PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - πρωινο ξεκινημα σε 307

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 04 Σεπ 2009, 00:06:24
Θέμα δημοσίευσης: πρωινο ξεκινημα σε 307
καλησπέρα θα ήθελα την εξής βοήθεια. Εδώ και αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα μόλις πάω να ξεκινήσω το πρωί το αυτοκίνητο μου κάνουν οι στροφές ένα τρεμόπαιγμα σα να πάει να σβήσει η μηχανή .
Εάν επιτόπου σβήσω τον κινητήρα και βάλω ξανά εμπρός δεν κάνει τίποτα.
Αυτό το πρόβλημα μου το κάνει πολύ έντονα στα πρωινά ξεκινήματα και όταν αφήσω αρκετές ώρες το αυτοκίνητο μετά το πρωινό ξεκίνημα να το ξεκινήσω δηλαδή το απόγευμα κάνει πάλι το ίδιο.
Δηλαδή γενικά το κάνει κρύο,
Giannis307 - Παρ 04 Σεπ 2009, 00:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
Tρεμοπαιζμα?δλδ τρικυλινδρια?
Αν κανει τετοια πας για πολλαπλασιαστη....
drdino - Παρ 04 Σεπ 2009, 02:24:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ή αυτό ή κολλάει καμια βαλβίδα. Τι λάδια βάζεις;
Επίσης μπορείς να ελέγξεις τον αισθητήρα θερμοκρασίας αν βλέπει σωστά.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 04 Σεπ 2009, 16:37:36
Θέμα δημοσίευσης: πρωινο ξεκινημα
ενα ερωτημα ρε παιδια γιατι το κανει μονο στο πρωινο ξεκινημα ΄΄ή οταν αφησω αρκτες να το ξεκνησω αυτο μου κανει εντυπωση.
Οταν λεω τρμοπαιγμα εννοω την που βαζω εμπρος οι στροφες πανε γυρω στις 700 σα να παει να σβησει και μετα επανερχεται.
Ξεχασα να αναφερω οτι το πηγα σστο συνεργειο το συνδεσανε με τον υπολογιστη και δεν ειχε κανενα προβλημα.
Τα λαδια που βαζω ειναι τα 5W 40 της castrol τα οποια τα αλλαζω καθε 7.000χλμ δεν νομιζω οτι ειναι θεμα λαδιων.
Μου φαινεται κατι ηλεκρικο αλλα δεν θα το ενδειχνε ο εγκεφαλος?
Giannis307 - Παρ 04 Σεπ 2009, 16:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
οχι.αν οι ασθητερες δεν αντιληφθουν κατι λαθος δεν προκειτε να χτυπησει σφαλμα....
volvos - Παρ 04 Σεπ 2009, 16:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
miza?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 04 Σεπ 2009, 16:57:16
volvos έγραψε:
miza?

και εμενα πηγε το μυαλο μου εκει γιατι δυο φορες κατα ξεκινημα ακουστεκε ενας τσιριχτος θορυβος το προβλημα το εχω τουλαχιστον 2 χρονια.
Αλλα γιατι δεν μου κανει στα ενδιαμεσα ξεκινηματα
volvos - Παρ 04 Σεπ 2009, 16:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
ela miza ειναι τα ιδια εκανε και μενα

ενδιαμεσα ειναι ζεστο το αμαξι για αυτο
μονο κρυο το εκανε.
το δικ μου δε επειδη ειναι σε γκαραζ μονο οταν το αφηνα εξω

και το εκανε επι πολλους μηνες. μεχρι που βαρεθηκα να περιμενω να μεινω και την αλλαξα προληπτικα.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 04 Σεπ 2009, 17:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ela miza ειναι τα ιδια εκανε και μενα

ενδιαμεσα ειναι ζεστο το αμαξι για αυτο
μονο κρυο το εκανε.
το δικ μου δε επειδη ειναι σε γκαραζ μονο οταν το αφηνα εξω

και το εκανε επι πολλους μηνες. μεχρι που βαρεθηκα να περιμενω να μεινω και την αλλαξα προληπτικα.

κοστος? να κρατησω τα μαλλια μου
bobatos307 - Παρ 18 Δεκ 2009, 22:35:28
Θέμα δημοσίευσης:
καθαρισμα πεταλουδα γκαζιου και ολα οκ υπαρχει σχετικο στο φοουμ φτιαξω μονοσ σου
sonermgb - Σαβ 19 Δεκ 2009, 14:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον επειδη μπηκε τετοιο θεμα θα αναφερω και εγω κατι σκεφτομαι και γω να κοιταξω τη μιζα μου διοτι οταν το αμαξι ειναι κρυο...το πρωι ασ πουμε ενω βαζω μπροστα και περνει κανονικα μου τσιριζει η μιζα ....η μιζα δεν φταιει?....κανει ενα ''κσσσσσσσσσσσσσσσσ''αλλα περνει κανονικα...επεισης αν δεν το αφησω στο ρελαντι λιγο το πρωι κ το ζορισω κατευθειαν τρεμει ολο το αμαξι.....αλλα αυτο το θεωρω φυσιολογικο...ετσι δεν ειναι? Οσο για το προβλημα σου....ακου τι προβλημα ειχα εγω.......μου επεφταν οι στροφες οριζμενες φορες ποιο παλια μεχρι που εσβηνε κιολας ανεξαρτητα με κρυο η ζεστη κ μου το εκανε συχνα.....πηγα στη πεζοοο...και ηταν μπαταρια....την οποια αλλαξα κ αντι για μποσ που ειχε εβαλα της πεζο και απο τοτε βαζω μπροστα και οι στροφες μου πανε ως και τις 1.500 και μετα πεφτει στα κανονικα επιπεδα....
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Σαβ 19 Δεκ 2009, 19:26:27
καλησπερα

πηγα σε δυο συνεργεια και τους ανεφερα το προβλημα δεν μπορουσανε να μου δωσουνε μια σιγουρη απαντηση μαλιστα στο συνεργειο το συνδεσανε με το διαγνωστικο και δεν εδειξε τιποτα. Η μπαταρια καινουργια το αυτοκινητο εχει κάνει λιγα χιλιομετρα παρα τα χρονια για παραδειγμα οταν το προτοξεκινησε το συμπτωμα ειχα 30.000χλμ οποτε για καθαρισμα πεταλουδας δεν μου φαινετε και τοσο αναγκαιο. Αυτο που παρατηρησα και ειδα μια βελτιωση ειναι οταν ξεκιναω το αυτοκινητο παταω συμπλεκτη τωρα τι να σας πω ειναι ειναι αυτο ειναι τυχαιο γεγονος? δεν ξερω. Εδω δεν εχω σιγουρη απαντηση απο συνεργεια.
Ακουσα και το αλλο οτι δεν κανει να πατας συμπλεκτη γιατι την ωρα του ξεκινηματος επιβαρινεις το δισκοπλακτο γιατι το εχεις πατημενο και δεχεται την πιεση του ξεκινηματος αντε βγαλε ακρη
volvos - Σαβ 19 Δεκ 2009, 19:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
ωπα ακυρο τωρα το διαβσα καλυτερα

μιζα ειναι μονο εκκινηση

δοκιμασε αυτο που λεει αργυρης ξανα

και κανε και κατι αλλο αν και ακουγεται λιγο παραλογο...
βγαλε το βαρελλακι
sonermgb - Σαβ 19 Δεκ 2009, 20:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε αν αποφασησεις κ το πας στην πεζο...κατα προτημηση λιον.......πες στους να στο δουνε κ να σου αναιβασουν τις στροφες που εχεις στο ρελαντι....και ισως εχει δικιο ο volvos για το βαρελακι.....οσο για το καθαριζαμα της πεταλουδας γκαζιου δεν χανεις και τιποτα να την καθαρησεις
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες