salex έγραψε: |
Βασίλη, κάνε μια ερώτηση στον Σωτήρη (sotos207gt). Έχει ένα DEFI αν θυμάμαι καλά που ταιριάζει παρα πολύ στα χρώματα του καντράν μας! |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
το ίδο έχω και εγώ, και ταιριάζει μια χαρά. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
το ίδο έχω και εγώ, και ταιριάζει μια χαρά. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
εαν θα μπορουσες να μας δωσεις καποες φωτο και λεπτομερειες επισης για το αν δουλευει σωστα απο αποψη σωστης μετρησης και τα λοιπα!!! thnks ![]() ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
εαν θα μπορουσες να μας δωσεις καποες φωτο και λεπτομερειες επισης για το αν δουλευει σωστα απο αποψη σωστης μετρησης και τα λοιπα!!! thnks ![]() ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||
οριστε πως δουλευει... http://www.youtube.com/watch?v=1eTKHLhCcbo&feature=channel_page |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||
...ωραιο βιντεακι μπραβο!!!αλλα φωτο εννοουσα για μια μαζι με τα κντραν για να το δει ο φιλος μας ο βασιλης που μας εχει φαει εδω να του βρουμε οργανακι!!! ![]() |
mechanic έγραψε: |
θελω τη βοηθεια σας ρε παιδια
επειδη σε αυτα τα θεματα ειμαι ασχετος, υπαρχει περιπτωση να βρουμε και να βαλουμε μπαρομετρο στην αριστερη μερια του καντραν? στην αντιστοιχη "κενη θεση" (αριστερα) που υπαρχει το θερμομετρο λαδιου? αλλα να μπει μεσα απο το γυαλι? και οχι καποιο ολοκληρο οργανο. το ξερω οτι ειναι δυσκολο κατι τετοιο απλα ρωταω μηπως και υπαρχει καποια δυνατοτητα γιατι ετσι θα δειχνει "εργοστασιακο" που εδω που τα λεμε επρεπε να το ειχε ηδη βαλει η πεζω απο μονη της εκει... ![]() |
fynos έγραψε: |
Τα μοντέλα που έχουν την κόκκινη οθόνη ανάμεσα από τα δύο ρολόγια, έχουν πολύ ωραία γραφικά . . . αλλά δυστυχώς δεν είμαστε αλφα ρομέο ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Προφανώς εννοείς στο design... |