PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Αυτοκόλλητα 206club.gr

timos - Τετ 11 Ιούν 2003, 01:00:26
Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκόλλητα 206club.gr
EIMAI ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΙ 206 ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ 206Club.gr, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ CLUB?
micho - Τετ 11 Ιούν 2003, 06:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
και αυτοκολλητα εχουμεεεεεε...
γιατι δεν πατησες κορνες να δεις ποιος ητανε? η τραβα το μια κλωτσια να αρχισει να βαραει!!! ασημι gt ητανε? μαλλον pduke...
Ivang - Τετ 11 Ιούν 2003, 08:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ασημί 206, χμμμ!!

Με δύο αυτοκόλλητα, ένα στο κέντρο κι ένα στον υαλοκαθαριστήρα ?

Σίγουρα ο pDuke Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Γύρισε από Αργεντινή Question Question Question Question
micho - Τετ 11 Ιούν 2003, 08:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
που σαι ρε βαγγεεληηηη! Very happy
εεε να συνενοηθουμε να παμε να δουμε το videaki που τραβηξα απο το ακροπολις!!! αλλα να μπορουμε ολοι ε! μαλλον θα το δουμε αμονταριστο γιατι δεν σηκωνει επεξεργασια dv το μηχανημα μου...
να βρεθουμε μεχρι την πεμπτη standard να δουμε και τα devilonia πως παιζουν ολα μαζι ορχηστρα! Very happy
Ivang - Τετ 11 Ιούν 2003, 09:16:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα, αλλά δε θα πιούμε τσίπουρα γιατί ο Πάνος μετά είναι, άστα να πάνε ...

Λοιπόν προτείνω μπύρες, video και Devil (χε, χε) ...

Beer Beer Beer Beer Beer
micho - Τετ 11 Ιούν 2003, 09:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι.. ετσι... Very happy αντε να κανονιστει ημερα και ωρα και μερος...
GIANNIS206 - Τετ 11 Ιούν 2003, 10:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον το δικό μου είδε!!Μαζί με τον Πάνο ήμουν και εγώ!!ήταν με αεροτομή?
Παίδες πρέπι να κανονίσουμε γερή συνάντηση!!
Πολλά νέα μέλη έχουμε αυτοκόλλητα καπελάκια....
ΝΙΚΟΣ - Τετ 11 Ιούν 2003, 10:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Την επομενη φορα που θα το ξαναδεις πετα του μια Splat
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
micho - Τετ 11 Ιούν 2003, 10:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
ναι και να ερθουνε ΟΛΑ τα νεα μελη
GIANNIS206 - Τετ 11 Ιούν 2003, 11:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ κάτι πρέπει να γίνει!!!Εκτός από καρτούλες πρέπει να κουβαλάμε και μια σακούλα ντομάτες!!!
timos - Τετ 11 Ιούν 2003, 15:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΧΕ ΑΕΡΟΤΟΜΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ XS.
GIANNIS206 - Τετ 11 Ιούν 2003, 16:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
timos έγραψε:
ΕΙΧΕ ΑΕΡΟΤΟΜΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ XS.

Μάλλον μας είδες μαζί!
Ένα GT και ένα XS!!
Εσύ εκεί μένεις?
micho - Τετ 11 Ιούν 2003, 16:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως ειχε χτυπησει κανα τσιπουρο και τα βλεπε διπλα? συνηθιζετε εκεινη η περιοχη! Very happy
Αντώνης - Τετ 11 Ιούν 2003, 16:40:52
Θέμα δημοσίευσης:
παντως χωρις πλακα ενα αυτοκολλητακι χρειαζεται.πηγα την κυριακη στην λαμια και ο δρομος ηταν γεματος απο 206.
timos - Πεμ 12 Ιούν 2003, 00:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΜΕΝΩ,ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ?
GIANNIS206 - Πεμ 12 Ιούν 2003, 01:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
Για καφέ ήρθαμε κατά εκεί!!!
Κάνουμε βέβαια και μερικά τσιμπούσια!!!
panos206cc - Κυρ 20 Ιούλ 2003, 09:27:24
Θέμα δημοσίευσης: ΝΕΟΤΑΤΟ ΜΕΛΟΣ
[color=#0048ff][/color] ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 206CC ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ! :) ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ CLUB ΣΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΠΛΕ 206CC ( NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ) .
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ???
Steve - Κυρ 03 Αύγ 2003, 13:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως πρέπει να κανονιστεί σύντομα συνάντηση... είμαστε πολλοί που δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε κάποια από τις προηγούμενες! Confused Sad
Miltellas - Δευ 04 Αύγ 2003, 01:21:18
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Όντως πρέπει να κανονιστεί σύντομα συνάντηση... είμαστε πολλοί που δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε κάποια από τις προηγούμενες! Confused Sad

Στην Θεσσαλονίκη που είμαστε οργανωμένοι ανακοινώνουμε τις συναντήσεις μας και τα νέα μας εδώ: http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1835

Από Λάρισα δεν έχουμε ακόμη κόσμο. Υπάρχει από Καρδίτσα ο Alexdr74 (Αλέξης) ο οποίος έρχεται συχνά σε συναντήσεις μας. Στο Βόλο έχουμε τον Poliths (Νίκος) που είναι ο γρηγορότερος ταβερνιάρης της Ελλάδος. Τώρα τελευταία αγρίεψε την "Κούλα" του και μας το παίζει πρώτη μούρη...

Αν κάτι χρειαστείς που το Forum δεν στο καλύπτει μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και να σε εξυπηρετήσουμε. Smile
marianthi - Τρι 19 Αύγ 2003, 11:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes τελικά έχει βγαλει το club μας αυτοκόλητα ή ΤΣΟΥ Question
Vaggelis - Τρι 19 Αύγ 2003, 11:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
marianthi έγραψε:
Rolling eyes τελικά έχει βγαλει το club μας αυτοκόλητα ή ΤΣΟΥ Question

Αυτοκόλλητα υπάρχουν και για να πάρεις ένα, υπάρχουν δυο τρόποι:

1. Να έρθεις σε μια συνάντηση
2. Να συνεννοηθείς με κάποιον από τους moderators, για να σου στείλει
Δημήτριος - Τρι 19 Αύγ 2003, 14:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παδιά εγώ πήγα να τοποθετήσω το αυτοκόλλητο πάνω στο πίσω τζάμι και απέτυχα παταγωδώς... Twisted evil Twisted evil
Τα μισά γράμματα μου μείναν πάνω στο αυτοκόλλητο και τα άλλα μισά πάνω στο τζάμι... Μετά πήγα να κολλήσω ένα - ένα τα εναπομείναντα γράμματα, αλλά καλύτερα να μην πω πως έγινε το τζάμι... Evil

Στο τέλος τα έβγαλα όλα και υσήχασα.
Στην επόμενη συνάντηση θέλω νέο αυτοκόλλητο...
NICK - Τρι 19 Αύγ 2003, 17:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Παδιά εγώ πήγα να τοποθετήσω το αυτοκόλλητο πάνω στο πίσω τζάμι και απέτυχα παταγωδώς... Twisted evil Twisted evil
Τα μισά γράμματα μου μείναν πάνω στο αυτοκόλλητο και τα άλλα μισά πάνω στο τζάμι... Μετά πήγα να κολλήσω ένα - ένα τα εναπομείναντα γράμματα, αλλά καλύτερα να μην πω πως έγινε το τζάμι... Evil

Στο τέλος τα έβγαλα όλα και υσήχασα.
Στην επόμενη συνάντηση θέλω νέο αυτοκόλλητο...

