Fotigos έγραψε: |
Για να γίνω πιό σαφής όταν βάζεις όπισθεν εκτός από τον διαχωρισμό του ήχου αναλόγος που βρίσκετε το εμπόδιο (δεξια-αριστερά) προβάλεται στην οθόνη ένα πολύ όμορφο και πρακτικό σκιτσάκι και όσο πλησιάζεις το εμπόδιο δείχνει 3-4 ζώνες χρωματιστές στις γωνίες και παράλληλα με τον πίσω προφυλακτήρα του σκίτσου.'Ολο αυτό το εφέ λειτουργεί με τον ήχο και έχεις πολύ καλή "εικόνα" στο παρκάρισμα που βρίσκετε το εμπόδιο κτλ. |
Nα σου βάλω εγώ τα δύσκολα;
Μίλησα με connects2 σε email και δεν έχουν αντάπτορα για 308 175ΗΡ με την έγχρωμη οθονούλα.Πρέπει να βγάλω εγώ και κάθε ένας κάτοχος που έχει το ίδιο μοντέλο με δοκιμές ποιός απο τους ήδη υπάρχον αντάπτορες θα δείνει 100% πλήρη λειτουργία του μενού και των αισθητήρων παρκαρίσματος,πράγμα που δεν υπάρχει. Για να γίνω πιό σαφής όταν βάζεις όπισθεν εκτός από τον διαχωρισμό του ήχου αναλόγος που βρίσκετε το εμπόδιο (δεξια-αριστερά) προβάλεται στην οθόνη ένα πολύ όμορφο και πρακτικό σκιτσάκι και όσο πλησιάζεις το εμπόδιο δείχνει 3-4 ζώνες χρωματιστές στις γωνίες και παράλληλα με τον πίσω προφυλακτήρα του σκίτσου.'Ολο αυτό το εφέ λειτουργεί με τον ήχο και έχεις πολύ καλή "εικόνα" στο παρκάρισμα που βρίσκετε το εμπόδιο κτλ. Αυτό τέλος πάντων είναι πολύ πιθανόν να χαθεί με τους αντάπτορες που διαθέτει σήμερα η connects2 και να παραμείνει απλά ένας ήχος και μία οθόνη κενή που πιστεύω πώς ούτε τα απλά (ρολόϊ) δεν θα προβάλει. Τι κάνουμε λοιπόν; Μια ιδέα που είχα είναι να διατηρήσω το υπαρχόν radiocd και να βάλω στην κενή θεση που έχει απο κάτω του εμπορίου αλλά πώς θα γίνει να παίζουν τα πίσω ηχεία πότε με τους αισθητήρες και πότε με το άλλο; Στην έσχατη λύση θα αποφασίσω να βάλω ότι ηχεία ενισχυτή sub είχα απο το παλίο μου αμάξι με την εργοστασιακή μονάδα άλλα και εκεί δεν ξέρω πώς θα πάρει σήμα ο ενισχυτής...βρασε ρύζι. Γιά ρίξε καμιά ιδέα ![]() |
fynos έγραψε: | ||
Το οπτικό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ηχητικό, ο εγκέφαλος του πατρονικ και τα γραφικά είναι διαφορετικός . . . και πάλι ανταπτορα για ήχο θες μόνο ! |
sotos 207Gt έγραψε: | ||
Μην μερδευεσται παλικαρια. Το 308 οπως και το 207 δεν διαφερουν σε πολλους τομεις. Το ραδιοcd ειναι ιδιο αρα και το quadlοck απο πισω του αρα και οι ανταπτορες. Ειναι αδιανοητο να κανει το ραδιοcd μου απο το 207 σε 308 που το εχω δωσει με μια απλη επικοινωνια μεσω διαγνωστικου μονο και μονο για τον κωδικο ,και να μην κανουν οι ανταπτορες. Το τι εμπορικη πολιτικη θελει να ακολουθησει η connects2 και η καθε τετοια εταιρια ειναι δικο της θεμα. Η alpine παντως για αυτα τα δυο αυτοκινητα δινει τον ιδιο ανταπτορα που σημαινει οτι δουλευει.... |
Fotigos έγραψε: | ||||
Μάλιστα,μιλάς για Alpine μόνο ή για όλες τις μάρκες; Εγώ έχω μια οθόνη της Clarion RVD848 είναι περασμένο μοντέλο μηχανική οθόνη με DVD car-cinema κεραίες κτλ. Υπάρχει λύση σε αυτό; |
Giannis307 έγραψε: |
dynamat? |
Μέχρι να γράψω προχόρησε η κουβέντα,
Αντάπτορα Clarion στην εταιρεία βρίσκεις? |
Έχω αναφέρει ήδη ότι έχω μια σειρά μηχανημάτων της clarion καλώς ή κακώς,οπότε το θέμα Alpine τελείωνει εδώ.
Το να πάω ένα "ταξιδάκι" μέχρι την Κεφαλλονιά μου ακούγετε αστείο. Όσο για το ύφος μου και πάλι συγνώμη αλλά δεν μου απάντησες ούτε τώρα άν έχεις δει το συγκεκριμένο αμάξι ζωντανά. Λοιπόν και για να μην σας κουράζω άλλο θα παραμείνω με το εργοστασιακό αφού τελικά έχω 308 και όχι..... Καλή σας μέρα ![]() |
Απορια....το 307 δλδ πως παρκαρει?
Εχει αλλη διαδηκασια? Εχει μηπως συγκεκριμενο τροπο? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εννοωντας?? ![]() |
....λες να θελει πλαγιοπρυμνοδετηση? |
mrkaza έγραψε: |
Αν ο δικός του ενισχυτής είναι αρκετά καλλίτερος και μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου σωστότερα σε σχέση με το 9886 τοτε χαλάλι το οτι δεν έχει Usb .
Οι λόγοι είναι οι έξεις γλιτώνω καλώδια ενισχυτές κτλ κτλ που αν και θα εχω καλλίτερο αποτέλεσμα είναι κάτι που θέλω να το αποφύγω για λογους κοστους – χρηστικότητας του port μπαγκαζ . Ασε που αν ξεκινήσω καθώς με ξέρω θα περάσω τελικά 0 AWG για αν το αποφασίσω ... και μετα θα γινω αιμοδότης ![]() Αλλά απορίες σχετικά με τα έξεις Στο 207 με το Alpine CDA-9887R και τον ανταπτωρα που ανάφερες θα παίζουν τα πάντα και το χειριστήριο στο τιμόνι και η εργοστασιακή οθόνη ελεγχόμενη απο το Alpine ? Για να δουλέψει το Bluetooth θέλει κάτι έχτρα και τι ? Στο Aux in με τον ανταπτωρα θα παίζει οτι παίρνει απο τα Rca στο ντουλαπάκι ώστε να μπορώ να βάλω από εκεί κάτι σε usb :D ? |
sotos 207Gt έγραψε: |
Γιωργο καλησπερα.
Τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα. Ενα ραδιοcd θες και εναν ανταπτορα χειριστηριων / μενου και εισαι ετοιμος. Αν εχεις και αισθητηρες παρκαρισματος απο το εργοστασιο χρειαζεσαι αλλον εναν για τον ηχο αυτων στα ηχεια. Δεν υπαρχει συμβατο Player αλλα συμβατοι ανταπτορες... Οτι αλλο θες.... ![]() |
klain έγραψε: | ||
Φίλε μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ![]() Μπήκα στο site της connect2s απο όπου κατάλαβα οτι θα πάρω τον αντάπτορα και να σου πώ την αλήθεια έχασα λίγο την μπάλα. Έχεις να προτείνεις ένα συνδυασμό πηγής και αντάπτορα που να δουλεύει σίγουρα με την εργοστασιακή οθόνη και να είναι σχετικά καλό/οικονομικό; Ο αντάπτορας είναι ένας για το 207 ή αλλάζει ανάλογα με το μοντέλο της πηγής; Αν κατάλαβα καλά, μόνο η alpine δείχνει και στην κεντρική οθόνη; Επειδή βλέπω οτι το κατέχεις και μιας και δεν είναι κάτι που με καίει ιδιαίτερα, βασίζομαι σε οποιαδήποτε πρόταση σου ![]() Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου ![]() 207sppk 08/2006 |
sasasj έγραψε: |
Έχω βάλει την ALPINE IVA-W505R και έχω μια πλακετα-ανταπτορα για τα χειρηστήρια της PHONOCAR αλλα δεν μπορώ να μπώ στο μενού του αυτοκινήτου.
Απ ότι λέει και ο φίλος Σωτήρης, και με το βίντεο που έχει φτιάξει, φαίνεται οτι δουλεύουν όλα καλά! Οπότε πρέπει να αλλάξω την πλακέτα με άλλη της CONNECTS2 ή της ALPINE. Το ερώτημα που θέλω να κάνω είναι αν βάλω την πλακέτα της ALPINE και μόνο αυτή, θα δουλέυουν όλα τζάμι ή θα πρέπει να βάλω και της CONNECTS για να μπαίνω στο μενού; Σωτήρη στο βίντεο που έχεις φτιάξει στο peugeot σου ποιά πράγματα έχεις βάλει για να δουλέψουν ολα κανονικά; Ευχαριστώ!!! |
Αυτό σκέφτομαι και εγώ για της Alpine αφου μπαίνει και με αυτην στο μενού του αυτοκινήτου. Εσύ ποιά έχεις βάλει στο peugeot σου και τα δουλεύεις όλα στο βίντεο που έβαλες στο google; |
Vini έγραψε: |
Εκτός από τα γνωστά μοντέλα της ALPINE έβγαλε καμιά άλλη εταιρεία καμιά πηγή που να συνεργάζεται με κεντρική οθόνη και χειριστήρια τιμονιού;;
ή ακόμα τίποτα ;; ![]() |
...
και ουτε θα βγαλει ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Γιατί αυτό; Υπάρχει κάποιος λόγος; ![]() |
gor έγραψε: |
Αν η after market πηγή είναι Sony, τι αντάπτορες μου προτείνετε; Υπάρχει λύση που να υποστηρίζει ενδείξεις στην οθόνη του ταμπλό; |
Πήρα και τον αντάπτoρα για τους αισθητήρες αλλα είναι της Alpine και οχι της Connects2. Ειχα σκοπό να πάρω της Alpine για χειριστήρια και Connects2 για αισθητήρες, αλλα αφού έμαθα οτι βγάζει η Alpine και για αισθητήρες παρκαρίσματος, τα πήρα και τα 2 απο αυτήν! Όλα της Alpine δήλαδή, και δεν έχω ήχο στο παρκάρισμα.
Σήμερα αυτός που μου τα πέρασε, μου είπε οτι επειδή έχω ενισχυτές για τα 4 ηχεια, δεν περνάει ο ήχος κανονικά στον αντάπτορα και δεν δουλεύει. Κάτι έκανε, και σήμερα έχω ήχο στα μπροστά ηχεία. Ο αντάπτορας για τους αισθητήρες πάρκινγκ είναι μια μεγάλη πλεξούδα απο καλώδια και μια πλακέτα στο τέλος της. Δεν έβγαλα φωτογραφία, αλλα με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω να την δείτε. Είναι τεράστια!!! |
......εκτος αν εχεσα καποιο επεισοδιο.... |
206kwn έγραψε: | ||
τι το εκανες το επεισοδιο???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||
Ο λογος ειναι οτι καμια αλλη εταιρια απλα δεν εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα. Η clarion εχει κανει μερικες αξιολογες προσπαθειες αλλα εχει μεινει στα ιδια. Οταν βλεπεις και δεν ασχολειται αλλος δεν περιμενεις να κανει κατι ξαφνικα.. |
moudakas έγραψε: |
Έχει δοκιμάσει κανείς με λίγο κόψε-ράψε να χωρέσει στις μαμά μπροστά ή πίσω θέσεις του 207 8αρια? |
mynewmail77 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά.Νέος κάτοχος ( Peugeot 308 ) και θα ηθελα την βοηθεια σας.Σημερα εγκατεστησα καινουργια μοναδα ( Pioneer AVH-P4200DVD )στην θεση της εργοστασιακής.Το θέμα ειναι οτι εχασα τελείως την δυνατοτητσ να μπαινω στο κεντρικο μενου και να αλλαζω ημερομηνία , ωρα...κτλ μια που και τα κουμπια ήταν πανω στην εργοστασιακη μοναδα.Ο υπευθυνος που το εγκατεστησε μου ειπε οτι εβαλε εναν ανταπτορα can-bus της phonocar για ρυθμίσεις ήχου,πηγής,κομματιών απο το χειριστηριο τιμονιου και οτι για τις υπολοιπες ρυθμίσεις θα πρεπει να πηγαινω στην peugeot για αλλαγή μεσω του διαγνωστικού.Υπαρχει κάποια λυση ωστε να γλυτωνω την ταλαιπωρια αυτη?
Ευχαριστω προκαταβολικα , Γιάννης |
φιλε μου χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,αυτο που σου ειπε απλα δεν υπαρχει. ο ανταπτορας της phonocar κανει μονο για χειρισμο και δεν σχει συνδυασμο για το can. θα πρεπει να σου αλλαξει τον ανταπτορα με αλλον της connects2 αλλιως αποχαιρετας το μενου του αυτοκινητου... |
δεν χωρανε εκτος αν αρχισεις να τρως ταμπλο.
Ισως αν το παλεψεις να μπουν απο κατω αλλα δεν θα ακουγονται σωστα. |
mrkaza έγραψε: | ||
Απο κάτω είναι και τα εργοστασιακά ή κάνω λάθος ? Τότε όταν θα αλαλάξω Tweeter (Πρέπει να crosαρω στους 2500 MAX) με pm παραπάνω ![]() Δε θέλω να φαίνεται οτι έχω ηχο στο αμάξι 1 ) γιατι δε μου αρέσει να φαίνεται σκαλισμένο 2) για να μη τραβάει τα βλέμματα . 3) θέλω ότι μπει (εκτός μόνωσης αν μπει ) να μπορεί να βγει χωρις να φαίνεται οτι μπήκε τουλαχιστον να μην ειναι εμφανες ![]() Επισης Οι πορτες στο 207 ειναι "γεματες" με υλικό ή ειναι κατευθειαν λαμαρινα ρωταω γιατι σκευτομαι να βαλω http://www.ballistic-online.com/Ballistic.pdf . Αχ το ποιο αθορυβο 207 θα το εχω εγω θα τους πω εγω των pzero nero ![]() |
mrkaza έγραψε: |
Ας προσθέσω και εγώ της εμπειριες μου .
1) O ανταπτορας της Connects2 (Thanks Sotos) δουλέυει αψωγα αν είχε και Visual Out θα ημουν ποιο Happy (θα δοκιμασω να αλαξω και την ωρα καποιος ειχε θεμα νομιζω) χρειάζετε και adaptor κεραιας ΑΛΛΑ Το όποιο Rcd θα βάλετε πρέπει να ειναι OEM Ready και όχι απλα να δεχοταν χειρηστηριο με καλωδιο , φενεται οτι τεριαζει (jack 3.5 mm ) αλλα δε λειτουργή . 2)ασχολιθικα ελαφρός με τα πίσω ηχεια και ειμαι 99% σιγουρος ή οτι απλά δέν εχει Tweeter ή έχουν καειι αν έχει καποιο ιδος Coaxial . 3) Εβαλα ένα Jvc 811 Με Hpf στους 63 και +3 db στα 100 hz με q 0.7 (PEQ ) παιζουν συμπαθητικοτατα , η ενταση παει απο 0-50 αλλα μετά το 30 ή 35 περιπου σε καλογραμένο CD που δέν ειναι peakαρισμενο κτλ κτλ το σύνολο φτάνει στα ορια του και θα καουν όλα αν επιμενουμε να ακούμε ποιο δυνατα απο εκεί λεγοντάς αφου έχει μεχρι 50 εκει ειναι το όριο κτλ κτλ . 4) Το Bluetooth έιναι όλα τα ευρώ στο αμάξι αν και θα ήθελα να ακουγα ποιο ποιοτικα γιατί καθαρα ειναι αλλα σα να ειναι mp3 με ΠΟΛΥ χαμηλο bit rate σαν mic δε το έχω ακουσει ακομα . 5) χρειαζεται ανταπτορας στη θέση του rcd καθως το rcd αφηνει κενό σε σχέση με τη θηκη ![]() |
kanelj έγραψε: |
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.....μια ερωτηση σχετικα με το εργοστασιακο cdplayer!
Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει στο ντουλαπακι AUX υποδοχη για εξωτερικη συσκευη (RCA) αλλα να μην το υποστιριζει το cd player??? Συγκεκριιμενα στο 308 ας πουμε?!?! οτι και να συνδεσω ειναι σαν να μην υπαρχει! ![]() |
αρα στην ακολουθια radio-cd-aux σου λειπει το τελευταιο οποτε δεν ειναι ενεργιποιημενο.
Πας σε μια peugeot και στην ενεργοποιουν. ![]() |
sotos 106xs έγραψε: | ||
+1 (Σώτο ωραίο το gifακι!) |
Driver ///M έγραψε: |
Σωτήρη πολύ ωραίο αποτέλεσμα πραγματικά!!
Μπορείς να μας πεις και το κόστος της όλης κατασκευής? Επίσης, αν είδα καλά κάτω από τα καθίσματα έβαλες δύο ενισχυτές? Με έναν δε γίνεται δουλειά? |
giannis27 έγραψε: |
Σωτήρη μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζει η κατασκευή τις μπασοκαμπίνας με το σαμπάκι?(χωρίς τον ενισχυτή)
με λίγα λόγια πόσα θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για να του την στείλεις σπίτι του έτοιμη για να τοποθετηθεί? |
οπου δεν ειναι αναγκαιο να αλλαχτει η εργοστασιακη πηγη με καποια aftermarket και αυτο γιατι πολοι με ρωτουν τι μπορουν να κανουν με το υπαρχον συστημα. |
Steve έγραψε: | ||
Υπέροχη δουλειά! ![]()
|
Εκτός από τα γνωστά μοντέλα της ALPINE έβγαλε καμιά άλλη εταιρεία καμιά πηγή που να συνεργάζεται με κεντρική οθόνη και χειριστήρια τιμονιού;;
ή ακόμα τίποτα ;; ![]() |
εταιρια?
μπααα μονο οτιεχει κανει η alpine που ειναι ηδη γνωστο. Αλλα το δουλευουμε εμεις και αν τα καταφερουμε ισως και να σωθουμε ![]() |
Τέλος πάντων.
Αν τυχόν κάποιος φίλος, εντοπίσει κάποια πηγή (οποιαδήποτε) που να έχει USB στη πρόσοψη και να υποστηρίζει χειριστήριο τιμονιού, οθόνη κεντρικής κονσόλας, ανιχνευτή παρκαρίσματος και δεν υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να τρέχει για ρυθμίσεις αυτοκινήτου στο συνεργείο ας με ενημερώσει. ![]() |
Εγώ φίλε mechanic έχω απογοητευτεί εντελώς από την ΑΠΑΤΗ USB BOX...
Έχω σαλτάρει εντελώς που δεν μπορώ να ακούσω την μουσική που θέλω. Αν έπαιζε σωστά αυτό το μαραφέτι δεν θα είχα πρόβλημα. Και εξαιτίας αυτού του θέματος το 207 σχεδόν το έχω παροπλίσει. Το κοντέρ έχει παραμείνει στα 7500χιλιόμετρα. Σε 4 μήνες κλείνω δύο χρόνια και το αυτοκίνητο είναι με 7500χλμ... Που όρεξη για βόλτα; Που διάθεση για ταξίδι; Μπορείς να κάνεις ταξίδι χωρίς μουσική; Βάρεμα εντελώς... |
Μπορείς να κάνεις ταξίδι χωρίς μουσική; Βάρεμα εντελώς... |
ironman02 έγραψε: |
Και με τι κινείσαι δηλαδή? ![]() Επίσης για ένα ταξιδάκι μπορείς να γράψεις και 1 αντε 2 cd με mp3 και να είσαι κομπλέ.. ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Για το USB ΒΟΧ τα έχω ξαναπεί. Έχει πολλούς περιορισμούς, έχει λειτουργικά προβλήματα, έχει ασυμβατότητες (κωδικοποιήσεις Mp3) και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Δεν θα επεκταθώ άλλο. Γίνομαι κουραστικός. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το θεωρώ USB αλλά μία απάτη marketing για να λένε οι πωλητές ότι έχει usb. υ.γ. Κινούμαι με ποδήλατο και σκούτερ... |
Εγώ φίλε mechanic έχω απογοητευτεί εντελώς από την ΑΠΑΤΗ USB BOX...
Έχω σαλτάρει εντελώς που δεν μπορώ να ακούσω την μουσική που θέλω. Αν έπαιζε σωστά αυτό το μαραφέτι δεν θα είχα πρόβλημα. Και εξαιτίας αυτού του θέματος το 207 σχεδόν το έχω παροπλίσει. Το κοντέρ έχει παραμείνει στα 7500χιλιόμετρα. Σε 4 μήνες κλείνω δύο χρόνια και το αυτοκίνητο είναι με 7500χλμ... Που όρεξη για βόλτα; Που διάθεση για ταξίδι; Μπορείς να κάνεις ταξίδι χωρίς μουσική; Βάρεμα εντελώς... |
ολα αυτα που λες υπαρχουν αλλα οχι η usb στην προσοψη.
|
Steve έγραψε: |
Συγνώμη, αλλά μόνο να γελάσω μπορώ αν ο λόγος που ΔΕΝ κυκλοφορείς το αμάξι σου, είναι η μουσική που ΔΕΝ παίζει! ![]() |
Steve έγραψε: |
Συγνώμη, αλλά μόνο να γελάσω μπορώ αν ο λόγος που ΔΕΝ κυκλοφορείς το αμάξι σου, είναι η μουσική που ΔΕΝ παίζει! ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Μια απ' τα ίδια... Και όχι η μουσική, γενικά, αλλά το USB; Ήμαρτον βρε παιδιά... |
Sinanai έγραψε: |
...
Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θεωρώ ότι χαλιέσαι χωρίς λόγο, δηλαδή. ![]() |
Πειραματισμούς & μαϊμουδιές στο αυτοκίνητό μου δεν πρόκειται να κάνω. |
206kwn έγραψε: | ||
Επειδή ο όρος μαιμουδιά είναι κάπως πιο υποκειμενικός (εξαρτάται τί ζητάει ο καθένας)........ Εσύ ας πούμε αυτό το αποκαλείς μαιμουδιά???? http://www.youtube.com/watch?v=UVTPMo3BkoU και απλά η θύρα του usb σου να είναι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού???? Άν αυτή τη δουλειά τη θεωρείς μαιμουδιά τότε δεν ξέρω τί να πω.......... ![]() |
Και αυτά τα έχουμε ξαναπεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές. Άλλοι ασχολούνται διαρκώς για να λένε ότι έχουν 1 άλογο παραπάνω (είτε με αυτοκόλλητα, είτε με μηχανικές επεμβάσεις) και ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ σε τέτοια και άλλοι ασχολούνται διαρκώς με τη μουσική γιατί με αυτή είναι "κολλημένοι". Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω εγώ.
Η διαφορά; Εγώ δεν γελάω με κανέναν. Κατανοώ την "μούρλα" που μπορεί να έχει κάποιος για το αυτοκινητάκι του. Αυτά. |
206kwn έγραψε: |
Επειδή ο όρος μαιμουδιά είναι κάπως πιο υποκειμενικός (εξαρτάται τί ζητάει ο καθένας)........ Εσύ ας πούμε αυτό το αποκαλείς μαιμουδιά???? http://www.youtube.com/watch?v=UVTPMo3BkoU και απλά η θύρα του usb σου να είναι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού???? Άν αυτή τη δουλειά τη θεωρείς μαιμουδιά τότε δεν ξέρω τί να πω.......... ![]() |
volvos έγραψε: |
ο φινοσ που ειναι/
τον εχεις ρωτησει βινι? νομιζω οτι τα εχει λυσει ολα αυτα στο 207 του |
206kwn έγραψε: |
Τότε .άποψή μου, άν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποιο συμβιβασμό........ Μήν το ψάχνεις κάν.......
Τσάμπα θα ταλαιπωρείσαι....... |
drdino έγραψε: |
Εχει συνδέσει κανείς κινεζιά 2din με χειριστήρια τιμονιού και VAN; |
drdino έγραψε: | ||
Και ΝΑΙ, σε πείσμα της μηδενικής τεχνογνωσίας παγκοσμίως (ή αυτό ή κανείς δεν ήθελε να μου πει τα μυστικά του ![]() ![]() |
αν ειναι καλη η κνεζια μπορειι και να δουλευουν.
με το μενου δεν ξερω τι θα παιζει |
drdino έγραψε: | ||
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, όχι "μπορεί και να". ![]() To μενού δεν με αφορά καν καθώς αναφέρομαι σε 307 με Can/van, όχι full can. Όπερ σημαίνει πως η RD3 δεν ελέγχει τπτ. Το εγχείρημα δουλεύει άψογα. ![]() ![]() |
Ρίσκο; Ποιό ρίσκο; Να φτιάξει ένα jack των 2-3 ευρώ με καλώδιο;
Χρόνο απλά χρειάστηκα για να καταλάβω την αρχή λειτουργίας των συστημάτων. |
Εμένα δεν έχει αποσπώμενη οθόνη... |
sonermgb έγραψε: |
Αυτό ήταν γινόταν η ίδια ιστορία αρκετό καιρό.....και αποφάσισα να αλλάξω και έβαλα αυτήν ![]() |
Αν το δούμε καθαρά ψυχρά από θέμα δυνατοτήτων, έχει σχεδόν τις μισές από την κινεζιά του drdino ![]() Ο καιρός θα δείξει βέβαια, καλά να είμαστε... |
sonermgb έγραψε: | ||||
Σίγουρα! Επειδή είχα και κινέζικη οκ μπορεί να μου λείψει η tv ή το gps αλλά όπως είπες ο καιρος θα δείξει..... Όπως επίσης δεν είναι δυνατον να πηγαίνεις να σου εγκαταστήσουν ενα οποιοδήποτε multimedia και μόλις βλέπουν ότι είχες κινέζικο να ξινίζουν και να σου λένε μαλ***ες του τύπου ''πάρτο πέτα το στον κάδο έξω''....μέχρι και που πήγα να τσακωθώ .. |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||||
παλικαρια παντως εγω ποτε δεν ξινισα σε κανεναν πελατη μου οποτε και να μπηκε μεσα στο μαγαζι ακομα και αν δεν την αγορασε απο μενα(πουλαγα κι εγω κινεζους καποτε)αλλα κακα τα ψεμματα δεν ειναι ολα ιδια και σχετικα με το παντρολογημα των χειριστηριων στα υπ οψην οτι δεν γινεται με ολες. Ειναι πολλα παρακλαδια που αν τα αναλυσω μπορει και να φανω μονοπλευρος που σιγουρα δεν ημουν και ποτε δεν θα γινω. Οταν δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα(που δεν υπαρχουν) ειμαι σαφως με το μερος αυτου που θελει να τα κανει ολα εστω και με μια παραχωρηση στην ποιοτητα. Ομως απο την αλλη εχω δει ανθρωπους 18 + χρονια στην δουλεια μου, κυριολεκτικα να τα βγαζουν να κοβουν με σουγια τα καλωδια και να τα πετανε στη θαλασσα. Εγω απλα ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αυτο αλλα πρεπει να ειναι απο τους λιγους τυχερους. Drdinino σχετικα με το αν δουλευουν τα χειριστηρια η οχι ειναι κατι που πραγματικα θελει ψαξιμο.Σκεψου μονο να μην μπορουσε να επικοινωνησει το μηχανημα με τον ανταπτορα (που εχει συμβει) και μετα θα καταλαβεις τι εννοω. Δεν ειναι οτι κανεις δεν ξερει αλλα πολλοι οπως κι εγω προτιμω τις σιγουρες λυσεις αυτες δλδ που με κωδικο αντιστοιχισης εχεις αποτελεσμα αλλιως τηλεφωνεις στην εταιρια τους τραβας μια με κλινεξ και επιστρεφονται τα χρηματα σου. Εισαι ιδιωτης και μπορεις να παρεις το ''ρισκο'' που προανεφερα αλλα οταν εχεις μαγαζι ειναι αλλιως τα πραγματα, γιατι φαντασου καθυστερησε η παραλαβη μου σε ανταπτορες και παλι ημουν με το παλουκι στον κ..., ποσο μαλλον να σου εδινα εσενα η καποιου αλλου κινεζια που να μην δουλευε η τροφη για πειραματισμο και οτι ακολουθησει στην ηλεκτρολογικη σου εγκατασταση.... |
Η απορία μου είναι η εξής.
Οι αγορές πηγών από το ίντερνετ είτε είναι "Κινέζικα", είτε επώνυμα κοστίζουν συνήθως κάποια αξιόλογα ποσά που πολλές φορές αγγίζουν και τα 500 με 600euro...ή και παραπάνω στα επώνυμα... Συγκεκριμένα για τα "Κινέζικα" υπάρχει μία αυξημένη πιθανότητα η συσκευή να παρουσιάσει πρόβλημα είτε μετά από κάποια χρήση είτε από την αρχή (ελαττωματική συσκευή ή εργοστασιακές ατέλειες). Όταν η αγορά έχει γίνει μέσα από το ίντερνετ, υπάρχει περίπτωση ποτέ να υπάρξει after sales support; Υπάρχει εγγύηση ή απλά είναι "αγορές ρίσκο"; |
sonermgb έγραψε: |
Σαφώς και υπάρχει εγγύηση για 1χρόνο συνήθως....αλλά μην ξεχνάς ότι είτε την δίνεις στον πωλητή που την αγόρασες και την στέλνει ο ίδιος ΚΙΝΑ είτε μόνος σου.....με όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να υπάρξουν.....καθυστερήσεις στην μετέπειτα παράδωσή σου από την επισκευή |
manaros έγραψε: |
καλυτερα πηγαινε σε καποιον ηχοσυστηματα και εξηγησε του το προβλημα σου.θα ακουσει το προβλημα σου,λογικα θα σου βαλει εναν πυκνωτη στο καλωδιο του ρευματος του ραδιο σι ντι και ετσι θα αποφευγει την πτωση τασεως-σβησιμο της συσκευης.η τιμη του πυκνωτη ειναι ευτελης(κατω απο 1 ευρω)επομενως θα σου ζητησει μαξ 20 ευρω(λογικα παντα).. |
Μανο εγκαταστατης ειμαι και δεν προκειται να αλλαξει κατι με κανεναν πυκνωτη. Το αυτοκινητο οποτε χρειαστει στιγμιαια κοβει τα παντα και στην μιζια αυτο συνεβαινε ανεκαθεν. Απλα το ραδιοcd ποτε το προλαβαινει και ποτε οχι...δεν ειναι προβλημα απο θεμα λειτουργικοτητας.Ειναι καθαρα φυσιολογικη λειτουργια. ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
Σωτηρη σχετικα με το project που ειχαμε μιλησει ...καποτε
εχω 2 πηγες (1din η καθεμια, η μαμα και μια κινεζια-μονο την οθονη αυτης θελω) παιζει module για να παιζουν και οι 2 (οχι ταυτοχρονα)? Τη δευτερη πηγη τη θελω μονο για τη camera και αντε κανενα dvd (οποτε διπλα RCA?) Εχω ολα τα parts εδω και μηνες και βαριεμαι να τα βαλω....λες να ανεβω νησι? ![]() ![]() |
mufcpavlos έγραψε: |
στο 307 xsi τα ηχεια ειναι 6. 2 tweeter 2 μπροστα και 2 πισω σωστα? τα μπροστα με τα tweeter ειναι διαιρουμενα οποτε 1 καλωδιο για τα 2.
Εχω εναν 4καναλο ενισχυτη 4ωμ. με δυνατοτητα γεφυρωματος. Θελω να συνδεσω τα 6 ηχεια στον ενισχυτη και επισης κ ενα εξτρα ηχειο στο πορτ μπαγκαζ που παιζει σαν woofer. Αυτο που κανω ειναι να τραβιξω 4 ζευγαρια πολυκλωνο καλωδιο 2 μπροστα και 2 πισω στον ενισχυτη, να τα συνδεσω στον ενισχυτη και το 5ο ζευγαρι το woofer να το γεφυρωσω στον ενισχυτη? Υπαρχουν μηπως φωτογραφιες απο παρομοιες εγκαταστασεις να ριξω μια ματια πως περναμε τα καλωδια απο τις πορτες κλπ? (το αμαξι μου ειναι 3θυρο) |
vamvakoolas έγραψε: |
1)Γινεται και το ειδα σε αλλο project
2)Υπαρχει ανταπτορας απλως να μη βαζω λινκ (διαφημιση) αυτο που γραφεις για 3πλους διακοπτες δε το επιασα.... |
το περισσοτερο 30 ποντους
Για οτιδηποτε αλλο στην διαθεση σας... |
![]() ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||
Οπου ακουσεις τ ονομα σου εσυ με τη μια ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
στο channel 3 : το ζευγαρι του woofer + - και το 4ο channel του ενισχυτη μενει αδειο!
|
επισης αν ειναι ετσι με 3 καναλια απο τον ενισχυτη πως θα τα συνδεσω στη καρτα ηχου? Τωρα εχω εναν ανταπτορα 3.5mm jack σε rca οποτε το ενα ζευγαρι rca συνδεεται εκει. Με 3 καναλια θα χρειαστω ακομα ενα RCA. |
Να παιζουν δυο πηγες με τα ιδια πχ 4 ηχεια σε διαφορετικους χρονους με τπτ φιλος.Αν υπαρχει ανταπτορας που σου αλλαζει εισοδο αυτο ειναι ενα αλλο θεμα και παει αλλου κιολας. Ο μονος τροπος ειναι αυτος που προαναφερθηκε με αλλα ηχεια να παιζει η μια πηγη αλλα η αλλη...αλλα αυτο προσωπικα ειναι κατι που και να μου το ζητουσαν δεν θα το εκανα γιατι ειναι αντιθετο σε αυτα που γνωριζω ![]() Τριπλοι διακοπτες-->>στη μια μερια η μια πηγη στην αλλη η αλλη και στη μεση το ηχειο.. |
ααα καταλαβα! το - το παιρνεις απο το 1 καναλι και το + απο το αλλο, απο τα 2 που μενουν. Ουσιαστικα στα πρωτα 2 καναλια μοιραζουμε την ισχυ /2, βαζοντας 2 ηχεια σε ενα καναλι και στο καναλι 3 και 4 βαζουμε τους 2 πολους του woofer.
αρα απο τον ενισχυτη μου θα φυγουν 4 rca, και πριν τι καρτα ηχου θα μπει ενα τετοιο : http://imgs.inkfrog.com/pix/yeungs2008/wf_white_red_001.jpg και πανω του στα rca θα μπουν 2 τετοια : http://webrevolutionary.com/price/img-large/2-x-1-rca-male-to-2-rca-female-y-splitter-audio-adapter_150460694253.jpg και μετα τα καλωδια rca. |
MEMsound έγραψε: |
το car pc που εχεις εχει μονο 1 εξοδο ήχου?
δεν εχει 5.1? |
η μητρικη μου εχει μονο 1 jack αυτο το πρασινο το κλασικο. |
ααα οκ.ναι αυτο θελω να κανω.στην αρχη με μπερδεψες με το spdif.πηγα σημερα το πρωι κ πηρα εναν ανταπτορα 4 rca female σε 2 rca male και αυτα θα τα συνδεσω στο στερεο jack που εχω.οποτε ειμαι ετοιμος αυριο να ανοιξω τις πορτες κ να συνδεσω τον ηχο!! |
MEMsound έγραψε: |
http://www.skroutz.gr/s/265211/LG-LCS-700BR.html?keyphrase=LCS700BR |
giler84 έγραψε: |
Καλημέρα,
θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Εαν παρω αυτη την πηγή και την οθόνη πως θα γίνει να υποστηρίζονται οι λειτουργίες των υαλοκαθαριστήρων και των αυτομάτων φώτων? Απο οσο βλέπω δινει ενδείξεις για την κατανάλωση και την θερμοκρασία. http://www.ebay.com/itm/2006-11-Peugeot-207-207cc-Car-GPS-Navigation-Bluetooth-IPOD-Radio-USB-MP3-TV-DVD-/170746955830?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5066402348929565760#ht_4366wt_905 |
giler84 έγραψε: |
Ρωτησα γυρω
στους 5πωλητες και ολοι δεν γνωριζουν... οποτε μια τρυπα στο νερο... |
Έχει κανείς την παρακάτω πηγή; Λέει τίποτα;
http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/bluetooth/KDC-BT92SD/ |
Σε 307 θα μπει, θέλω1din πηγή με μεταβαλλόμενο φωτισμό, usb πίσω, android control και bt με a2dp, υποδοχή για εργοστασιακό remote είναι οι απαιτήσεις μου και αυτή η πηγή τις καλύπτει. Από τα reviews φαίνεται καλό και το βρίσκω σε καλή σχετικά τιμή.
Αυτό θα θέλει και αντάπτορα για την πλεξούδα εκτός από τον αντάπτορα για τα χειριστήρια στο τιμόνι; |
christos_99 έγραψε: |
Καλησπερες αλανια μου!! Μια ερωτηση. Λοιπον πηρα απο εναν φιλο τα παρακατω
http://www.3gsound.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=452%3Adragster-dtx-101-&catid=41%3Adragster-tweeters&Itemid=77&lang=el http://www.3gsound.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=837%3Adragster-dmx-61&catid=18%3Adragster-speakers&Itemid=44&lang=el ηταν ελαχιστα δουλεμενα και μου τα εδωσε σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ λογω φιλιας!! Φιλοτιμιθηκε και μου τα περασε κιολας, τον βοηθησα κι εγω εννοειτε. Μου ειπε λοιπον οτι να μην τα δινω πολυ μπασο, παρολο που ειναι midbass, τα 6.5αρια γιατι θα καουν. Απ τον ενισχυτη λογω της κορνας το βαλαμε High Pass Filter αλλα απ το ραδιο σι ντι εχει να ρυθμισω οσο μπασο θελω και βαρανε καλα τα ατιμα!! Τι πιστευετε θα καουν αν τα δωσω μπασο ή λογω του οτι αυτος τα προσεχε φοβοταν μην τα καψει και δεν τα φορτωνε?? |
christos_99 έγραψε: |
100 ευρα τα πηρα. 2 κορνες και 2 midbass. η πηγη ειναι pioneer 6300sd.
http://www.google.gr/imgres?sa=X&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbnid=xYWrBhPgkJzs_M:&imgrefurl=http://www.caraudio.com/forums/car-audio-classifieds-old-replies-only/296903-sale-old-school-alpine-3550-4-channel-amp.html&docid=iI_EufMXDxCxMM&imgurl=http://i25.tinypic.com/21bt9om.jpg&w=922&h=692&ei=7TNpUt_3O6mc0wXI_oCADQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:5,s:0,i:95&iact=rc&page=1&tbnh=177&tbnw=259&start=0&ndsp=25&tx=138&ty=57 ειναι ακριβως ολοιδιος με αυτον της φωτο στο λινκ. σ αυτο το σιτε λεει οτι ειναι 4*50, οποτε ψωφιματακι. 4καναλος. τα 2 καναλια στα μπροστινα ηχεια ειναι high pass. και της ταβλας τα ηχεια ειναι στις 2 αλλες εξοδους, αλλα δεν μας ενδιαφερουν τα πισω. οποτε 206xtreme λεγε ρυθμισεις. αναμενω αναμενος!! |