Εισαγωγή - Εξαγωγή - 307 - Φίλτρο καμπίνας imaginas - Δευ 10 Αύγ 2009, 19:55:11 Θέμα δημοσίευσης: 307 - Φίλτρο καμπίνας
Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα για το που βρίσκεται το φίλτρο καμπίνας στο 307;Θέλω να το αλλάξω μόνος μου,αλλά δεν το βρίσκω!
Εκτός αν είναι ιδιαίτερα δύσκολη εργασία οπότε θα το αφήσω! xabaxaba - Πεμ 13 Αύγ 2009, 00:29:37 Θέμα δημοσίευσης:
ειναι πισω απο το δοχειο υγρων του υαλοκαθαριστηρα..πισω αριστερα γωνια...βγαζεις το καλυμα και το φιλτρο φαινετε imaginas - Κυρ 04 Απρ 2010, 18:12:29 Θέμα δημοσίευσης:
Έβγαλα σήμερα (ναι σήμερα τέτοια μέρα βρήκα ) το καπάκι να δω το φίλτρο αλλά δε βρήκα φίλτρο!Είναι πίσω από τα δοχεία των υγρών υαλοκαθαριστήρα και ψυγείου;Εκεί δεν έχει τίποτα..
Μήπως υπάρχει κάποιο σχήμα ή φωτογραφία; drdino - Κυρ 04 Απρ 2010, 18:42:26 Θέμα δημοσίευσης:
Πίσω από την μηχανή, μεριά του συνοδηγού. Βγάζεις τον κετσέ που συγκρατείται με push-pins. imaginas - Κυρ 04 Απρ 2010, 19:05:01 Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λες κετσές εννοείς ένα πράγμα σαν μοκέτα που είναι "κουμπωμένο" στο σασί;Στο δικό μου έχει ένα κομμάτι τέτοιο μπροστά από το τιμόνι και πίσω από την μπαταρία.Μπροστά από τη θέση του συνοδηγού δεν έχει κάτι τέτοιο διότι είναι ο συναγερμός.Μάλλον θα το έχουν αφαιρέσει...
Θέλω να πάρω αυτό το καθαριστικό για τους αεραγωγούς.Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Στο σημείο που είναι η κόκκινη γραμμή είναι το φίλτρο;
Εμένα έχει αυτό το υλικό στο πλάτος που δίχνει η μπλε γραμμή...
Ξεκουμπώνει εύκολα;
drdino - Κυρ 04 Απρ 2010, 19:17:25 Θέμα δημοσίευσης:
ναι, εκει που ειναι το κοκκινο ειναι, και ναι, ξεκουμπωνει ευκολα! imaginas - Κυρ 04 Απρ 2010, 19:56:26 Θέμα δημοσίευσης:
Το είδα το καπάκι του,είναι πίσω από την σειρήνα του συναγερμού...Θα δω αν βγαίνει χωρίς ζημιά και θα το αλλάξω... imaginas - Κυρ 04 Απρ 2010, 21:07:12 Θέμα δημοσίευσης:
Βρήκα αυτό το εγχειρίδιο αλλαγής από εταιρεία κατασκευής φίλτρων.
Το άλλαξα σήμερα.Ήθελε όντως αλλαγή,είχε μαυρίσει.Κόστος 14€ με την τοποθέτηση!
Απλά και οικονομικά! giorgos80 - Σαβ 21 Αύγ 2010, 09:49:41 Θέμα δημοσίευσης:
Έχει κανείς να προτείνει κάποιο προϊόν για τον καθαρισμό των σωληνώσεων συστήματος αερισμού;