PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 106 - Tελικο 106 rallye

katadromeas01 - Παρ 28 Αύγ 2009, 01:43:26
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Tελικο 106 rallye
να σας ρωτησω ρε μαγκες, φοραω εξαγωγη απο διχαλο και πισω, ξεροσωληνο , GrpN τελικο. χανω πολλη που δεν εχω καταλυτη? δημιουργει προβλημα στο μοτερ?
Giannis307 - Παρ 28 Αύγ 2009, 11:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
Oxi αλλα θα χασει το πορτοφολι σου οταν σε πιασουν και σου βαλουν το μαρκουτσι να σε μετρησουν...
panagiwtis - Τρι 22 Σεπ 2009, 00:31:40
Θέμα δημοσίευσης: ραλλυε
και εγω ετσι το εχω..1 2 3 φλογες βγαζει.. καλο ειναι Big wink
nfx1587 - Κυρ 07 Μάρ 2010, 17:57:43
Θέμα δημοσίευσης: Remus
http://tinyurl.com/yka34fe

Σκοπέυω να αλλάξω τελικό, κυρίως λόγω αλλαγής καταλύτη από τον μαμά, σε 200cpi. Με ενδιαφέρει πολύ η παραπάνω της Remus αλλά θέλω να ξέρω αν κάνει πολύ θόρυβο σε σύγκριση με το stock τελικό του 106 - π.χ. σε υψηλές στροφές, αν ακούγεται στο ρελαντί κτλ.

Αν όντως κάνει, υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω το θόρυβο (χωρίς όμως να 'φιμώσω' την εξαγωγή περιορίζοντάς την);

Αν βάλω τον 200άρι αλλά δεν αλλάξω τελικό, το μαμά τελικό περιορίζει αισθητά το air flow;
nfx1587 - Δευ 08 Μάρ 2010, 07:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωτάω συγκεκριμένα για την Remus γιατί σε μαγαζιά μου έχουν πει ότι η Remus κάνει αισθητά λιγότερο θόρυβο από μια απλή noname GrN..

Αν είναι έτσι, χαλάλι τα 60+ ευρώ που κοστίζει παραπάνω
reselie - Δευ 08 Μάρ 2010, 08:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
Aπ'οσο γνωριζω οι remus εχουν το καλο οτι οσο ανεβαζεις στροφες ψιλοησυχαζουν...δηλαδη δεν θα ακους ιδιαιτερη βαβουρα σε σχεση με μια noname σε σταθερες ταχυτητες/ταξιδια.ουτως η αλλως ειναι και λιγο πιο ησυχη γενικα.εχουν και ενα μαρκουτσι μεσα(σιγαστηρα) που το βαζεις/βγαζεις μονος σου με ενα μακρυναρι.
παντως μαμα μην περιμενεις να ειναι.
Αυτα απο εμενα,καλυτερα περιμενε και καποιον αλλο να απαντησει
MEMsound - Δευ 08 Μάρ 2010, 11:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
μια "grΝ" ειναι πάντα μια "grΝ"...
ειναι φτιαγμενη για πολυ συγκεκριμενο λόγο (και εκει δεν εχει σημασια ο θορυβος)
αν σε ενδιαφερει να ειναι "υσηχο" (με την αντικειμενικη εννοια της λεξης) τοτε καμμια "grΝ" δεν σου κάνει.

αυτό περι "πιο υσηχων" επωνημων τελικων ισχυει για τα πιο μεγαλα (σε ογκο/μεγεθος) τελικα τους τα οποια και δινουν για χρηση δρόμου.
Πάνος - Δευ 08 Μάρ 2010, 11:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν κανω λαθος(πολλα παιδια στο saxoclub το εχουν κανει) μπορεις να φτιαξεις και τελικο τυπου n αλλα με μεγαλο καζανι για λιγοτερο θορυβο.
nfx1587 - Δευ 08 Μάρ 2010, 18:59:05
Θέμα δημοσίευσης:
Η άλλη μου επιλογή θα ήταν να μην αλλάξω τελικό. Αλλάζοντας μόνο τον καταλύτη (με έναν 200άρι), θα δω καμιά διαφορά; Ή θα το 'μπουκώνει' το μαμά τελικό;

Και κάτι ακόμα - μήπως κάποιος ξέρει την διάμετρο της εισαγωγής και εξαγωγής; Εννοώ την μαμά εισαγωγή/εξαγωγή, πρός και από τον καταλύτη για 2003 Rallye 106. Χρειάζομαι να το ξέρω αυτό για να μπορώ να διαλέξω κάποιον που να ταιριάζει χωρίς πατέντες. Δείτε αυτό - νομίζω ότι αν κάνει κάποιος από αυτούς, καλά θα μου κάτσει

http://tinyurl.com/yj8tjh6

Υ.Γ. τι είναι το OBDII; Χρειάζεται καμιά μοντίφα όσον αφορά τον 2ο λάμβα σένσορα; Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά τα 2 που έχω βάλει σε bold;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες