλλα που?στα φωτα...μου εκαψε τη μια λαμπα xenon Laughing Laughing Laughing ...........νικοοοοοο στα βουνα μυλοποταμου παω μονο με τα προβολιαααα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατί να μη μου βγάζει κ εμένα ρε γ@μώτο τέτοιες ζημιές?Μόνο όποτε μου ζητήσει θέλει από 200άρα κ άνω... Sad
nikos68 - Δευ 21 Σεπ 2009, 15:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χριστόφορε του άλλαξες τα φώτα μου φαίνεται...χαχαχα...Απλά επειδή τα xenon του κόβουν γκάζια μάλλον....αποφάσισε τα στα κάψει για να πάει γρηγορότερα....χαχαχαχα...τι έξυπνο αυτοκίνητο έχουμε.... Laughing Laughing Laughing
orfanos mulopotamos - Δευ 21 Σεπ 2009, 16:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:
Χριστόφορε του άλλαξες τα φώτα μου φαίνεται...χαχαχα...Απλά επειδή τα xenon του κόβουν γκάζια μάλλον....αποφάσισε τα στα κάψει για να πάει γρηγορότερα....χαχαχαχα...τι έξυπνο αυτοκίνητο έχουμε.... Laughing Laughing Laughing
γεια σας παιδια καλος σας βρηκα καταρχην... φιλε νικο ο λημεναρχης στο ρεθυμνο ειναι θειος μου... αν του καναμε μια κρουση μηπως και γινει τιποτα... μονο για την συγκεκριμενη μερα....
France_8v - Δευ 21 Σεπ 2009, 20:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθες φίλε!
Ναι αν μπορούσες να μας κάνεις κάτι μ' αυτό το θέμα για να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή θα ήταν πολύ καλό..
207 GT HRAKLEIO - Τρι 22 Σεπ 2009, 01:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
orfanos mulopotamos έγραψε:
nikos68 έγραψε:
γεια σας παιδια καλος σας βρηκα καταρχην... φιλε νικο ο λημεναρχης στο ρεθυμνο ειναι θειος μου... αν του καναμε μια κρουση μηπως και γινει τιποτα... μονο για την συγκεκριμενη μερα....

Καλως ήρθες φιλαράκι!!!! Laughing Laughing
Ναι καλό θα ήταν αν γίνεται, μόνο κ μόνο για αυτή τη Κυριακή να μας το παραχωρούσαν..Δες αν μπορει να γίνει αυτο (μέσω του Θείου σου), αλλιώς να το ψάξουμε το θέμα άμεσα..
xalkiadakhs 207gt - Τρι 22 Σεπ 2009, 03:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε νικο ο λημεναρχης στο ρεθυμνο ειναι θειος μου... αν του καναμε μια κρουση μηπως και γινει τιποτα... μονο για την συγκεκριμενη μερα....

φιλεεε...καλως ηρθες και εσυ!!!ασε τα "αν" και παρε τον οποσδηποτε τον θειο και πες του για 5-6 αμαξια οχι πολλα Laughing Laughing Laughing Laughing
οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην φαμε καμια κλιση.....α και που σαι..να ερθεις οποσδηποτε ουτως ωστε εαν φωναζουνε να μπεις εσυ μπροστα και να κανεις τον "καλο ανιψιο"""" του "διοικητη"""" μπας και γλυτωσουμε!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
orfanos mulopotamos - Τρι 22 Σεπ 2009, 10:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια θα κανω οτι μπορω χωρις να υποσχομαι τιποτα... θα προσπαθησω παντως... θα κατεβω αυριο πρωι ρεθυμνο... παιζει και η πιστα καρτ, στον αδελιανο καμπο... εχω δει πολλες φορες αλους συλογους...
koytel.kos - Τρι 22 Σεπ 2009, 11:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια θα κανω οτι μπορω χωρις να υποσχομαι τιποτα... θα προσπαθησω παντως... θα κατεβω αυριο πρωι ρεθυμνο... παιζει και η πιστα καρτ, στον αδελιανο καμπο... εχω δει πολλες φορες αλους συλογους...

Καλη ιδεα...αλλα αν ερθετε στη πιστα να ειστε ησυχα παιδια γιατι το σπιτι μου ειναι απο πανω και θελω ησυχια...χαχχαχα!!!
Λιγες ωρες τη μερα δε δουλευω ας τις ευχαριστηθω Smile Smile
Παντως η πιστα ενδεικνειται χωρις πλακα τωρα.
xalkiadakhs 207gt - Τρι 22 Σεπ 2009, 14:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
koytel.kos έγραψε:

Καλη ιδεα...αλλα αν ερθετε στη πιστα να ειστε ησυχα παιδια γιατι το σπιτι μου ειναι απο πανω και θελω ησυχια...χαχχαχα!!!
Λιγες ωρες τη μερα δε δουλευω ας τις ευχαριστηθω Smile Smile
Παντως η πιστα ενδεικνειται χωρις πλακα τωρα.

ρε σεις τι κανετε ρεεεεεεε.....θελετε να μας τρελανετε τελειως!!!εμενα μου πηρατε τα μυαλα τωρα..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing μην λετε για πιστες γιατι θα εχουμε προβληματα Laughing παιδια εαν σας ενδιαφερει διοργανωνουμε τιποτα στην πιστα?τι λετε?ειναι αργα για αυτην την βολτα αλλα θα το κοιταξουμε για την επομενη!!!
koytel.kos - Τρι 22 Σεπ 2009, 14:40:23
Θέμα δημοσίευσης:

ρε σεις τι κανετε ρεεεεεεε.....θελετε να μας τρελανετε τελειως!!!εμενα μου πηρατε τα μυαλα τωρα..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing μην λετε για πιστες γιατι θα εχουμε προβληματα Laughing παιδια εαν σας ενδιαφερει διοργανωνουμε τιποτα στην πιστα?τι λετε?ειναι αργα για αυτην την βολτα αλλα θα το κοιταξουμε για την επομενη!!!

Εγω ειμαι μεσα για να ερθω να σας δω βεβαια...γιατι το αμαξι μου δεν ειναι για πιστες μετα βιας για το δρομο!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Εσεις με τα gt και τα φτιαγμενα λιονταρια διοργανωστε το!!!!
207 GT HRAKLEIO - Τρι 22 Σεπ 2009, 15:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ λέω να αφήσετε τις πίστες τώρα (προς το παρόν) και να κοιτάξουμε αυτη τη Κυριακη τι θα γίνει με το πάρκινγκ!
Στην επόμενη εκδρομή έχουμε το χρόνο να οργανώσουμε μια πισταδικη μέρα και όλα τα σχετικά!!!! Laughing
Οι μέρες περνάνε και πρέπει να δούμε τι θα γίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ : Χριστόφορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άσε τις πίστες τώρα, έχεις και καμμένα τα xenon, δεν θα πηγαίνει καλά τώρα..!χαχαχαχαχα!
Rotfl Rotfl Tease Tease
orfanos mulopotamos - Τρι 22 Σεπ 2009, 17:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
χριστοφορε εχω κατι φακους για πεζοπορια... xenon δεν ειναι αλλα την δουλεια σου θα την κανεις την κυριακη... γιατι θα ειναι καπως σκοτεινα απο τι φαινεται ο καιρος δεν θα ειναι πολυ καλος....
207 GT HRAKLEIO - Τρι 22 Σεπ 2009, 21:16:55
Θέμα δημοσίευσης:
Aν ο καιρός βρέχει δεν θα έρθουμε..
Crying or Very sad Crying or Very sad
France_8v - Τρι 22 Σεπ 2009, 21:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Aν ο καιρός βρέχει δεν θα έρθουμε..
Crying or Very sad Crying or Very sad

ΔΕΝ θα βρέχει Βασίλη Whip Whip Whip
orfanos mulopotamos - Τετ 23 Σεπ 2009, 09:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε βασιλη οπως και να εχει το πραγμα εμεις θα βρεθουμε θα κανουμε την παρεα μας και γενικα ολα θα πανε καλα...
207 GT HRAKLEIO - Τετ 23 Σεπ 2009, 22:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι έτσι.. Clapping Thumbs Up Clapping Thumbs Up Thumbs Up Worthy Worthy Worthy
orfanos mulopotamos - Πεμ 24 Σεπ 2009, 21:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον στο ινερνετ λεει... κυριακη πρωι στις 9 λιγα συνεφα... το μεσημερι στις 3 αρκετα συνεφα με 27 βαθμους νομιζω... και το βραδυ στις 9 ασθενης βροχοπτοσης.... αυτα.. ειμαι η πετρουλα και μολις τελειωσα....
France_8v - Πεμ 24 Σεπ 2009, 21:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν παιδιά, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-09-2009
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ,ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
France_8v - Πεμ 24 Σεπ 2009, 21:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον στο ινερνετ λεει... κυριακη πρωι στις 9 λιγα συνεφα... το μεσημερι στις 3 αρκετα συνεφα με 27 βαθμους νομιζω... και το βραδυ στις 9 ασθενης βροχοπτοσης.... αυτα.. ειμαι η πετρουλα και μολις τελειωσα....

Και το πρωί στις 9 κ το μεσημέρι στις 3 λέει αρκετά σύννεφα φίλε...
Από 'δω δεν το είδες?
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=23
207 GT HRAKLEIO - Πεμ 24 Σεπ 2009, 22:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
αααααααααα...... καλά!!!! Shocked
Ρε σείς..!!! Τι ξενέρα να ακούω εσάς να λέτε το καιρό.. Confused Να φωνάξει κάποιος τη Πετρούλα αμέσως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Onfire Onfire Onfire
France_8v - Πεμ 24 Σεπ 2009, 22:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε 'συ Βασίλη, ο γραπτός λόγος τι να κάνει?Έλα να στον πω προφορικά (κ θα δείξω κ λίγο μπουτάκι, μην ανησυχείς) Tease
orfanos mulopotamos - Παρ 25 Σεπ 2009, 08:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θα σε αφησω να μου παρεις την θεση... ελα σε εμενα βασιλη εγω θα σου δειξω και λιγο βυζακι... παντως ο καιρος μια χαρα φαινεται και σημερα... καλημερα σε ολους.... φιλε μανθο πως ειχα την εντυπωση οτι θα ερθεις....?
MEMsound - Παρ 25 Σεπ 2009, 10:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
ελα ντε... Laughing Laughing

Αν και...

χθες μιλαγα με τον μεσιε vinman...
εσεις ακομα εκει δεν τον ξέρετε...αν και ισως να τον εχετε πετυχει στο δρόμο με ενα χρυσοασημι 407...ο οποίος ανεβοκατεβαίνει Κρητη κάθε "τρεις και λιγο" κηρίως ΣΚ και μου ελεγε οτι ετσι οπως το 'χουν κάνει με τα δρομολόγια των πλοίων η Κρητη πλεον ειναι "διπλα" για ΣΚ... και με κόστος πηγαινε/ελα+νοικιαρικο αμάξι εκει για ΣΚ κάτω από 100ε - οκ τσαμπα δεν ειναι αλλα ειναι "μινι" ταξιδάκι για "ξεσκασμα"...
Σαββατο μεσημέρι φευγεις απο Πειραια
και επιστοφη Δευτερα πρωι κατα τις 600 στο Πειραια και κατευθείαν δουλεια...
και με εβαλε σε τρελές σκέψεις... δυστυχως ΟΧΙ για αυτο το ΣΚ για διάφορους λόγους (δουλειες) αλλα και γιατι ο καιρός λεει για μπολικο αέρα την Κυριακη...

ΑΛΛΑ στανταρ θα το οργανωθουμε κάποιο ΣΚ να κατέβουμε ετσι για το "μπουγιουρντι"... Laughing

Θεωρω οτι το ps εχει κάμποσα τρελοκομεία που θα ακολουθησουν... Laughing Laughing Laughing

orfanos mulopotamos - Παρ 25 Σεπ 2009, 10:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
δεν πειραζει φιλε μου την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα φτιαχνουν...
xrisa-xs - Παρ 25 Σεπ 2009, 11:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Θεωρω οτι το ps εχει κάμποσα τρελοκομεία που θα ακολουθησουν... Laughing Laughing Laughing

εγώ σίγουρα! όποτε το κανονίσετε είμαι μέσα Wink
orfanos mulopotamos - Παρ 25 Σεπ 2009, 15:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
οσοι και να κατεβεται ειστε καλοδεχουμενοι και καλος να ορισετε στην περιφανη κρητη μας... να σας φιλοξενησουμε και να γινουμε χαλι να μας πατησετε (ετσι δεν ειναι ρε παιδια..? η λεω μ@λ@κιες μονος μου...) στους κρητικους αναφερομαι... προς λυπη μου ανακοινονω οτι πριν λιγο εβρεξε στο ρεθυμνο... αλλα εχει κοψει τωρα ο καιρος...
xalkiadakhs 207gt - Παρ 25 Σεπ 2009, 15:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Αν και...

εσεις ακομα εκει δεν τον ξέρετε...αν και ισως να τον εχετε πετυχει στο δρόμο με ενα χρυσοασημι 407...ο οποίος ανεβοκατεβαίνει Κρητη κάθε "τρεις και λιγο" κηρίως ΣΚ και μου ελεγε οτι ετσι οπως το 'χουν κάνει με τα δρομολόγια των πλοίων η Κρητη πλεον ειναι "διπλα" για ΣΚ... και με κόστος πηγαινε/ελα+νοικιαρικο αμάξι εκει για ΣΚ κάτω από 100ε - οκ τσαμπα δεν ειναι αλλα ειναι "μινι" ταξιδάκι για "ξεσκασμα"...
και με εβαλε σε τρελές σκέψεις... δυστυχως ΟΧΙ για αυτο το ΣΚ για διάφορους λόγους (δουλειες) αλλα και γιατι ο καιρός λεει για μπολικο αέρα την Κυριακη...

ΑΛΛΑ στανταρ θα το οργανωθουμε κάποιο ΣΚ να κατέβουμε ετσι για το "μπουγιουρντι"... Laughing

ο φιλος μας οοοοο βα βα βα βα βα βασιλης να τα βλεπει αυτα!που του εχω σπασει τα π@π@ρι@ να ανεβουμε εμεις.....ετσι για το παρεο-καφε στην λεσχη μια πεμπτη?
xalkiadakhs 207gt - Παρ 25 Σεπ 2009, 15:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
μην μιλατε αλλο για καιρο...σταματηστε πια Embarassed Embarassed Embarassed το εχουμε γρουσουζεψει ρε παιδια ολοι μας Embarassed Embarassed

εαν βρεχει θα σαλταρω...εκανα αμαν να παρω ρεπο Embarassed Embarassed Embarassed
alekoukos106 - Παρ 25 Σεπ 2009, 16:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
παρακαλω οποιος γνωριζει το Γιωργο Γονακη ας του πει να επεικοινωνησει μαζι μου η με τον Sod...υπαρχει χρηματικο προβλημα!!!! Evil
koytel.kos - Παρ 25 Σεπ 2009, 18:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
παρακαλω οποιος γνωριζει το Γιωργο Γονακη ας του πει να επεικοινωνησει μαζι μου η με τον Sod...υπαρχει χρηματικο προβλημα!!!! Evil

Off topic τελειως ομως...!!!!!
MEMsound - Παρ 25 Σεπ 2009, 18:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παρακαλέσω να λείπουν τα τόσο οφφτοπικ.

@Αλεκουκος - επειδη την ξέρω την ιστορία και ειναι σχετικά "σοβαρό" το θέμα επικοινώνησε με πμ με τον xalkiadakhs207gt ή τον 207 gt hrakleio για τα περαιτέρω. Δεν χρειάζεται να ανακατέβουμε αυτό το τόπικ

Εκ της MOD Team
MEMsound

Steve - Παρ 25 Σεπ 2009, 19:18:23
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
MEMsound έγραψε:

εγώ σίγουρα! όποτε το κανονίσετε είμαι μέσα Wink
Έλα, φώναξε κανείς?
207 GT HRAKLEIO - Παρ 25 Σεπ 2009, 20:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
οσοι και να κατεβεται ειστε καλοδεχουμενοι και καλος να ορισετε στην περιφανη κρητη μας... να σας φιλοξενησουμε και να γινουμε χαλι να μας πατησετε (ετσι δεν ειναι ρε παιδια..? η λεω μ@λ@κιες μονος μου...) στους κρητικους αναφερομαι... προς λυπη μου ανακοινονω οτι πριν λιγο εβρεξε στο ρεθυμνο... αλλα εχει κοψει τωρα ο καιρος...

Μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ενοείτε...
εγώ με το Χριστόφορο έχουμε γνωρίσει απο κοντά και τον Μemsound(Μάνθο) και εγκρίνουμε..!!! Laughing Laughing
Άντε να κανονίσουμε να κατέβετε ενα άλλο Σαββ/κο!!! Clapping Clapping Thumbs Up Thumbs Up
207 GT HRAKLEIO - Παρ 25 Σεπ 2009, 20:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Αν και...

ο φιλος μας οοοοο βα βα βα βα βα βασιλης να τα βλεπει αυτα!που του εχω σπασει τα π@π@ρι@ να ανεβουμε εμεις.....ετσι για το παρεο-καφε στην λεσχη μια πεμπτη?

Θα ανέβουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
207 GT HRAKLEIO - Παρ 25 Σεπ 2009, 21:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θα σε αφησω να μου παρεις την θεση... ελα σε εμενα βασιλη εγω θα σου δειξω και λιγο βυζακι... παντως ο καιρος μια χαρα φαινεται και σημερα... καλημερα σε ολους.... φιλε μανθο πως ειχα την εντυπωση οτι θα ερθεις....?

"O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει" , λένε...
ελάτε εσείς και... χαχαχαχαχα!!!!
αλλα για να είμαι ειλικρινής, καλύτερα έχω τη Πετρούλα!
Yahoo! Yahoo!
orfanos mulopotamos - Παρ 25 Σεπ 2009, 23:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα φιλε η διαφορα απο μενα με την πετρουλα ειναι οτι το δικο μου ποδι ειναι αξυριστο... και το στηθος ειναι λιγο ποιο μικρο... αντε να ερθει η κυριακηηηη.... Rotfl δεν την παλευω.....
orfanos mulopotamos - Σαβ 26 Σεπ 2009, 16:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
αγγελος- βασιλης και οι υπολοιποι... τι εγινε που χαθηκατε... πλυνατε τα λιονταρακια...? εγω το εκανα κουκλα... ειχα να το πληνω περιπου 1 μηνα... αυριο εχουμε παρελαση Hunter
207 GT HRAKLEIO - Σαβ 26 Σεπ 2009, 18:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σε πέρασα φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 μήνες άπλυτο το GTάκι μου..Σήμερα πλύναμε τα λιονταράκια παρέα με το Χριστόφορο (εγκαινιάσαμε το καινούργιο του πλυστικό)!! Thanks man Χριστόφορε..!!!! Laughing Laughing Laughing
France_8v - Σαβ 26 Σεπ 2009, 20:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιός με φώναξε???
Έτοιμο κ το δικό μου λιονταράκι Yahoo! Yahoo!... κουκούλα κ αύριο πρωί ξεσκέπασμα!Άντε να δούμε Rolling eyes
orfanos mulopotamos - Σαβ 26 Σεπ 2009, 22:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα ειναι... και εγω το επλινα και γκαραζ... απο το μεσημερι και μετα πηγαινα με τα ποδια... αυριο αν με δειτε στον δρομο να κανω τπτ τρελα... αποφευγω τις λακουβες τις ξερω ολες απο γουβες μεχρι το ρεθυμνο...
France_8v - Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Κ εγώ πήγα στη δουλειά με το αμάξι ενός φίλου μου Multi color.Καλά είμαστε πιασ' τον ένα κ χτύπα τον άλλον Razz
orfanos mulopotamos - Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:14:11
Θέμα δημοσίευσης:
εχουμε ξεφυγει... φαντασου να ειχαμε τπτ γουβαδες απο αυτους που κανουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω τι θα καναμε... που δουλευεις... ηρκλειο μενεις....
France_8v - Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θέλω αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων ευρώ... είμαι καλυμμένος με αυτό Armed.Ναι Ηράκλειο μένω κ είμαι dj.
orfanos mulopotamos - Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
France_8v έγραψε:
Δεν θέλω αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων ευρώ... είμαι καλυμμένος με αυτό Armed.Ναι Ηράκλειο μένω κ είμαι dj.
ετσι... και εγω δεν τους γουσταρω τους σκατοεφεδες... γουσταρω ραλλακια να καιρνανε τσαγακι στα αυτοκινητα πολλων χιλιαδων ευρω... και να λεει ο τυπος το αμαξι μου κανει 150.000 ευρω και να τον ξετριπωνει ενα ραλακι... αλωστε τα καλα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια.... Multi color τα λεμε αυριο....
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον....να μαι και εγω σπιτακι μου πλεον επειτα μετα απο μια ΚΑΛΗ βολτοσυναντησοεκδρομη των φιλων peugeot κρητης!!τα πραγματα πηγαν πολυ καλα για μενα...στο πηγαινε "ξενερωσα" λιγακι αλλα ολα καλα...το ξεπερασαμε ολοι ευκολα νομιζω!!!λοιπον φωτογραφιες απο εμενα και αφιερωση οσον αφορα την βολτα μας σε λιγες μερες...τωρα ειναι αδυνατον!!παρακαλω ομως παιδια σε αυτο το τοπικ μονο για την βολτα μας την τριτη...παιρετερω συζητησεις στο αντιστοιχο θεμα "παραρτημα κρητης"......

εεεεε τοοοοσες συμετοχες ε δεν το περιμενα με τιποτα παιδια.....αλλα οπως λεει και μια παροιμια" "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι ((ασχετοι))-αργη να ξημερωσει""Laughing Laughing Laughing συμφωνειτε μαγκες!!
MEMsound - Κυρ 27 Σεπ 2009, 20:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΡΑΨΕ ΡΕ λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πόσοι μαζευτήκατε?
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:10:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ΓΡΑΨΕ ΡΕ λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πόσοι μαζευτήκατε?

Laughing Laughing Laughing Laughing ασε ρε....σκαμε μυτη στο σημειο συναντησης...και ειχανε mini cooper club και mitsubishi colt club επισης την ιδια ωρα και ολοι για τον ιδιο προοορισμο......καλα τα colt τυχαια αλλα τα mini πιστευω πως οχι γιατι το αποδειξανε κιολας!Laughing Laughing τελος παντον εμεις φυγαμε απο εδω 25 και εκει αλλα 5 συνολο 30......π.χ.

http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/3%20synanthsh%20ekdromh%20rethymno/P9271189.jpg

η συνεχεια επι των τοπικ....

υ.γ. στον γυρισμο μπηκαμε μεσα στο μπαλι σε κατι στενακια μια 10 αρια οχηματα και ειχε πολυ φαση...σκαστρες ακουγες...ακαυτες απο κατι 106...ποποπο πολυ φαση Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

συνενοηθείτε και γραψτε μου κειμενάκι μερακλίδικο για το πορταλ και στειλτε το μου με πμ !!!!
France_8v - Κυρ 27 Σεπ 2009, 22:52:36
Θέμα δημοσίευσης:

εεεεε τοοοοσες συμετοχες ε δεν το περιμενα με τιποτα παιδια.....αλλα οπως λεει και μια παροιμια" "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι ((ασχετοι))-αργη να ξημερωσει""Laughing Laughing Laughing συμφωνειτε μαγκες!!

Σωστός Thumb Left. Λοιπόν παιδιά πάρα πολύ καλά πήγε η 3η βολτούλα μας.Πολλές συμμετοχές κ αρκετή όρεξη απ' όλα τα παιδιά.Μπράβο!!!

Παράταξη 106...
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136934340275_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136934380276_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136934460278_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136940620432_1134850966_3039.jpg
Τα 207 μας...
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136938500379_1134850966_3039.jpg
Τα πάντα όλα Wink
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136938420377_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136938460378_1134850966_3039.jpg
Και η επιστροφή...
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136940660433_1134850966_3039.jpg
Steve - Δευ 28 Σεπ 2009, 00:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε τους αλήτες... θα φτάσουν τις παλιές εποχές της Β. Ελλάδας Hunter Hunter Hunter
MEMsound - Δευ 28 Σεπ 2009, 01:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
(ξανα) μπράβο σας
γα**τη Pug-συναξη Cool Cool
206kwn - Δευ 28 Σεπ 2009, 10:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τους μαγκες!!! Laughing Laughing

Αυτα ειναι!!!! Μπραβο!!!!
207 GT HRAKLEIO - Τρι 29 Σεπ 2009, 10:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τα πήγαμε ε..?
Εεεε για να πούμε και την αλήθεια το αργανώσαμε πολύ καλύτερα αυτή τη φορά ... Χριστόφορε έτσι δεν είναι.?Γιατί μου ήσουν λιγάκι αγχωμένος στην αρχή..χαχαχαχαχα!!!!!
Τελικά δεν μπορείς να πείς..?
Παραδέχεσαι? Cool

Υ.Γ : αν έλειπαν και 4 αμάξια απο κεί θα ήταν ακόμη καλύτερα..Οσοι ήταν στην συνάντηση μας καταλαβαίνουν τι εννοώ..
xalkiadakhs 207gt - Τρι 29 Σεπ 2009, 14:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:

Υ.Γ : αν έλειπαν και 4 αμάξια απο κεί θα ήταν ακόμη καλύτερα..

