giannis27 έγραψε: |
το αρ σι έχει το ηλεκτροχρωματικό πως στο διάολο τον λένε καθρέπτη
το λι μανς έχει το απλό καθρέπτη |
NoDsl έγραψε: | ||
Απο peugeot.gr http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T2-46&model=207&ekdosh=LE%20MANS&engine=1.6%2016V%20TURBO%20175HP&doors=3&timh=22700 Εσωτερικός καθρέφτης μεταβλητής φωτεινότητας |
m@kis έγραψε: |
Ναι, δεν είναι ηλεκτροχρωματικός όμως, απλά αλλάζει η γωνία του καθρέφτη χειροκίνητα.. δλδ ο normal καθρέφτης με το λεβιεδάκι για να μην σας στραβώνει ο ηλίθιος από πίσω.. ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Δες στις πίσω θέσεις στα πλαινά εκεί που είναι τα ηχεία δλδ, τι ύφασμα έχεις... |
p206Mike έγραψε: |
Ναι αυτό ακριβώς λέμε... |
NoDsl έγραψε: |
20500 τελική;
Πώς και βγήκε τόσο γιατί εμένα μου βγήκε 20870 για την ακρίβεια. 550 μου χρέωσε πινακίδες-τέλη και έξοδα δανείου. Οπότε το αμάξι τελική με μειωμένα τέλη ταξινόμησης και -1500 που κάνει έκπτωση βγήκε τόσο. |
Ilias207Rallye έγραψε: | ||
Το le mans εχει απλο υφασμα στο σημειο εκεινο... |
tntpeter έγραψε: |
REPOST...
"Και επειδή απο την ώρα που έγραψα το πρώτο post μέχρι τώρα διαβάζω προέκυψε άλλη μία ερώτηση: το salex στο 207 RC (μόνο πρόγραμμα) τι ιπποδύναμη / ροπή δίνει;" |
NoDsl έγραψε: |
Αυτό με τον ηλεκτροχρωματικό το είχα παρατηρήσει απο την πρώτη μέρα γιατί περίμενα οτι θα έβλεπα διαφορά με το που άνοιγα τα φώτα*. Αλλά λόγω του οτι κόβουν τα φιμέ δεν έδωσα και πολύ σημασία. *Περίμενα οτι θα ρίχνει τη φωτεινότητα οταν ανάβεις τα φώτα. Στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα πως δουλεύει. |
rubal έγραψε: |
ο καθρεφτης εχει κανονικα διακοπτη και ειναι πραγματικα πολυ χρησιμος... |