kostas207rc έγραψε: |
Ραντεβου Κυριακή πρωί 9,00 Διόδια Αφιδνών!! Είναι περίπου 300χλμ μέχρι Καρδίτσα (ξεκούραστα) μετά κανα 20λεπτο με πολύ ωραία διαδρομή ως την λίμνη και μετά φτάσαμε ταβέρνα! |
SnakeMJK έγραψε: |
η μέρα των εκλογών είναι ιδανική για εκδρομή ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Μα καλά, δεν θα πάτε να ψοφίσετε??? ![]() ![]() ![]() |
Αυτό δεν είναι πρόβλημα όσοι ξεκινήσουν μαζί μου από Αθήνα θα τους πάω εγώ |
MEMsound έγραψε: |
Λογικά μέσα κι εγω
θα πάω για ψηφο πρωι-πρωι και μετα δε γαμιεται ας γράψουμε κανα κμ... ![]() στα 330000+κμ του nissan δεν κάνουν την διαφορα 2-3 100αδες ακομα... ![]() ![]() ![]() |
Λογικά μέσα κι εγω
θα πάω για ψηφο πρωι-πρωι και μετα δε γαμιεται ας γράψουμε κανα κμ... ![]() στα 330000+κμ του nissan δεν κάνουν την διαφορα 2-3 100αδες ακομα... ![]() ![]() ![]() |
ψηφίζεις και κατεβαίνεις απλά |
Steve έγραψε: |
2-3-4 θα είμαι Έδεσσα για ψήφο...
Πράξτε τα δέοντα ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εντελως off τοπικ, απλα εδω μου ηρθε να ρωτησω.. Αν δεν πας εκει που σε καλουν, τι κυρωσεις εχεις? |
Jim207GT έγραψε: | ||
Βάση Νόμου πολλές, πρακτικά δεν νομίζω να σου κάνουν και τίποτα. Α!!Και για να δηλώσεις ασθένεια θέλει μόνο από Νοσοκομείο και νομίζω θέλει και εισαγωγή. |
Στο χαρτί πάντως γράφει μέχρι και φυλάκιση
Στο θέμα μας τώρα μεταφέρεται η ημερομηνία για τις 11/10/09 Να αρχίσουμε σιγά σιγά να δηλώνουμε ποιοι θα ήμαστε Δημήτρη ξεκίνα να φτιάχνεις μία σχετική λίστα να οργανωθούμε |
iceage έγραψε: |
Και ξαναλέω ΣΚ έχει Πορταριά, ποιός ψήνεται? |
SnakeMJK έγραψε: | ||
έχω κλείσει ήδη για 13-15 νοέμβρη... ![]() ![]() ![]() |
Γιώργο μιλάς για 2ήμερο? Αν ναι, διαμονή? |
Ghost Dog έγραψε: |
Θα ειμαι Γιαννενα..... ![]() |
λίμνη Πλαστήρα |
Ωραία οπότε έχουμε
Από Αθήνα Kostas207rc CHR207 Memesound Fynos(αν ξεμπερδέψει) iceage Οι Αθηναίοι συμπληρώνετε από κάτω... |
recife_rallye έγραψε: |
... ο σταυρος ........ θα ξεκινησουμε κατα τις 3μιση απο γρεβενα..μην φυγει κανεις γιατι σας σφαξαμε.. ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Λοιπον...εγω ο σταυρος και η αδερφη μου θα ξεκινησουμε κατα τις 3μιση απο γρεβενα..μην φυγει κανεις γιατι σας σφαξαμε.. ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Αν έρθει και το κορμί δεν πάμε πουθενά. @kane : δεν περνάς από Προφήτη να φέρεις βολάν και δισκόπλατο και θα ανταμoiφθείς δεόντος. |
kane έγραψε: |
Ρε μλκ γιωργο...ολη μερα σαλονικη ημουνα σημερα,δεν πηρες ενα τηλ να μου το πεις... ![]() Τεσπα,θα βρω τον τροπο ΑΝ ερθω στην εκδρομη. Ο αμπαλλος το δεσε κατευθειαν κομπο... |
sod έγραψε: |
Εγω θα ερθω αν με παρει μαζι το βελτιωμενο 207 για να δω το jacuzzi που εβαλε..... ![]() ![]() ![]() |
Μάλον θα πάρεις το δικό σου γιατί τον Μάνθο θα τον πάρω εγώ και ο Fynos την κοπέλα του... |
Δεν καταλαβα τι εννοείς???
εμένα λες η τον Μάνθο? |
|
θα σας φερω κάτι για την περίσταση... ![]() ![]() ![]() ![]() |
κι εγω ευχαριστω Κώστα και Χρηστο για τις "δοκιμές" των 207 τους...
και τον Γιαννη για την "μεταφορα"... ![]() ![]() |
και τον Γιώργο για την Old shcool 106 βολτουλα... ![]() |
¶ΑΑΑΑΑ μην το ξεχάσω. Η επόμενη να γίνει σε πιο σφυχτό κομμάτι γιατί δεν μπορώ να φτάσω τα μπλοκαδουράτα 207 με τα ψιψιψώνια, ανοίξανε απόσταση αρκετή. Αν και με τον Sod το ευχαριστηθήκαμε αρκετά. Σόρρυ αν σε φόβησα πουθενα, αλλά δεν φταίω εγώ τα λάστιχα σκούζανε. Την επόμενη Sod θα στήσω σκαλωσία μέσα στο αυτοκίνητο για Incar πλάνα.Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. ¶τιμη Turbo-εποχή, δεν θα πάμε κατά Καρπενήσι μεριά θα πάρω το αίμα μου πίσω. |
Καλά ρε σα δε ντρέπεσαι, δε μπορούσες να φτάσεις τα ψωφοτουρμπάτα. 800κιλά ελαφρύτερος είσαι!
Βάλε τη σκαλωσιά-ΜΕΣΑΙΑ θωλόμπαρα ![]() |
fynos έγραψε: |
Θα περιμένω με ανυπομονησία . . . . |
Ξέχασα και το σημαντικότερο. Η 3rioStooges-Motorsport Team κάνει και επισκευές εκτός Αθηνών. On the road που λένε. |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
...και με εναλλακτικά μέσα (εργαλεία) παρακαλώ! ![]() |
¶ΑΑΑΑΑ μην το ξεχάσω. Η επόμενη να γίνει σε πιο σφυχτό κομμάτι γιατί δεν μπορώ να φτάσω τα μπλοκαδουράτα 207 με τα ψιψιψώνια, ανοίξανε απόσταση αρκετή. Αν και με τον Sod το ευχαριστηθήκαμε αρκετά. Σόρρυ αν σε φόβησα πουθενα, αλλά δεν φταίω εγώ τα λάστιχα σκούζανε. Την επόμενη Sod θα στήσω σκαλωσία μέσα στο αυτοκίνητο για Incar πλάνα.Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. ¶τιμη Turbo-εποχή, δεν θα πάμε κατά Καρπενήσι μεριά θα πάρω το αίμα μου πίσω. |
Pughell έγραψε: |
Εμμμμ,ποιος σε φταιει,βαλε εναν JP4 να κανεις πλακα σε ολα τα ΦΠΕ και να εισαι κοντα στα ΦΠΕic... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Μπα,αυτος θα επιστρεψει δρυμητερος απο οτι βλεπω μιας και θα γινει hardcorας με αυτα που εχω ακουσει,κοινως ουτε τα improved turbo δεν θα τον παιζουν πια... ![]() |
sps έγραψε: |
Γιωργη, 8ν εχεις??? |
φωτος αυριο...
παρτε αυτες τις 2 απο το κινητο μου http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/2009_10_11_limnh_plasthra/2009_10_11_limnh_plasthra_1.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/2009_10_11_limnh_plasthra/2009_10_11_limnh_plasthra_2.jpg κι εγω ευχαριστω Κώστα και Χρηστο για τις "δοκιμές" των 207 τους... και τον Γιαννη για την "μεταφορα"... ![]() ![]() |
|
kostas207rc έγραψε: | ||
Ο Μάνθος απο ότι φάνηκε ερωτεύτηκε τη 'μαύρη νύφη΄.... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||||
μιας και σημερα ειχαμε παει για καφε με τον Iceage και συζηταγαμε τα της βολτας... στο πήγαινε εγω οδηγουσα το 207 του Κώστα "σε (δημόσιου δρόμου...) ρυθμό" (αν μπορω να το πω ετσι) 8 στα 10 (και σε δρόμο που εκανα πρωτη φορα και ο Κώστας μου λεγε και κάμποσα "κοψε" "κοψε" "κλείνει" "κλείνει" ή "ανοίγει" "ανοίγει" κλπ κλπ ![]() ενω ο Γιώργος το πήγαινε πολυ πιο ομαλά γενικώς οπότε δεν τιθεται μέτρο συγκρισης ουτως η αλλως...
πραγματικά πολυ καλό... εντυπωσιακη η ροπη του αλλα θελει αναρτηση για να αποκτηση "μαχιμη" στροφοαισθηση αυτο βεβαια ειναι μεγαλη κουβεντα για αλλο τοπικ ή μαλλον για τον καφε στην επομενη εκδρομη... ![]() ![]() πάντως ηδη το ψαχνουμε για να σας βρουμε "λυσεις/προτάσεις".. |
playstation στο τιμόνι.... ![]() |
CHR207 έγραψε: |
Τελειες τελειες!!!!Πραγματικα ευγε! ![]() ![]() |
ιδιοκτήτες λευκών οχημάτων... λειπει ο Χρηστος που κάτι ματσακουνευε στο δικό του εκείνη τη στιγμη
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/2009_10_11_limnh_plasthra/2009_10_11_limnh_Plasthra_9978_n.jpg |
206kwn έγραψε: |
σαν συγκροτημα heavy metal με το μανθο τραγουδιστη εισαστε εδω!!!
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/2009_10_11_limnh_plasthra/2009_10_11_limnh_plasthra_35_n.jpg κατι σαν αυτους!!!! http://photo.sing365.com/music/picture.nsf/Rotting-Christ-photo/C43D642E5F696A8448256D060009A50E/$file/Rotting+Christ.jpg αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!! πολυ ωραιες εικονες κατα τα αλλα ![]() |
κακιούλα...
ο τελευταίος στην αναβαση... συναρμολογεί τα αμαξια των αλλων... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πολύ ωραίες οι φοτο κάντε λίγο υπομονή και ετοιμάζω και εγώ τις δικές μου... |
Μην το ψαχνεις...
πάντα ετσι γινεται... αλλος την πληρωνει... κακιούλα... ο τελευταίος στην αναβαση... συναρμολογεί τα αμαξια των αλλων... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: | ||
Απο φιλμ τιs εμφανιζειs???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
http://i932.photobucket.com/albums/ad168/sod_photos/DSC00724.jpg |
φωτος αυριο...
παρτε αυτες τις 2 απο το κινητο μου http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/2009_10_11_limnh_plasthra/2009_10_11_limnh_plasthra_1.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/ekdromes/2009_10_11_limnh_plasthra/2009_10_11_limnh_plasthra_2.jpg κι εγω ευχαριστω Κώστα και Χρηστο για τις "δοκιμές" των 207 τους... και τον Γιαννη για την "μεταφορα"... ![]() ![]() |
sod έγραψε: | ||
Απο φιλμ τιs εμφανιζειs???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αργει γι αυτο αρεσει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Με έχετε μπερδέψει, που μέσα είναι οι φωτογραφίας ? τι τύπου μνήμη ?
Να φέρω το λάπτοπ να ξεμπερδεύουμε ? |
Και ακόμη καλλίτερα την ίδια μέρα θα το είχαμε λύσει . . . .
Για πείτε μου το πρόβλημα να σας βρω την λύση ! |