αν και ελειπαν 5 καλοι φιλοι με δικα τους οχηματα...εαν λειπανε οντως 3-4 απο αυτα που δωσανε παρον θα ητανε υπεροχα.....ολα καλα παντως!!!ολα καλα ρε μαγκες.........
orfanos mulopotamos - Τρι 29 Σεπ 2009, 16:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ετσι.. εμεις δεν χαλιομαστε για κανενα... αντε με το καλο και στην επομενη... και γρηγορα...
srdks - Τρι 29 Σεπ 2009, 21:43:11
Θέμα δημοσίευσης: mini
παιδια καταρχας καλως σας βρηκα..μπραβο για το φορουμ σας και για την συμετοχη σας...ειμαι ο μανος με το μινι με τις μαυρες ζαντες..αρχιζοντας να σας ενημερωσω οτι δεν ηταν η συναντηση κλαμπ μινι..δεν μαζευτηκαμε 10 αγνωστοι με μινι...σαββατο βραδυ εκανα 5 τηλεφωνηματα και μαζευτηκαμε μερικοι φιλοι κατοχοι μινι να παμε μια βολτα στο ρεθυμνο για καφεδακι..ενημερωθηκα απο τα κολτ οτι θα βρεθουν στο παγκρητιο και αφου στην παρεα υπαρχουν 2 κολτ czt & czc αποφασισαμε να παμε παρεα...δεν ηρθαμε μαζι σας ουτε για να σας μπριζοσουμε,ουτε για να σας τσιγκλισουμε,ουτε για να σας ενοχλησουμε,ουτε για να αποδειξουμε κατι.... δεν εχουμε αναγκη να αποδειξουμε τιποτα...παρεα κανουμε και πλακα μεταξυ μας...δεν ειμαστε 10 ετων,και δεν εχουμε αναγκη απο επιβεβαιωση...μην γραφετε λοιπον οτι θελετε και μην δημιουργητε θεμα απο το μηδεν...στα βιντεο που εχω φαινονται ξεκαθαρα πολλα αυτοκινητα σας να μας κλεινουν και να μην μας αφησουν να βγουμε για προσπεραση....δεν σας πουλουσαμε μουρη....να φυγουμε θελαμε....δεν σας περασαμε ολους για να μπουμε μπροστα...σας περασαμε για να φυγουμε και να σας αφησουμε να βγαλετε φοτο και βιντεο με την ησυχια σας,μονο με δικα σας αυτοκινητα...μπραβο στα παιδια που εκαναν δεξια και μας αφησαν να περασουμε....δεν σχολιαζω καθολου τον τυπο με το ασπρο 207 με τα κοκκινα αυτοκολιτα,απο την αντιδραση μου και μονο ειναι αυτονοητο οτι ισως αυτος ηταν 10 ετων!..το κιτρινο ραλι με τις χρυσες ζαντες που εξεχουν οι ακτινες ειναι φοβερο Very happy ,και γενικα ολο το κλιμα ηταν μια χαρα...οταν περασαμε απο εκει που πινατε καφε με πηραν τηλ να κατεβω για καφεδακι αλλα πηγαιναμε για φαγητο...λοιπον μην γραφεται οτι θελετε γιατι στην παρεα σας εχουμε και φιλους μας και δε θελουμε παρεξηγησεις -τουλαχιστον μαζι τους!θα χαρουμε να παμε μαζι,παρεα, μια βολτα καποια κυριακη για να σας αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε αυτα που γραφετε!! για περεταιρω διευκρινησεις οποιοσδηποτε μπορει να ψαξει να με βρει! χαρηκα για τη κουβεντουλα και μη χανομαστε! ολα καλα, καλη καρδια .. Μανωλης mini
xalkiadakhs 207gt - Τρι 29 Σεπ 2009, 23:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον φιλε μανο καλησπερα!!!οπως και να χει καλως ηρθες και ες μην εχεις peugeot και ας μην εχεις καθολου παρακολουθησει το τι ρολο τραβαμε εδω μεσα στο φορουμ! Λοιπον ακουσε προσεκτικα γιατι εγω συγκεκριμενα που σας ξερω δεν θελω παρεξηγησεις...εγω να σαι σιγουρος οτι χαρηκα στην αρχη ναι μεν που σας ειδα γιατι σας ξερω και εδικα τοους δυο σωτηρη και βαιλακη αλλα μετα χαλαστηκα επανω στην βολτα γιατι οπως και να χει προκαλουσατε..μια μας περνουσατε και μια μας περιμενατε
και κανατε ασχημο παιχνιδι στον δρομο..δεν θελατε
να μας ξεφυγετε και θα σε παρακαλεσω να μην επιμεινεις στο θεμα..δεν τεθηκε καμια παρεξηγηση άπο εμας και ολα καλα..απλα θα θελαμε να ειμασταν μονοι μας,δεν εγινε,ολα καλα!δεν γνωριζουμε τι σας ειπανε εσας αλλα συγκεκριμενα να ξερεις οταν αναφεραμε πιο πανω την προταση «εαν ελειπαν μερικοι» δεν εννουμε εσας!εννουμε
μια κακια παρεα που κολλησε μαζι μας!με peugeot και αυτοι αλλα οποιοι γνωριζουν γνωριζουν,,,,,,,αυτα! Τα υπολοιπα απο κοντα φιλε....
MEMsound - Τετ 30 Σεπ 2009, 00:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Με αφορμη τα παραπάνω και χωρις να θελω να ανακατευτω και ελπιζοντας οτι δεν θα παρεξηγηθω/παρεξηγησω οποιονδηποτε, να σας ενημερώσω (μιας και καλώς ή κακώς εδω στην Αθηνα εχουμε κάνει κάμποσες τετοιες βόλτες και από τα λάθη μας προσπαθουμε να μαθαίνουμε) οτι για να χετε το κεφάλι σας "υσηχο" οι εκάστοτε υπευθυνοι/οργανωτες της οποιας εκδρομής, οταν βλέπετε οτι κάτι στο δρόμο δεν πάει οπως εχετε αρχικα σχεδιάσει ή σας χαλασε ή συνεβη κλπ κλπ καλό ειναι να κάνετε μια σταση για "ανασυνταξη".

Καλη συνέχεια στις βολτες εκδρομές σας.
Την εκανα πριν κανα μηνα την συγκεκριμένη διαδρομη και πολυ την ευχαριστηθηκα Wink

υ.γ. Που ειναι το κειμενακι για το πορταλ? Laughing
France_8v - Τετ 30 Σεπ 2009, 02:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Με αφορμη τα παραπάνω και χωρις να θελω να ανακατευτω και ελπιζοντας οτι δεν θα παρεξηγηθω/παρεξηγησω οποιονδηποτε, να σας ενημερώσω (μιας και καλώς ή κακώς εδω στην Αθηνα εχουμε κάνει κάμποσες τετοιες βόλτες και από τα λάθη μας προσπαθουμε να μαθαίνουμε) οτι για να χετε το κεφάλι σας "υσηχο" οι εκάστοτε υπευθυνοι/οργανωτες της οποιας εκδρομής, οταν βλέπετε οτι κάτι στο δρόμο δεν πάει οπως εχετε αρχικα σχεδιάσει ή σας χαλασε ή συνεβη κλπ κλπ καλό ειναι να κάνετε μια σταση για "ανασυνταξη".

+1...

MEMsound έγραψε:
υ.γ. Που ειναι το κειμενακι για το πορταλ? Laughing

Οεο???Βασίληηηηη... μην κάνεις την πάπια Laughing Laughing Laughing
xalkiadakhs 207gt - Τετ 30 Σεπ 2009, 02:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
οι εκάστοτε υπευθυνοι/οργανωτες της οποιας εκδρομής, οταν βλέπετε οτι κάτι στο δρόμο δεν πάει οπως εχετε αρχικα σχεδιάσει ή σας χαλασε ή συνεβη κλπ κλπ καλό ειναι να κάνετε μια σταση για "ανασυνταξη".

με το που βαλαμε μπροστα για να φυγουμε βαλανε ολοι...κανουμε σταση σε συγκεκρμενο σημειο για σταση-βενζινη και εκαναν και αυτοι...στο επομενο ξεκινημα τα ιδια..στο δρομο τα υπολοιπα εννοουνται...
και ξαναλεω ολα καλα παιδια...4 ητανε τα μινι και εμεις ειμασταν 25 και αλλα 10 περιπου τα colt για αυτο εγινε μπαχαλο....!!!ητανε μια πολυ καλη κυριακη για βολτα...αλλα πιστευω να με ακουτε απο εδω και περα οταν σας λεω "γιατι να πηγαινουμε και εμεις βολτα,οταν πανε ολοι βολτα?ολος ο κρητικος κοσμακις ητανε στους δρομους...ειδικα το θεμα με τις μηχανες εμενα σε μια στροφη με επιασε η καρδια μου ετσι οπως εβλεπα τα 1000 να "ξαπλωνουνε"...
MEMsound - Τετ 30 Σεπ 2009, 10:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που μπορείτε να κάνετε σε τετοια περίπτωση ειναι να συνενοηθείτε και με τους αλλους μηπως και θελετε να πάτε ολοι μαζι...

εχει ακομα περισσότερη πλάκα
και γλιτώνετε την οποια παρεξηγηση

μην τρελένεστε περι "μονοι μας" "μόνοι τους" κλπ...

ολοι αυτοκινητόφιλοι ειμαστε αλλωστε...
αλλοι λιγο περισσότερο στροφακηδες, αλλοι ευθειακηδες αλλοι λιγο απ΄ολα Wink
207 GT HRAKLEIO - Τετ 30 Σεπ 2009, 12:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω μαζί σου Μάνθο, απλά εγώ ανέφερα παραπάνω για συγκεκριμένα 4 αμάξια (όχι τα mini) που ήρθαν μαζί μας στην εκδρομή και που λόγω κάποιων γεγονότων ξενερώσαμε άσχημα όλοι μας..
Τέλος πάντων κρατάω αυτό που είπες πρίν και έχει πολύ μεγάλη σημασία, οτι απο τα λάθη μας μαθαίνουμε...
Στις επόμενες εκδρομές-συναντήσεις τα πραγματα θα είναι πολύ καλύτερα!!!
srdks - Τετ 30 Σεπ 2009, 19:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αυτο που μπορείτε να κάνετε σε τετοια περίπτωση ειναι να συνενοηθείτε και με τους αλλους μηπως και θελετε να πάτε ολοι μαζι...

εχει ακομα περισσότερη πλάκα
και γλιτώνετε την οποια παρεξηγηση

μην τρελένεστε περι "μονοι μας" "μόνοι τους" κλπ...

ολοι αυτοκινητόφιλοι ειμαστε αλλωστε...
αλλοι λιγο περισσότερο στροφακηδες, αλλοι ευθειακηδες αλλοι λιγο απ΄ολα Wink

Very happy

+1
srdks - Τετ 30 Σεπ 2009, 19:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια παντως να ξερετε οτι δεν μας εβαλε κανενας να σας την σπασουμε...στο βενζιναδικο εβαλε ο δημητρης βενζινη,και δεν περιμεναμε εσας να φυγετε για να ξεκινησουμε.περιμεναμε τα κολτ γιατι στιν παρεα μας ηταν ενα κοκκινο με μαυρες ζαντες...αλλα μετα που ειδαμε οτι ξεκινουσατε,αποφασισαμε να φυγουμε για να μην ειμαστε παλι αναμεσα σας...τες πα...θα σηκωσω και τα βιντεο youtube με 10 λεπτα διαδρομης περιπου.....λολ... Evil
παντως καταλαβα για ποια αυτοκινητα λεγατε μολις τωρα.,αλλα δεν θελω να ανακατευτω...δικο σας θεμα..ηρεμα ομως να μην ξεφυγει η κατασταση....θα χαρουμε μια μερα να παμε μια βολτα παρεα...χαρηκα που σας γνωρησα. Very happy
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 01 Οκτ 2009, 17:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
srdks έγραψε:
τες πα...θα σηκωσω και τα βιντεο youtube με 10 λεπτα διαδρομης περιπου.....χαρηκα που σας γνωρησα. Very happy

ειπαμε ρε φιλεεεε ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
και....
απο οτι μιλησα με διαφορους δεν θελουμε βιντεακια εδω,,,προς αποδειξη των οτιδηποτε προβληματων...δεν τα χρειαζομαστε..σε ευχαριστουμε να σαι καλα!!!
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 01 Οκτ 2009, 17:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον…να μαστε ετοιμοι για αφιερωση!!!λοιπον παμε..
Η εκδομη της 27 σεπτεμβριου 3η πλεον για την κρητικο παραρτημα ηταν πολύ καλη…πολύ καλος καιρος,καινουργια μελη..δυστηχως α)λιγες απουσιες “από 5 p207” καθως και ‘’από 3 p106’’ β)καποιες παρεξηγησεις-ασυνεννοησιες.
Τελος λιγες αλλα πολύ καλες ομορφες στιγμες!!!!!!

Πρωτα από όλα ένα καλωσορισμα στα καινουργια μας μελη που μολις το εμαθαν ετρεξαν για βολτα…και ορισμενοι απο πολυ μακρια Wink

Δυο αναμνηστικες που τις ηθελα πολύ καιρο αλλα δεν καθοταν με τιποτα είναι με τον nikos68 που καυαλαει ένα rcδαιμονα by salex!

ενα απο τα 2 η και 3 φαναρια που εχει ολο το ρεθυμνο

Και εχουμε τα 106 μας που μαζευτηκαν με πολύ μεγαλη επιτυχια αυτην την φορα

http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136934340275_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136934380276_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136934460278_1134850966_3039.jpg
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/France_8v/10323_1136940620432_1134850966_3039.jpg

Επειτα τα 207 μας οντως το ένα πιο συναρπαστικο από το άλλο..οι καινουργιες εμφανισεις και οι καινουργιες γνωμες που ειπωθηκαν καθως και οι φιλιες πιστευω πως θα μας βοηθησουν σε πολύ εντονο βαθμο στο αμεσο μελλον….

οι ρεθυμνιωτες ξεναγοι μας μας τρεχουν απο εδω και απο εκει.....

Και τελος για να κλεισουμε ένα videaki από τον συνολο ολων των οχηματων (οι ιδιοκτητες ειχαν φυγει για καφε)

http://s734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/3%20synanthsh%20ekdromh%20rethymno/?action=view&current=P9271183.flv

Αυτά λοιπον εκ αναμονης λοιπον της επομενης βολτας…δεν ξερω εάν θα πρεπει να κλεισει τωρα αυτή η ενοτητα (μιας και αναφερετε μονο για την 3η βολτα-συναντηση )
Και να συνεχισουμε τις κουβεντες μας στην ενοτητα μας «psclub-παραρτημα κρητης» για όλα τα υπολοιπα…….
MEMsound - Πεμ 01 Οκτ 2009, 19:30:29
Θέμα δημοσίευσης:
nice work...
δεν χρειάζεται να κλείσει, μιας και ολο και κάποιος θα θελει να κάνει κάποιο σχόλιο για την εκδρομη.
απλά για οτιδηποτε αλλο εκτός αυτης της εκδρομης συνεχίστε στο αλλο τόπικ.. Wink
207 GT HRAKLEIO - Πεμ 01 Οκτ 2009, 23:05:03
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου Χριστόφορε... respect!!!
(φαίνεται και το GTάκι μου αρκετές φορές)!!!!!! Yahoo! Clapping Thumbs Up Thumb Left Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy
France_8v - Πεμ 01 Οκτ 2009, 23:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κ ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες που μας ακολούθησαν κ πάνω απ' όλα... μας ανέχτηκαν Clapping Clapping Clapping
France_8v - Πεμ 01 Οκτ 2009, 23:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Φίλε μου Χριστόφορε... respect!!!
(φαίνεται και το GTάκι μου αρκετές φορές)!!!!!! Yahoo! Clapping Thumbs Up Thumb Left Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Το δικό μου φαίνεται μόνο μια... Sad
Αλλά έχω τις γυναίκες μαζί Tease
geo106xs - Παρ 02 Οκτ 2009, 10:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο παιδες Clapping !!! Πολυ ωραιες φωτο και πολυ ωραιο κλιμα! Μπραβο και παλι μπραβο,ζηλεψα ρε γμτ Evil πιστευω η επομενη εκδρομη να ειναι συντομα γιατι εχω βαρεθει να κανω browse στο Ηρακλειο χωρις παρεα για το λιονταρι μου... Crying or Very sad
nikos68 - Σαβ 03 Οκτ 2009, 12:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαιρετική παρουσίαση...εύγε Χριστόφορε...και εις άλλα με υγεία Very happy Very happy Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες