kaisaras96 έγραψε: |
Exει κανεις αντιμετωπισει προβλημα με τα τακακια του? ![]() ![]() Εμενα με εχουν πεθανει στο θορυβο....ξερει κανεις καμια λυση ![]() ![]() Εψαξα λιγο για αντιστοιχο τοπικ και δεν βρηκα τιποτα......αν υπαρχει κατι ![]() |
Eμενα τριζουν απο καινουργειο.
Τωρα εχω 17000 χιλιομετρα απο τον περασμενο Αυγουστο που το αγορασα Απο τον Καλιανταση που το πηρα μου ειπε ετσι κανουν και δεν ενδιαφερθηκε καθολου. Ποτε ποτε σταματαν και αλλο τε.......... ![]() Παντως αν και τα ζοριζω πιστευω αυτο ειναι σε λογικο επιπεδο |
Exει κανεις αντιμετωπισει προβλημα με τα τακακια του? ![]() ![]() Εμενα με εχουν πεθανει στο θορυβο....ξερει κανεις καμια λυση ![]() ![]() Εψαξα λιγο για αντιστοιχο τοπικ και δεν βρηκα τιποτα......αν υπαρχει κατι ![]() |
douf έγραψε: |
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΛΑΧΤΗΚΑΝ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. |
douf έγραψε: |
Όσο για το τρίξιμο απ' ότι διάβασα σε άλλο topic πρέπει να φταίνε τα λάστιχα γιατί άκουσα ότι και κάποιος φίλος είχε το ίδιο θόρυβο και μόλις τα άλλαξε σταμάτησε. ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Ζητήστε τα Bendix με την καλή πάστα για να ησυχάσετε.
Άλλαξα τα πίσω τακάκια της Valeo που με έχουν αρρωστήσει στο σφύριγμα και έβαλα πάλι Bendix και ησύχασα. Μπροστά έβαλα της Lucas και όλα πάνε καλά, δεν σφυρίζουν και σε συνθήκες πόλης αποδίδουν πολύ καλά. Πάντως σαν πάστα δεν πείθουν όπως τα Bendix που έχουν πιο μαλακή (τα Bendix δεν έχουν λεία πάστα αλλά κοκκώδης). Ο Γιάννης (1.6 16V) έβαλε Textar μπροστά και σφυρίζουν κι αυτά. Άρα από όσα δοκίμασα, τα καλύτερα μέχρι τώρα είναι τα Bendix (τα καλά) και ίσως τα Lucas. |
Δημήτριος έγραψε: |
Παιδιά και τα Jurid που έβαλα εγώ στα πίσω δισκόφρενά μου ![]() ![]() |