MEMsound έγραψε: |
καλή βόλτα παίδες...
Τον Aυγουστο που εκανα την διαδρομη ειναι πολυ ομορφη. και το λιμάνι του Ρeθύμνου... "respect" ![]() ![]() ![]() |
μπα χειρότερα θα ηταν γιατι δεν θα εβλεπα το τοπίο... ![]() ![]() by the way... το νου σας... εκδρομη πάτε... |
ε ναι δες καιρό
για να ξέρετε αν θα κουμπώσετε πάνω τα βροχινα ή τα σεμι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
Και εκτος απο λαστιχα και ολα τα υπολοιπανα κοιταξετε να ειστε ολοι νομιμοι παιδες.....π.χ. Αυτοι που κυκλοφορανε χωρις πινακιδες να τα αφησουνε σπιτια τους!!!! ![]() ![]() ![]() |
France_8v έγραψε: | ||
Μα είδες κιόλας τον σβούρο??????? ![]() ![]() ![]() |
geo106xs έγραψε: |
Τοσο αργα βρηκατε να κανετε την εκδρομη; ![]() Υ.Γ Αγγελεεεε! Τι δουλεια εχεις στο site τετοια ωρα; Δεν εχουμε υπνο; ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
αντι να αρχισουμε τις προσθεσεις στισ συμμετοχες αρχιζουμε τις αφαιρεσεις!!!!!καλα καλα το παμε....ωραιαααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geo106xs έγραψε: |
Υ.Γ Αγγελεεεε! Τι δουλεια εχεις στο site τετοια ωρα; Δεν εχουμε υπνο; ![]() |
207 GT HRAKLEIO έγραψε: |
Ααααααααααααααχχχ!!!! αυτές οι πινακίδες...
Δείτε τι ήθελα να κάνω μόλις είδα την κλήση και ανέμιζε πάνω στο παμπρίζ μου : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikos68 έγραψε: |
Ελπίζω να έχουν ανοιχτό το λιμάνι γιατί εδώ στο Ρέθυμνο όλο μλκς συμβαίνουν.Του έβαλαν και μεγάλες σιδερένιες πόρτες λες και θέλουν να φυλάξουν κανά θησαυρό.Υπάρχει και η λύση της νέας μαρίνας αν και εκεί την έχουν μετατρέψει σε φυλασσόμενο parking.Νομίζω όμως ότι λόγω Κυριακής και μάλιστα πρωί θα είναι ελεύθερη.Για να δούμε.....Βασίληηηη τι βλέπω????...έχασες τις πινακίδες σου????....εδώ ακόμα περιορίζονται σε 80ευρα...και μη χειρότερα.... ![]() |
Ελπίζω να έχουν ανοιχτό το λιμάνι γιατί εδώ στο Ρέθυμνο όλο μλκς συμβαίνουν.Του έβαλαν και μεγάλες σιδερένιες πόρτες λες και θέλουν να φυλάξουν κανά θησαυρό.Υπάρχει και η λύση της νέας μαρίνας αν και εκεί την έχουν μετατρέψει σε φυλασσόμενο parking.Νομίζω όμως ότι λόγω Κυριακής και μάλιστα πρωί θα είναι ελεύθερη.Για να δούμε.....Βασίληηηη τι βλέπω????...έχασες τις πινακίδες σου????....εδώ ακόμα περιορίζονται σε 80ευρα...και μη χειρότερα.... ![]() |
μακαρι να εχει τετοιο καιρο και την αλλη κυριακη (λιγη πολυ λιγη συνεφια) και στα π@π@ρι@ μας και τα 2ευρα και ολα τα υπολοιπα...ολα καλα θα πανε!!!dont worry ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μετά φίλε Κωστή θα πάρουμε τα βουνά του Μυλοπόταμου να βρούμε να παρκάρουμε.... ![]() ![]() ![]() |
ζημια παθαμε παιδια....μετα απο ολοημερο λιωσιμο του gtδαιμονα..μου εβγαλε ζημια!!!αλλα που?στα φωτα...μου εκαψε τη μια λαμπα xenon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Χριστόφορε του άλλαξες τα φώτα μου φαίνεται...χαχαχα...Απλά επειδή τα xenon του κόβουν γκάζια μάλλον....αποφάσισε τα στα κάψει για να πάει γρηγορότερα....χαχαχαχα...τι έξυπνο αυτοκίνητο έχουμε.... ![]() ![]() ![]() |
orfanos mulopotamos έγραψε: | ||
|
orfanos mulopotamos έγραψε: |
φιλε νικο ο λημεναρχης στο ρεθυμνο ειναι θειος μου... αν του καναμε μια κρουση μηπως και γινει τιποτα... μονο για την συγκεκριμενη μερα.... |
παιδια θα κανω οτι μπορω χωρις να υποσχομαι τιποτα... θα προσπαθησω παντως... θα κατεβω αυριο πρωι ρεθυμνο... παιζει και η πιστα καρτ, στον αδελιανο καμπο... εχω δει πολλες φορες αλους συλογους... |
koytel.kos έγραψε: | ||
Καλη ιδεα...αλλα αν ερθετε στη πιστα να ειστε ησυχα παιδια γιατι το σπιτι μου ειναι απο πανω και θελω ησυχια...χαχχαχα!!! Λιγες ωρες τη μερα δε δουλευω ας τις ευχαριστηθω ![]() ![]() Παντως η πιστα ενδεικνειται χωρις πλακα τωρα. |
ρε σεις τι κανετε ρεεεεεεε.....θελετε να μας τρελανετε τελειως!!!εμενα μου πηρατε τα μυαλα τωρα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aν ο καιρός βρέχει δεν θα έρθουμε..
![]() ![]() |
λοιπον στο ινερνετ λεει... κυριακη πρωι στις 9 λιγα συνεφα... το μεσημερι στις 3 αρκετα συνεφα με 27 βαθμους νομιζω... και το βραδυ στις 9 ασθενης βροχοπτοσης.... αυτα.. ειμαι η πετρουλα και μολις τελειωσα.... |
Θεωρω οτι το ps εχει κάμποσα τρελοκομεία που θα ακολουθησουν... ![]() ![]() ![]() |
ελα ντε... ![]() ![]() Αν και... χθες μιλαγα με τον μεσιε vinman... εσεις ακομα εκει δεν τον ξέρετε...αν και ισως να τον εχετε πετυχει στο δρόμο με ενα χρυσοασημι 407...ο οποίος ανεβοκατεβαίνει Κρητη κάθε "τρεις και λιγο" κηρίως ΣΚ και μου ελεγε οτι ετσι οπως το 'χουν κάνει με τα δρομολόγια των πλοίων η Κρητη πλεον ειναι "διπλα" για ΣΚ... και με κόστος πηγαινε/ελα+νοικιαρικο αμάξι εκει για ΣΚ κάτω από 100ε - οκ τσαμπα δεν ειναι αλλα ειναι "μινι" ταξιδάκι για "ξεσκασμα"... Σαββατο μεσημέρι φευγεις απο Πειραια και επιστοφη Δευτερα πρωι κατα τις 600 στο Πειραια και κατευθείαν δουλεια... και με εβαλε σε τρελές σκέψεις... δυστυχως ΟΧΙ για αυτο το ΣΚ για διάφορους λόγους (δουλειες) αλλα και γιατι ο καιρός λεει για μπολικο αέρα την Κυριακη... ΑΛΛΑ στανταρ θα το οργανωθουμε κάποιο ΣΚ να κατέβουμε ετσι για το "μπουγιουρντι"... ![]() Θεωρω οτι το ps εχει κάμποσα τρελοκομεία που θα ακολουθησουν... ![]() ![]() ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
παρακαλω οποιος γνωριζει το Γιωργο Γονακη ας του πει να επεικοινωνησει μαζι μου η με τον Sod...υπαρχει χρηματικο προβλημα!!!! ![]() |
xrisa-xs έγραψε: | ||
![]() |
οσοι και να κατεβεται ειστε καλοδεχουμενοι και καλος να ορισετε στην περιφανη κρητη μας... να σας φιλοξενησουμε και να γινουμε χαλι να μας πατησετε (ετσι δεν ειναι ρε παιδια..? η λεω μ@λ@κιες μονος μου...) στους κρητικους αναφερομαι... προς λυπη μου ανακοινονω οτι πριν λιγο εβρεξε στο ρεθυμνο... αλλα εχει κοψει τωρα ο καιρος... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
ο φιλος μας οοοοο βα βα βα βα βα βασιλης να τα βλεπει αυτα!που του εχω σπασει τα π@π@ρι@ να ανεβουμε εμεις.....ετσι για το παρεο-καφε στην λεσχη μια πεμπτη? |
δεν θα σε αφησω να μου παρεις την θεση... ελα σε εμενα βασιλη εγω θα σου δειξω και λιγο βυζακι... παντως ο καιρος μια χαρα φαινεται και σημερα... καλημερα σε ολους.... φιλε μανθο πως ειχα την εντυπωση οτι θα ερθεις....? |
France_8v έγραψε: |
Δεν θέλω αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων ευρώ... είμαι καλυμμένος με αυτό ![]() |
ΓΡΑΨΕ ΡΕ λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πόσοι μαζευτήκατε? |
εεεεε τοοοοσες συμετοχες ε δεν το περιμενα με τιποτα παιδια.....αλλα οπως λεει και μια παροιμια" "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι ((ασχετοι))-αργη να ξημερωσει"" ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ : αν έλειπαν και 4 αμάξια απο κεί θα ήταν ακόμη καλύτερα.. |
Με αφορμη τα παραπάνω και χωρις να θελω να ανακατευτω και ελπιζοντας οτι δεν θα παρεξηγηθω/παρεξηγησω οποιονδηποτε, να σας ενημερώσω (μιας και καλώς ή κακώς εδω στην Αθηνα εχουμε κάνει κάμποσες τετοιες βόλτες και από τα λάθη μας προσπαθουμε να μαθαίνουμε) οτι για να χετε το κεφάλι σας "υσηχο" οι εκάστοτε υπευθυνοι/οργανωτες της οποιας εκδρομής, οταν βλέπετε οτι κάτι στο δρόμο δεν πάει οπως εχετε αρχικα σχεδιάσει ή σας χαλασε ή συνεβη κλπ κλπ καλό ειναι να κάνετε μια σταση για "ανασυνταξη". |
υ.γ. Που ειναι το κειμενακι για το πορταλ? ![]() |
οι εκάστοτε υπευθυνοι/οργανωτες της οποιας εκδρομής, οταν βλέπετε οτι κάτι στο δρόμο δεν πάει οπως εχετε αρχικα σχεδιάσει ή σας χαλασε ή συνεβη κλπ κλπ καλό ειναι να κάνετε μια σταση για "ανασυνταξη".
|
αυτο που μπορείτε να κάνετε σε τετοια περίπτωση ειναι να συνενοηθείτε και με τους αλλους μηπως και θελετε να πάτε ολοι μαζι...
εχει ακομα περισσότερη πλάκα και γλιτώνετε την οποια παρεξηγηση μην τρελένεστε περι "μονοι μας" "μόνοι τους" κλπ... ολοι αυτοκινητόφιλοι ειμαστε αλλωστε... αλλοι λιγο περισσότερο στροφακηδες, αλλοι ευθειακηδες αλλοι λιγο απ΄ολα ![]() |
srdks έγραψε: |
τες πα...θα σηκωσω και τα βιντεο youtube με 10 λεπτα διαδρομης περιπου.....χαρηκα που σας γνωρησα. ![]() |
Φίλε μου Χριστόφορε... respect!!!
(φαίνεται και το GTάκι μου αρκετές φορές)!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |