Ghost Dog έγραψε: |
Ισως ερθει Στεργιος απο Πατρα, αλλα και Τσιβο-πατερας μιας και μαλλον θα ειναι ο τελευταιος μου αγωνας για το 2009, γιατι απο Νοεμβρη μπαινω φανταρακι....... |
Road_Runner έγραψε: |
btw αν ξαναδω σε αυτον τον αγωνα φωτο που να κοιτας οπουδήποτε εκτός από τα γραπτά, θα στα κόψω.... |
χαχαχαχα, θα παίξουμε ξύλο δλδ ε?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B.M-SPORT έγραψε: |
Καλο αγωνα & Καλη επιτυχια Νικ. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Thanks Βασιλη... Είχαμε κανενα ευχάριστο νέο???? ![]() |
Eχεις κατι στο βρώμικο μυαλό σου? |
btw αν ξαναδω σε αυτον τον αγωνα φωτο που να κοιτας οπουδήποτε εκτός από τα γραπτά, θα στα κόψω.... |
MEMsound έγραψε: |
θα κατεβω κι εγω...
...(εκτός κι αν εχει κάμμια τρελή λαδια στην θαλασσα και βγω φουσκωβόλτα) |
Pughell έγραψε: |
Προσπαθει να σου πει με τροπο οτι εισαι πολυ αργος ρε... ![]() ![]() ![]() |
Στην αμφικλεια στα κατηφορικα φετος ομως που φωναζε: "Κοψε σε παρακαλω, φοβαμαι", δεν τα λεει.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα κανουμε κανεναν αγωνα μαζι?
Πλαστηρα ας πουμε... ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Ii8fNZuDljw |
soler έγραψε: | ||
Ας δώσουμε λίγο θέαμα στους πυροσβέστες..!! ![]() Πόσο θεός είσαι ρε μλκ Άρη? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Δες λιγο πιο πριν που του λεω να προσεξει μια πετρουλα που υπηρχε στο δρομο και πιανουμε παρλα για την πετρουλα που λεει τον καιρο...... ![]() Εντομεταξυ, δεν φαινεται απο την καμερα, αλλα συνεχεια χαιρεταω....... Πρεπει να δεις τις φωτογραφιες, μιλαμε για τρελο σοου..... |
Εντομεταξυ, δεν φαινεται απο την καμερα, αλλα συνεχεια χαιρεταω....... Πρεπει να δεις τις φωτογραφιες, μιλαμε για τρελο σοου..... |
soler έγραψε: |
Α ρε παπαράκο!! Ρε μλκ πόσο καιρό έχω να σε δώ? Πέμπτη έχει λέσχη και μετά καφενέ.. Άμα δεν έρθεις θα σε μπιπ. |
glf έγραψε: | ||
αμ εγώ που μια φορά συνοδήγησα με τον Αργυρίου από τη Θεσ/νίκη και κόντεψα να τον κάψω την... κόρνα ? τον είδα μετά την πρώτη ειδική να με κοιτά παράξενα... τον λέω θες να σταματήσω ? ε... όχι μου λέει, όπως νομίζεις ![]() |
volvos έγραψε: |
re μαλ**α αρη εχεις πρεσβυωπια?
4 γραμμες η σελ??? λολ ρε και ομγ |
glf έγραψε: |
αμ εγώ που μια φορά συνοδήγησα με τον Αργυρίου από τη Θεσ/νίκη και κόντεψα να τον κάψω την... κόρνα ? τον είδα μετά την πρώτη ειδική να με κοιτά παράξενα... τον λέω θες να σταματήσω ? ε... όχι μου λέει, όπως νομίζεις ![]() |
soler έγραψε: |
Α ρε παπαράκο!!
Ρε μλκ πόσο καιρό έχω να σε δώ? Πέμπτη έχει λέσχη και μετά καφενέ.. Άμα δεν έρθεις θα σε μπιπ. |
Καλο ειναι 8 να συναντηθειτε στα διοδια οσοι ειναι να ερθετε...
9μιση ξεκιναει ο πρωτος |
Θα ερθει Τσιβοπατερας με τον θειο μου, ενα ξαδερφακι και 1-2 φιλους του, θα ερθει η κοπελια μου καθως και Στεργιος απο Πατρα με τη δικια του.... ![]() ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΣ! ![]() ![]() ![]() Κλεινω για μεσημεριανη μασα για καμια 20αρια ατομα..... ![]() |
kane έγραψε: |
Μπράβο παιδια...!!!
Παντα τετοια,και να ξεκαυλωνετε στα βουνα νικολακη,κι οχι στις κοντρες στο ο.χ. ![]() ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
μπιπ μπιπ τι κάνεις παιδί μου εκεί? Απο που ξετρύπωσες?
http://www.xwmatinos.gr/Gallery/images/09/29oALUSET/29o_36.JPG |
χ0αχ0α0χ0α0χ0αχ0α0 Ετοιμάζω κειμενάκι 2 σελίδων... ![]() ![]() ![]() Όποιος δεν βαριέται ας το διαβάσει ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
μπιπ μπιπ τι κάνεις παιδί μου εκεί? Απο που ξετρύπωσες?
http://www.xwmatinos.gr/Gallery/images/09/29oALUSET/29o_36.JPG |
ή στη γυναίκα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() By the way... videa-κι "αυτά είναι" |
ρε συ γρήγορα περάσαμε τελικά.... Αν μπορείς στείλτο με μειλ το βιντεακι γιατι δεν μπορω να το αποθηκεύσω.. |
![]() |
α ρε φωτος που βγάζω ο φουστης με δανεικο ερικσον ![]() ![]() |
Thanks Λευτερη!!!
Αντε, μηπως σιγα σιγα να δινεις το mx5 να παρεις κανενα αγωνιστικο παλι? Να βρουμε να σπρωξουμε το 206 καπου που θελω και εγω να αναβαθμιστουμε σιγα σιγα? |
Τσιβοπατέρας: Α, να ο Ιντζόγλου... Ιντζογλοπατέρας: (κοιταει τον Τσιβοπατέρα) Τσιβοπατέρας: (Κοιτάει τον Ιντζογλοπατέρα) Ιντζογλοπατέρας: Είσαι ο πατέρας του Άρη? Τσιβοπατέρας: Εσύ είσαι ο πατέρας του Νίκου? |
Ακομα σε περιμενω.....
Υπ'οψιν ο Αρης για κανενα χρονο δεν θα μπορει να τρεξει.... Θελω συνοδηγο για χωμα..... ![]() ![]() |
Θελω συνοδηγο για χωμα..... ![]() ![]() |
Ακομα σε περιμενω.....
Υπ'οψιν ο Αρης για κανενα χρονο δεν θα μπορει να τρεξει.... Θελω συνοδηγο για χωμα..... ![]() ![]() |
Καλως τους πελατες....
χα0χα0χ0α0χα0χ0αχ0α Σεμιναριο παπαρακο ειχε γινει πριν το καλοκαιρι, ειχε παει και η Ηρω... Το ειχε γραψει κιολας νομιζω... |
Υπ'οψιν ο Αρης για κανενα χρονο δεν θα μπορει να τρεξει....
Chris_7 έγραψε: | ||
Γιατί δεν παίρνεις την Ηρώ? |
κατι θα κανουμε |
ναι ναι
το ουζακι που δεν ηπιαμε την Κυριακη... 'νταξυ μωρε καλο ηταν και το κρασι με το γουρουνοπουλο αλλα την επομενη φορα θελω ουζοκατανυξη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mikerrgp έγραψε: | ||
ουζακι στην εκινηση 5-4-3-2-1- για μας |
Υ.Γ. Για την ιστορία και για την συζήτηση που είχαμε κάνει πιο παλιά ο αγώνας δεν κόστισε πάνω απο 300 ευρώ.... ![]() |
kane έγραψε: |
Ανελυσε το μας νικο το 300 μιας και το επανεφερες...
Εντελως πληροφοριακά εγω μονο για να ΔΩ το ελπα (διημερο) θελω : περιπου 100ε δωμάτιο 1000χλμ αν πουμε, τουλ 100ε βενζινη (το σαξο καιει,τι να κανουμε...) και οτι φαω,πιω παρασκευή βραδυ,σάββατο,κυριακή γυρισμος, στη ξεφτιλα δηλ 50ε... Αμεσως αμεσως 250ε χωρις να τρεξω...μονο για να δω. Ε αν εχω και 2ο ατομο στο αυτ/το, πάμε στα : Δικλινο 70 τη μερα,140 δηλ αρα 70 το ατομο. 50ε βενζινες το ατομο 50ε φαγητα, ητοι 170ε... Που να τρεχαμε κιολας! |
Αλλο το σπριντ κορινθου και αλλο το πανευρωπαικο ΕΛΠΑ Μην συγκρινουμε βουρτσες με πουτσες... 200 συμμετοχη. 25 βενζινες αγωνα 30 βενζινες πηγαινε ελα 30 ευρω φαγητα Αυτα!! Απλα διαλεγουμε που θα τρεξουμε... |
glf έγραψε: |
Κάτσε ρε Λέφο. Εγώ όπου έτρεχα η διαμονή ήταν μέσα στο 90% των περιπτώσεων. Μόνο ΑΟΘ και Βόλος δεν δίνανε δωμάτια. Α και ο ΑΟΠ στο Αχαιός. Ποιο σπριντ δεν δίνει φιλοξενία ???? Εδώ πάνω όλοι!
Τα.. καλά χρόνια δίνανε και μειωμένο παράβολο, και το 2004-2006 βλέπαμε και πολλές χορηγίες σε βενζίνη. από τον αγώνα όλα αυτά. Μη βαράμε νούμερα μπαμ και μπουμ. Εγώ τα έλεγα και τότε. δίσκοι φρένων με 40-50 ευρώ όταν το είχα στο Ν, τακάκια ferodo 2500 ή 3000 (για μένα που το κυνηγούσα το άθλημα). με 2500 βγάζεις μια αγωνιστική χρονιά και την καθημερινή μετακίνηση. Το 2004 που οργώσαμε την Ελλάδα θυμάμαι ότι μεγάλο ποσοστό των.. εξόδων μας ήταν οι φωτογραφίες και τα DVD!!! και έτρεχα και με Pirelli τότε. χαλαρώστε, γίνεται και με οικονομικό τρόπο. τώρα άμα πιάσουμε την περίπτωση της στούκας χάρηκα πολύ. όποιος.. φοβάται, you know the rest. |