timos έγραψε: |
ΕΙΧΕ ΑΕΡΟΤΟΜΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ XS. |
Dj-Steve έγραψε: |
Όντως πρέπει να κανονιστεί σύντομα συνάντηση... είμαστε πολλοί που δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε κάποια από τις προηγούμενες! ![]() ![]() |
marianthi έγραψε: |
![]() ![]() |
Δημήτριος έγραψε: |
Παδιά εγώ πήγα να τοποθετήσω το αυτοκόλλητο πάνω στο πίσω τζάμι και απέτυχα παταγωδώς... ![]() ![]() Τα μισά γράμματα μου μείναν πάνω στο αυτοκόλλητο και τα άλλα μισά πάνω στο τζάμι... Μετά πήγα να κολλήσω ένα - ένα τα εναπομείναντα γράμματα, αλλά καλύτερα να μην πω πως έγινε το τζάμι... ![]() Στο τέλος τα έβγαλα όλα και υσήχασα. Στην επόμενη συνάντηση θέλω νέο αυτοκόλλητο... |
kavaliotis έγραψε: |
για να τα πληρωσω |
Φώτης έγραψε: |
Θελω αυτοκολλητα του club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω καρτουλες του club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω.................. θελω................... θελω.................... θελω..................... ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ " ΘΕΛΩ";;;;;;;;;;;; |
Sidobre έγραψε: |
Oπως είπε και ο Ολκιμος, κανένα νέο αυτοκόλλητο δεν θα δωθεί αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία της νομιμοποίησης. Μετά, θα υπάρχουν οι ανάλογες ανακοινώσεις. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Χμμμμμμμμμ....................Σαν να αρχισα να καταλαβαινω. Δεν μου λετε εγω να το βγαλω ![]() Λεω μηπως θελετε ![]() ![]() ![]() |
Tony έγραψε: |
Re pedes tha valo fime tsamia kai forao aftokolitaki 206club.gr.
Otan valo fime meta ti kanw???? Ama to koliso se fime tha exo provlima??? |
kovac έγραψε: |
Δυστυχώς, όταν γίνει, αν γίνει, η κοπή της πίτας εγώ θα είμαι Πάτρα! ![]() ![]() ![]() ![]() Μου είπε ο Μιχάλης (mick206) πως δε βγάζετε πια αυτοκόλλητα! ![]() ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!! Σε όποιον έχουν περισσέψει, και είναι εντός Αττικής, ας μου πει που είναι (αυτός/αυτή) να πάω να τα πάρω!!!! Θέλω αυτοκόλλητοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάποιος/κάποια???? ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Και εγω φιλε μου θελω ενα μοτερ απο KITCAR αλλα τι να κανω ο καψερος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ειπαμε....αυτοκολλητα ΤΕΛΟΣ........Υπομονη θελει και ολα θα γινουν ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πίσω τζάμι από Peugeot 206 XT 1.360 κυβικών, 5θ, 02/2002, χρώματος γκρί και ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ "206 Club.gr". Τιμή συζητίσιμη 3000 euro. |
Δυστυχώς, όταν γίνει, αν γίνει, η κοπή της πίτας εγώ θα είμαι Πάτρα! ![]() ![]() ![]() ![]() Μου είπε ο Μιχάλης (mick206) πως δε βγάζετε πια αυτοκόλλητα! ![]() ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!! Σε όποιον έχουν περισσέψει, και είναι εντός Αττικής, ας μου πει που είναι (αυτός/αυτή) να πάω να τα πάρω!!!! Θέλω αυτοκόλλητοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάποιος/κάποια???? ![]() ![]() ![]() |
...έχουμε νέα από το δημοσιογράφο μας στο Κερατσίνι..."Πρόκειται για ερασιτέχνες, αφού αντί να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητο, έκλεψαν μόνο το πίσω τζάμι! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν πως το πίσω τζάμι έφερε πάνω του αυτοκόλλητο γνωστού club αυτοκινήτων. Όλοι γνωρίζουν τον υπαίτιο, αλλά κανείς δε μιλάει! Ο ιδιοκτήτης του αναζητεί τώρα το γείτονα-ένοχο κρατώντας στα χέρια του τον πίσω άξονα..."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα ακολουθήσουν κι άλλοι...ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
fpug έγραψε: |
Με την νομιμοποιηση του συλογου θα βγουν αλλα αυτοκολλητα?
Το δικο μου καταστραφηκε οταν πηγα να το βαλω και θα ηθελα ενα. ![]() ![]() |
lucifer έγραψε: |
μηπως ξερει κανεις να μου πει ποσο θα ειναι το κοστο της πρωτης εγγραφης στο club? τι θα προσφερθει δηλ. αυτοκολητα, καρτα μελους η οτιδηποτε αλλο.και ποτε θα ξεκινησει αυτη η ιστορια επιτελους ![]() καιγομαι να κολησω το ευλογο αυτοκολητο στο εργαλειο μου ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Αγαπητέ Κώστα, γιατί δεν διαβάζεις και παραπάνω;;;;; Αν είχαμε καμία εξέλιξη, δεν νομίζεις οτι κάποιος θα έκανε κάποια ανακοίνωση...... Υπομονή, το νερό μπήκε στο αυλάκι, η στέγη Καλατράβα κουνήθηκε, το Τράμ τελειώνει, δημοσιεύθηκε και η ίδρυση του club....... Κοντεύουμε..... |
mourgos7 έγραψε: |
re paidia oloi 8eloun na megalwsei to club oloi 8eloin melh.alla synnenohsh den yparxei.mporei kapoios ypeu8ynos na dwsei odhgies gia ta aytokollhta kai gia alla 8emata.kante kati!!!! |
argi_pug_rg έγραψε: |
παιδια θελω κι εγω να βρω αυτοκολιτα 206 club που μπορω να βρω??? |