PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - AllienHack's 206CC (ζαντολάστιχα και bodykit)

AlienHack - Δευ 24 Αύγ 2009, 14:26:09
Θέμα δημοσίευσης: AllienHack's 206CC (ζαντολάστιχα και bodykit)
Καλημερα, άλλαξα ζάντολάστιχα και απο 15αρια πηγα σε 17αρια. πιο αναλυτικα απο 195/55/15 σε 205/40/17

Αυτο που λέγαν ολοι (εκτος απο τις επιδώσεις οτι θα μειωθούν) ηταν Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ που λογικά θα αυξανόταν.

αν και δεν έχω τριπ κομπιούτερ με αρκετα επαναλαμβανόμενους υπολογισμους-μετρησης χλμ που εκανα ειχα βγαλει εναν κύκλο 9-10 λίτρα ανα 100 χλμ, ανάλογα την οδήγηση μου. ΜΕΤΑ την αλάγη που λετε εκανα ενα γέμισμα -απο ΑΔΕΙΟ εντελός ντεποζιτο- 20 ευρώ (18,8λίτρα) και ξεκίνησα να παω για δουλεια καλλιθέα χαλκιδικής (μηδένησα τον μετρητή).
χτες γυρησα απο καλλιθέα , το κοντέρ εχει γράψει 234χλμ, ειχα μπλεξει σε κίνηση στην επιστροφή (μεγαλυτερη κατανάλωση σταματα ξεκίνα) , ειχα το μεσημερι ανοιχτο climα στις μετακινήσεις στην καλλιθέα και ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ τουλάχιστον 30-50 χλμ ακομα στο ντεπόζιτο!!

μιλάμε δηλαδή για κατανάλοση κοντά στο 7,2-7,5???

Πως έγινε αυτό? θα κάνω επαναλυπτικές μετρήσεις αλλα δεν νομίζω να πέφτω τοσο εξω.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ απο μόνα τους να κάνουν τόση διαφορά? στις 15αρες ζάντες φορούσα FULDA (πολύ καλό κράτημα ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ!! ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΙΟΛΑΣ, μετα καινουρια ακούω καθαρά τον ήχο του κινητήρα! ακομα και με πολλά χλμ. Τα 17αρια ειναι SPORT ONE της DURUN
http://www.duruntyre.co.uk/english/performance.htm
Τα ξερει κανεις? αξίζουν? ΑΘΟΡΥΒΑ ΕΝΤΕΛΟΣ!!! στο κράτημα ειναι χαλια οταν ειναι κρύα αλλα μετα απο λίγο κρατάνε πολύ καλα αν και φοβάμαι να τα πάω στα ορια τους..
AlienHack - Δευ 24 Αύγ 2009, 14:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
διαβάζοντας και το pdf που έχει στην σελίδα τους γαι τα συγκεκριμένα λάστιχα ειδα τα παρακάτω ποιντς... :

1. “V” type Directional Tread
Pattern provides High
Speed Driving Response

2. Shoulder area helps to deliver
reduced tyre noise and
improved grip

3. Silica technology which
reduces Heat Build up

Για το 2ο ειναι αυτό που λεω!! εντελός αθόρυβα ακομα και όταν τρεχω με 160 ακούω μονο την μηαχνή τπυ αυτοκινλητου... απίστευτο. Μετα απο τα fulda που ειναι και θορυβόδη νομίζω οτι έχω άλλο αμάξι!

το 1ο ίσως ειναι μια αίσθηση ευαισθησίας του τιμονιου στις γρήγορες επιταχύνσεις και στα πολλά χλμ/ω, εννοώ οτι οταν έτρεχα με πολλά χλμ ή επιτάχυνα απότομα με τα fulda "βάρεναν" το στριψιμο για διόρθωση πορείας ηταν λίγο "βαρυ" και αόριστο, ενώ τα DURUN κόβουν σαν ξυράφι , δεξια αριστερά πολύ ευκολα και αμεσα.. δεν ξέρω εχω πάθει την πλάκα μου.. Και στην αρχή φοβόμουν οτι θα φορούσαν οι ζάντες τιποτα κακής ποιότητας φτηνιάρικα..

*τσεκαρα μερικές παραπάνω πληροφορίες, τα DURUN ειναι κινέζικα λάστιχα, πολύ φτηνά κιολας αλλά προσωπικά έχω μεινει ευχαριστημένος μεχρι στιγμής.. δεν ξερω τι να πώ . Ισως επειδη τα συγκεκριμενα ειναι τα κορυφαία της εταιριας, αγωνιστικά και καλά...
drdino - Δευ 24 Αύγ 2009, 18:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τετοια διαφορα από λάστιχα δεν παίρνεις. Εδώ οι κατασκευαστές βάζουν οικολογικά και κερδίζουν κάτω από 0,5 λ/100 και κάνουν πάρτυ.

Γιατί έβαλες τέτοια κωλολάστιχα;
Giannis307 - Δευ 24 Αύγ 2009, 19:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξανδρε και σκ@τ@ να βαλεις γυρω γυρω απο τις ζαντες στα πρωτα 1000 1500 χλμ θα ειναι τελεια....απο κει και περα θα δεις τι ειναι και πως ειναι...

Περαν αυτου συμφωνω με τον dino οτι τα λαστιχα αυτα αμφιβαλω αντα ξερει η μανα τους....που τα ξεθαψες?και ποσο τα πηρες?
PASALIMANI - Τρι 25 Αύγ 2009, 09:03:09
Θέμα δημοσίευσης:

Αλεξανδρε μια φορα και εγω αποφασισα να κυνηγησω την χαμηλη μεση καταναλωση και πηρα αυτο το υπεροχο νουμερακι.Ο κολητος μου πηγε να αυτοκτονησει μολις το ειδε.
abaleo - Τρι 25 Αύγ 2009, 09:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
δεν έχει να κάνει με το τι μπορούμε να δούμε περιστασιακά σε καταναλώσεις και με το τι γράφει το τριπ κομπιούτερ. Το θέμα είναι να είναι επαλαμβανόμενα τα αποτελέσματα και δυστυχώς αυτά δεν θα είναι "οικονομικά" εαν δεν οδηγάς με έμα αυγό ανάμεσα στο πενταλ και στο πόδι σου... Κι εγώ σε επαρχιακές διαδρομές που λόγω ψιλοκίνησης επιλέγω να παω χαλαρά (σταθερα 70-80 χλμ) μπορώ να δω μέσες καταναλώσεις της τάξης του 5-6! Αν πάτησεις λίγο γκαζάκι όμως...

Όσον αφορά τα λάστιχα σου αλιενχακ, δεν είναι και οει καλύτερο να δίνεις τόσα λεφτά για ζάντες και να βάζεις λάστιχα no-name...Σκέψου ότι όλη η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου κυριολεκτικά στηρίζεται σε τέσσερα κομμάτια λάστιχο! Οπότε ή κανεις μια χρηματική θυσία παραπάνω, ή αν δεν υπάρχει το περιθώριο θυσιάζεις το λουκ, ή αποφασίζεις να έχεις το αυτοκίνητο για σουπερ μαρκετ-σπιτι, όταν δε βρέχει κιόλας... Ελπίζω πάραυτα να βγουν ικανοποιητικά τα λαστιχα που επέλεξες
AlienHack - Τρι 25 Αύγ 2009, 09:20:14
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες τα λαστιχα ειναι μεταχειρισμενα μαζι με ζαντες τα πηρα 200Ε !!!!!

δεν υπάρχει αυτή η τιμή οποτε και πλαστικιες σακούλες να ειχαν γυρο γυρο οι ζαντες θα ημουν ευχαριστημένος.

*update: Χθες πρωτη φορά που πάτησα σε βροχή με τα καινούρια μου λάστιχα. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! κόντεψα να φύγω απο τον δρόμο! πηγαινα με 60-70 πατουσα φρενο στο φανάρι και το αμαξι εφευγε δεξια αριστερα σαν να κανει πατιναζ σε πάγο.. τρομαξα.. πρεπει να τα αλλάξω συντομα. για χειμώνα δεν ειναι να κάτσω με αυτά..
drdino - Τρι 25 Αύγ 2009, 09:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι σύντομα, άμεσα πρέπει...
PASALIMANI - Τρι 25 Αύγ 2009, 09:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
δεν έχει να κάνει με το τι μπορούμε να δούμε περιστασιακά σε καταναλώσεις και με το τι γράφει το τριπ κομπιούτερ. Το θέμα είναι να είναι επαλαμβανόμενα τα αποτελέσματα και δυστυχώς αυτά δεν θα είναι "οικονομικά" εαν δεν οδηγάς με έμα αυγό ανάμεσα στο πενταλ και στο πόδι σου...

Eχεις δικιο απλα εκανα δοκιμη να δω ποσο χαμηλα μπορω να πεσω.με κανονικη οδηγηση το νουμερο αυτο απλα δεν υπαρχει.
MEMsound - Τρι 25 Αύγ 2009, 10:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
παιδες τα λαστιχα ειναι μεταχειρισμενα μαζι με ζαντες τα πηρα 200Ε !!!!!

δεν υπάρχει αυτή η τιμή οποτε και πλαστικιες σακούλες να ειχαν γυρο γυρο οι ζαντες θα ημουν ευχαριστημένος.

*update: Χθες πρωτη φορά που πάτησα σε βροχή με τα καινούρια μου λάστιχα. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! κόντεψα να φύγω απο τον δρόμο! πηγαινα με 60-70 πατουσα φρενο στο φανάρι και το αμαξι εφευγε δεξια αριστερα σαν να κανει πατιναζ σε πάγο.. τρομαξα.. πρεπει να τα αλλάξω συντομα. για χειμώνα δεν ειναι να κάτσω με αυτά..

κατι μου λεει οτι
1ον εχει φαγωθει το πέλμα τους και πλέον δεν "διώχνουν" το νέρο οπως πρέπει
και
2ον εχει ξεραθει η γόμα τους και δεν εχει πρόσφυση...

αλλα για 200ε καλά ειναι για μια βδομάδα... Laughing
ε μηπως να πάς να βάλεις κάτι πιο "φρεσκο"? Laughing
AlienHack - Τρι 25 Αύγ 2009, 10:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
ε ναι!! μαλλον παω για λάστιχα..

δεν ειναι ξεραμένα, τέλη 08 ειναι η παραγωγή τους. Οτι εχουν χλμ πάνω τους έχουν πάντος, και χλμ με κακή-έντωνη χρήση, μπορει να τα έβαζε σε πίστα ο τύπος.

αλλα για 200Ε, να δειτε και την υπογραφή μου..
MEMsound - Τρι 25 Αύγ 2009, 11:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειες
(αλλα μικρυνε λιγο το υψος της υπογραφης) Wink
SnakeMJK - Τρι 25 Αύγ 2009, 11:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

είναι απ τα πιο άσχημα cc που χω δει Razz Razz Razz

πρώτη κίνηση, ξηλώνεις ότι υπάρχει σε αυτοκόλλητο
δεύτερη κίνηση, το ρίχνεις τουλάχιστον 5 πόντους, έλεος, σαν τζιπάκι είναι με τις 17άρες!

edit: επίσης, μοιάζει να χει εφιαλτικά λάθος offset η ζάντα... κοίταξε το, είναι σοβαρό! άλλες πινελιές: βάψιμο πλαστικών στο χρώμα του αμαξώματος και βλέπουμε...
drdino - Τρι 25 Αύγ 2009, 11:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
AlienHack έγραψε:

είναι απ τα πιο άσχημα cc που χω δει Razz Razz Razz

πρώτη κίνηση, ξηλώνεις ότι υπάρχει σε αυτοκόλλητο
δεύτερη κίνηση, το ρίχνεις τουλάχιστον 5 πόντους, έλεος, σαν τζιπάκι είναι με τις 17άρες!

edit: επίσης, μοιάζει να χει εφιαλτικά λάθος offset η ζάντα... κοίταξε το, είναι σοβαρό! άλλες πινελιές: βάψιμο πλαστικών στο χρώμα του αμαξώματος και βλέπουμε...

+10000 για την λίστα με τα ψώνια

υπερβολή οι 5 πόντοι στο 206

και μένα μου φαίνεται λάθος το οφφσετ, μπροστά ειδικά, εκτός αν είναι λόγω φτερών
AlienHack - Τρι 25 Αύγ 2009, 11:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
αχαχαχ... ευχαριστώ για τα καλλά σας λόγια. Το offset ειναι οκ, Η ΦΩΤΟ βασικά ειναι χάλια κανει και ο φακός της κάμερας παραμόρφωση..

Οτι θέλει χαμήλομα πάντως το θέλει!
και φτιάξημο το πίσω φτερό που ειναι χτυπημένο..
MEMsound - Τρι 25 Αύγ 2009, 12:51:21
Θέμα δημοσίευσης:
ε βάλε αυτή την φώτο για υπογραφη... (πιο μικρη ομως)
δείχνει πολυ πιο ομορφο εδω το 206...

επίσης αν κάποια στιγμή βάλεις και τον προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο εμπρός θα ειναι ακομα καλήτερο...

ισως λεω και βλακεία αλλα τα φτερα εμπρός ειναι τα "φουσκωμένα"? ή επειδή ειναι προ-facelift το συγκεκριμένο εχει τα απλά φτερα? Confused Shocked Question
SnakeMJK - Τρι 25 Αύγ 2009, 13:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
αυτά που είχαν το μικρό χαμόγελο στο προφυλακτήρα, έχουν και τα νορμάλ φτερά.

μεγάλο χαμόγελα στον προφυλακτήρα, γρίλια και ασημένιο πλαίσιο γύρω από αυτή... αλλάζει εντελώς η φάτσα του 206! ξέρω τι σου λέω..... Wink
AlienHack - Τρι 25 Αύγ 2009, 14:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
ναι εχω στο μυαλο μου bodykit, προφυλακτηρα ΜΤΚ σαν τον παλιο του steve (με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ) και σποιλερ...
AlienHack - Τρι 25 Αύγ 2009, 14:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
και οσο για τα φτερα... ρε παιδια φουσκομενα ειναι, ιδια με του roland garos (εχουμε 2 στην γειτονια)

Μην με κανετε ετσι τώρα!! ολα τα cc τα ιδια φουσκομενα φτερακια εχουν σαν και το δικο μου!!
Giannis307 - Τρι 25 Αύγ 2009, 17:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Συνοψιζοντας.....

Μεγεια το λουκ....
Αλλαγη αμσε τα λαστιχα.....
Τα φτερα σου ειναι πρησμενα.....
Και μικρηνε την φωτο.....!!!
Fotigos - Τρι 25 Αύγ 2009, 23:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
Στη φωτο που έχεις στην υπογραφή σου το μπροστινό λάστιχο το βλέπεις λές και εξέχει απο το φτερό του αυτοκινήτου όχι οτι στα υπόλοιπα 3 δεν το παρατηρείς αλλά το συγκεκριμένο είναι πιο έντονο γιατί βλέπεις το πέλμα.
Σίγουρα το χαμήλωμα το χρειάζετε για να φανεί όμορφο.
Όπως είναι τώρα εμένα δεν μου αρέσει καθόλου,θυμίζει αυτοκινητάκι που παίζει ο γιός μου με ροδίτσες μεγαλύτερες απο αυτό.
Λυπάμαι που στο λέω αλλά ελευθερία λόγου έχουμε Wink
AlienHack - Τετ 26 Αύγ 2009, 10:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε ελευθερα. Σιγα μην παρεξηγηθω.

Οτι θέλει χαμήλομα το θέλει, και επισης οπως ειπα τωρα θα χρειαστει και το bodykit για να δειξει. Οι ζαντες ειναι λιγο too much για μαμα cc, θελει να το κανω λιγο τούμπανο.. Laughing
AlienHack - Τετ 26 Αύγ 2009, 10:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
Οσο για το offset δεν ειναι τοσο τραγικο οπως φενεται, δειτε αυτήν την φωτο, πισω ειναι εντελος οκ, στις μπροστά ροδες βγαινει ισα ισα.

MEMsound - Τετ 26 Αύγ 2009, 13:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
ti offset εχουν? και τι πλάτος?
AlienHack - Τετ 26 Αύγ 2009, 14:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
7J πλατος και 15 offset
AlienHack - Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
παρεπιπτόντος το ονειρο μου, χαμηλομα, bodykit ...

COOL ALEXIS - Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Puke left Να δω με το offset που έχεις τι θα κάνεις στις λακούβες όταν το χαμηλώσεις...
AlienHack - Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
κοιταξε , αυτη τη στιγμή ο θόλος απο το λαστιχο ειναι 8-10 cm , εγώ θα το χαμηλώσω 3cm. και επειδή θα το κάνω με ελατήρια χαμηλόματος ΚΑΙ αμορτισέρ χαμηλόματος δεν θα τερματίζει.. μόνο αν πέσω σε κανα χαντάκι.. Smile
drdino - Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω την εντύπωση πως έχεις "λάθος" οφφσετ πάντως. Σε 17αρια τα RC πχ έχουν εργοστασιακό 28.
AlienHack - Πεμ 27 Αύγ 2009, 15:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
ειπαμε εμενα ειναι ποιο έξω , 15 οφσετ! Αλλα αν δεις την φώτο ποιο πάνω δεν βγαινει πολύ έξω , ισα ισα, μου αρεσει και λιγο η ζάντα να βγαίνει έξω. το μονο προβλημα θα ειναι οπως αναφέρθηκε στο χαμήλωμα να βρίσκει.. ελπιζω πως οχι.. Confused
MEMsound - Πεμ 27 Αύγ 2009, 17:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
οντως "μαμα" ΕΤ28 δίνει αλλα η διαφορα στο στρίψιμο (με καλά λάστιχα εεε.... Laughing ) από την μείωση του οφφσετ ειναι εμφανέστατη...

αν ειναι ΕΤ15 μια χαρα ειναι... (αν και στην 7άρα καλήτερα θα ηταν να ειναι πιο κοντα στο ΕΤ20)

επίσης το "καλήτερο" που μπορείς να κάνεις αφου εχει βλέψεις και για bodykit ειναι "τότε" να παραγγείλεις από την Peugeot (ειναι στα γνησια "αξεσουάρ" αυτό) αυτά τα φρυδάκια θόλων

Wink
AlienHack - Πεμ 27 Αύγ 2009, 19:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
μμμ... δεν ειναι κακό να βαλώ αυτά... χμμ Cool
Giannis307 - Πεμ 27 Αύγ 2009, 20:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα γιατι αν το χαμηλωσεις με σωστα αμορτισεροελατηρια απο μονα τους θα εχουν καμπερ...οποτε δεν θα βρισκει...
Αμα δεις το δικο μου πισω ειδικα κοιταζοντας απο το πλαι νομιζεις οτι εχει στραβωσει ο αξωνας πισω απο την γωνεια που πηρε χαμηλονωντας....και εχει και μπροστα απλα ειναι πολυ πιο εμφανες πισω...
Πάνος - Πεμ 27 Αύγ 2009, 20:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
μμμ... δεν ειναι κακό να βαλώ αυτά... χμμ Cool

Και αφου εχεις βλεψεις και για Body Kit δεν βαζεις το παραπανω του Μανθου
που και πιο σε εργοστασιακο λουκ φερνει και πιο ομορφο και σπορ ειναι.
AlienHack - Πεμ 27 Αύγ 2009, 20:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
τα bodykit που επελεξα ειναι μετα απο πολυ ψαξημο και πολυ σκεψη και αναζητηση και πιστευω οτι οταν τα τελειωσω το αμαξι θα ειναι για χυσημο.. δεν αλλαζω την γνωμη μου τωρα..
Giannis307 - Πεμ 27 Αύγ 2009, 22:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
Προσεξε μην γινει για φτυσιμο..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 28 Αύγ 2009, 10:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως οσα CC εχω δει με το look gt ειναι πανέμορφα...
νομίζω μάλιστα (κάποιοι θα πουν οτι ειναι λιγο "ιεροσυλία" Laughing , αλλά υπάρχει και το πρωτάθλημα [url]RCC [/url]στην Γαλλία) οτι οι φουσκωμένοι προφηλακτήρες του 206gt πάνε πιο πολυ στο CC απ οτι στο ιδιο το GT επειδή το CC εχει πιο κεκλιμένο παρμπρίζ και η οροφή του ειναι πιο χαμηλά.
(εννοείτει χώρις τόσο μεγαλα μαρσπιε...και φυσικα με μια μικρη αεροτομη) ->

επίσης και το 407look (οπως του steve) στο CC δένει πολυ ομορφα (αλλα σαφώς πιο καγκουρικα... - εννοείται χωρίς αυτή την απλώστρα-αεροτομη πίσω...)
http://www2.uol.com.br/bestcars/prep-inter/185.htm

επίσης για λιγο ΤΤ λοοκ
http://www.worldtuningblog.com/peugeot-206cc-by-rdx-racedesign/
Laughing Laughing Laughing

υ.γ. μαλλον θα μεταφερω το τοπικ στις αισθητικές σαν "AllienHack's 206CC"...
AlienHack - Παρ 28 Αύγ 2009, 10:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
E ναι συμφωνω! και το peugeot look ειναι πολυ μαματο στο 206cc ΑΛΛΑ και του ΣΤιβι (ΜΤΚ) ειναι πολύ ομορφο ειδικά η μούρη και ΧΩΡΙΣ την απλόστρα πίσω.

Γιαυτό και εγώ θα κάνω συνδιασμό! Laughing

ΕΠΙΣΗΣ! το look gt τα σποιλερ μόνο ποσο πανε περίπου? και τα παιρνω απο αντιπροσωπίες peugeot?
Πάνος - Παρ 28 Αύγ 2009, 10:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κουκλα η πρωτη φωτογραφια.
Ξανασκεψου το κυριε Hack.
AlienHack - Παρ 28 Αύγ 2009, 10:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
ποια πρώτη? Αυτη που πόσταρε ο Μemsound? με το look gt?
MEMsound - Παρ 28 Αύγ 2009, 10:56:39
Θέμα δημοσίευσης:
προσθεσα μια φώτο από RCC cup στο προυγουμενο ποστ...

By the way...
ερωτας και τα 2:
http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/206rcc-montagnecup.sport24.com/images/mn/1211232657/PHOTOS-CdC-les-ANDELYS-2008-206-RCC-A-L-ATTAQUE.jpg
http://www.gentlemandriver.fr/upload/Clement_Albi.jpg
SnakeMJK - Παρ 28 Αύγ 2009, 10:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου;

κατά πόσο αξίζει να βάλεις λεφτά (γιατί η εξωτερική εμφάνιση κοστίζει!) σε αμάξι του 2002; δεν λέω... η κ**λα είναι που μετράει, αλλά μην μας τυφλώνει κιόλας Razz
MEMsound - Παρ 28 Αύγ 2009, 11:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εχει καμία "λογική" (ουτως ή αλλως) αλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα... Laughing Laughing Laughing Laughing
αλλωστε δικά του ειναι τα λεφτα οτι γουστάρει τα κάνει Cool
AlienHack - Παρ 28 Αύγ 2009, 11:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
snake εχεις δικιο και το έχω σκεφτει επανυλειμενα.
ΑΛΛΑ απο την στιγμή που αποφάσησα να το κρατήσω τουλαχιστον για 3-4 χρονια ακομα (και ισως και παραπανω να δεν κερδισω το λόττο)
ειπα τουλαχιστον να το κάνω γκαβλα οπως ακριβος το φανταζομαι και μετα κομμένα τα έξοδα. μονο συντηρηση.

Γιαυτο και προσπαθώ να βάζω πολυ φτηνά πράμματα πανω και μεταχειρεσ.. δηλαδη τα ζαντολάστιχα με 200Ε μονο μετα απο πολλυ ψάξιμο, τωρα μονο το bodykit μου εχει μεινει συνολο κανα 700-800 και τερμα τα εξτρα..

Απο μηχανικά πειράγματα αναγκαστικα θα αλλαξω την εξάτμηση και κει. δεν θα πάω αλλου..

αρα 1000Ε με χορίζουν απο το να έχω ενα αμάξι εστω και 8 χρόνων ΠΟΥ ΟΜΩΣ θα εχει την πινελια μου θα ειναι ακριβός οπως το θέλω και μετα απο δουλεια και αναμονή 2 χρόνων (μεχρι να βρω τα λεφτα και τα κατάλληλα πραγματα να τρου βάλω)
Πάνος - Παρ 28 Αύγ 2009, 11:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς. Wink
AlienHack - Παρ 28 Αύγ 2009, 11:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι κιαλλιος να το πουλήσω 7500Ε και να βάλω και τα 1000 του bodykit που θα εδινα.. 9000Ε! δεν παίρνω τιποτα ποιο αξιόλογο... για κανα 207cc θέλω 14.000-15.000 άσε που δεν μου αρέσει οσο το 206, ειναι πολύ πολιτισμένο το 207, ενώ το 206 εχει αισθηση και design άλλης εποχής, αλλητεία. κατι σαν την διαφορα RX-7 με RX-8... οποιος κατάλαβε κατάλαβε..
AlienHack - Παρ 28 Αύγ 2009, 16:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΤΡΙΒΟΛΙΑ ΤΩΡΑ!!!

ΠΟΙΟ SPoiler να βαλω ΟΕΟ??? γνώμες? μοιαζουν τα 2 αλλα το ενα απο μροστα (ΜΤΚ) ερχεται παραλληλα και χαμηλώνει πισω ενα της pegeot κανει γέφυρα..

SnakeMJK - Παρ 28 Αύγ 2009, 16:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
gt-look ftw... αλλά χωρίς αεροτομή. Smile
silencer_000 - Σαβ 29 Αύγ 2009, 00:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εμένα το gt look μου φαίνεται πολύ όμορφο.
Ghost Dog - Σαβ 29 Αύγ 2009, 08:25:04
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω!
gt look........... Wink
AlienHack - Σαβ 29 Αύγ 2009, 09:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
απο αντιπροσωπειες το παιρνω αυτό?
MEMsound - Σαβ 29 Αύγ 2009, 11:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
ναι

αλλα υπάρχει και ιμιτασιον πολυεστερικο από κάποια αλλη εταιρια που κάποιο παιδί από δω μέσα το χε βάλει παλαιότερα

εγω θα προτιμουσα το γνησιο πάντως (και ααυτό εχω σκοπό να κάνω κάποια στιγμή που θα χω τα χρηματα...)
Giannis307 - Σαβ 29 Αύγ 2009, 11:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και μετα θα εχεις πρησμενη λευκη νυφη..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 29 Αύγ 2009, 12:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Σαβ 29 Αύγ 2009, 16:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ή, αλλιώς, νύφη σε "γάμο α λα ελληνικά". Laughing
Dimitris_thess - Σαβ 29 Αύγ 2009, 16:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Loipon file egw pira to amaksi me gt look kathoti metaxeirismeno. Ok filaraki einai wraia alla prosekse mh rikseis lefta kai to metaniwseis meta giati den tha mporeseis meta na to poulhseis vash twn xrhmatwn pou erikses.
Epishs re file sorry alla twra me tetoio look kykloforeis to amaksi sou?? 17ara se mama 206 cc???
Apo ta pio asxhma pou yparxoun einai. Gyrna sta 15aria.

AlienHack - Σαβ 29 Αύγ 2009, 18:00:33
Θέμα δημοσίευσης:
μα όταν το πουλήσω μετα απο 4 χρόνια δεν περιμένω να πάρω τα 1000 Ε του bodykit πίσω.. Confused δεν τρεφω τετοιες αυταπάτες, για την παρτη μου το κάνω και τα δινω...

Οσο για τις ζάντες, δηλαδή ειτε βάζω ολο το bodykit με τις 17αρες ειτε τιποτα, τωρα που θα κυκλοφορώ κανα μηνα με τις ζάντες χωρίς το bodykit δηλαδή φαινετε χαλια και να μην το κυκλοφορώ ε? τι λες ρε μητσο? θα μας τρελανεις? Confused
Dimitris_thess - Παρ 04 Σεπ 2009, 23:55:31
Θέμα δημοσίευσης:
oxi filaraki den enousa ayto.. tespa esy ksereis Laughing
BTW orees oi zantes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες