Ronin έγραψε: |
Kart είναι ή Καρτ...
όχι Cart... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Το σουλουπωσα εγω.....! ![]() Αν θελετε, μπορω να φιλοξενησω καποια ατομα εγω στο Woodcastle και να πηγαινοερχομαστε απο την παλια και στριφτερη εθνικη! ![]() |
kammenos έγραψε: |
[...]Μήπως να κλείσουμε τραπεζάκι στο ΣΙΝΙΑΛΟ, να μας μάθουν και επίσημα και εκεί? ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εγω θελω ενα διπλο κρεβατι για μενα και την κοπελα μου (ghost dog) ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Memsound - 2 άτομα
Ghost Dog Road_Runner soler mikerrgp - 2 άτομα SnakeMJK - 2 άτομα Steve - + φίλος άφιξη Παρασκευή βράδυ, αναχώρηση Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα |
MEMsound έγραψε: |
εγω ψυνομαι για στρωματσάδα "στον 4ο του Αρη" στο Ξυλόκαστρο πάντως... |
οποτε μαλλον εμενα και αλλον εναν μας εχεις εσυ ![]() |
οποτε μαλλον εμενα και αλλον εναν μας εχεις εσυ ![]() |
Steve έγραψε: |
-Sinanai ---> Steve + φίλος |
iceage έγραψε: | ||
Καλά θα περάσετε με τον Mr. 30cm |
soler έγραψε: | ||
Εσένα και άλλους δυο. ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
αν η δυνατότητα για 5 ισχυει μαζι και sod και εγω... χαλια θα περάσουμε ![]() |
206kwn έγραψε: |
nice!!!!
να πω κατι ως προς το παρκινγκ!!!!!!! αν μεινουμε στο σπιτι μου στην πατρα οι θεσεις ειναι με βια 4 συνολο!!! αν μεινουμε σπιτι αραχωβιτικα,15 λεπτα εξω απο πατρα (περιπου 14 χλμ) ανετα χωρανε 5 αυτοκινιτα.... επι τη ευκαιρια πανο(kammenos) θα εισαι εκεινες τις μερες αραχωβιτικα εσυ?? κατα 85-90% ομως θα μεινουμε αραχωβιτικα!! η φιλοξενια,ως προς τα ατομα, ειναι στανταρ.... |
Sinanai έγραψε: |
abaleo - 0/1 άτομο |
Άμα δω το Σταύρο και έχει ορεξούλες θα την κάνω και θα κοιμηθώ σε καμιά φίλη μου, δε βαριέσαι... ![]() |
Δε χρειαζεται να κοιταξεις για ξενοδοχειο.....! ![]() Αν ερθεις και δεν υπαρχει "διαθεσιμοτητα" απο τα παιδια, εχω αρκετους φιλους κατω που μπορουν να μας βολεψουν... ![]() |
Ε, ναι λοιποοοον, θα μας "μαθει" ΚΑΙ η Πατρα......! ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ειναι και ο Στεργιος κατω, οποτε.... ![]() |
Ε, ναι λοιποοοον, θα μας "μαθει" ΚΑΙ η Πατρα......! ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ειναι και ο Στεργιος κατω, οποτε.... ![]() |
(μεταξυ μας...) αλλά εχετε καταλάβει οτι μάλλον αγώνα δεν θα δουμε...
ααα και εννοείται οτι θα εχετε μαγιο μαζί σας για βόλτα σε παρακείμενη παραλία... ![]() ![]() ![]() ![]() |
(μεταξυ μας...) αλλά εχετε καταλάβει οτι μάλλον αγώνα δεν θα δουμε... |
ααα και εννοείται οτι θα εχετε μαγιο μαζί σας για βόλτα σε παρακείμενη παραλία... ![]() ![]() ![]() ![]() |
να σας δω να ξυπνάτε νωρίς...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: |
btw ξερουμε τι ωρα ξεκινανε,τι ωρα τελειωνουν κλπ κλπ?? |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ποιος νοιαζεται γι'αυτα?? ![]() ![]() ![]() |
Πάνο υπάρχει περίπτωση να μην έρθει ο κολλητός από Αθήνα, οπότε αν είναι, θα μπορείς να μείνεις και 'συ σε μένα. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ποιος νοιαζεται γι'αυτα?? ![]() ![]() ![]() |
υ.γ. πέραν της πλάκας μάθετε οι εκεί το πρόγραμμα να ξέρουμε τι γινεται... |
sod έγραψε: |
Εχουμε και υποχρεωσειs επι ευκαιριαs........... ![]() ![]() ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |
............................................................................... Άντε τώρα που μάθαμε απο το φεισμπουκ οτι χωρήσαμε, να κοιταξουμε το μελλον μας ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Φαγητο στα Σελλά να κανουμε και μια αναβαση πιτιτσας! Και μετα κατηφοριζουμε για καφε και μπανιο Αγ. βασιλειο. |
Μόνο ο Umek, ο Pappa και ο Σταυρόπουλος αξίζουν ![]() |
ασε που ενας σωρο "κοντριστ" που θα χουν κατεβει για τον αγώνα θα κυκλοφορουν και θα γίνουν τα απειρα ατυχηματα... ![]() |
Εγω λεω για σαββατο πρωι ..........αλλοs??? |
Μετα συνενοησεωs μαζι σου παιζει και παρασκευη απογευμα....μεσημερι.... ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
??????????????????????????????????????????????????????????? ![]() ![]() |
Μετα συνενοησεωs μαζι σου παιζει και παρασκευη απογευμα....μεσημερι.... ![]() ![]() |
Κώδικας: |
Παρασκευή απόγευμα 1)sod 2)206kwn 3)iceage |
Σάββατο
1)MEMsound(απόγευμα) |
iceage έγραψε: | ||||
Να κάνουμε και μια πρόχειρη λίστα αναχώρισης.
|
εγώ είμαι εκτός, καθώς δεν παίζουν φράγκα ούτε για σουβλάκια ![]() |
εγω Σαββατο απογευμα μετα από δουλεια (εκτος απροόπτου) |
iceage έγραψε: | ||||
Να κάνουμε και μια πρόχειρη λίστα αναχώρισης.
|
RoadRunner122 έγραψε: |
oι της Παρασκευής που θα κατοικοεδρεύσετε? |
Sinanai - 2/2 άτομα - Steve, φίλος Steve
abaleo - 1/1 άτομο - iceage |
Παρασκευή απόγευμα 1)sod 2)iceage 3)Steve |
Σάββατο
1)MEMsound(απόγευμα) 2)mikerrgp |
Παρασκευή
Sinanai - 2/2 άτομα - Steve, φίλος Steve abaleo - 1/1 άτομο - iceage 206kwn - 1/5 - sod |
Σαββατο
Sinanai - 2/2 άτομα - Steve, φίλος Steve abaleo - 1/1 άτομο - iceage 206kwn - 2/5 - sod, MEMsound |
και αν υπάρχει χώρος για ενα σπαστο στρατιωτικο ρατζο στο σπιτι του 206kwn θα χωρεσουμε και τον λαστιχα μας ... μην ανυσηχεις θα κοιμηθώ εκει... ![]() |
Οι συνκλαμπίτες παρακαλούνται όπως φέρουν αντιανεμικά και μπλουζάκια club (και κανα banner) για τις ανάγκες της φωτογράφησης ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
προβλέπεται... λες να περάσω να πάρω το πανώ από την Λέσχη να κάνουμε "μπουγιο" |
banner= πανώ ![]() Χαλλλαρά το παίρνεις μαζί σου ![]() |
εσύ παπάρι μην ξεχάσεις να δώσεις σε κάποιον θαμώνα της λέσχης το τελάρο ![]() |
Παρασκευή απόγευμα
1)sod 2)iceage 3)Steve |
Σάββατο
1)MEMsound(απόγευμα) 2)mikerrgp 3)ghostdog 4)photoman (μαλλον) |
Παρασκευή
Sinanai - 2/2 άτομα - Steve, φίλος Steve abaleo - 1/1 άτομο - iceage 206kwn - 1/6 - sod |
Σαββατο
Sinanai - 2/2 άτομα - Steve, φίλος Steve abaleo - 1/1 άτομο - iceage 206kwn - 6/6 - sod, sotos207gt, MEMsound, mikerrgp, ghostdog, photoman (μαλλον), |
mikerrgp έγραψε: |
μανθε εγω τελικα θα κατεβω με την μηχανη ξερεις το λογο οποτε θα βρεθουμε κατω ![]() |
Πάνο αν θες να ανέβεις Πάτρα και σκέφτεσαι διανυκτέρευση, μην την σκέφτεσαι. Το άλλο παιδί μάλλον δε θα έρθει, οπότε έχω ακόμη μια θέση κενή.
EDIT: Εκτός αν θέλει κάποιος εκ των λοιπών εκδρομέων να έρθει εδώ και να βιώσει την τριαντάποντη εμπειρία από κοντά. |
Aν και ηρθα αυπνος, τα εσπασε το (μισο)σ/Κ |
Δεν ελεγε με τιποτα να το χασω..... |
Τα λογια περιτα, ας μιλησουν οι φωτος ![]() ![]() ![]() Ευχαριστουμε παιδια για την φιλοξενεια!!! |
τιποτα!!! χαρα μας ![]() ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
παιδακια ηταν σουπερ
Ευχαριστουμε για την φιλοξενία!!! να ειστε καλα (γα** τα πατρινα κουνουπια) |
στα λεγα!! |
vasilis106 έγραψε: |
το πανννννι!!!! |
vasilis106 έγραψε: |
κριμα που εχασα τον αγωνα αλλα ειχα ενα θεμα με το στρωμα μου ![]() ![]() |
Το πλήρες σετ φωτό θα είναι προσεχώς διαθέσιμο σε ντιβιντί... Προς το παρόν, και για χόμγουορκ
PSCub @ Patras 4 the P.I.C.K.... |
iceage έγραψε: |
Παρακαλούντε οι κάτοχοι των φωτογραφιών να ανεβάσουν όλο το ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ υλικό αμέσως!!!!! |
Παρακαλούντε οι κάτοχοι των φωτογραφιών να ανεβάσουν όλο το ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ υλικό αμέσως!!!!! |
Ποσα δινειs για να μην σε δουν με τιs sexy πυτζαμουλεs ![]() ![]() ![]() |
Ποσα δινειs για να μην σε δουν με τιs sexy πυτζαμουλεs ![]() ![]() ![]() |
πόλης. |
Το πλήρες σετ φωτό θα είναι προσεχώς διαθέσιμο σε ντιβιντί... Προς το παρόν, και για χόμγουορκ
PSCub @ Patras 4 the P.I.C.K.... |
Αν και με μια......."μικρη" καθυστερηση να πω και 'γω με τη σειρα μου οτι περασαμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! ![]() Ενα τεραστιο ευχαριστω στον 206kwn για τη φιλοξενια, αλλα και στα υπολοιπα <παιδια> για την παρεα και το αφθονο γελιο..... ![]() |
Ανετα...... ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
για φέτος δεν υπάρχουν συμμετοχές ![]() |
![]() |