Επιδή κι εγώ τα βρήκα σκούρα,άφησα τη δουλειά σε σίγουρα (και...γρήγορα Wink ) χέρια...βλέπε Μίλτο.
micho - Τρι 19 Αύγ 2003, 22:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
ασχετο αλλα το δικο μου βγηκε παρα πολυ ανθεκτικο... τι χιονι.. χωμα... λασπες!!! εχει φαει τιποτα στην θεση του!!! μην ξεχνατε να το ξυνετε με ενα πλαστικο απο πανω μετα το κολλημα για να κατσει χωρις αερα απο κατω!!!
kavaliotis - Τετ 20 Αύγ 2003, 03:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε παιδια και εμεις που ειμαστε στο εξωτερικο και ερχομαστε για λιγο Ελλαδα, μπας και μπορει να μας πει καποιος moderator πως μπορει να γινει το κοννε με τα αυτοκολλητα? Θελω να παραγγειλω για να βαλω στο δικο μου και μπορω να πω τους δικους μου να βαλουν λεφτα σε καποιο τραπεζικο λογαριασμο για να τα πληρωσω ή να τα στειλω με γραμμα σε καποιον, οπως να ναι τελος παντων! Παντα μιλαω για το πισω τζαμι για να ταιριαζει με την αεροτομη που θα μπει σε πολυ λιγο! Laughing Laughing Laughing
micho - Τετ 20 Αύγ 2003, 09:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
για να τα πληρωσω

τζαμπα ειναι τα αυτοκολλητα! γιατι να τα πληρωσεις? αν μπορεις ελα σε καμια συναντηση Θεσσαλονικη η αλλιως αν θελεις να συναντηθεις με κανεναν που ειναι καπως κοντα σου... ασπροβαλτα... βρασνα...
DaSoP - Κυρ 24 Αύγ 2003, 18:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια να ρωτησω? Εμεις που ειμαστε λιγακι μακρια (473 km για την ακριβεια Γιαννενα) πως θα αποκτησουμε κανενα αυτοκολλητο για τα ταπεινα μας 206(ποια????? παλι απο τσιπουρα ειμαι) Twisted evil
Φώτης - Κυρ 28 Σεπ 2003, 19:46:44
Θέμα δημοσίευσης: αυτοκολλητα
Θελω αυτοκολλητα του club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω καρτουλες του club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θελω..................
θελω...................
θελω....................
θελω.....................
ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ " ΘΕΛΩ";;;;;;;;;;;;
DimiP - Κυρ 28 Σεπ 2003, 22:23:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: αυτοκολλητα
Φώτης έγραψε:
Θελω αυτοκολλητα του club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω καρτουλες του club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θελω..................
θελω...................
θελω....................
θελω.....................
ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ " ΘΕΛΩ";;;;;;;;;;;;

ελα σε καποια συναντηση και θα παρεις απολα!
Αντώνης - Τρι 30 Σεπ 2003, 15:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια υπαρχουν και τα Ε.Λ.Τ.Α Wink
στειλτε σε καποιον που διαθετει αυτα που ζητατε με π.μ τα στοιχεια και θα γινει η δουλεια Cool
DaSoP - Τετ 01 Οκτ 2003, 07:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
χμ... μαλλον θα σας απογοητευσω παιδια! επειδη ειχα κανει και εγω την αναλογη ερωτηση περι ελτα μου ειπαν οκ μια χαρα θα γινει η δουλεια... μου ειπαν να στειλω mail τα στοιχεια μου στο info@206club.gr και να περιμενω... ακομα περιμενω λοιπον... δεν ξερω τι εγινε... Crying or Very sad
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Δευ 24 Νοέ 2003, 21:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙ!ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ! Laughing
kanelj - Δευ 24 Νοέ 2003, 23:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
αν διορθωσεις το quiksilver που εγραψες κατι μπορει να γινει
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
(να μην ξεχνιωμαστε ε???) Wink Wink Wink
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 25 Νοέ 2003, 20:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes SORRY ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; Very happy
crazy206gs - Τρι 25 Νοέ 2003, 21:45:43
Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκόλλητα 206club
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτά τα αυτοκόλλητα.Θα μας στείλετε κανένα σε εμάς που δεν μπορούμε να είμαστε σε συγκεντρώσεις;
Ady - Τετ 26 Νοέ 2003, 09:20:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτοκόλλητα δεν υπάρχουν.

Νεότερα περί του θέματος, μετά τη νομιμοποίηση.
Sidobre - Τετ 26 Νοέ 2003, 11:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
Oπως είπε και ο Ολκιμος, κανένα νέο αυτοκόλλητο δεν θα δωθεί αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία της νομιμοποίησης. Μετά, θα υπάρχουν οι ανάλογες ανακοινώσεις.
ΝΙΚΟΣ - Τετ 26 Νοέ 2003, 17:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Oπως είπε και ο Ολκιμος, κανένα νέο αυτοκόλλητο δεν θα δωθεί αν δεν ολοκληρωθεί η ιστορία της νομιμοποίησης. Μετά, θα υπάρχουν οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Χμμμμμμμμμ....................Σαν να αρχισα να καταλαβαινω.

Δεν μου λετε εγω να το βγαλω Question

Λεω μηπως θελετε Embarassed Embarassed Embarassed
kavaliotis - Τετ 26 Νοέ 2003, 21:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Α το δικο μου παντως δεν βγαινει με τιποτα, εχει μπει πισω λιγο πιο κατω απο την αεροτομη και ψαρωνουν πολλοι μετα απο προσπερασμα! Wink Wink Wink
christhehealer - Παρ 28 Νοέ 2003, 00:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Χμμμμμμμμμ....................Σαν να αρχισα να καταλαβαινω.

Δεν μου λετε εγω να το βγαλω Question

Λεω μηπως θελετε Embarassed Embarassed Embarassed

Εγώ με σένα στο Πήλιο θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Μετά τα τσιτσιράβλια, θα σε βάλω να κοιμηθείς στο ίδιο δωμάτιο με τον Πανοδούκα, να ακούς θεσσαλονικιλωτικο φάλτσο ροχαλιτό σε ρε ματζόρε όλη την νύχτα, μπας και στρώσεις... Confused Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Laughing Laughing Razz
Tony - Δευ 15 Δεκ 2003, 18:03:22
Θέμα δημοσίευσης:
Re pedes tha valo fime tsamia kai forao aftokolitaki 206club.gr.
Otan valo fime meta ti kanw???? Ama to koliso se fime tha exo provlima???
DimiP - Δευ 15 Δεκ 2003, 18:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Tony έγραψε:
Re pedes tha valo fime tsamia kai forao aftokolitaki 206club.gr.
Otan valo fime meta ti kanw???? Ama to koliso se fime tha exo provlima???

το αυτοκολητο του club μπαινει απο εξω , ενω τα φιμε (μεμβρανες ) μπαινουν απο μεσα => αρα κανενα προβλημα!!! Wink
kovac - Δευ 05 Ιαν 2004, 20:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς, όταν γίνει, αν γίνει, η κοπή της πίτας εγώ θα είμαι Πάτρα! Sad Επειδή δε νομίζω να την κόψετε στην Πάτρα Laughing Laughing Laughing πώς γίνεται να βρω αυτοκόλλητο να βάλω στο τουτού μου?
Μου είπε ο Μιχάλης (mick206) πως δε βγάζετε πια αυτοκόλλητα! Sad
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!!
Σε όποιον έχουν περισσέψει, και είναι εντός Αττικής, ας μου πει που είναι (αυτός/αυτή) να πάω να τα πάρω!!!!
Θέλω αυτοκόλλητοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Κάποιος/κάποια???? Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Δευ 05 Ιαν 2004, 20:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Δυστυχώς, όταν γίνει, αν γίνει, η κοπή της πίτας εγώ θα είμαι Πάτρα! Sad Επειδή δε νομίζω να την κόψετε στην Πάτρα Laughing Laughing Laughing πώς γίνεται να βρω αυτοκόλλητο να βάλω στο τουτού μου?
Σε όποιον έχουν περισσέψει, και είναι εντός Αττικής, ας μου πει που είναι (αυτός/αυτή) να πάω να τα πάρω!!!!
Θέλω αυτοκόλλητοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και εγω φιλε μου θελω ενα μοτερ απο KITCAR αλλα τι να κανω ο καψερος Question Sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing

Ειπαμε....αυτοκολλητα ΤΕΛΟΣ........Υπομονη θελει και ολα θα γινουν Wink
kovac - Τρι 06 Ιαν 2004, 03:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
kovac έγραψε:

Και εγω φιλε μου θελω ενα μοτερ απο KITCAR αλλα τι να κανω ο καψερος Question Sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing

Ειπαμε....αυτοκολλητα ΤΕΛΟΣ........Υπομονη θελει και ολα θα γινουν Wink

Το αυτοκόλλητο είναι πιο εύκολο να γίνει! Razz Άσε που δίνει πιο πολλά άλογα απ' όσο το μοτέρ που λες!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Από τότε που είδα το αυτοκόλλητο του Ζαχαρία...βλέπω εφιάλτες...κυνηγάω λέει αυτοκόλλητα!!!! Laughing Laughing
Μου φαίνεται σήμερα (περασμένες 3 η ώρα!) θα φύγω με το πίσω τζάμι του Μιχάλη του γείτονα αγκαλιά (αν έχει αυτοκόλλητο)!!!! Laughing Laughing Laughing

Πάντως αναφέρομαι σε κανένα αυτοκόλλητο που να έχει περισσέψει σε κάποιον! Wink Για νέα αυτοκόλλητα φαντάζομαι με τη νομιμοποίηση του κλουμπ (club)!!! Very happy
DimiP - Τρι 06 Ιαν 2004, 07:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
τα αυτοκολητα του 206club ως γνωστον αποτελουν συλλεκτικα κομματια, ως εκ' τούτου μονο σε πλειστηριασμους και δημοπρασιες μπορουν να βρεθουν και οποιος εχει τα φραγκα να προσπαθησει να τα αποκτησει.
υπολογιζω να εχουν μεινει 1 η 2 κομματια σε ολη την Ελλαδα ακομα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τρι 06 Ιαν 2004, 11:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πίσω τζάμι από Peugeot 206 XT 1.360 κυβικών, 5θ, 02/2002, χρώματος γκρί και ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ "206 Club.gr". Τιμή συζητίσιμη 3000 euro.
shark_zak - Τρι 06 Ιαν 2004, 13:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πίσω τζάμι από Peugeot 206 XT 1.360 κυβικών, 5θ, 02/2002, χρώματος γκρί και ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ "206 Club.gr". Τιμή συζητίσιμη 3000 euro.

μονο αυτοκολλητο (σιγα μην δωσω και το τζαμι εχει και μεμβρανη) στα 1500 ευροπουλα "φιλικη" τιμη...
shark_zak - Τρι 06 Ιαν 2004, 13:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

κουραγι φιλε Χρηστο αν κατα τυχη πεσει κανενα στα χερια μου θα στο στειλω στη πατρα.... Silly
kovac - Τρι 06 Ιαν 2004, 16:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
...έχουμε νέα από το δημοσιογράφο μας στο Κερατσίνι..."Πρόκειται για ερασιτέχνες, αφού αντί να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητο, έκλεψαν μόνο το πίσω τζάμι! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν πως το πίσω τζάμι έφερε πάνω του αυτοκόλλητο γνωστού club αυτοκινήτων. Όλοι γνωρίζουν τον υπαίτιο, αλλά κανείς δε μιλάει! Ο ιδιοκτήτης του αναζητεί τώρα το γείτονα-ένοχο κρατώντας στα χέρια του τον πίσω άξονα..."

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Τετ 07 Ιαν 2004, 08:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
...έχουμε νέα από το δημοσιογράφο μας στο Κερατσίνι..."Πρόκειται για ερασιτέχνες, αφού αντί να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητο, έκλεψαν μόνο το πίσω τζάμι! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν πως το πίσω τζάμι έφερε πάνω του αυτοκόλλητο γνωστού club αυτοκινήτων. Όλοι γνωρίζουν τον υπαίτιο, αλλά κανείς δε μιλάει! Ο ιδιοκτήτης του αναζητεί τώρα το γείτονα-ένοχο κρατώντας στα χέρια του τον πίσω άξονα..."

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ωχ Silly να φιλαγομαστε δηλαδη.... Onfire
kovac - Τετ 07 Ιαν 2004, 20:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ακολουθήσουν κι άλλοι...ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
fpug - Πεμ 08 Ιαν 2004, 08:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Θα ακολουθήσουν κι άλλοι...ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

χεχε εμενα που μου 'χαλασε' Evil το αυτοκολητο
εχω ηδη σταμπαρει 'καποιον' προς τα νοτια προαστεια Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Daloup-man - Δευ 12 Ιαν 2004, 09:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!
Και εγώ δεν είχα-και ακόμα δεν έχω-βρει αυτοκόλλητο και έκανα το εξής:
Έχω το σηματάκι του club στο αλεξήλιο!
Και μου αρέσει πολύ τελικά!
Αν με δει κανείς στο δρόμο-206 χρυσαφί 3θυρο-ας δει το παρμπρίζ!!!!
Και αν θέλει κανείς να το κάνει ας μου στείλει πμ να του πω το μαγαζί που πήγα!!!
fpug - Τρι 13 Ιαν 2004, 10:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Με την νομιμοποιηση του συλογου θα βγουν αλλα αυτοκολλητα?
Το δικο μου καταστραφηκε οταν πηγα να το βαλω και θα ηθελα ενα. Question Question
MOUS - Τρι 13 Ιαν 2004, 13:22:19
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Με την νομιμοποιηση του συλογου θα βγουν αλλα αυτοκολλητα?
Το δικο μου καταστραφηκε οταν πηγα να το βαλω και θα ηθελα ενα. Question Question

ΟΝΤΩΣ?!!
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!!!
MAG206cc1.6 - Πεμ 22 Απρ 2004, 18:51:46
Θέμα δημοσίευσης: ωχ
ΚΙ ΕΓΩ . ΑΜΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΝΙΚΑΙΑ
George4 - Παρ 23 Απρ 2004, 17:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
μωρε ολοι στη λιστα ειμαστε αυτοκολλητο δεν βγαινει
Steve - Παρ 23 Απρ 2004, 19:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε ρε club! Νομιμοποιήσου! Crying or Very sad Περιμένουμε όλοι αυτοκόλλητα! Crying or Very sad
Demis - Τρι 27 Απρ 2004, 09:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
hello @ all.......Thelo kai ego na matho gia ta aytokollitaa....Pios tha me enimerosei.....??????? Oso gia to subject pou eixa anoixei sxetika me body kit..apo exoteriko anameno se apantisi tous......kai tha sas enimeroso..... Very happy
netblaster - Κυρ 02 Μάϊ 2004, 20:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες τα αυτοκολλητα θα ερθουν, λογικα, μαζι με το Welcome Pack του club!!! Μαζι με την πρωτη πληρωμη της συνδρομης φανταζομαι!!! Κατι τετοιο ειχε αναφερθει στην κοπη της πιτας... Wink
Steve - Κυρ 02 Μάϊ 2004, 22:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε ρεεεε! περιμένουμε ακόμαααα!

(Είδα το αυτοκολητάκι του PoLiThS σήμερα και ζήλεψα! Sad Rolling eyes Razz )
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Κυρ 02 Μάϊ 2004, 23:08:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πολιτησ στην επομενη συναντηση να μην ξεχασεισ να φερεισ μαζι σου αυτοκολητακια!
Baphomet - Κυρ 02 Μάϊ 2004, 23:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
ρε σεις δε διαβαζετε τιποτα?? ειπαμε τα αυτοκολλητα δεν μοιραζονται πλεον ετσι χυμα!!! λυσσαξατε πια!!! οταν βγει ανακοινωση απο την ΠΔΕ θα μαθουμε για τα αυτοκολλητα. μεχρι τοτε δε θα παρει κανεις προφανως οποτε μη γραφουμε τσάμπα συνεχεια!! Mad
-=N4X=- - Παρ 14 Μάϊ 2004, 15:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εσυ αφου δεν ξερεις τωρα τι λεγαμε με τον PoLiThs γιατι πεταγεσαι σαν το σκ@το???? Π Λ Α Κ Α Κ Α Ν Ω !!!!!!!!! Very happy Very happy
Αλλα οντως ειχε πει οτι μπορει να μας φερει
Lucifer - Δευ 17 Μάϊ 2004, 23:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως ξερει κανεις να μου πει ποσο θα ειναι το κοστο της πρωτης εγγραφης στο club? τι θα προσφερθει δηλ. αυτοκολητα, καρτα μελους η οτιδηποτε αλλο.και ποτε θα ξεκινησει αυτη η ιστορια επιτελους Smile
καιγομαι να κολησω το ευλογο αυτοκολητο στο εργαλειο μου Cool
Vaggelis - Τρι 18 Μάϊ 2004, 08:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
μηπως ξερει κανεις να μου πει ποσο θα ειναι το κοστο της πρωτης εγγραφης στο club? τι θα προσφερθει δηλ. αυτοκολητα, καρτα μελους η οτιδηποτε αλλο.και ποτε θα ξεκινησει αυτη η ιστορια επιτελους Smile

Αγαπητέ Κώστα, γιατί δεν διαβάζεις και παραπάνω;;;;;
Αν είχαμε καμία εξέλιξη, δεν νομίζεις οτι κάποιος θα έκανε κάποια ανακοίνωση......
Υπομονή, το νερό μπήκε στο αυλάκι, η στέγη Καλατράβα κουνήθηκε, το Τράμ τελειώνει, δημοσιεύθηκε και η ίδρυση του club.......
Κοντεύουμε.....
Lucifer - Τρι 18 Μάϊ 2004, 12:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
lucifer έγραψε:

Αγαπητέ Κώστα, γιατί δεν διαβάζεις και παραπάνω;;;;;
Αν είχαμε καμία εξέλιξη, δεν νομίζεις οτι κάποιος θα έκανε κάποια ανακοίνωση......
Υπομονή, το νερό μπήκε στο αυλάκι, η στέγη Καλατράβα κουνήθηκε, το Τράμ τελειώνει, δημοσιεύθηκε και η ίδρυση του club.......
Κοντεύουμε.....

ρωτησα μπας και δεν προσεξα εγω καποια ανακοινωση.τεσπα εν αναμονη Wink
mourgos7 - Κυρ 04 Ιούλ 2004, 19:14:59
Θέμα δημοσίευσης:
re paidia oloi 8eloun na megalwsei to club oloi 8eloin melh.alla synnenohsh den yparxei.mporei kapoios ypeu8ynos na dwsei odhgies gia ta aytokollhta kai gia alla 8emata.kante kati!!!!
Baphomet - Δευ 05 Ιούλ 2004, 09:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
mourgos7 έγραψε:
re paidia oloi 8eloun na megalwsei to club oloi 8eloin melh.alla synnenohsh den yparxei.mporei kapoios ypeu8ynos na dwsei odhgies gia ta aytokollhta kai gia alla 8emata.kante kati!!!!

αν δεις τα πρακτικα της ΠΔΕ θα καταλαβεις...
είπαμε ολα θα παρουν τον δρομο τους απο τον σεπτεμβρη. Προέχει να βρεθει στέγη για το club. Έλεος πια με τα αυτοκολλητα...
argi_pug_rg - Παρ 16 Ιούλ 2004, 13:22:04
Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΑ PUG 206 CLUB
παιδια θελω κι εγω να βρω αυτοκολιτα 206 club που μπορω να βρω???
teoman - Παρ 16 Ιούλ 2004, 13:35:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΑ PUG 206 CLUB
argi_pug_rg έγραψε:
παιδια θελω κι εγω να βρω αυτοκολιτα 206 club που μπορω να βρω???

Μόνο στα παρ-μπριζ ορισμένων 206.Αν πετύχεις κανένα και καταφέρεις να το ξεκολλήσεις,όλο δικό σου... Razz
Αλλιώς περίμενε ως τον Σεπτέμβρη... Cool
vangsgr - Παρ 16 Ιούλ 2004, 13:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε να δούμε μ' αυτά τα αυτοκολιτάκια Laughing
pugsang - Παρ 16 Ιούλ 2004, 14:32:30
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον

Επειδη αυτοκολλητα δεν υπαρχουν πλεον και θα εχουμε παλι απο Σεπτεμβρη καινουρια καντε λιγο υπομονη.Σταματηστε να ανοιγετε topic.Οταν βγουν τα καινουρια θα ενεργοποιηθει παλι αυτο.Μεχρι τοτε θα παραμεινει κλειδωμενο.

Υ.Γ.Οποιο καινουριο τοπικ ανοιχτει απο εδω και περα για αυτοκολλητα θα διαγραφεται χωρις προειδοποιηση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες