PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με κόρνα και βελόνα βενζίνης
saxo kit kar - Δευ 07 Σεπ 2009, 09:17:12
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με κόρνα και βελόνα βενζίνης
Καλημέρα.
Έχω δυο αιώνια προβλήματα με το αμάξι μου.
1ον Όποτε έχει υγρασία-κρύο και βάλω το αμάξι μπροστά, όλα λειτουργούν καλά μέχρι να έρθει η ώρα η να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την κόρνα, εκεί ξεκινάει και το πρώτο μου πρόβλημα, η κόρνα θα λειτουργήσει μόνο στο πρώτο πάτημα, από το δεύτερο και μετά δεν λειτουργεί η κόρνα, αυτό συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που έχουμε πολύ υγρασία-κρύο και τέτοια, όταν ο καιρός είναι άριστος με ήλιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κολλήματος της κόρνας, δηλαδή κατά την διάρκεια καλοκαιρινών περιόδων δεν δημιουργείτε πρόβλημα με την κόρνα, με το που ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα αρχίζω και παρακαλάω να μην μου συμβεί τίποτα που θα επιβάλει την χρίση της κόρνας.
Επαναλαμβάνω σε τέτοιες περιπτώσεις δέχεται μόνο ένα πάτημα, αν το διατηρήσω αυτό το πάτημα συνεχίζει η κόρνα να λειτουργεί για όση ώρα κρατώ πατημένο το μπουτον της κόρνας, αν το αφήσω και επιχειρήσω να ξανά πατήσω την κόρνα δεν λειτουργεί, μετά για να ξανά λειτουργήσει θα λειτουργήσει μετά από κανένα 20αλεπτο συνεχής λειτουργίας του αυτοκινήτου.
Με αυτά που έχω δει έχω καταλήξει στο ότι κάπου στο σύστημα η την καλωδίωση της κόρνας μου δημιουργούν πρόβλημα η χαμηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος.
Πήρα την απόφαση να βάλω εδο τον προβληματισμό μου γιατί έχω πάει σε δυο ηλεκτρολόγους και δεν έχουν βρει πρόβλημα, η αλλιώς, δεν μπορούν να βρουν που υπάρχει το πρόβλημα.
Έτσι η μόνη μου λύση είναι να δω μήπως το έχει πάθη κάποιος εδο στο club και καταλήξω στο τι φταίει για να το φτιάξω.
2ον Αυτό είναι πιο κλασικό πρόβλημα, κολλαει η βελόνα της βενζίνης, νομίζω ότι πρέπει να αποκλείσω την πιθανότητα του ότι φταίει το καντράν, θα έπρεπε να μου κολλαει και άλλες βελόνες εκτός από της βενζίνης, είμαι περισσότερο προς το ότι φταίει το φλοτέρ, το έχει πάθει κάποιος παιδιά;
France_8v - Δευ 07 Σεπ 2009, 13:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικά με την κόρνα, άλλαξε κόρνα.Είναι η πιο εύκολη λύση για να δεις από που προέρχεται το πρόβλημα.Για τον δείκτη βενζίνης κ εμένα πιο πολύ για φλοτέρ της αντλίας μου φαίνεται.Το μόνο που μπορείς να κάνεις (χωρίς σίγουρα αποτελέσματα) είναι να βγάλεις την αντλία, όχι τελείως, απλά να τη σηκώσεις κ να παίζεις με το φλοτέρ για να βλέπεις αν κουνάει η βελόνα στο καντράν σου.Βέβαια μπορεί να σου δουλεύει κανονικά κ όταν την ξαναβάλεις να την δουλέψεις να σου κολλάει πάλι.Γνώμη μου είναι να την αλλάξεις.Κανένα 140άρι κάνει...
dhmv2001 - Δευ 07 Σεπ 2009, 15:37:25
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μενα το ιδιο κανει εδω και περιπου ενα χρονο αφου αλλαξα οργανα και εβαλα απο rallye και μου ειπαν οτι φταινε τα οργανα που ηταν μεταχειρισμενα απλα αν μεινει καμια φορα πολλες μερες κολλημενο βγαζω τον πολο της μπαταριας τον ξαναβαζω και επανερχεται
fynos - Δευ 07 Σεπ 2009, 16:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι υπάρχουν κόρνες του τύπου τενόρος και στην λέσχη για πούλημα !
Ρωτήστε Μάνθο αν ενδιαφέρει κάποιον !
saxo kit kar - Τρι 08 Σεπ 2009, 13:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες