Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - ΓΕΝΙΚΑ - Διακοπτες βενζινης και μπαταριας katadromeas01 - Παρ 28 Αύγ 2009, 01:46:41 Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Διακοπτες βενζινης και μπαταριας
γεια χαρα και παλι! αλλη μια ερωτησουλα. θελω να βαλω στο ραλλακι μου κρυφα διακοπτακια που να σταματαει την τροφοδοσια βενζινης στο μοτερ και αλλο ενα που να σταματαει την τροφοδοσια ρευματος απο την μπαταρια. ξερετε τιποτα? αξιζει? μου ειπαν περιπου 60ευρο το ενα :S... τι λετε? lord_teras - Παρ 28 Αύγ 2009, 22:42:04 Θέμα δημοσίευσης:
ενδιαφερει το θεματακι
για πες τι θα κανεις τελικα και που...... smoki - Σαβ 29 Αύγ 2009, 00:09:49 Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω σκεφτομαι να το βαλω. Ο παππους μου το χει σε ενα κορολλα του 94, τον διακοπτη για το ρευμα. Δουλευουν παραθυρο, ραδιο κτλ αλλα δεν παιρνει μπρος το αμαξι. Αλλα δεν ξερω αν συμβαδιζει απολυτα με τα δικα μας... katadromeas01 - Σαβ 29 Αύγ 2009, 00:20:01 Θέμα δημοσίευσης: !
κοιτα κολλητε πως εχει το θεμα. εχεις την δυνατοτητα να βαλεις διακοπτακια σε κρυφα βεβαια σημεια που θα τα ξερεις μονο εσυ και ο μηχανικος που σου τα εβαλε και θα σου προστατευσουν το αμαξι απο πιθανη κλοπη.δλδ.
το ενα κοβει την παροχη βενζινης στο μοτερ,και ετσι αν το κλεψουν θα κανουν καπου στο 1χλμ (μεχρι δλδ να τελειωσει η βενζινη που εχει απομηνει στα σωληνακια) και μετα γιοκ!
το αλλο κοβει την παροχη ρευματος απο την μπαταρια στην μιζα. πανε δλδ να βαλουν μπρος και τπτ νεκρο. σαν να εχεις μηνει απο μυζα φαντασου.
ειναι ενας τροπος μπας και αποφυγεις καπως το ψιρισμα του αγαπημενου σου αμαξιου που μπορει να εχεις ριξει και καποια φραγκα πανω...τωρα αν φερουν γερανο....ψαξε για καινουριο! lord_teras - Σαβ 29 Αύγ 2009, 08:40:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: !
katadromeas01 έγραψε:
τωρα αν φερουν γερανο....ψαξε για καινουριο!
εχεις δικαιο
το μονο που ειναι αληθεια ειναι οτι αποφευγεις τους ερασιτεχνες που θα σταθουν τυχεροι.
τον γερανο δεν τον γλυτώνει κανεις. εκτος αν εχεις αγκυρες.....bakclima - Σαβ 29 Αύγ 2009, 08:45:57 Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που λες ειναι πανευκολο, μπορεις να το κανεις και μονος σου. Θα πας στην φισα της αντλιας και θα δεις πιο ειναι το καλωδιο που φερνει ρευμα, μετα θα μεταφερεις το καλωδιο στη θεση που θα βαλεις το διακοπτη και θα το επιστρεψεις στην αντλια bakclima - Σαβ 29 Αύγ 2009, 08:50:05 Θέμα δημοσίευσης:
ααα!!! δεν θα προλαβουν ουτε καν να ξεπαρκαρουν (δοκιμασμενο) katadromeas01 - Σαβ 29 Αύγ 2009, 20:45:34 Θέμα δημοσίευσης: !
ρε συ george υπαρχει ενα μικρο τεχνικο προβλημα...δεν ειμαι και ασος των αυτοκινητων ,φοβαμαι μην κανω μαλ***α και μετα δεν μπορω εγω να το κινησω ! ρωτησα μηχανικο και μου ειπε καπου 60 ευρο το ενα .... lord_teras - Σαβ 29 Αύγ 2009, 21:10:31 Θέμα δημοσίευσης:
νομιζω οτι σου ζηταει αρκετα
εγω ειμαι απο αθηνα αν σε ενδιαφερει μαθε τιμη για 2 καρα.... katadromeas01 - Σαβ 29 Αύγ 2009, 21:16:56 Θέμα δημοσίευσης: -
και γω αθηνα ειμαι. απορω ομως αφου ειναι ουσιαστικα ενα καλοδιο και ενα διακοπτακι να μου παρει 60ευρο για το ενα...θελει να με κανει μεροκαματο μαλλον RoadRunner122 - Κυρ 30 Αύγ 2009, 00:28:18 Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, είστε τοσο αφελείς ώστε να πιστεύετε ότι θα κολώσει ο κλεφτης σε ένα απλό διακοπτάκι? Δεν θα κάτσει ν'ασχοληθεί καν. Θα βγάλει την τάπα, θα δώσει 12V στην τρόμπα, θα βάλει μπρος και θα φύγει! stamatis_vts - Κυρ 30 Αύγ 2009, 15:53:52 Θέμα δημοσίευσης:
φιλε Γιαννη το θεμα ειναι να καθυστερησει ο "αρχαριος" κλεφτης...
τωρα αν στο βαλουν στο ματι, οτι και να κανεις, τραβα το μια φωτογραφια να 'χεις να το θυμασαι...
παιδια (καταδρομεας+λορδ-τερας), αν θελετε ρωτηστε και εδω: 210-7650230... RoadRunner122 - Κυρ 30 Αύγ 2009, 20:15:05 Θέμα δημοσίευσης:
Μα βρε Σταμάτη, κάποιος που θα προσπαθήσει να στο πάρει ολόκληρο το αμάξι (και όχι να σου κλέψει κάτι πχ το ραδιοcd), θα γνωρίζει προφανώς τον τρόπο για να βάλει μπροστά ένα σαξόραλλο που λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι περιλαμβάνει. Δηλαδή θα έχει τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις για να το κάνει. Ε, στην τρόμπα βενζίνης θα κολλήσει? Θ'ακούσει ότι δε δουλεύει και θα το πάρει αμέσως πρέφα...
Σκεφτόμουν κι εγώ να το κάνω κάποτε αλλά τελικά αποφάσισα να καταφύγω σε πιό δραστικά αντικλεπτικά μέσα, στα σημεία. katadromeas01 - Κυρ 30 Αύγ 2009, 21:36:05 Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Σκεφτόμουν κι εγώ να το κάνω κάποτε αλλά τελικά αποφάσισα να καταφύγω σε πιό δραστικά αντικλεπτικά μέσα, στα σημεία.
δλδ για πες τπτ να χουμε στον νου μας... lord_teras - Κυρ 10 Ιαν 2010, 21:35:27 Θέμα δημοσίευσης:
εχει κανει κανεις τελικα καμια καλη πατεντα? GALLOS2010 - Κυρ 10 Ιαν 2010, 22:22:01 Θέμα δημοσίευσης:
μου φαινεται επισησ οτι μπορεις να κανεισ πατεντα με διακοπτακη
και απο το button ασφαλειασ που υπαρχει στο θολο συνηθως που κοβει το ρευμα σε περιπτωση τρακαρισματοσ αν τα λεω σωστα