PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - "Οθονούλα" για τις ζώνες

Bill207 - Παρ 28 Αύγ 2009, 17:20:14
Θέμα δημοσίευσης: "Οθονούλα" για τις ζώνες
μου ξεκόλησε χωρίς λόγο και αιτία Sad
το προσεξα πριν λίγο
έχει ξεκολήσει από μέσα και κουνιέται σε λακούβες κτλ...
τι να κάνω? δεν είμαι ειδικός να ξηλώνω πράγματα κτλ
Crying or Very sad

(αν δεν καταλαβατε για τι πραγμα λεω, εννοώ αυτό εδώ)

xalkiadakhs 207gt - Παρ 28 Αύγ 2009, 17:49:52
Θέμα δημοσίευσης:
εαν δεν εισαι ειδικος στο "ξηλωμα" αστο καλυτερα και τρεχα το καπου...εαν εχεις εγγυηση πολυ καλως!!το εχω ξηλωσει εγω μια φορα και εαν θυμαμαι βγαζεις πρωτα το διακοσμητικο πλαισιακι που ειναι κουμπωτο και μετα φαινονται κατι βιδες απο μεσα που ειναι για το υπολοιπο κομματι που εαν το βγαλεις θα φανουνε ολα εκει!!!(απο οσα λιγα θυμαμαι μιας και μου ειχανε αλλαξει κουμπι αλαρμ στην εγγυηση!)...... Wink Wink
dimkeras - Παρ 28 Αύγ 2009, 18:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
- Αφαιρείς προσεκτικά το διακοσμητικό πλαίσιο ξεκινώντας από επάνω (έχει 6 κουμπώματα γύρω-γύρω) με προσοχή γιατί μπορεί να σπάσει,
- Ξεβιδώνεις τις 2 τορξ βίδες που βρίσκεις μπροστά σου, δεξιά κι αριστερά από το κουμπί αλάρμ,
- Ξεκουμπώνεις προσεκτικά όλο το πλαστικό κομμάτι που κρατάει οθόνες+αεραγωγούς από τα μεταλλικά κλιπς, πρώτα από τη μία πλευρά και μετά από την άλλη,
- Αφαιρείς τα κουμπώματα που έχουν οι φίσες των καλωδίων των οθονών και του κουμπιού αλάρμ και απελευθερώνεται όλο το κομμάτι για να κάνεις δουλειά.

Το πιθανότερο είναι να έχει ξεκουμπώσει η οθόνη (αν έχουν σπάσει τα κουμπώματά της θα μπεις σε μονοπάτια επισκευής ή αντικατάστασης).

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη, εκτός κι αν έχεις συναισθηματικό δέσιμο με το αυτοκίνητό σου οπότε θα σε πονέσει αρκετά Laughing Πάντως το δικό μου την έχει υποστεί επιτυχώς πάνω από 6 - 7 φορές Wink
xalkiadakhs 207gt - Παρ 28 Αύγ 2009, 18:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
- Αφαιρείς προσεκτικά το διακοσμητικό πλαίσιο ξεκινώντας από επάνω (έχει 6 κουμπώματα γύρω-γύρω) με προσοχή γιατί μπορεί να σπάσει,
- Ξεβιδώνεις τις 2 τορξ βίδες που βρίσκεις μπροστά σου, δεξιά κι αριστερά από το κουμπί αλάρμ,
- Ξεκουμπώνεις προσεκτικά όλο το πλαστικό κομμάτι που κρατάει οθόνες+αεραγωγούς από τα μεταλλικά κλιπς, πρώτα από τη μία πλευρά και μετά από την άλλη,
- Αφαιρείς τα κουμπώματα που έχουν οι φίσες των καλωδίων των οθονών και του κουμπιού αλάρμ και απελευθερώνεται όλο το κομμάτι για να κάνεις δουλειά.

Το πιθανότερο είναι να έχει ξεκουμπώσει η οθόνη (αν έχουν σπάσει τα κουμπώματά της θα μπεις σε μονοπάτια επισκευής ή αντικατάστασης).

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη, εκτός κι αν έχεις συναισθηματικό δέσιμο με το αυτοκίνητό σου οπότε θα σε πονέσει αρκετά Laughing Πάντως το δικό μου την έχει υποστεί επιτυχώς πάνω από 6 - 7 φορές Wink

ναι..ολα πολυ ωραια!!δεν μας ειπε εαν εχει εγγυηση!εαν ναι ψηφιζω να μην πειραξει τιποτα!!! Wink Wink Wink
Bill207 - Παρ 28 Αύγ 2009, 19:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
έχω εγγύηση κανονικά
απλά σίγουρα το αλλάζουν χωρίς κόστος?
makis106 - Παρ 28 Αύγ 2009, 20:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ασυζητητί Exclamation
xalkiadakhs 207gt - Σαβ 29 Αύγ 2009, 01:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
έχω εγγύηση κανονικά
απλά σίγουρα το αλλάζουν χωρίς κόστος?

Clapping τρεχα γρηγορα!!!πηγαινε με γελιο..δεν προκειται να σου ζητησουνε τιποτα αλλα και εαν σου ζητησουνε βαλε τις φωνες!!! Clapping
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες