NoDsl έγραψε: |
Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Μάλλον είναι θέμα υλικών γιατί γενικά και οι δίσκοι έχουν χαρακιές απο τα τακάκια μάλλον. Οι πίσω είναι πιο smooth. |
akis1987 έγραψε: |
αμα το χεις μαμησει στις φρενιες λογικα θα ακους ενα ηχο σαν τρενο σε σιδηροδρομο αλλιως ειναι κατι αλλο... |
akis1987 έγραψε: |
με τα πεζο ολες οι ζημιες ειναι ενα μυστηριο...τι περιοχη εισαι φιλε??? |
ayrton έγραψε: | ||
Οχι δεν μου το κανει οταν φρεναρω. Το κανει οταν ας πουμε κυλαει το αυτοκινητο. απλως σκεφτωμαι μηπως εφαπτεται ελαφρια ο δισκος με το τακακι. |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Οταν στο κανει δοκιμασε να πατησεις ελαφρα φρενο. Αν σταματήσει ο ηχος τοτε ειναι απο εκει... |
Road_Runner έγραψε: |
Τελικα δεν καταλαβα αν στο κανει συνεχεια, η σταματαει και αρχιζει...
Μηπως ειναι κανενα σωληνακι που ακουμπαει σε κανενα ημιαξονιο πχ? |
Road_Runner έγραψε: |
παιζει να εχει κουνηθει κατι...
Σηκλωσε το αν εχεις την δυνατοτητα να δεις... Και κανε και αυτο π σου ειπα.. |
Byakuya έγραψε: |
Mou το κανει και εμενα αδερφε το αναφερα σε ενα ποστ με σφυριγμα φρενων....δεν το κανει παντα...το κανει σε τυχαιες στιγμες ακριβως οπως το λες οχι πολυ θορυβο και οχι παντα.Το πηγα στην πεζο στην επαρχια που ημουν και μου ειπε δεν ειναι τπτ κανουν λιγο θορυβο τα τακακια και ας μην παταω φρενο....εχω κοντα 6κ.Τωρα παραπερα....στον οπτικο ελενχο των 5κ δεν μου ειπαν τπτ.....αλλα θα το αναθερω στις 10κ που θα το παω. |
Byakuya έγραψε: |
Ετσι μου ειπαν και εμενα...αλλα μου μπηκαν ζουζουνια τωρα και θα το παω την Δευτερα στην peugeot στην Λ.Αλεξ. να το δουνε και αυτοι... |
ayrton έγραψε: | ||
Ενημερωσε μας οκ? ![]() |
Byakuya έγραψε: | ||||
Λοιπον το πηγα σημερα,το εκανε ο μηχανικος μια βολτα ,το καναμε και μαζι....δεν εκανε τπτ.Μου ειπε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι τιποτα αυτο που του περιγραφω...ακριβως οπως μου ειχε πει και ο αλλος. Αυτα ![]() |