TONY PAP έγραψε: |
Τώρα τελευταία με τις εξωτερικές θερμοκρασίες πάνω από
τους 33-35 βαθμούς μόλις γκαζώσω λίγο παραπάνω 2α-3η και μπλέξω αμέσως σε λίγο μποτιλιάρισμα μυρίζει έντονα ο καταλύτης μου. Πρόκειται για 1,6 16v του 2001 περί τα 22000 χλμ. Επειδή είναι το πρώτο μου καλοκαίρι με το 206 (το πήρα μεταχ/νο) έχει κανείς καμμία ιδέα περι τίνος πρόκειται? Επίσης όσοι έχουν συρμάτινο ή αγωνιστικό καταλύτη μυρίζει έτσι έντονα ? |
TONY PAP έγραψε: |
το ωραίο είναι ότι απαντάνε μόνο τα rallye
ρε παίδες τα 206 δεν βρωμάνε καθόλου? μόνο ο δικός μου καταλύτης μυρίζει.... |
pezomania έγραψε: |
Ποτέ δεν μου έχει μυρίσει ο καταλύτης ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Μήπως (λέμε τώρα) πήρες καμιά σακκούλα παραμάζωμα απο κάτω και κόλλησε στο σωλήνα και νομίζεις πως μυρίζει ο καταλύτης; ![]() ![]() ![]() Έτσι την έχω πάθει και εγώ... ![]() Είχε κολλήσει σακκούλα και βρώμαγε απίστευτα... ![]() Περίμενα να λιώσει η σακκούλα τελείως για να εξαφανιστεί η μυρωδιά... Γιατί δέν πάς σε κάνα συνεργείο να δείς απο κάτω τί παίζει; ![]() |
Kouzman έγραψε: |
ερωτηση: αν μπει αγωνιστικος καταλυτης τι να μπει κεραμικος ή συρματινος? και γιατι μυριζουν?
θα πεταει φλογιδια με κανεναν απο τους δυο? αν οχι βλεπω να μην βαζω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Μήπως (λέμε τώρα) πήρες καμιά σακκούλα παραμάζωμα απο κάτω και κόλλησε στο σωλήνα και νομίζεις πως μυρίζει ο καταλύτης; ![]() ![]() ![]() Έτσι την έχω πάθει και εγώ... ![]() Είχε κολλήσει σακκούλα και βρώμαγε απίστευτα... ![]() Περίμενα να λιώσει η σακκούλα τελείως για να εξαφανιστεί η μυρωδιά... Γιατί δέν πάς σε κάνα συνεργείο να δείς απο κάτω τί παίζει; ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Όπα ρε, όπα....
Αν όντως έχει κολλήσει σακούλα και περιμένει να λιώσει, μπορεί να πάρει και καμιά φωτιά ο καταλύτης και να τρέχει.... |
θα πεταει φλογιδια με κανεναν απο τους δυο? αν οχι βλεπω να μην βαζω... |
danielos έγραψε: |
φλογες πετανε αυτα που δεν εχουν καταλυτη!!!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Δεν αρπαζει φωτια ετσι ευκολα |
ωστοσο εχω μια απορεια. γιατι τα btcc παρολο που φορανε καταλυτη τρελενονται στις φλογες?? και σιγουρα φορανε γιατι ειναι νομιζω υποχρεωτικο απο τους κανονισμους, οπως και να χρησιμοποιουν super plus και οχι κανα τρελο καυσιμο.... |