PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!

pistolas - Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:34:41
Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!
Εχω ενα 207 leman
-Με στριμένο τιμόνι αριστερα οταν κσεκιναω μου κανει ενα θόρυβο.Σαν λαμαρινα να το πω?Σαν δισκος ο οποιος κοντευει να γίνει κομμάτια σαν ημιαξόνιο....αλλα δεν μου το κανει μετα για να ειναι....
Πηγα στην peugeot και μου ειπαν αστο να το ψαξουμε ολο...
αυτοι μου ηπαν καποιο μεταλο θα ειναι.....
Το αυτοκίνητο εχει 5000km...
Εγώ μάλλον για δισκο πλατο το κόβω...
smoki - Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο οταν το χεις αριστερα? Μηπως ειναι η τρομπα του αντισπιν? Αν ειναι αυτο ειναι φυσιολογικο. καπου εχει ξαναειπωθει αλλα δεν το βρισκω
pistolas - Πεμ 10 Σεπ 2009, 15:32:43
Και οταν το εχω στην ευθεία μου το έκανε και δεξιά απλα εμφανίζεται πιο εντονα με τιμόνι αριστερα...εψαξα όλες τις ενότητες αλλα δεν βρήκα κατι παρόμιο....αλλα ο ηχος δεν μοθ ακουγεται για τρομπα.....
birbilakos - Πεμ 10 Σεπ 2009, 15:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως βρίσκει ο τροχός στο αμαξώμα; Αν ναι, λογικά θα έχει κάνει σημάδι.

Πρόσφατα μου έτυχε αυτό ύστερα από αλλαγή ελαστικών. Λύθηκε με επανατοποθέτηση του τροχού.
France_8v - Πεμ 10 Σεπ 2009, 19:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
birbilakos έγραψε:
Μήπως βρίσκει ο τροχός στο αμαξώμα; Αν ναι, λογικά θα έχει κάνει σημάδι.

Πρόσφατα μου έτυχε αυτό ύστερα από αλλαγή ελαστικών. Λύθηκε με επανατοποθέτηση του τροχού.

+1...
Αν σου έχουν βάλει πιο φαρδύ λάστιχο, το κάνει.Παίζει να θέλει κ καμιά ευθυγράμμιση Wink
pistolas - Πεμ 10 Σεπ 2009, 22:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια δεν ειμαι ασχετος απο αυτοκίνητα....
Μιλάμε για μεταλικό θόρυβο και οχι για θόρυβο απο θόλο...
και τα λαστιχα ειναι μαμα...
gemilonas - Παρ 11 Σεπ 2009, 08:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα ,

Δεν έχω τεχνικές γνώσεις να σε βοηθήσω . Επειδή όμως και εγώ από αυτά που λες υποψιάζομαι ότι είναι κάτι πιο σοβαρό από λάστιχα κλπ.....σφαίρα στην αντιπροσωπεία και σκίσε τους μέχρι να στο φτιάξουν . Και κυρίως μην αφήνεις έτσι το αυτοκίνητο για πολύ.....σήμερα μπορεί να μην είναι τίποτα ...αν καθυστερήσεις όμως μπορεί να γίνει σοβαρό.....

ΜΦΧ
mathanas - Παρ 11 Σεπ 2009, 11:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
gemilonas έγραψε:
Καλημέρα ,

Δεν έχω τεχνικές γνώσεις να σε βοηθήσω . Επειδή όμως και εγώ από αυτά που λες υποψιάζομαι ότι είναι κάτι πιο σοβαρό από λάστιχα κλπ.....σφαίρα στην αντιπροσωπεία και σκίσε τους μέχρι να στο φτιάξουν . Και κυρίως μην αφήνεις έτσι το αυτοκίνητο για πολύ.....σήμερα μπορεί να μην είναι τίποτα ...αν καθυστερήσεις όμως μπορεί να γίνει σοβαρό.....

ΜΦΧ

ή παιζει και να μην εχει τιποτα και τα τζιμανια να στο κανουν φυλλο και φτερο χωρις λογο...... οποτε χαλαρα
gemilonas - Παρ 11 Σεπ 2009, 11:07:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα ...... γαμ....τα!!!
pistolas - Τρι 15 Σεπ 2009, 13:44:47
Παίδεσ όποις εχει το ιδι πρόβλημμα προέρχεται απο τη θερμική ασπίδα της εξάτμισησ καπου ακουμπάει !!!!μπροστα στοdown pipe!
reselie - Τετ 23 Σεπ 2009, 21:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγο ακυρο Shocked πως το βρηκες τελικα?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες