PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1994-1995 (αγορά μεταχειρισμένου)

Vini - Τρι 10 Ιούν 2003, 11:01:34
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1994-1995 (αγορά μεταχειρισμένου)
Το θέμα αφορά μόνο το "σπαρτιάτικο" Peugeot 106 Rallye λευκό με τις λευκές μεταλλικές ζάντες ΜΟΝΤΕΛΟ 1994-1995 (8βάλβιδο /1300cc)
(χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές ή πειράγματα).

Εχω βρει από κάποια κονέ ένα κομμάτι σε τρελή τιμή και με κανονικά χιλιόμετρα ... και όπως ισχυρίζονται είναι και άριστο ... (πάντα σε γκαράζ)
Το αυτοκίνητο έχει πάνω ένα τελικό της Sebring και ένα φιλτράκι green στο φιλτροκούτι ... Ανάρτηση εργοστασιακή και λάστιχα καινούρια της yokohama (A539) ... Tα υπόλοιπα είναι εργοστασιακά ακόμα και τα ηχεία ...
Ηταν και είναι το 2ο αυτοκίνητο ... σε μία οικογένεια φίλων ...

Μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο αυτοκίνητο ?
Ξέρετε να μου πείτε κάποια χαρακτηρηστικά ? ?
Πέρνει καμιά "ήρεμη" βελτίωση ?
Η τιμή του είναι περίπου στο μύριο ... είναι καλή ?
pezomania - Τρι 10 Ιούν 2003, 11:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω, ότι η τιμή είναι πολύ καλή!! Ειδικά άμα είναι σε τόσο καλή κατ/σταση όπως μας την περιγράφεις.

Αν τελικά δεν κάνεις την κίνηση για να το πάρεις, ενδιαφέρομαι και εγώ για το αμάξι Very happy

Την Πέμπτη θα τα πούμε και από κοντά Wink Wink
alemao - Τρι 10 Ιούν 2003, 12:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
αν σε ενδιαφερει 205 rallye 1300 γνησιο, ατρακαριστο, σε εξαιρετικη κατασταση, πες....
Vini - Τρι 10 Ιούν 2003, 13:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
αν σε ενδιαφερει 205 rallye 1300 γνησιο, ατρακαριστο, σε εξαιρετικη κατασταση, πες....

oπ!! για πες ... πληροφορίες ... !!!
πεστα όλαααα!!!!
pugsang - Τρι 10 Ιούν 2003, 13:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Τι είπες τώρα?Silly

Τα λένε αυτά τέτοιες εποχές? Confused Confused Confused Confused Confused
Vini - Τετ 11 Ιούν 2003, 18:45:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1994-1995 (αγορά μεταχειρισμέ
Old Navy έγραψε:
Το θέμα αφορά μόνο το "σπαρτιάτικο" Peugeot 106 Rallye λευκό με τις λευκές μεταλλικές ζάντες ΜΟΝΤΕΛΟ 1994-1995 (8βάλβιδο /1300cc)
(χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές ή πειράγματα).

Kανείς δεν έχει κάτι αντίστοιχο για να με βοηθήσει λιγάκι ...??
Την Παρασκευή θα ανέβω Λαμία να το δω ... και δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω ... ??

Ρε παιδιά! Κανείς ΔΕΝ έχει 106 εδώ μέσααααα, να μου πει δύο πράγματα ?????

...μου φαίνεται ότι πρέπει να βάζω κανένα θηλυκό να ανοίγει τα θέματα μου... Evil
pugsang - Πεμ 12 Ιούν 2003, 06:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει για το 13αρι είναι ο pughell.Μήπως να του έστελνες κανενα pm?
Vini - Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει για το 13αρι είναι ο pughell.Μήπως να του έστελνες κανενα pm?

ευχαριστώ ρε φίλε Μάκη ... Razz Razz
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 14 Ιούν 2003, 09:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο αντι να ρωτησεις τον Pughell τι να προσεξεις,δεν τον ρωτας ποσο δινει το δικο του Question Question Question Εχει ενα ιδιο με αυτο που θες να παρεις σε μαυρο χρωμα και το πουλαει για να παρει το CLIO 1800 16v του Ντινου.
Το ειδα χθες και μιλαμε το αμαξακι δεν παιζετε.Εχει και πολλα κοματια απο την PEUGEOTSPORT επανω οπως και εγκεφαλο.Για καντου μια ερωτηση Wink Wink Wink
Vini - Τρι 17 Ιούν 2003, 07:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νικο αντι να ρωτησεις τον Pughell τι να προσεξεις,δεν τον ρωτας ποσο δινει το δικο του Question Question Question Εχει ενα ιδιο με αυτο που θες να παρεις σε μαυρο χρωμα και το πουλαει για να παρει το CLIO 1800 16v του Ντινου.
Το ειδα χθες και μιλαμε το αμαξακι δεν παιζετε.Εχει και πολλα κοματια απο την PEUGEOTSPORT επανω οπως και εγκεφαλο.Για καντου μια ερωτηση Wink Wink Wink

Βασικά πηγα και το είδα το 106 στην Λαμία ...
Πολύ καλό, απείραχτο , εργοστασιακό ... μόνο εξάτμιση είχε ... Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι το χρώμα του, τα είχε φτύσει λιγάκι κυρίως στους προφυλακτήρες ... Νομίζω ότι έχει φάει χτυπηματάκια (ελαφριάς μορφής) ... έχει φάει το χρώμα στους προφυλακτήρες (μάλλον λόγω ηλικίας) ...
Κατά τα άλλα, ζητάει το παληκάρι 4.000euro μετρητά ... τα οποία μου φάνηκαν πολλά ...

Νομίζω οτι με τόσα λεφτά παίρνω κάτι καλύτερο και με δόσεις ... και ποιο προσεγμένο ... εξωτερικά ...

Θα δούμε ...

υ.γ. Νίκο ψάχνω μόνο λευκό με λευκές μεταλλικές ζάντες ... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες